סבירות גבוהה שהוא יצטרך להיות ביכולת שיא רק במשחק אחד אוליי שניים בשביל שנוכל לחלום , שישמור את זה למתי שבאמת צריךהוקיץ' כתב: ↑30 מאי 2024, 15:00 אסיסטים יכול להיות נתון מאוד משקר. יש כאלה שמוסרים הרבה אסיסטים כי הם מייצרים הרבה מאוד מצבים לשחקנים אחרים, ויש כאלה שסתם מחזיקים הרבה בכדור ומוסרים מסירות בנאליות לסקוררים טובים (התופעה ע"ש ספידי סמית').
היו לטימור ואניס כמה אסיסטים נחמדים במשחק הזה, אבל רובם לא היו.
אניס לדוגמה ממש לא הסתכל על הסל. היה קטע במחצית השנייה שהוא הוביל מתפרצת, היה לו נתיב פתוח לסל, ובמקום ללכת לסל הוא סיבך את הורד עם מסירה למרות ששמר עליו שחקן. למזלנו הורד מספיק מוכשר ואתלטי כדי לעשות מזה סל ולאניס נרשם אסיסט, אבל לא היה שום דבר חכם במהלך הזה.
ואגב, מה שאנחנו צריכים מאניס זה ממש לא רק ניהול משחק. אנחנו חייבים שחקן שלוקח על עצמו. בתכלס, אין לנו אף שחקן כזה מרגע שג'ייקובן נפצע, ומרגע שאנגולה נפצע אין אף אחד שמנסה אפילו.
אין לי ספק שאניס יכול הרבה יותר ממה שהוא מראה עד עכשיו ובדרבי לדוגמה הוא עשה את זה מצוין, אבל כרגע הוא אנמי מדי.
רבע גמר מול הפועל חיפה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
מסכים לגבי המהלך הספציפי ההוא של אניס.הוקיץ' כתב:אסיסטים יכול להיות נתון מאוד משקר. יש כאלה שמוסרים הרבה אסיסטים כי הם מייצרים הרבה מאוד מצבים לשחקנים אחרים, ויש כאלה שסתם מחזיקים הרבה בכדור ומוסרים מסירות בנאליות לסקוררים טובים (התופעה ע"ש ספידי סמית').
היו לטימור ואניס כמה אסיסטים נחמדים במשחק הזה, אבל רובם לא היו.
אניס לדוגמה ממש לא הסתכל על הסל. היה קטע במחצית השנייה שהוא הוביל מתפרצת, היה לו נתיב פתוח לסל, ובמקום ללכת לסל הוא סיבך את הורד עם מסירה למרות ששמר עליו שחקן. למזלנו הורד מספיק מוכשר ואתלטי כדי לעשות מזה סל ולאניס נרשם אסיסט, אבל לא היה שום דבר חכם במהלך הזה.
ואגב, מה שאנחנו צריכים מאניס זה ממש לא רק ניהול משחק. אנחנו חייבים שחקן שלוקח על עצמו. בתכלס, אין לנו אף שחקן כזה מרגע שג'ייקובן נפצע, ומרגע שאנגולה נפצע אין אף אחד שמנסה אפילו.
אין לי ספק שאניס יכול הרבה יותר ממה שהוא מראה עד עכשיו ובדרבי לדוגמה הוא עשה את זה מצוין, אבל כרגע הוא אנמי מדי.
בדרבי הוא הוכיח שהוא יכול גם לקלוע. אני לא מודאג מזה. אנחנו צריכים מישהו שיחבר בין כולם בהיעדר גייקובן, וזה יותר קריטי ממישהו שיקלע.
ברוב המשחקים שלנו העונה הבעיה לא היתה ההתקפה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
בין אנמי לגמרי ולטמון את הראש בחול , לבין ג׳קובן בראון יש ספקטרום רחב של איכויות.
חוץ ממנפורד שאני מסכים שלא תורם כלום כרגע, כל השאר שציינת היו בסדר גמור בהינתן הסיטואציה.
ביום שלישי הולנד והורד עשו את הנקודות, אין לי בעיה שהיום הם יהיו ביום פחות טוב ואחרים יקלעו יותר.
המשחק היה שותף ברובו גם בהתקפה וגם בהגנה ואין לי טענות מהותיות לאף שחקן (חוץ ממנפורד) על המשחק הקודם.
חוץ ממנפורד שאני מסכים שלא תורם כלום כרגע, כל השאר שציינת היו בסדר גמור בהינתן הסיטואציה.
ביום שלישי הולנד והורד עשו את הנקודות, אין לי בעיה שהיום הם יהיו ביום פחות טוב ואחרים יקלעו יותר.
המשחק היה שותף ברובו גם בהתקפה וגם בהגנה ואין לי טענות מהותיות לאף שחקן (חוץ ממנפורד) על המשחק הקודם.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אז זהו, שבמשחקים שהפסדנו (דרבי, ירושלים, בשיקטאש) ההתקפה דווקא כן הייתה הבעיה. נדמה לי שבכל ההפסדים האלה לא הגענו ל-80 נקודות, מלבד מול בשיקטאש שם הייתה לנו מחצית ראשונה של 50 נקודות בערך. בכל המשחקים האלה הורגש מאוד החיסרון של ג'ייקובן, שהוא היה האיש שלנו בשנים האחרונות למשימות מיוחדות. הוא זה שהיה עוצר מומנטומים שליליים עם מהלכי אחד על אחד והוא זה שהיה לוקח על עצמו כששום דבר אחר לא עובד.
אז לא, אניס הוא לא ג'ייקובן, אבל אני כן חושב שיש לו יכולות יותר מרשימות ממה שהוא הראה לנו עד עכשיו. אני חושב שזה התפקיד של דדאס גם להגיד לו לקחת על עצמו יותר.
אז לא, אניס הוא לא ג'ייקובן, אבל אני כן חושב שיש לו יכולות יותר מרשימות ממה שהוא הראה לנו עד עכשיו. אני חושב שזה התפקיד של דדאס גם להגיד לו לקחת על עצמו יותר.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
א. ברור
ב. בדרבי, למרות שהפסדנו הוא היה טוב, אולי אפילו מאוד
ג. ביום שלישי בשביל מה שהיה צריך ממנו, היה על הכיפאק
ב. בדרבי, למרות שהפסדנו הוא היה טוב, אולי אפילו מאוד
ג. ביום שלישי בשביל מה שהיה צריך ממנו, היה על הכיפאק
- רועי גווארה
- קיבל.ה 351 לייקים
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אין ספק שתהיה הארכה במשחק של רמת גן וקריית אתא וזה ייכנס לנו לשידור
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
השידור שלנו התחיל ב5 live בינתיים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
הם עוד הולכים להארכה כוס אמק יש שידור ל5 לייב?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
זה כל הקהל שהפועל חיפה מצליחה להביא למשחק פלייאוף?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
בשידור של המנהלת רואים בינתיים כפר סבא נגד טירה שידור חוזר
-
- קיבל.ה 338 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
מה זה הצילומים המטורפים האלה???? אולטראס שלנו רצים עם חגורות ומקלות לקהל שלהם ווטאפאק????
OMG עווופררר
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
יש שידור?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
-
- קיבל.ה 23 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
ראיתי סרטון שהם זורקים פחים וכוסות ואז הקהל שלנו עובר ליציע לעבר השתיים הבעייתים וחולפים על 2 מאבטחים מסכנים.
ואני שואל, למה אין שוטרים? למה במשחק ביום שלישי זכיתי לראות יותר שוטרים מאוהדי הפועל חיפה?
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
עקרונית זה דפוק בכלל שצריך כח שיטור רציני במשחק חוץ נגד הפועל חיפה. אני זוכר משחק בכדורגל נגדם שניצחנו איזה 5-0 לדעתי ב2010 והקהל שלהם ישב ביציע מעורב איתו בבלומפילד. למה שנריב איתם בכלל??
OMG עווופררר
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
טוב לפחות מנפורד נכנס לזון.
OMG עווופררר
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
X is back?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
השידור בלייב נגמר, תחזרו לפלוס.
אחלה רבע.
אחלה רבע.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
שמח שבר נראה טוב, חשוב. אולי נשמע הזוי קצת וסליחה על הנאחס אבל מקווה שחיפה ישארו קצת יותר קרובים לאורך המשחק בשביל העניין שלי כצופה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אניס אנמי להחריד. נראה כאילו הוא לא מבין מה דדאס רוצה מחייו.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
ההתקפה העומדת שלנו תחת דדאס זה אחד הדברים הנוראיים.
מכדררים את עצמנו לדעת, שחקנים עושים חסימות רכות שלא כופות חילוף, ובסופו של דבר זורקים זריקת התאבדות בסוף שעון.
מכדררים את עצמנו לדעת, שחקנים עושים חסימות רכות שלא כופות חילוף, ובסופו של דבר זורקים זריקת התאבדות בסוף שעון.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
כי יש לנו כמה דבילים שחשבו שזה מגניב לפרק אוהד אחד שלהם. כמה נזק עושה מיעוט של אידיוטים.רווי כתב: ↑30 מאי 2024, 21:17עקרונית זה דפוק בכלל שצריך כח שיטור רציני במשחק חוץ נגד הפועל חיפה. אני זוכר משחק בכדורגל נגדם שניצחנו איזה 5-0 לדעתי ב2010 והקהל שלהם ישב ביציע מעורב איתו בבלומפילד. למה שנריב איתם בכלל??
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
תומר ביזיון.
לא שומר, לא לוקח ריבאונד, מאבד. זוועה.
לא שומר, לא לוקח ריבאונד, מאבד. זוועה.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
האמת שתומר הריבאונדר המוביל שלנו בפער. ואיזה זה כיף מנפורד בכושר .
OMG עווופררר