וולקאם! בלם, בראיין פאסי
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ברור שהגול הראשון עליו.
כל העונה הזו היא עליו.
כי הוא בלם אפס, חלש, איטי, לא יודע איפה לעמוד, לא יודע לסגור.
ראו את זה מהמשחק האימון הראשון.
בפנים של כל מי שרב איתי העונה שהוא פוטנציאל, אתם והוא חתומים על הירידה המסריחה הזו.
כל העונה הזו היא עליו.
כי הוא בלם אפס, חלש, איטי, לא יודע איפה לעמוד, לא יודע לסגור.
ראו את זה מהמשחק האימון הראשון.
בפנים של כל מי שרב איתי העונה שהוא פוטנציאל, אתם והוא חתומים על הירידה המסריחה הזו.
-
- קיבל.ה 2 לייקים
עוד החלטה אסון של חן סול האפס
להעמיד אותו לדין
בראיין לא אשם שהוא כלום בפיתה
אשם מי שהחליט להביא אותו
להעמיד אותו לדין
בראיין לא אשם שהוא כלום בפיתה
אשם מי שהחליט להביא אותו
סימרוטיץ' סבסיטאן
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אולי די כבר אם ״אשם מי שהביא אותו״?, אולי אמא של חן סול אשמה בכלל שלא רשמה אותו לחוג פסנתר?
בסוף פאסי אשם. ברמה האישית. הוא אשם שהוא לא סגר בקרן מול בית״ר ובקרן אתמול.
ואני אוציא עליו קיטור עד שנה הבאה.
בסוף פאסי אשם. ברמה האישית. הוא אשם שהוא לא סגר בקרן מול בית״ר ובקרן אתמול.
ואני אוציא עליו קיטור עד שנה הבאה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הבדיחה הזאת אשכרה סגרה פה עונה.
מדהים.
מדהים.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 270 לייקים
אבל בטח אשם מי שהביא את הבלם הכושל הזה!!!
זה היה ברור לך ולעוד כמה שהוא לא רמה ואין שם שום פוטנציאל , בלם שלא יודע לשמור, לסגור, לעמוד, לתת פס נורמלי
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
ברור שהוא אשם בגול.לירון האדום כתב:הראשון כמובן עליו, פשוט נפל ונתן לשחקן של אשדוד לנגוח בכיף.
כמובן שלברנס אין אינסטינקט לזנק אז הוא צילם את הכדור.
בגול השני, ארצ'ל חלם ולא רץ לריבואנד, אבל גם שם ברנס החליט להתכופף ולתת לכדור לעבור אותו בגובה.
אבל כמו נגד בית״ר אם שחקן עומד ליד הקורה.לא היינו סופגים את הגול.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אם ואם ואם ואם ואם ואם.
ואם לא חן סול.
ואם לא זרים בשקל.
ואם לא שחקנים מהלאומית.
ואם לא קהל של כבשים ששותק כל העונה שהשופטים מזיינים אותנו.
ואם לא אלטמן נפצע.
ואם לא מלחמה.
ואם לא רודריגז.
ואם לא אבוקסיס.
ואם לא פאסי.
ואם לא הגול של ריקן.
ואם לא בית״ר עושה תיקו עם אשדוד.
ואם לא מורידים לנו נקודה.
ואם לא היה פוגע בקורה.
אבל הכל קרה. כי אנחנו חרא קבוצה עם חרא בעלים וחרא שחקנים.
וחרא על הראש של כולנו שדפקנו אותו עמוק בחול וכשהוצאנו גילנו 200 קילו חרא של סוסים, והשחקנים הם בחדר הלבשה.
משהו כזה.
ואם לא חן סול.
ואם לא זרים בשקל.
ואם לא שחקנים מהלאומית.
ואם לא קהל של כבשים ששותק כל העונה שהשופטים מזיינים אותנו.
ואם לא אלטמן נפצע.
ואם לא מלחמה.
ואם לא רודריגז.
ואם לא אבוקסיס.
ואם לא פאסי.
ואם לא הגול של ריקן.
ואם לא בית״ר עושה תיקו עם אשדוד.
ואם לא מורידים לנו נקודה.
ואם לא היה פוגע בקורה.
אבל הכל קרה. כי אנחנו חרא קבוצה עם חרא בעלים וחרא שחקנים.
וחרא על הראש של כולנו שדפקנו אותו עמוק בחול וכשהוצאנו גילנו 200 קילו חרא של סוסים, והשחקנים הם בחדר הלבשה.
משהו כזה.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
טופ 3 הבלמים הכי גרועים ששיחקו בליגת העל.
מגביע הטוטו לא היה ברור לי איך הוא עולה לשחק ולמה הוא פה.
היה צריך לעלות על הטיסה יחד עם עזיז חזיז קאיונדו
צריך גם לומר שנתקענו איתו במיוחד כי ישראלוב נפצע בשריר החשק. פתאום במחזורים האחרונים - סוגר 90 דקות בלי לצלוע.
איך עבדו עלינו
ואיזה מסכנים האוהדים
מגביע הטוטו לא היה ברור לי איך הוא עולה לשחק ולמה הוא פה.
היה צריך לעלות על הטיסה יחד עם עזיז חזיז קאיונדו
צריך גם לומר שנתקענו איתו במיוחד כי ישראלוב נפצע בשריר החשק. פתאום במחזורים האחרונים - סוגר 90 דקות בלי לצלוע.
איך עבדו עלינו
ואיזה מסכנים האוהדים
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 341 לייקים
מאוד מקווה שהיצור המגושם הזה לא יהיה איתנו בלאומית, הבלם זר הכי חלש שהיה פה בשנים האחרונות.
-
- קיבל.ה 328 לייקים
קלאסי שמשאירים אותו בלאומית. ימכרו לנו שהוא מעל הליגה הזאת ובסוף נסיים בליגה א׳.
-
- קיבל.ה 35 לייקים
שמועה לא מבוססת אבל ממישהו שקשור למועדון שרוצים להשאיר אותו.. בקונגולזית קוראים לזה WTF ?!?!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
שמועות לא מבוססות אבל ממישהו שקשור למועדון שהיו שמחים אם כבר שהופסקה הליגה הוא היה מוכן להשתחרר מהחוזה שלו כדי לא לחזור לישראל.חוזה דומינגס כתב: ↑15 מאי 2024, 15:07 שמועה לא מבוססת אבל ממישהו שקשור למועדון שרוצים להשאיר אותו.. בקונגולזית קוראים לזה WTF ?!?!
-
- קיבל.ה 35 לייקים
הלוואי שאתה צודקרדפוקס כתב: ↑15 מאי 2024, 15:42שמועות לא מבוססות אבל ממישהו שקשור למועדון שהיו שמחים אם כבר שהופסקה הליגה הוא היה מוכן להשתחרר מהחוזה שלו כדי לא לחזור לישראל.חוזה דומינגס כתב: ↑15 מאי 2024, 15:07 שמועה לא מבוססת אבל ממישהו שקשור למועדון שרוצים להשאיר אותו.. בקונגולזית קוראים לזה WTF ?!?!
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
אם הוא נשאר פה אפשר לסגור את המועדון
-
- קיבל.ה 213 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
גם אם הוא היה מביא לך גביע הוא לא היה צריך להישאר.. בלם של יצורניר
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 213 לייקים
כי יש לו חזה, אז או שאתה מגיע איתו לפשרה או שהוא משחק בארצית או שאתה מתחיל תביעות אופ"א גרסת ספרא.
אז אם הוא לא רוצה להשתחרר ורוצה את רוב החוזה שלו פיצויים אני אומר שימות שישחק הבן זונה בלאומית
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 213 לייקים
כי יש לו חזה, אז או שאתה מגיע איתו לפשרה או שהוא משחק בארצית או שאתה מתחיל תביעות אופ"א גרסת ספרא.
אז אם הוא לא רוצה להשתחרר ורוצה את רוב החוזה שלו פיצויים אני אומר שללאומית הוא לא נורא אם לא מצליחים להשתחרר מהחוזה שלו
( אני די בטוח שהוא יעדיף פיצוי סמלי ולא לרדת ללאומית )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אף מאמן עם חוט שדרה לא ישאיר אותו בקבוצה. אם הוא ישאר זה אומר שיש מאמן שעושה את דברה של ההנהלה הנוכחית.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
אני די בטוח שאפילו לשם הוא לא ברמהרווי כתב: ↑17 מאי 2024, 10:55גם אם הוא היה מביא לך גביע הוא לא היה צריך להישאר.. בלם של יצורנירלירון האדום כתב: ↑17 מאי 2024, 10:45מה מה? מה? מה?
למה בלם זר זבל שהוריד אותך ליגה צריך להמשיך?
איפה זה קיים?
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אני בטוח שאפשר למצוא לו איזה קבוצה בליגה השניה בצרפת.ההוא מפעם כתב: ↑17 מאי 2024, 19:46כי יש לו חזה, אז או שאתה מגיע איתו לפשרה או שהוא משחק בארצית או שאתה מתחיל תביעות אופ"א גרסת ספרא.לירון האדום כתב: ↑17 מאי 2024, 10:45מה מה? מה? מה?
איפה זה קיים?
אז אם הוא לא רוצה להשתחרר ורוצה את רוב החוזה שלו פיצויים אני אומר שללאומית הוא לא נורא אם לא מצליחים להשתחרר מהחוזה שלו
יש מלחמה בארץ - עוד מעט חיזבאללה תוקף, מאד מאד מסוכן לחיות בישראל.
למרות שהוא בלם על, נסכים לוותר על החוזה אם הוא רוצה לעזוב את ישראל - בכל זאת מסוכן כאן.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא יודע כמה ירצו בלם שירד לליגה השלישית בצרפת בליגה השניה.לירון האדום כתב: ↑20 מאי 2024, 13:19אני בטוח שאפשר למצוא לו איזה קבוצה בליגה השניה בצרפת.ההוא מפעם כתב: ↑17 מאי 2024, 19:46כי יש לו חזה, אז או שאתה מגיע איתו לפשרה או שהוא משחק בארצית או שאתה מתחיל תביעות אופ"א גרסת ספרא.לירון האדום כתב: ↑17 מאי 2024, 10:45
מה מה? מה? מה?
איפה זה קיים?
למרות שהוא בלם על, נסכים לוותר על החוזה אם הוא רוצה לעזוב את ישראל - בכל זאת מסוכן כאן.
בכל אופן הוא לא מפחד מהמלחמה לצערנו.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
איפה הוא גר? נלך אליו הביתה עם רמקול ונשים סירנות.רדפוקס כתב: ↑20 מאי 2024, 13:38לא יודע כמה ירצו בלם שירד לליגה השלישית בצרפת בליגה השניה.לירון האדום כתב: ↑20 מאי 2024, 13:19אני בטוח שאפשר למצוא לו איזה קבוצה בליגה השניה בצרפת.ההוא מפעם כתב: ↑17 מאי 2024, 19:46
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
תמיד אפשר לארגן משהו שיתחיל להפחיד אותו..רדפוקס כתב: ↑20 מאי 2024, 13:38לא יודע כמה ירצו בלם שירד לליגה השלישית בצרפת בליגה השניה.לירון האדום כתב: ↑20 מאי 2024, 13:19אני בטוח שאפשר למצוא לו איזה קבוצה בליגה השניה בצרפת.ההוא מפעם כתב: ↑17 מאי 2024, 19:46
גם אין לו חברים יותר בקבוצה, הוא הזר היחיד.
לדחוף אותו חזרה לצרפת או לאיזה קבוצה אחרת בלאומית
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
וואלה זה שהוא שחקן גרוע זאת לא אשמתו, אם רוצים להשתחרר ממנו שיגיעו איתו למתווה פיצויים והוא בשמחה יעלה על טיסה.לירון האדום כתב: ↑20 מאי 2024, 15:20תמיד אפשר לארגן משהו שיתחיל להפחיד אותו..רדפוקס כתב: ↑20 מאי 2024, 13:38לא יודע כמה ירצו בלם שירד לליגה השלישית בצרפת בליגה השניה.לירון האדום כתב: ↑20 מאי 2024, 13:19
אני בטוח שאפשר למצוא לו איזה קבוצה בליגה השניה בצרפת.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עם כמה שאני חושב שהוא גרוע, מגיע לו כל דולר שחתמו איתו.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
אולי אפשר לגייס את גולדהאר ואברמוב שיסייעו בפיצויים. מגיע לו כל שקל על שהוריד אותנו ליגה.רדפוקס כתב: ↑20 מאי 2024, 16:31וואלה זה שהוא שחקן גרוע זאת לא אשמתו, אם רוצים להשתחרר ממנו שיגיעו איתו למתווה פיצויים והוא בשמחה יעלה על טיסה.לירון האדום כתב: ↑20 מאי 2024, 15:20תמיד אפשר לארגן משהו שיתחיל להפחיד אותו..
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
נראה אחלה.בנוי טוב.לא מפחד ובורח כמו שאר הזרים.יש לי הרגשה שהוא גם בחור טוב וחיובי.
עכשיו רק לעבוד על העניין הזה שנקרא כדורגל והכל מושלם
עכשיו רק לעבוד על העניין הזה שנקרא כדורגל והכל מושלם
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אני גם חושב שהוא התפספס פה, לא בלם וואו אבל איכשהו היה בסדר לפעמים וזה ליד נגרים כמו בלוריאן ורז מאיר. לליגה לאומית הוא יתאים, להשאיר ולזרוק עונה הבאה.
-
- קיבל.ה 2 לייקים
שחקן חלש מאוד, עוד אסון של חן סול הכושל. חלק נכבד מהירידה זה עליו. כבר הפסקתי לספור כמה גולים באשמתו, כולל הגול הראשון מול אשדוד. אם הוא נשאר פה עוד רגע זה פשע.
סימרוטיץ' סבסיטאן
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 341 לייקים
אחד הבלמים הכי חלשים שהיו כאן.
לא רוצה לראות אותו גם בלאומית, יש שם שחקני התקפה שיעשו לו לא פחות צרות לגולם הזה.
לא רוצה לראות אותו גם בלאומית, יש שם שחקני התקפה שיעשו לו לא פחות צרות לגולם הזה.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
דרך אגב אף פעם לא הבנתי למה המועדון לא עושה שם סקאוט, עם כל הזבל שמביאים לקבוצה אפשר בקלות למצוא איזה בלם או חלוץ סבבה והוא גם יסכים לשחק בחינם, מבטיח.
OMG עווופררר