אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
די כלפי זה כתב רכילות אין לו מושג
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
הכל זה ניחושים. ויהיו עוד הרבה
יחד, רק יחד! 

- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כדי להצליח בלאומית צריכים לקרות שלושה דברים:
1.העברת בעלות
2.החתמת שחקנים טובים ומנוסים כמו שעשו בזמנו בקיץ 2017 ובמיוחד בינואר 2018.
3.החתמת מאמן ישראלי מאד מנוסה
1.העברת בעלות
2.החתמת שחקנים טובים ומנוסים כמו שעשו בזמנו בקיץ 2017 ובמיוחד בינואר 2018.
3.החתמת מאמן ישראלי מאד מנוסה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
בנתיים כולם חוץ מהדר די מיישרים קו על מדיניות קמצנית
מה שמחשיד כתרגיל להחזרת הבעלות הקודמת
-
- קיבל.ה 949 לייקים
אם ספרא לא ירכוש אותנו זה הרגע לקבוצת אוהדים
מקווה שבלומפילד של 25K יפתח לאנשים את העניים שזה אפשרי
מקווה שבלומפילד של 25K יפתח לאנשים את העניים שזה אפשרי
long live the zapta
-
- קיבל.ה 172 לייקים
איזה מאמן יגיע ללאומית?
הלוואי ואפשר יהיה להחתים את קוזוך ל 3 שנים.
חתיכת מאמן.
הלוואי ואפשר יהיה להחתים את קוזוך ל 3 שנים.
חתיכת מאמן.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
תחושת בטן שזה יתפוצץ בקרוב
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 404 לייקים
אין לנו מושג מה התוכניות של ספרא. מה הוא מתכנן , מה הוא יודע לעשות וכמה מוכן להשקיע.
להכין קבוצה בליגה לאומית כדי לעלות יותר קשה מאשר להכין קבוצה בליגת העל.
הצדדים עסוקים בבדיקת נאותות ומו"מ מסחרי .מתי יהיו מוכנים כדי להכין קבוצה? צריכים לסיים את הבדיקה של הנתונים, לסכם סכומים, לעבור בועדה זכויות ניהול של התאחדות, להכין תקציב, לנהל מו"מ עם השחקנים תחת חוזה. שלא לדבר על מינוי מאמן ו/או מנהל מקצועי.
בקיצור : ימים לא פשוטים לפננו.
להכין קבוצה בליגה לאומית כדי לעלות יותר קשה מאשר להכין קבוצה בליגת העל.
הצדדים עסוקים בבדיקת נאותות ומו"מ מסחרי .מתי יהיו מוכנים כדי להכין קבוצה? צריכים לסיים את הבדיקה של הנתונים, לסכם סכומים, לעבור בועדה זכויות ניהול של התאחדות, להכין תקציב, לנהל מו"מ עם השחקנים תחת חוזה. שלא לדבר על מינוי מאמן ו/או מנהל מקצועי.
בקיצור : ימים לא פשוטים לפננו.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
גג שבוע
ןמייצנברג מחוקים אצל האוהדים
ומי יחזרו להציל את הפועל?
טביב או ניסנוב
קל
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
-
- קיבל.ה 219 לייקים
אוי ואבוי נחזור לניסנובים ולא נשאר עם המינצברגים אהובי נפשך שהורידו אתנו ליגה.
דרך אגב, אתה חסר בדיון על הקבוצה האמריקאית. קצת ניסנובית לתיבול הדיון.
דעתי על הניסנובים וגם על מינצברגים, שימח שמם וזיכרם
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
אתה צוחק אבל גם עכשיו רגע אחרי שירדתי ליגה אני מעדיף את מינצברג על ניסנוב בלי למצמץ.קובי כתב: ↑11 מאי 2024, 21:48אוי ואבוי נחזור לניסנובים ולא נשאר עם המינצברגים אהובי נפשך שהורידו אתנו ליגה.
דרך אגב, אתה חסר בדיון על הקבוצה האמריקאית. קצת ניסנובית לתיבול הדיון.
דעתי על הניסנובים וגם על מינצברגים, שימח שמם וזיכרם
-
- קיבל.ה 219 לייקים
אני יודע שאתה ודינו זה clone בענין הזה.רדפוקס כתב: ↑11 מאי 2024, 21:59אתה צוחק אבל גם עכשיו רגע אחרי שירדתי ליגה אני מעדיף את מינצברג על ניסנוב בלי למצמץ.
גם לך אני מאחל וכו'.
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
ניסנוב העלו אותנו בחזרה כבר בעונה הראשונה
אני בכלל לא בטוח שמינצברג + חן סול גרסת בטא יצליחו
שער 5 זה הלב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
אין לך מושג, אני ביקרתי פה בלי סוף את האמריקאים עוד מהקיץ ועד היום על דברים רבים.
הם הביאו אותנו בסופו של דבר לכישלון הכי גדול בהיסטוריה שלנו ועדיין אם זה הם או ניסנוב, הם בכל יום בכל שעה ובקלות.
-
- קיבל.ה 506 לייקים
במה שאתה מציע פהD red imperia כתב: ↑11 מאי 2024, 22:02 ניסנוב העלו אותנו בחזרה כבר בעונה הראשונה
אני מעדיף הפועל בלומפילד
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
קובי לכולנו קשה
לא רק לך
גם לי ״כאוהד צפרירים מינצברג״
לא רק לך
גם לי ״כאוהד צפרירים מינצברג״
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
קרוב לוודאי שייפתח כאן אשכול בנושא "קבוצת אוהדים" אחרי שספרא יברחאל באנדי כתב: ↑11 מאי 2024, 22:04במה שאתה מציע פהD red imperia כתב: ↑11 מאי 2024, 22:02 ניסנוב העלו אותנו בחזרה כבר בעונה הראשונה
אני מעדיף הפועל בלומפילד
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 1155 לייקים
אם ספרא בורחה אחרי תצוגת קהל כזאת לקבוצה עם סיכוי גדול לרגל ליגה - כנראה שהכל היה חרטא מהתחלה.
אם הוא רציני הוא אמור להרגיש עוד יותר רציני אחרי היום
אם הוא רציני הוא אמור להרגיש עוד יותר רציני אחרי היום
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
אם הוא רוצה לקנות את המועדון הירידת ליגה הזאת לא אמורה להשפיע בשום צורה, הקונספט אמור להיות לקנות את המועדון לטווח ארוך, שנה בלאומית לא אמורה לשנות דבר.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
קח אותנו כבר
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
שיקנה כבר ויבטיח תקציב של 120 מליון בעונה הבאה , רק זה ינחם מעט (מאוד מעט ) את השביזות שאנחנו חווים כרגע
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
אבל נראה לי שבמקום זה נשמע עוד על התקדמות במומ וכו' וכו' הריי מה יכול לצאת טוב מהעונה הזאת ? כלום
-
- קיבל.ה 635 לייקים
ירידת הליגה הזאת, כמה שהיא נוראית ועצובה, היא הדבר הכי טוב שקרה לנו...כן מוזר להגיד זאת
קבוצת מינצברג באה להפועל על מנת לעלות את ערך המועדון, בפועל היא הורידה אותנו ליגה, חוזי עתק לליגה הלאומית לשחקנים שלא שווים שקל וחצי
ערך הנכס רק ירד בתקופתם, כדאי להם למכור בהקדם אחרת הערך ימשיך לרדת...וכאן ספרא יכנס לתמונה ויציע הצעה שאף אחד לא יתן על קבוצה גוססת
קבוצת מינצברג באה להפועל על מנת לעלות את ערך המועדון, בפועל היא הורידה אותנו ליגה, חוזי עתק לליגה הלאומית לשחקנים שלא שווים שקל וחצי
ערך הנכס רק ירד בתקופתם, כדאי להם למכור בהקדם אחרת הערך ימשיך לרדת...וכאן ספרא יכנס לתמונה ויציע הצעה שאף אחד לא יתן על קבוצה גוססת
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
אני אוסיף עוד נקודה שאולי תעזור להרגיע קצת אוהדים, הוא כבר הוציא סכום כסף כלשהו על הבדיקת נאותות בBDO, אז כל הקונספירציות של זה לא רציני או שהוא לא קיים לא ממש רלוונטיות.Charmander כתב: ↑11 מאי 2024, 22:27 אם הוא רוצה לקנות את המועדון הירידת ליגה הזאת לא אמורה להשפיע בשום צורה, הקונספט אמור להיות לקנות את המועדון לטווח ארוך, שנה בלאומית לא אמורה לשנות דבר.
אני מניח שמינצברג יודע שהוא סיים אצלנו, מניח שיהיו בשבועות הקרובים כמה כתבות של מו"מ של מתקרב ומתרחק כדי להשיג כמה קליקים אבל בסוף זה יסגר (לא יודע כלום, פשוט זה מה שנראה לי לפי כל המידע שיש לי מהתקשורת).
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
-
- קיבל.ה 213 לייקים
עכשיו אנחנו צריכים להאמין שמשפחת ספרא שלחה סקאוטים למשחקים של כפר סבא. יותר סביר שאיש במשפחת ספרא לא שמע מעולם על ארי כהןdino כתב: ↑11 מאי 2024, 20:16 one
ירידת הליגה לא תשנה את תוכניות אדמונד ספרא לרכוש את הקבוצה. נכון לרגע זה, גם אם הקבוצה תעבור לידיו של ספרא, בהפועל תל אביב לא ישפכו כספים גדולים בעונה הבאה בליגה הלאומית, אבל הקבוצה תבנה על שחקני הבית שיש למועדון, כמו ליעד רמות, עומר סניור, רן ב נימין, אל ים קצנפולסקי, אור ישראלוב וטל ארצ’ל, כשארי כהן שרושם חצי עונה נהדרת בהפועל כפר סבא יחזור מהשאלה, כמו כן עידו שרון, שיתחרה עם שוער נוסף.
כבדיוק כמו שהכתב הזה לא שמע מעולם על התוכניות של אדמונד ספרא שעוד לא החליט לרכוש את הקבוצה, לא מינה אנשי מקצוע אבל הדליף לכתב שהוא בונה על ארי כהן
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
ההתפכחות תהיה כואבת
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 272 לייקים
אתה מבין שגם אם מאסק יקנה את הפועל אף בנאדם שפוי לא יעמיד כאלה תקציבים בלאומית?
אני מקווה/מתפלל/נואש שתצא העסקה לפועל
כל הדיבורים האלה על ל"להתבסס על שחקני בית" מדאיג מאוד
-
- קיבל.ה 246 לייקים
אמרו בשער השבת שמיצברג רוצה לעזוב עוד יותר עכשיו ושספרא לקח בחשבון מצב שנרד ליגה וזה לא מה שימנע את העסקה
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
סער(שלא ברור אם מבין, מצטרף גם לקלפי שלא מבין)
אם הפועל תל אביב תמשיך להתנהל ולעשות טעויות כפי שעשתה בשנים האחרונות, אם היא לא תשנה פאזה, היא אולי תעלה בתוך עונה אחת אך תחזור לאותה פוזיציה בליגת העל. גם אם אדמונד ספרא ירכוש אותה, לא מדברים במועדון על סכומים ברמות של שלושת המועדונים המובילים כאן, כך שללא ניהול נכון וחכם, המועדון יישאר באותו לופ של השנים האחרונות ונשמע על פרוייקט צעירים או המצאה חדשה אחרת. כזאת שלא מתאימה למועדון גדול.
אם הפועל תל אביב תמשיך להתנהל ולעשות טעויות כפי שעשתה בשנים האחרונות, אם היא לא תשנה פאזה, היא אולי תעלה בתוך עונה אחת אך תחזור לאותה פוזיציה בליגת העל. גם אם אדמונד ספרא ירכוש אותה, לא מדברים במועדון על סכומים ברמות של שלושת המועדונים המובילים כאן, כך שללא ניהול נכון וחכם, המועדון יישאר באותו לופ של השנים האחרונות ונשמע על פרוייקט צעירים או המצאה חדשה אחרת. כזאת שלא מתאימה למועדון גדול.
- 7even
- קיבל.ה 2677 לייקים
אנחנו הולכים לקבל הרבה ידיעות זבל מהרבה כתבי זבל עכשיו שחגים כמו נשרים.
לסנן. הכל זה פוזיציה ולונג שוטס.
יפגע, הוא גאון, לא יפגע מי יזכור...
לסנן. הכל זה פוזיציה ולונג שוטס.
יפגע, הוא גאון, לא יפגע מי יזכור...
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לאחרונה החליט אדמונד ספרא להחליף את BDO שהיו אמורים לערוך את בדיקת הנאותות, וחברה אחרת תעשה זאת עבורו
הדר
הדר
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
one(מדבררים את זאביק גרינברג בעיקר)
ברגע שזה יקרה ואדמונד ספרא יתקדם לשלב הבא, ואז האתגר הבא יהיה לפתור את סאגת בעלי מניות הבעלים על המועדון. שרון ניסנוב, מאיר תושב וזאב גרינברג מחזיקים באחוזי מניות אך ללא שליטה, אבל כדי להיות בעל שליטה ב-100 אחוזים, אדמונד ספרא יצטרך לפתור את הסאגה ולהגיע מולם להסדר.
אז יש סיכוי שהוא אמיתי ולא ניסנוב אם זאביק כבר מתחיל לעשות חשבונות וחישובים
ברגע שזה יקרה ואדמונד ספרא יתקדם לשלב הבא, ואז האתגר הבא יהיה לפתור את סאגת בעלי מניות הבעלים על המועדון. שרון ניסנוב, מאיר תושב וזאב גרינברג מחזיקים באחוזי מניות אך ללא שליטה, אבל כדי להיות בעל שליטה ב-100 אחוזים, אדמונד ספרא יצטרך לפתור את הסאגה ולהגיע מולם להסדר.
אז יש סיכוי שהוא אמיתי ולא ניסנוב אם זאביק כבר מתחיל לעשות חשבונות וחישובים
- Red Wolf
- קיבל.ה 814 לייקים
-
- קיבל.ה 2452 לייקים