אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 858 לייקים
תקציב זה אחלה, אבל הכי חשוב שיבנו מערכת בריאה. השמות שעפים באוויר לא ממש מרגיעים אותי.
גם ניהולית, עם כל הכבוד לאסי רחמים (שסרב, אבל זה מעיד על הפיגורות שרוצים להביא) הוא לא יכול להתמודד על הקהל של הפועל. המאמנים שאני שומע זה אופיר חיים דגו ומימר. עם כל הכבוד לשלושתם, זה לא ייקח את המועדון למעלה.
חייבים לבנות מערכת בריאה, נקייה מאינטרסים ואינטריגות של הכדורגל הישראלי.
חייבים, פשוט חייבים לטפל בקהל. לנכש את כל העשבים השוטים שפוגעים במועדון ומטילים אימה ביציעים, איתם המועדון הזה לא ימריא
גם ניהולית, עם כל הכבוד לאסי רחמים (שסרב, אבל זה מעיד על הפיגורות שרוצים להביא) הוא לא יכול להתמודד על הקהל של הפועל. המאמנים שאני שומע זה אופיר חיים דגו ומימר. עם כל הכבוד לשלושתם, זה לא ייקח את המועדון למעלה.
חייבים, פשוט חייבים לטפל בקהל. לנכש את כל העשבים השוטים שפוגעים במועדון ומטילים אימה ביציעים, איתם המועדון הזה לא ימריא
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
מספיק כבר עם כל גונבי הדעת הישראלים.
רק צוות זר!!
רק צוות זר!!
-
- קיבל.ה 342 לייקים
אף אחד לא יביא מאמן/צוות זר ללאומית. תתקדמו.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
בוא זה סתם הנפצות של ליפקין שמחפש קליקים אחרי שצנצי עשה לו איפוןredrony כתב: ↑30 אפריל 2024, 11:44 תקציב זה אחלה, אבל הכי חשוב שיבנו מערכת בריאה. השמות שעפים באוויר לא ממש מרגיעים אותי.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
איזה שמות היו מרגיעים אותך למשל?redrony כתב: ↑30 אפריל 2024, 11:44 תקציב זה אחלה, אבל הכי חשוב שיבנו מערכת בריאה. השמות שעפים באוויר לא ממש מרגיעים אותי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 404 לייקים
ללא קשר ליגה בה נהיה , הבעלים החדש יקבל מערכת מקצועית מפורקת. צריכים בעל הבית בניהול כללי ומאמן ישראלי. למה ? כי אין זמן ללמוד ולהתאקלם. זה להתחיל ממש מלמטה. כמאמן הייתי מביא את חיים סילבס. לא ניקח אליפות ואם נירד ליגה לא מאמין שנרוץ בקלות לעליה. כמנהל כללי צריכים פיגורה סמכותית שיעשה סדר בפגר שמשאירים.redrony כתב: ↑30 אפריל 2024, 11:44 תקציב זה אחלה, אבל הכי חשוב שיבנו מערכת בריאה. השמות שעפים באוויר לא ממש מרגיעים אותי.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לא כי עד השנה היתה פה מערכת מתוקתקת. איזו גניבת דעת.
אם לא איתי בן שבת היית השנה בליגה לאומית + חוזים ל 3 שנים בסכומים מופרכים למיטב השחקנים הגמורים בליגה.
המצב היום הוא נקודת פתיחה הרבה פחות גרועה משנה שעברה. בסדרי גודל פחות גרועה.
אבל לטנף תמיד אפשר
אם לא איתי בן שבת היית השנה בליגה לאומית + חוזים ל 3 שנים בסכומים מופרכים למיטב השחקנים הגמורים בליגה.
המצב היום הוא נקודת פתיחה הרבה פחות גרועה משנה שעברה. בסדרי גודל פחות גרועה.
אבל לטנף תמיד אפשר
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
redrony כתב: ↑30 אפריל 2024, 11:44 תקציב זה אחלה, אבל הכי חשוב שיבנו מערכת בריאה. השמות שעפים באוויר לא ממש מרגיעים אותי.
כמה קלישאות בהודעה אחת
אסי רחמים לא יעמוד בלחץ?
על סמך מה אתה אומר את זה?
הקהל של ב״ש פחות תובעני מהקהל שלך
כשאתה אומר מערכת בריאה אתה מתכוון לצוות זר
אני ראיתי מה קרה כשזרים הגיעו לפה לעמדות הניהול והאימון
לגבי המאמנים, אני מסכים איתך לגבי אופיר חיים
גם מימר וגם דגו מאמני כדורגל ראויים בהחלט ביחס לציפיות שלנו בשנה שנתיים הבאות לפחות
-
- קיבל.ה 858 לייקים
לא קשור לתובעני, קשור לזה שיהיה מישהו שיטפל באולטראס, לא דיברתי על לחץצ'ימבויקה כתב: ↑30 אפריל 2024, 13:01redrony כתב: ↑30 אפריל 2024, 11:44 תקציב זה אחלה, אבל הכי חשוב שיבנו מערכת בריאה. השמות שעפים באוויר לא ממש מרגיעים אותי.
כמה קלישאות בהודעה אחת
אסי רחמים לא יעמוד בלחץ?
גם מימר וגם דגו מאמני כדורגל ראויים בהחלט ביחס לציפיות שלנו בשנה שנתיים הבאות לפחות
לגבי צוות זר, אין לי בהכרח איזו אג׳נדה שחייבים צוות זר, אבל מספר המאמנים הטובים בכדורגל הישראלי הוא קטן מאוד. מאמן שיבוא וישחק כדורגל התקפי נכון ויכין קבוצה להתמודדות על האליפות תוך שנה שנתיים (בתקצביים המדוברים נראה לי שזו המטרה)
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אסי רחמים ניהל את הפועל ב"ש כשהיא לוקחת 3 אליפויות רצופות על כל מיני מנספורד, מרטין ביין, ג'ורדי קרויף ועוד חבר'ה שמדברים יפה אנגלית, וכל זה עם תקציב של חצי/שליש.
לא מבין מה הבעיה בו אם וכאשר.
שיבוא גם אם ספרא נופל.
שיבוא גם אם ספרא נופל.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
אתה מדבר על מאמן או מנכ״ל?טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2024, 12:04איזה שמות היו מרגיעים אותך למשל?redrony כתב: ↑30 אפריל 2024, 11:44 תקציב זה אחלה, אבל הכי חשוב שיבנו מערכת בריאה. השמות שעפים באוויר לא ממש מרגיעים אותי.
אם מדובר על מאמן אז אתה מכיר את השמות, רק שני מאמנים ישראלים לקחו פה אליפות פה מ 2011, שניהם לא רלוונטים לעונה הבאה והם שני המאמנים היחידים בגדול שאני חושב שהם מעל הממוצע הישראלי. מן הסתם יש עוד כמה סבירים.
לגבי שדרת ניהול, אני חושב שצריך לבוא מישהו שיעשה סדר ויביא סטנדרטיים אחרים, בלי פחד מהקהל
-
- קיבל.ה 858 לייקים
ֿאולי, אין לי מושגאוגוסטוס היל כתב: ↑30 אפריל 2024, 12:04בוא זה סתם הנפצות של ליפקין שמחפש קליקים אחרי שצנצי עשה לו איפוןredrony כתב: ↑30 אפריל 2024, 11:44 תקציב זה אחלה, אבל הכי חשוב שיבנו מערכת בריאה. השמות שעפים באוויר לא ממש מרגיעים אותי.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
זה לא שיש לי בעיה איתו ספציפית. מדובר עליו לתפקיד מנכ״ל אם אני מבין (לא מנהל מקצועי).טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2024, 13:11 אסי רחמים ניהל את הפועל ב"ש כשהיא לוקחת 3 אליפויות רצופות על כל מיני מנספורד, מרטין ביין, ג'ורדי קרויף ועוד חבר'ה שמדברים יפה אנגלית, וכל זה עם תקציב של חצי/שליש.
שיבוא גם אם ספרא נופל.
מי שיגיע צריך לעשות שינוי של 180 מעלות באיך שהקבוצה מנוהלת. שיווק, מקצועי ואני אגיד את זה שוב ושוב, לנקות את בלומפילד מעבריינות אוהדים, דחוף. אם אסי רחמים הוא האיש המתאים למשימה הזו, בבקשה. אני סקפטי
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
קרה איפשהו בישראל שהיציע נוקה מאוהדים עבריינים?
-
למנוע לגמרי לא תוכל.
אבל ברגע שבעלים יוכיח להנהגת האוהדים ,שהתנהגות רעה תגרום לתגובה קשה מצד ההנהלה, תימנע חלק גדול מהבעיות
אבל ברגע שבעלים יוכיח להנהגת האוהדים ,שהתנהגות רעה תגרום לתגובה קשה מצד ההנהלה, תימנע חלק גדול מהבעיות
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
ההסתכלות שלך על הנושא צרהredrony כתב: ↑30 אפריל 2024, 14:14זה לא שיש לי בעיה איתו ספציפית. מדובר עליו לתפקיד מנכ״ל אם אני מבין (לא מנהל מקצועי).טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2024, 13:11 אסי רחמים ניהל את הפועל ב"ש כשהיא לוקחת 3 אליפויות רצופות על כל מיני מנספורד, מרטין ביין, ג'ורדי קרויף ועוד חבר'ה שמדברים יפה אנגלית, וכל זה עם תקציב של חצי/שליש.
שיבוא גם אם ספרא נופל.
מי שיגיע צריך לעשות שינוי של 180 מעלות באיך שהקבוצה מנוהלת. שיווק, מקצועי ואני אגיד את זה שוב ושוב, לנקות את בלומפילד מעבריינות אוהדים, דחוף. אם אסי רחמים הוא האיש המתאים למשימה הזו, בבקשה. אני סקפטי
ואני עדין
אין אדם בעולם שיכול להתמודד עם המשימה הזו
צריך נסיבות שיאפשרו לשינוי ולניקיון לקרות
- זה מתחיל מהמועדון: צריך יותר אמצעים ברמה הכלכלית. זה ישמש אותנו לבניית קבוצה הישגית וטובה יותר. לצד משאבים שישמשו אותנו לשיקום התדמית ובמאמצי השיווק
- ברמה האופרטיבית, חיזוק הקשר בין המועדון לבין הקהל שלא רק באמצעות דמויות כמו שביט אלא גם ביצירת מערכת יחסים של שכר ועונש. תמיכה בתפאורה כנגד המנעות ממקרי אלימות. יד קשה יותר עם הפורעים. להיות יותר יצירתיים
להשתמש בהסברה ככלי (מעבר לפוסטים לפני משחקים). הורדת מחירי הכרטיסים לשער 5 כנגד עמידה בכללים. להבין איך קבוצות בעולם הפחיתו תופעות אלימות ופשוט לעשות העתק הדבק.
הבנצ׳מרק העיקרי זה הפועל ב״ש, ברגע שהקבוצה התחילה לרוץ מבחינה מקצועית, האלימות הופחתה.
אחת הסיבות העיקריות להתדרדרות של האולטראס בעשור האחרון קשורה לא רק לחילופי הדורות בארגון אלא גם לעובדה שהקבוצה הפסיקה להיות הישגית.
האווירה היא שלילית, והכדורגל נדחק לשוליים. במצב כזה, שבו יש פחות קהל, האולטראס תופס חלק גדול יותר מהחוויה ביציעים ומהחוויה מהמועדון באופן כללי.
אני בטוח שאם הקבוצה תשתשקם מקצועית, אנחנו נראה קהל חדש נכנס ליציע ופחות נרגיש את האולטראס. ואני לא מתכוון להקמת ארגון מתחרה או אלטרנטיבי (למרות שהלוואי)
הם ייאלצו להתרגל לעובדה שהם לא המופע המרכזי.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
זה נכון, הרבה ממה שנשאר מהפועל הנוכחית זה ה"חוויה" וכל הקטע של "אווירה".
זה מה שמביא גם אנשים צעירים להיות אוהדי הפועל, כשהיא בשיאה של תקופה הכי גרועה שלה.
זה מה שמביא גם אנשים צעירים להיות אוהדי הפועל, כשהיא בשיאה של תקופה הכי גרועה שלה.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
מסכים, ומוסיף שחוסר ההישגיות גורם לכך שהאנרגיות שם מתרכזות במחאות וכעס, במקום בדברים חיוביים. זה גורם לתהליך פנימי של הקצנה ומתן כח דווקא למי שמתנהג בצורה יותר קיצונית ואלימהצ'ימבויקה כתב: ↑30 אפריל 2024, 15:27 אחת הסיבות העיקריות להתדרדרות של האולטראס בעשור האחרון קשורה לא רק לחילופי הדורות בארגון אלא גם לעובדה שהקבוצה הפסיקה להיות הישגית.
האווירה היא שלילית, והכדורגל נדחק לשוליים. במצב כזה, שבו יש פחות קהל, האולטראס תופס חלק גדול יותר מהחוויה ביציעים ומהחוויה מהמועדון באופן כללי.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
רק לחשוב שהיינו קבוצה תחרותית, בלומפילד כולו אדום היה מראה מלבב.
הפועל רצה לאליפות אחרי כ"כ הרבה שנים ינקה כ"כ הרבה חרא.
הפועל רצה לאליפות אחרי כ"כ הרבה שנים ינקה כ"כ הרבה חרא.
-
- קיבל.ה 858 לייקים
טוב לא צריך להעליבצ'ימבויקה כתב: ↑30 אפריל 2024, 15:27ההסתכלות שלך על הנושא צרהredrony כתב: ↑30 אפריל 2024, 14:14זה לא שיש לי בעיה איתו ספציפית. מדובר עליו לתפקיד מנכ״ל אם אני מבין (לא מנהל מקצועי).טכנית לארז כתב: ↑30 אפריל 2024, 13:11 אסי רחמים ניהל את הפועל ב"ש כשהיא לוקחת 3 אליפויות רצופות על כל מיני מנספורד, מרטין ביין, ג'ורדי קרויף ועוד חבר'ה שמדברים יפה אנגלית, וכל זה עם תקציב של חצי/שליש.
שיבוא גם אם ספרא נופל.
ואני עדין
אין אדם בעולם שיכול להתמודד עם המשימה הזו
צריך נסיבות שיאפשרו לשינוי ולניקיון לקרות
- זה מתחיל מהמועדון: צריך יותר אמצעים ברמה הכלכלית. זה ישמש אותנו לבניית קבוצה הישגית וטובה יותר. לצד משאבים שישמשו אותנו לשיקום התדמית ובמאמצי השיווק
- ברמה האופרטיבית, חיזוק הקשר בין המועדון לבין הקהל שלא רק באמצעות דמויות כמו שביט אלא גם ביצירת מערכת יחסים של שכר ועונש. תמיכה בתפאורה כנגד המנעות ממקרי אלימות. יד קשה יותר עם הפורעים. להיות יותר יצירתיים
להשתמש בהסברה ככלי (מעבר לפוסטים לפני משחקים). הורדת מחירי הכרטיסים לשער 5 כנגד עמידה בכללים. להבין איך קבוצות בעולם הפחיתו תופעות אלימות ופשוט לעשות העתק הדבק.
הבנצ׳מרק העיקרי זה הפועל ב״ש, ברגע שהקבוצה התחילה לרוץ מבחינה מקצועית, האלימות הופחתה.
אחת הסיבות העיקריות להתדרדרות של האולטראס בעשור האחרון קשורה לא רק לחילופי הדורות בארגון אלא גם לעובדה שהקבוצה הפסיקה להיות הישגית.
אני בטוח שאם הקבוצה תשתשקם מקצועית, אנחנו נראה קהל חדש נכנס ליציע ופחות נרגיש את האולטראס. ואני לא מתכוון להקמת ארגון מתחרה או אלטרנטיבי (למרות שהלוואי)
הם ייאלצו להתרגל לעובדה שהם לא המופע המרכזי.

וברצינות שניה, עם כל הכבוד לב״ש, מה שקורה אצלנו מבחינת הקהל יותר מזכיר את בית״ר י-ם. מיעוט אלים וקולני ששולט בקבוצה ופוגע בה. כל מה שהצעת הוא מצוין אבל איך יכול להיות שעוד לא הטמיעו את זה? אני מניח שלא באו אנשים חזקים מספיק מול הקהל. כסף זו הבעיה? אני לא בטוח בכלל, לא צריך כסף בשביל לעשות את כל מה שאמרת, או לפחות לא צריכים מיליארדר.
לגבי מה גרם למה, זה לא באמת משהו שאפשר לדעת בוודאות, אבל אם תיקח לדוגמא את הכדורסל תראה איזה נזק עשה המקרה נגד הפועל חיפה לקבוצה שיחסית הצליחה העונה בצורה מקצועית.
אני יודע שאנשים לא אוהבים את הדוגמא הזו, אבל מה שמכבי עשו בארגון (עזוב רגע השגים) הוא לגמרי משהו שאפשר וצריך ללמוד ממנו. ברור שזה עוד לא מושלם שם והקהל שלהם לא חף מאלימות וגזענות, אבל הוא לא קובע מציאות מה שבהפועל ובבית״ר כן קורה (ושוב, השוואה לחיפה וב״ש היא קצת פחות רלוונטית כי זה סוג מעט שונה של קהל)
ולגבי דיון מקצועי, זה קצת מצחיק האמת לעשות אותו בזמן שאנחנו לא יודעים באיזה לליגה נשחק שנה הבאה, אבל הייתי רוצה לראות ארגון שבונה מערכת מקצועית איתנה ואין מה לעשות, עם ראייה לטווח רחוק. גם למכבי וגם לב״ש לקח שנתיים שלוש עד שהתחילו להיות השגיים במבנה הבעלות החדש שלהם. אני מאוד בעד מנהל מקצועי שמתווה אסטרטגיית רכש ואפילו שיטת משחק או דנ״א (לא הרכבים או מערך).
דגו ומימר? אולי, לא יודע. יכול להיות שצריך מנהל מקצועי זר ומאמן ישראלי, אין לי מושג. אני רק רוצה שהפועל יהפכו להיות מועדון שחושב השגי ומוכוון לכך, גם אם יהיו כשלונות בדרך
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
הדבר הכי חשוב הוא שההנהלה הבאה, מי שלא תהיה, צריכה להטמיע זה להיפטר מהמנטליות הלוזרית שנדבקה במועדון הזה. אנשי עסקים זרים, מצליחנים שמעולם לא נחשפו להפועל ולפלג הטרחני של שער 7, הם התקווה היחידה שאולי יום אחד זה יקרה.
מאסנו כבר מ-"נפרק אותם 1-0" ומ-"החולצה האדומה זו לא מציאה". יש לשמור על הצבע ועל הסמל (על אף האנכרוניזם) ואת כל היתר להרוס ולבנות מחדש. מי שעדיין מחפש לוזריות ורומנטיקה בגרוש מוזמן לעבור להפועל רמת גן.
מאסנו כבר מ-"נפרק אותם 1-0" ומ-"החולצה האדומה זו לא מציאה". יש לשמור על הצבע ועל הסמל (על אף האנכרוניזם) ואת כל היתר להרוס ולבנות מחדש. מי שעדיין מחפש לוזריות ורומנטיקה בגרוש מוזמן לעבור להפועל רמת גן.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אני לא מחזיק כל כך ממימר.צ'ימבויקה כתב:redrony כתב: ↑30 אפריל 2024, 11:44 תקציב זה אחלה, אבל הכי חשוב שיבנו מערכת בריאה. השמות שעפים באוויר לא ממש מרגיעים אותי.
כמה קלישאות בהודעה אחת
אסי רחמים לא יעמוד בלחץ?
הלוואי שדגו יגיע אלינו- מאמן צעיר, טוב שעבד בקבוצה גדולה, היררכית ומסודרת. בנאדם בלי אגו שעשה עבודה טובה מאוד, אחרי ששיחררו לו שני שחקנים סופר חשובים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
זו חתיכת משימה שתיקח שנים במקרה הטוב.D red imperia כתב: ↑30 אפריל 2024, 17:25 הדבר הכי חשוב הוא שההנהלה הבאה, מי שלא תהיה, צריכה להטמיע זה להיפטר מהמנטליות הלוזרית שנדבקה במועדון הזה. אנשי עסקים זרים, מצליחנים שמעולם לא נחשפו להפועל ולפלג הטרחני של שער 7, הם התקווה היחידה שאולי יום אחד זה יקרה.
זה הרבה יותר עמוק מאנשים כאלה או אחרים.
זה צרוב חזק בדי אן איי.
לא אומר 'זה לא אפשרי אבל זו חתיכת משימה
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
תתפלא איך עונה טובה אחת יכולה להשכיח הרבה מזה.אוגוסטוס היל כתב: ↑30 אפריל 2024, 19:30זו חתיכת משימה שתיקח שנים במקרה הטוב.D red imperia כתב: ↑30 אפריל 2024, 17:25 הדבר הכי חשוב הוא שההנהלה הבאה, מי שלא תהיה, צריכה להטמיע זה להיפטר מהמנטליות הלוזרית שנדבקה במועדון הזה. אנשי עסקים זרים, מצליחנים שמעולם לא נחשפו להפועל ולפלג הטרחני של שער 7, הם התקווה היחידה שאולי יום אחד זה יקרה.
זה צרוב חזק בדי אן איי.
ספציפית כרגע אסתפק במשחק טוב.
יחד, רק יחד! 

- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
ממש לא מסכים, כשהם לא הצליחו לנצח אותנו 4 שנים רצוף גם הם חשבו שהם אבדו את היכולת וכולנו יודעים איך זה המשיך...אוגוסטוס היל כתב: ↑30 אפריל 2024, 19:30זו חתיכת משימה שתיקח שנים במקרה הטוב.D red imperia כתב: ↑30 אפריל 2024, 17:25 הדבר הכי חשוב הוא שההנהלה הבאה, מי שלא תהיה, צריכה להטמיע זה להיפטר מהמנטליות הלוזרית שנדבקה במועדון הזה. אנשי עסקים זרים, מצליחנים שמעולם לא נחשפו להפועל ולפלג הטרחני של שער 7, הם התקווה היחידה שאולי יום אחד זה יקרה.
זה צרוב חזק בדי אן איי.
כשתהיה הנהלה עם כיסים, יגיעו שחקנים איכותיים ונחזור לנצח משחקים
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
איזה שנים , שתהיה קבוצה טובה ושחקנים טובים אף אחד לא יחשוב לפניי המשחק על לפרק 1 0 , אוליי רק משחקים נגד הגדולותאוגוסטוס היל כתב: ↑30 אפריל 2024, 19:30זו חתיכת משימה שתיקח שנים במקרה הטוב.D red imperia כתב: ↑30 אפריל 2024, 17:25 הדבר הכי חשוב הוא שההנהלה הבאה, מי שלא תהיה, צריכה להטמיע זה להיפטר מהמנטליות הלוזרית שנדבקה במועדון הזה. אנשי עסקים זרים, מצליחנים שמעולם לא נחשפו להפועל ולפלג הטרחני של שער 7, הם התקווה היחידה שאולי יום אחד זה יקרה.
זה צרוב חזק בדי אן איי.
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אתם עושים סלט. יש הבדל בין לנצח ולהיות תחרותיים לבין להיות דורסניים.
הלוואי ואני טועה
הלוואי ואני טועה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
מטורף שאנחנו יורדים ליגה ואנשים פה מדברים על זה שעוד שנתיים/שלוש נכוון לאליפות.
אני קונה שעוד שנתיים/שלוש נראה קבוצה שמשחקת כדורגל שלא גורם לרצות לנקב את העיניים וגם לגבי זה אני סקפטי.
אני קונה שעוד שנתיים/שלוש נראה קבוצה שמשחקת כדורגל שלא גורם לרצות לנקב את העיניים וגם לגבי זה אני סקפטי.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4735 לייקים
אתה חולה נפש.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
מילא החולצה זה לא מציאה (שזה אגב שיר מאד מרגש אבל הכוונה שלך ברןרה) , אנכרוניזם בסמל ובצבע? 1. הסמל העדכני נבחר לפני 12 שנה. 2. מכביות נפטרות מהמגן דוד בסמל? זה ממש אנכרוניסטי. כנ"ל מנורת המקדש של בית"ר. תגיד שקשה לך עם סממנים שמאלנייםD red imperia כתב: ↑30 אפריל 2024, 17:25 הדבר הכי חשוב הוא שההנהלה הבאה, מי שלא תהיה, צריכה להטמיע זה להיפטר מהמנטליות הלוזרית שנדבקה במועדון הזה. אנשי עסקים זרים, מצליחנים שמעולם לא נחשפו להפועל ולפלג הטרחני של שער 7, הם התקווה היחידה שאולי יום אחד זה יקרה.
לגבי גישה וינרית אני מסכים
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
מאחר שקצת עסקתי בנושא לאחרונה, אני רק אוסיף שעלי מוהר מעולם לא כתב "נפרק אותם 1-0". הוא פשוט כתב "התחזית: נפרק אותם". ומתוך אופטימיות אמיתית זה נכתב. וכמו שהוא כתב את "אמרו לו שהחולצה האדומה לא מציאה" הוא גם כתב בשיר השדים האדומים את "כשהפועל תל אביב עולה על הדשא אז יש בעל בית על המגרש רועש הקהל ורועדת הרשת מה שקורה זה קונצרט ממש ".D red imperia כתב: ↑30 אפריל 2024, 17:25 הדבר הכי חשוב הוא שההנהלה הבאה, מי שלא תהיה, צריכה להטמיע זה להיפטר מהמנטליות הלוזרית שנדבקה במועדון הזה. אנשי עסקים זרים, מצליחנים שמעולם לא נחשפו להפועל ולפלג הטרחני של שער 7, הם התקווה היחידה שאולי יום אחד זה יקרה.
הפועל תל אביב עברה הרבה עליות ומורדות לאורך מאה שנות קיומה. והתרבות שסביבה שיקפה את זה, גם את העליות וגם את המורדות. אני לא רואה בזה משהו פגום. בעיניי זאת תרבות אוהדים בריאה שלא מתעלמת מהמציאות, ותומכת בקבוצה.
ובכל מקרה הבעיה של הפועל רגל היא לא רומנטיקה בגרוש ולוזריות. הבעיה היא פשוט שאין מספיק כסף ואין מנהלים נורמליים. עוד אפשר היה להתייחס לביקורת כזאת א אם היה כסף וניהול טוב, והיינו מתבוססים בבינוניות. אבל אנחנו מרחק שנות אור משם, אפילו לא במקום להתחיל להתייחס לזה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- D red imperia
- קיבל.ה 507 לייקים
הפטיש והמגל זה סמל אנכרוניסטי בהקשר של הפועל היום. אנחנו קבוצה פרטית בבעלות אמריקאית - הכי רחוק שאפשר מפטיש ומגל.תא מרבוטא כתב: ↑01 מאי 2024, 06:49מילא החולצה זה לא מציאה (שזה אגב שיר מאד מרגש אבל הכוונה שלך ברןרה) , אנכרוניזם בסמל ובצבע? 1. הסמל העדכני נבחר לפני 12 שנה. 2. מכביות נפטרות מהמגן דוד בסמל? זה ממש אנכרוניסטי. כנ"ל מנורת המקדש של בית"ר. תגיד שקשה לך עם סממנים שמאלנייםD red imperia כתב: ↑30 אפריל 2024, 17:25 הדבר הכי חשוב הוא שההנהלה הבאה, מי שלא תהיה, צריכה להטמיע זה להיפטר מהמנטליות הלוזרית שנדבקה במועדון הזה. אנשי עסקים זרים, מצליחנים שמעולם לא נחשפו להפועל ולפלג הטרחני של שער 7, הם התקווה היחידה שאולי יום אחד זה יקרה.
הסמל יישאר, אבל אך ורק כאנקדוטה היסטורית.
בכדורגל המקצועני של היום, לקבוצות שמתרפקות על העבר אין זכות קיום.
שער 5 זה הלב
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
גם לשחק עם צהוב כי היטלר החליט שזה יהיה הצבע של הטלאי זה לא פחות אנכרוניסטי.
מה זה השטויות האלה אנקדוטה הסטורית.
אז אפשר גם לשנות את השם מהפועל ל"מגניבים" תל אביב.
מה זה השטויות האלה אנקדוטה הסטורית.
אז אפשר גם לשנות את השם מהפועל ל"מגניבים" תל אביב.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
הוא הכי שקוף בעולם.רדפוקס כתב: ↑01 מאי 2024, 00:44אתה חולה נפש.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
טעות ידידי,D red imperia כתב: ↑01 מאי 2024, 09:27הפטיש והמגל זה סמל אנכרוניסטי בהקשר של הפועל היום. אנחנו קבוצה פרטית בבעלות אמריקאית - הכי רחוק שאפשר מפטיש ומגל.תא מרבוטא כתב: ↑01 מאי 2024, 06:49מילא החולצה זה לא מציאה (שזה אגב שיר מאד מרגש אבל הכוונה שלך ברןרה) , אנכרוניזם בסמל ובצבע? 1. הסמל העדכני נבחר לפני 12 שנה. 2. מכביות נפטרות מהמגן דוד בסמל? זה ממש אנכרוניסטי. כנ"ל מנורת המקדש של בית"ר. תגיד שקשה לך עם סממנים שמאלנייםD red imperia כתב: ↑30 אפריל 2024, 17:25 הדבר הכי חשוב הוא שההנהלה הבאה, מי שלא תהיה, צריכה להטמיע זה להיפטר מהמנטליות הלוזרית שנדבקה במועדון הזה. אנשי עסקים זרים, מצליחנים שמעולם לא נחשפו להפועל ולפלג הטרחני של שער 7, הם התקווה היחידה שאולי יום אחד זה יקרה.
הסמל יישאר, אבל אך ורק כאנקדוטה היסטורית.
בכדורגל המקצועני של היום, לקבוצות שמתרפקות על העבר אין זכות קיום.
מי שאינו מכבד את עברו, אין לו עתיד!
על מורשת העבר מגדלים את דור העתיד.
בחיי קבוצה יש מחזוריות, יש שעליות וירידות, אם אתה אוהד קבוצה אתה לא מחליף נאמנויות- צבעים,סמלים וכו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
שימו לב מה שביט אמר היום בראיון ב-102FM (הציטוט מאתר וואן)
ביקשו ממך להיות מאמן?
”זה לא מעניין אותי, ויש את סלים גם. יוסי מאמן בכיר, סלים מאמן שלא רצה להיות מאמן והוא אמר את זה לא פעם ולא פעמיים”.
שייע: “אם יש קונים חדשים אתה ממשיך?”
שביט: “מצידי כן”.
שייע: “כולם רוצים להישאר, השאלה אם אתה מאמין שאתה יכול להישאר”.
שביט: “הגיע הזמן שהפועל תחזיר עטרה ליושנה, תחזיר אנשי מועדון אמיתיים. יש בעלים חדשים. עדיין לא דיברתי איתו ואני לא יודע מה הוא הולך לעשות”.
ביקשו ממך להיות מאמן?
”זה לא מעניין אותי, ויש את סלים גם. יוסי מאמן בכיר, סלים מאמן שלא רצה להיות מאמן והוא אמר את זה לא פעם ולא פעמיים”.
שייע: “אם יש קונים חדשים אתה ממשיך?”
שביט: “מצידי כן”.
שייע: “כולם רוצים להישאר, השאלה אם אתה מאמין שאתה יכול להישאר”.
שביט: “הגיע הזמן שהפועל תחזיר עטרה ליושנה, תחזיר אנשי מועדון אמיתיים. יש בעלים חדשים. עדיין לא דיברתי איתו ואני לא יודע מה הוא הולך לעשות”.
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
לא מצליח להבין את הכתבה הזו פעם בחודש עם הסרטן הזה בקשר אלינו
זה כל פעם אותן שאלות ותשובות, רק התאריך משתנה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.