רוי ברנס
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
ראיתי אותו שבוע שעבר בכיכר החטופים, מאוד נמוך בשביל שוער.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
עד לפני כמה שבועות הייתי אומר שבלי זובאס אנחנו יורדים בטוח. לפי הביצועים של זובאס במשחקים האחרונים, לא שם הבעיה הקריטית שלנו.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
השוער רוי ברנס, ששיחק במחלקות הנוער של הפועל תל אביב ויצא להשאלה בעונה האחרונה בבית”ר שמשון ת”א מליגה א’ דרום, ישוב לסגל הבכיר וישמש כשוער השני של הקבוצה.
ברנס בן ה-21 רשם בעונת 21/22 ארבע הופעות במדי הקבוצה הבוגרת, רובם בגביע הטוטו. השוער אמר: ״אני שמח ונרגש לחזור אחרי שנת השאלה למועדון שהוא יותר מבית עבורי. תודה לצוות המקצועי על האמון בי. מחכה כבר לאימון הראשון. יאללה הפועל״.
זה מתוך כתבה בוואן מתחילת עונה.
ברנס בן ה-21 רשם בעונת 21/22 ארבע הופעות במדי הקבוצה הבוגרת, רובם בגביע הטוטו. השוער אמר: ״אני שמח ונרגש לחזור אחרי שנת השאלה למועדון שהוא יותר מבית עבורי. תודה לצוות המקצועי על האמון בי. מחכה כבר לאימון הראשון. יאללה הפועל״.
זה מתוך כתבה בוואן מתחילת עונה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
מה עם מאט פרנק? אולי הוא עדיף?
או שזה יהיה שוק בשבילו עכשיו לפתוח באמצע מאבק נגד הירידה שהוא בעיצומו של מסע תגלית?
או שזה יהיה שוק בשבילו עכשיו לפתוח באמצע מאבק נגד הירידה שהוא בעיצומו של מסע תגלית?
-
- קיבל.ה 387 לייקים
היה שוער חתול ונתן בכורה מצוינת אצלנו לפני שנתיים. אחרי זה נפצע ונעדר לתקופה ארוכה השאלה אם שמר על היכולת. הבעיה שהוא נמוך מאוד.
- כרובית
- קיבל.ה 1007 לייקים
שיהיה בהצלחה, נשארו 4 משחקים, מקווה שבכל זאת יהיה בסדר איכשהו 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
לא יודע על מה אתה מדבר, המשחק היחיד שלו בהפועל היה בעונת 20/21 שהוא נכנס מחליף ל-8 דקות אחרונות (הספיק לחטוף שער אבל ניצחנו 3-2).
קשקשן כהרגלך.
- Carajo
- קיבל.ה 328 לייקים
-
- קיבל.ה 372 לייקים
הזדמנות לשיר את השיר שחקן שלו Material Girl ויאללה רוי ברנס ורוי ברנס עולה ויאללה רוי ברנס עולה בהצלחה ילד!
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אם היה לך מוח היית טורח לבדוק ומגלה שבאותה עונה הייתה לו הופעת בכורה בגביע הטוטו והראה יכולת מצוינת ושמר על רשת נקייה. אבל אין לך מוח.
טוב נו, מה אפשר לצפות ממי שעדיין חושב שספרא זה לא בן אדם אמיתי והעסקה מזויפת, ושעוד שנתיים אנחנו בכלל לוקחים אליפות עם מינצברג. יחייזר.
נערך לאחרונה על ידי וינסנט ב 26 אפריל 2024, 15:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
הופעת בכורה גביע הטוטו לפני 3 שנים, כן זה בהחלט מלמד אותנו הרבה על היכולת שלו.וינסנט כתב: ↑26 אפריל 2024, 15:48אם היה לך מוח היית טורח לבדוק ומגלה שבאותה עונה הייתה לו הופעת בכורה בגביע הטוטו והראה יכולת מצוינת ושמר על רשת נקייה. אבל אין לך מוח.
טוב נו, מה אפשר לצפות ממי שעדיין חושב שספרא זה לא בן אדם אמיתי והעסקה מזויפת, ושעוד שנתיים אנחנו בכלל לוקחים אליפות עם מינצברג. יחייזר.
אגב אהבתי את היחייזר, מזכיר לי את היבני זונות של מכבי, אתה בטוח שאתה לא שתול מהשחקן ה-12?
בכל אופן, נאחל לו בהצלחה, הוא ואנחנו נצטרך את זה.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
שוער שהספיק לקבל שביעייה בליגה א
מה כבר יכול להשתבש?
מה כבר יכול להשתבש?
-
- קיבל.ה 320 לייקים
מישהו באמת חושב שיש לנו סיכוי מחר?
גם עם נוייר בשער
נפסיד!
גם עם נוייר בשער
נפסיד!
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אז גול שהוא חטף לא באשמתו במשחק לפני שנתיים כן מלמד אותנו על היכולת שלו? תפסיק כבר ימביך.רדפוקס כתב: ↑26 אפריל 2024, 16:14הופעת בכורה גביע הטוטו לפני 3 שנים, כן זה בהחלט מלמד אותנו הרבה על היכולת שלו.וינסנט כתב: ↑26 אפריל 2024, 15:48אם היה לך מוח היית טורח לבדוק ומגלה שבאותה עונה הייתה לו הופעת בכורה בגביע הטוטו והראה יכולת מצוינת ושמר על רשת נקייה. אבל אין לך מוח.
אגב אהבתי את היחייזר, מזכיר לי את היבני זונות של מכבי, אתה בטוח שאתה לא שתול מהשחקן ה-12?
ותמשיך להעביר נושא (כהרגלך).
-
- קיבל.ה 1076 לייקים
הזוי שזה השוער השני שלנו
תודה חן סול שעשית מאיתנו מכבי שעריים
תודה חן סול שעשית מאיתנו מכבי שעריים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
לא טענתי בזכות או בחובת היכולת שלו, אתה רשמת "שוער חתולי עם הופעת בכורה נהדרת" ואני כפרתי בטמטום הזה, זה הכל.וינסנט כתב: ↑26 אפריל 2024, 16:17אז גול שהוא חטף לא באשמתו במשחק לפני שנתיים כן מלמד אותנו על היכולת שלו? תפסיק כבר ימביך.רדפוקס כתב: ↑26 אפריל 2024, 16:14הופעת בכורה גביע הטוטו לפני 3 שנים, כן זה בהחלט מלמד אותנו הרבה על היכולת שלו.וינסנט כתב: ↑26 אפריל 2024, 15:48
אם היה לך מוח היית טורח לבדוק ומגלה שבאותה עונה הייתה לו הופעת בכורה בגביע הטוטו והראה יכולת מצוינת ושמר על רשת נקייה. אבל אין לך מוח.
ותמשיך להעביר נושא (כהרגלך).
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
אז חן סול בעצם הצליח לבנות קבוצה בלי מגן,בלי קשר שיכול לרוץ מהר יותר מ3 קמ"ש,
בלי שום חלוץ מחליף,אחר כך עם מאמן מליגה ג( דרך אגב,בדקתי,אינטר עלייה בליגה ב,מקום אחרון וכנראה יורדת שוב),ואז שחרר את הקשר היחידי שהיה ראוי להיות שחקן הרכב ועכשיו מסתבר שגם אין בעצם שוער שני.
עכשיו אני בטוח שהוא לא שתול של מכבי.
אין מצב שיש מישהו שתול שיעשה את כל זה בלי שיחשוש שיעלו עליו
בלי שום חלוץ מחליף,אחר כך עם מאמן מליגה ג( דרך אגב,בדקתי,אינטר עלייה בליגה ב,מקום אחרון וכנראה יורדת שוב),ואז שחרר את הקשר היחידי שהיה ראוי להיות שחקן הרכב ועכשיו מסתבר שגם אין בעצם שוער שני.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
עובדתית חוץ מלמכבי אין אף קבוצה בליגה כולל חיפה וב"ש שיש להם שוער שני שנמצא במעמד הרבה יותר גבוה מברנס ערב פתיחת העונה.בז'רנו כתב: ↑26 אפריל 2024, 17:17 אז חן סול בעצם הצליח לבנות קבוצה בלי מגן,בלי קשר שיכול לרוץ מהר יותר מ3 קמ"ש,
-
- קיבל.ה 228 לייקים
מהמעט משחקים שאני זוכר הוא היה לא רע בכלל.
בהצלחה ילד
בהצלחה ילד
-
- קיבל.ה 635 לייקים
נכון ההגנה ביזיונית, נכון זה משחק עם לחץ עצום, נכון הקבוצה במשבר, נכון הוא ילד צעיר, וכו וכו ןכו
תירוצים מפה ועד תאילנד
אבל לא אכפת לי הוא היה חייב לקחת את ההזדמנות בשני ידיים ולהראות לנו שיש על מי לסמוך, הוא היה היום דחליל בשער, הזכיר לי את מרינוביץ הכושל, לא מגיע לו להיות שוער שני בקבוצה כמו הפועל
תירוצים מפה ועד תאילנד
אבל לא אכפת לי הוא היה חייב לקחת את ההזדמנות בשני ידיים ולהראות לנו שיש על מי לסמוך, הוא היה היום דחליל בשער, הזכיר לי את מרינוביץ הכושל, לא מגיע לו להיות שוער שני בקבוצה כמו הפועל
-
- קיבל.ה 939 לייקים
ילד מסכן, איך הוא שוער שני בליגת העל?
-
- קיבל.ה 635 לייקים
שוער שני מחכה לרגע הזה לטרוף ולהראות שיש לו את מה שצריך להיות שוער ראשון, נכון הטיימינג היה רע מאוד, אבל מתי הטיימנג הוא טוב?
הילד הזה נכשל יחד עם כל הקבוצה, והוא חייב להיות מושאל או שוער שלישי רביעי ואני נחמד, הביזיון הוא שהוא שוער שני שלך בליגת העל, טפי על חן סול והסגל שהוא בנה לנו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
אני מסכים, אליאסי ושריף כיוף (שניהם בני גילו) קפצו על ההזדמנות וזכו באפודת השוער הראשון, הוא פשוט לא ברמה ולא יהיה.shaolin232 כתב: ↑27 אפריל 2024, 21:56שוער שני מחכה לרגע הזה לטרוף ולהראות שיש לו את מה שצריך להיות שוער ראשון, נכון הטיימינג היה רע מאוד, אבל מתי הטיימנג הוא טוב?
הילד הזה נכשל יחד עם כל הקבוצה, והוא חייב להיות מושאל או שוער שלישי רביעי ואני נחמד, הביזיון הוא שהוא שוער שני שלך בליגת העל, טפי על חן סול והסגל שהוא בנה לנו
מצד שני אני לא מסכים שזאת אשמת חן סול, ברוב הקבוצות השוערים השנים הם בסטטוס כזה.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
השוער הגרוע שראיתי בחיי. מפוחד ברמות, משדר חרדה, ומפחד מהכדור. מקווה שהוא יפרוש כשהוא עוד צעיר וימצא עבודה במשהו שהוא טוב בו.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
פעם היה ילד בשם יום טוב טליאס שקפץ על המציאה כשאריה אלטר נעדר והיה שותף לאליפות של 1986.
פעם.
פעם היתה קבוצה שקראו לה הפועל תל אביב. היום יש מתחזה…
פעם.
פעם היתה קבוצה שקראו לה הפועל תל אביב. היום יש מתחזה…
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
לא אשם אבם גם לא מתאים גם לא ללאומית
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
הכל התחיל ונגמר הערב בגול מיותר בדקה השלישית. העובדה שמולו יש שתי עגלות חסרות כישרון לא עזרה להמשך.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
סורי אבל מה לא אשם? כל בעיטה גול
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
נו באמת, גם שוערים מאוד מוכשרים וטובים יכולים לקרוס בסיטואציה שבה הוא עלה היום. אי אפשר להשוות את זה לסיטואציות שבהן כיוף ואליאסי קיבלו הזדמנויות.
אגב, זה לא שלשוערים שניים בקבוצות אחרות בליגה יש רקורד עדיף.
אגב, זה לא שלשוערים שניים בקבוצות אחרות בליגה יש רקורד עדיף.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הוא לא אשם בהפסד היום אבל לא נראה לי שהוא זה שישאיר אותנו בליגה.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
זה נכון לגמרי. אבל זה לא סותר את זה שקשה להאמין שמישהו מהם היה נראה ככה היום. זאת הייתה הופעה של שוער שלא נראה היה שהוא רוצה להיות על המגרש. הוא פחד משחקנים של בית"ר ומהכדור.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
התכוונתי בכללי אבל אשם בגולים זה כן.
הוא לא מתאים להיות שוער ראשון.