השאלה היא ממי רוחנא יקבל כדור? אני מעריך את זה שהוא מנסה לשחק קדימה אבל הוא לא מעורב מספיק בבניית המשחק. איינבינדר בפחות זמן מול י-ם מסר מסירה לטוריאל שכמעט נגמרה בשער. הוא גם הגיע לכמה מצבים בהם צריך היה להרים כדור נורמאלי ונכשל בזה. רוחנא מנגד לא זכור לי שעשה יותר מידי הוא קיבל כדור לרגל במרכז הרחבה ובחר לפתוח רגליים כדי שיגיע לטאמבדו שהיה בנבדל. הנקודה שלי היא שמרגיש לי שכשזה מגיע לתכלס איינבינדר תורם יותר. אולי אם ישחקו ביחד משהו יקרה? רוחנא על חשבון בנימין שמאוד לא יציב או ב4-4-2 כחלוץ שני לצד אוז'בולט.רדפוקס כתב: ↑03 אפריל 2024, 13:43 אני סבור כי עציץ בסוף חייו שבקושי זז על המגרש ומאט את המשחק באופן קבוע לא יעזור לנו להישאר בליגה - עם כל הכבוד לנתונים הנהדרים וההיסטורים שלו.
וכן יש לנו שחקנים מאוד מאוד גרועים, כרגע אני מעדיף שחקן גרוע ועלוב כמו רוחאנא שמשחק קדימה ומנסה לעשות דברים ממישהו שרוצה להוריד כל משחק לקצב הליכה איטית שלו.
איינבינדר
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
-
- קיבל.ה 227 לייקים
אסור לו להיות ב18 בכלל.SickleCell כתב: ↑03 אפריל 2024, 14:07השאלה היא ממי רוחנא יקבל כדור? אני מעריך את זה שהוא מנסה לשחק קדימה אבל הוא לא מעורב מספיק בבניית המשחק. איינבינדר בפחות זמן מול י-ם מסר מסירה לטוריאל שכמעט נגמרה בשער. הוא גם הגיע לכמה מצבים בהם צריך היה להרים כדור נורמאלי ונכשל בזה. רוחנא מנגד לא זכור לי שעשה יותר מידי הוא קיבל כדור לרגל במרכז הרחבה ובחר לפתוח רגליים כדי שיגיע לטאמבדו שהיה בנבדל. הנקודה שלי היא שמרגיש לי שכשזה מגיע לתכלס איינבינדר תורם יותר. אולי אם ישחקו ביחד משהו יקרה? רוחנא על חשבון בנימין שמאוד לא יציב או ב4-4-2 כחלוץ שני לצד אוז'בולט.רדפוקס כתב: ↑03 אפריל 2024, 13:43 אני סבור כי עציץ בסוף חייו שבקושי זז על המגרש ומאט את המשחק באופן קבוע לא יעזור לנו להישאר בליגה - עם כל הכבוד לנתונים הנהדרים וההיסטורים שלו.
וכן יש לנו שחקנים מאוד מאוד גרועים, כרגע אני מעדיף שחקן גרוע ועלוב כמו רוחאנא שמשחק קדימה ומנסה לעשות דברים ממישהו שרוצה להוריד כל משחק לקצב הליכה איטית שלו.
לעלות עם אמצע של גנאים/ארצ'ל כ 6 ובנימין ורוחנא מעליהם.
לא יודע מי יותר גרוע כ6 מבניהם אבל זה מה יש
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כל הדיון היפותטי. במיוחד אחרי השטויות של אל ים. אייבינדר נעול בהרכב עד סוף השנה.
בגדול נשארו לנו משחקים נגד שחקנים שהוא עדיין יכול לרדוף אחריהם. הוא צריך ויכול לתת את המסירה-שניים הטובות שלו במשחק שחותכות הגנות.
סורי אבל לא נשארו בהפועל שחקנים שיודעים למסור כדורי עומד בצורה טובה, עכשיו עם הפציעה של אלטמן (כמה הוא נפצע שאלהים יעזור לי ולו).
זה כאילו כל שחקן איכשהו מוכשר או עזב או נפצע. והמחליפים, אוי המחליפים.
בגדול נשארו לנו משחקים נגד שחקנים שהוא עדיין יכול לרדוף אחריהם. הוא צריך ויכול לתת את המסירה-שניים הטובות שלו במשחק שחותכות הגנות.
סורי אבל לא נשארו בהפועל שחקנים שיודעים למסור כדורי עומד בצורה טובה, עכשיו עם הפציעה של אלטמן (כמה הוא נפצע שאלהים יעזור לי ולו).
זה כאילו כל שחקן איכשהו מוכשר או עזב או נפצע. והמחליפים, אוי המחליפים.
יחד, רק יחד! 

- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
בשביל הכדור האחד הזה במשחק שלרוב לא יוצא ממנו כלום אסור לעציץ הזה לראות דשא בשום פנים ואופן.SickleCell כתב: ↑03 אפריל 2024, 14:07השאלה היא ממי רוחנא יקבל כדור? אני מעריך את זה שהוא מנסה לשחק קדימה אבל הוא לא מעורב מספיק בבניית המשחק. איינבינדר בפחות זמן מול י-ם מסר מסירה לטוריאל שכמעט נגמרה בשער. הוא גם הגיע לכמה מצבים בהם צריך היה להרים כדור נורמאלי ונכשל בזה. רוחנא מנגד לא זכור לי שעשה יותר מידי הוא קיבל כדור לרגל במרכז הרחבה ובחר לפתוח רגליים כדי שיגיע לטאמבדו שהיה בנבדל. הנקודה שלי היא שמרגיש לי שכשזה מגיע לתכלס איינבינדר תורם יותר. אולי אם ישחקו ביחד משהו יקרה? רוחנא על חשבון בנימין שמאוד לא יציב או ב4-4-2 כחלוץ שני לצד אוז'בולט.רדפוקס כתב: ↑03 אפריל 2024, 13:43 אני סבור כי עציץ בסוף חייו שבקושי זז על המגרש ומאט את המשחק באופן קבוע לא יעזור לנו להישאר בליגה - עם כל הכבוד לנתונים הנהדרים וההיסטורים שלו.
תירוץ גרוע, הלאה.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
בפעם המי יודע כמה- למי בקישור העלוב שלנו יש מספרים יותר טובים ממנו?
גם במה שאתה טוען שהוא גרוע (עוברים אותו כמו אויר), הוא מוביל באחוז התיקולים המוצלחים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם במה שאתה טוען שהוא גרוע (עוברים אותו כמו אויר), הוא מוביל באחוז התיקולים המוצלחים.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
איינבינדר צריך לשחק לפני רוחנא או קנציפולסקי פשוט כי הם לא עושים כלום חיובי, ואיינבינדר לפחות מצליח מדי פעם לעשות פעולה של כדורגל. מה עוד, שלפחות יש לו קצת הבנה של המשחק. עצוב שזה המצב, אבל אין מה לעשות.
לגבי רוחנא אולי זה כן יכול להיות פחות גרוע, אבל מקנציפולסקי? אין שאלה.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
מסכים לגמרי, אייבינדר יש לו מדי פעם הברקה.קירקגור כתב: ↑03 אפריל 2024, 21:50 איינבינדר צריך לשחק לפני רוחנא או קנציפולסקי פשוט כי הם לא עושים כלום חיובי, ואיינבינדר לפחות מצליח מדי פעם לעשות פעולה של כדורגל. מה עוד, שלפחות יש לו קצת הבנה של המשחק. עצוב שזה המצב, אבל אין מה לעשות.
רוחנא חלש מאוד ואל ים לא ברמה.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
בן זונה
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 10 לייקים
מגיע לנו לרדת אם האפס הזה מקבל 90 דקות.
-
- קיבל.ה 632 לייקים
הנה, האם עדיין לדעתך אייבנדר צריך לשחק לפני רוחנא ?קירקגור כתב: ↑03 אפריל 2024, 21:50 איינבינדר צריך לשחק לפני רוחנא או קנציפולסקי פשוט כי הם לא עושים כלום חיובי, ואיינבינדר לפחות מצליח מדי פעם לעשות פעולה של כדורגל. מה עוד, שלפחות יש לו קצת הבנה של המשחק. עצוב שזה המצב, אבל אין מה לעשות.
צר לי, זה הזוי בעייני שהוא משחק בקבוצה ובטח משלים 90 דקות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הוא ובנימין היו חייבים להיות מוחלפים מזמן, אפילו איווניר החסר מושג ראה את זה, היחיד שלא ראה זה אדון אבוקוף.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
הוריד אותנו ליגה עם הפוואל הדבילי הזה שלו
לא מאשים אותו רק את מי שנותן לו לשחק
היה חייב לצאת בדקה 70
איזה עצבים
לא מאשים אותו רק את מי שנותן לו לשחק
היה חייב לצאת בדקה 70
איזה עצבים
-
- קיבל.ה 387 לייקים
שחקן אחד הורס לקבוצה שלמה. ולקהל אוהדים שלם.
כבר מתחיל לחשוב שהוא עושה בכוונה, מישהו משלם לו. לא יכול להיות שהוא תופס את ריקן ככה בחולצה בדקה כזאת. יצאה הנשמה כבר.
כבר מתחיל לחשוב שהוא עושה בכוונה, מישהו משלם לו. לא יכול להיות שהוא תופס את ריקן ככה בחולצה בדקה כזאת. יצאה הנשמה כבר.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
עבירה מטומטמת.
-
- קיבל.ה 227 לייקים
אותם תגובות אחריי כל משחק
והעלוקה עדיין ממשיך באמצע
והעלוקה עדיין ממשיך באמצע
-
- קיבל.ה 632 לייקים
הוא גמר אותנו עכשיו 2 גולים עליו
ועדיין אוהדים פה יגנו עליו...
רק תקראו את התגובות פה
זה הזוי שאין עליו קונצנזוס שהוא נזק לקבוצה
ועדיין אוהדים פה יגנו עליו...
רק תקראו את התגובות פה
זה הזוי שאין עליו קונצנזוס שהוא נזק לקבוצה
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
אפשר לארגן לו טקס פרישה יפה במשחק הבית הבא נגד בית"ר. אסור לו לראות דשא עוד דקה אחת בהפועל
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 295 לייקים
מישהו חייב לחקור אותו ואת אבוקסיס. משהו מסריח
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
שנתיים אני מתחנן שיפרוש, איזה ״כיף״ שאני כבר לא צריך כי יש פה אחרים שעושים את זה בשבילי העונה.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
הוא החתים את עצמו? מעלה את עצמו בהרכב? להאשים אותו במה בדיוק, זה מה שהוא מסוגל. הכל המינצברגים והדפקט שמינו.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
גמר אותנו היום
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
זוועה, זוועה ושוב- זוועה.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
מישהו בפורום הזה (חוץ מאסף) מוכן להגיד עם יד על הלב, שאם אייבינדר לא יוצא דקה 30 אנחנו עדיין כמעט חוזרים מ3-0 ל3-3? או שיותר ריאלי שהיינו מפסידים 4-0?
-
- קיבל.ה 950 לייקים
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 329 לייקים
תגיד, מתישהו בתוך מירוץ האמוק שלך נגדו שקלת להפנות את האצבע למי שבאמת אחראי לבזיון- מאמן שמעלה אותו?
-
- קיבל.ה 387 לייקים
-
- קיבל.ה 329 לייקים
קצת קשה בתוך מאות התגובות שלך, אולי הייתה פה ושם אחת כזו. אז למה התגובות פה ולא באשכול של מאמן? מה אתה רוצה מהגוויה הזו, הוא פרש כבר מזמן ומישהו התעקש להחתים אותו ולתת לו לשחק, כמו היום אחרי שבוע שעבר.
-
- קיבל.ה 387 לייקים
התגובות באשכול של אבוקסיס ולא רק, תבדוק לפני שאתה רושם שטויות.
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
תרם בצורה בלתי רגילה לשני הגולים הראשונים
אבל חייבת לציין שלא לעניין לצעוק בוז בשיר השחקן שלו, ואני באמת לא מאלה שמחבבים אותו...
אבל חייבת לציין שלא לעניין לצעוק בוז בשיר השחקן שלו, ואני באמת לא מאלה שמחבבים אותו...
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
אשם בגול של הפועל פ"ת שבוע שעבר ואשם ב 2 הגולים עליו היום.
סיום קריירה עצוב, שיתמוך מהספסל
סיום קריירה עצוב, שיתמוך מהספסל