קטטה מול חולוניה
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
תמיד אפשר לסמוך על האולטראס שיעשו נזק להפועל
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
על האחים הסגולים להתפרק כעת?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1378 לייקים
- יצירת קשר:
מלחמת המאפיות נמשכת. ועכשיו 20 שנה קדימה נשמע על היריבות הנוראית בין הקהלים, וכולנו נאכל אותה עם אבטחה מוגברת, ואלימות מצד ילדים מפגרים בסגול כלפי אוהדי נורמטיביים שלנו.
העיקר שהשבאב מרוצים עם השלט שלהם, והגאונים שלהם מרגישים מרוצים שביזו טקס לחייל. שווה הכל
העיקר שהשבאב מרוצים עם השלט שלהם, והגאונים שלהם מרגישים מרוצים שביזו טקס לחייל. שווה הכל
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 596 לייקים
יש איזה "חוק" לא כתוב כזה, נכון, שאם ארגון אוהדים אחד לוקח ציוד של ארגון אוהדים אחר, אז האחרון אינו יכול להתקיים יותר?טכנית לארז כתב:על האחים הסגולים להתפרק כעת?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
יש כזה חוק בגנון של חנה.
בגנון של דליה, לעומת זאת, על שלט אחד מקבלים על תנאי
- הפוסט קיבל לייק אחדInFlames
-
- קיבל.ה 735 לייקים
זה לא באנר זה רק שלט שלהם מהיום, אפשר להירגע אין צורך בהתפרקות.
זה שאוהדי חולון הם פח אשפה, מיץ של זבל ידוע כבר שנים, זה שהם ביזו את הטקס לא מפתיע בהתחשב בחסרי המוח אצלם, בשביל מה אנחנו יורדים לרמה הזו?
זה שאוהדי חולון הם פח אשפה, מיץ של זבל ידוע כבר שנים, זה שהם ביזו את הטקס לא מפתיע בהתחשב בחסרי המוח אצלם, בשביל מה אנחנו יורדים לרמה הזו?
יאללה הביתה!!!
- Hapolo
- קיבל.ה 669 לייקים
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
יורדים?יהלום14אדום כתב: ↑03 מרץ 2024, 00:29 זה לא באנר זה רק שלט שלהם מהיום, אפשר להירגע אין צורך בהתפרקות.
מאיפה שהאולטראס נמצאים אפשר רק לעלות
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 152 לייקים
אגב להבנתי, הם בכלל לא התכוונו לבזות את הטקס.
הם שרו משהו שמעודד את צה״ל ומכפיש את עזה.
זה עדיין לא ראוי באמצע טקס, אך הכוונה היתה לתת חיזוק.
עדיין - לא ראוי.
ועדיין - ״הגנון של שמעון״ בחסות אולטראס הפועל שיעלה לנו בקנסות, אלימות שוטרים ביציע, דוחק ביציע 2 כי את 1 יסגרו..
תודה על כך ילדים טיפשים משני הצדדים.
הם שרו משהו שמעודד את צה״ל ומכפיש את עזה.
זה עדיין לא ראוי באמצע טקס, אך הכוונה היתה לתת חיזוק.
עדיין - לא ראוי.
ועדיין - ״הגנון של שמעון״ בחסות אולטראס הפועל שיעלה לנו בקנסות, אלימות שוטרים ביציע, דוחק ביציע 2 כי את 1 יסגרו..
תודה על כך ילדים טיפשים משני הצדדים.
-
- קיבל.ה 363 לייקים
אני זוכר משחקים באוסישקין שתוך כדי המשחק החולונים היו מאיימים עליי מבחוץ מהחלונות למעלה.
ואם היית יוצא החוצה לבד היו מגיעים לפחןת חמישה חבר'ה, שכל קשר בינם לבין כדורסל מקרי והיו מחלקים בעיטות וסטירות, ואז לא היה אולטראס, אבל גם אז הם היו אשמים.
ואני לא מדבר בכלל על מה שהיה קורה בפחים...
ואם היית יוצא החוצה לבד היו מגיעים לפחןת חמישה חבר'ה, שכל קשר בינם לבין כדורסל מקרי והיו מחלקים בעיטות וסטירות, ואז לא היה אולטראס, אבל גם אז הם היו אשמים.
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
ממש סניף לה פמיליה בגרסה סגולה , מזעזעfidel כתב: ↑03 מרץ 2024, 07:25 אני זוכר משחקים באוסישקין שתוך כדי המשחק החולונים היו מאיימים עליי מבחוץ מהחלונות למעלה.
-
- קיבל.ה 316 לייקים
לא מבין מה הבעיה, הצדיקים שלנו סך הכל רצו כל הדרך בשביל לעזור להם לקפל את הציוד שיוכלו להגיע מהר הביתה.
כמו שכתבו כאן תודה על עוד יריבה שעכשיו נצטרך לסבול נגדה מתורים אינסופיים, אבטחה מוגזמת, דוחק ואלימות.
חלאות באדום. עופו מאיתנו כבר שונאי הפועל
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
נתניהו ראש ממשלה, איראן פויה ולא ירד אתמול גשםfidel כתב: ↑03 מרץ 2024, 07:25 אני זוכר משחקים באוסישקין שתוך כדי המשחק החולונים היו מאיימים עליי מבחוץ מהחלונות למעלה.
ההלקאה העצמית שלנו לבדה תשנה פה את המשטר, נמשיך להתבונן פנימה וכך נתקן את כל עוולות העולםבני12 כתב: ↑03 מרץ 2024, 09:09נתניהו ראש ממשלה, איראן פויה ולא ירד אתמול גשםfidel כתב: ↑03 מרץ 2024, 07:25 אני זוכר משחקים באוסישקין שתוך כדי המשחק החולונים היו מאיימים עליי מבחוץ מהחלונות למעלה.
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
במעשה הזה, האולטראס ביזו את זכרו של עמרי שוורץ ז"ל פי אלף מאשר אוהדי חולון
- red in blood
- קיבל.ה 385 לייקים
מה לעזאזל הקשר?fidel כתב: ↑03 מרץ 2024, 07:25 אני זוכר משחקים באוסישקין שתוך כדי המשחק החולונים היו מאיימים עליי מבחוץ מהחלונות למעלה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
אם זה מה שהקהל של חולון עשה, מדובר בביזיון, אבל שהאולטראס מתלוננים על ביזוי טקס?אוי האירוניה...fidel כתב:ביזו את הטקס לעומרי שוורץ, בכוונה תחילה
-
- קיבל.ה 284 לייקים
ראיתי את הסרטון איך רצים 25 אנשים ״מגניבים״ מהאולטראס שלנו נגד 4-5 ילדים מחולון
גונבים להם שלט
חוגגים
אחרי זה מעלים בפייסבוק
ובאמת שלא מבין מה ההבדל בין זה לבין ארגון פשע מטומטם?
איכס
שום הבדל בנינו לבין הלה פמילייה
האמת
אנחנו הרבה יותר גרועים
מאיתנו עוד היה לי צפיות למשהו
גונבים להם שלט
חוגגים
אחרי זה מעלים בפייסבוק
איכס
האמת
אנחנו הרבה יותר גרועים
-
- קיבל.ה 3198 לייקים
זה שיש אנשים אלימים בקהל שלנו, עדיין לא הופך את כל הקהל שלנו לאלים וגזען כמו לה פמיליה.
עצם ההשוואה היא מביכה.
עצם ההשוואה היא מביכה.
- הפוסט קיבל 5 לייקיםRed Or Dead • חוזה דומינגס • tadmored • TOMER77 • קירקגור
-
- קיבל.ה 316 לייקים
מעניין עוד כמה פעמים נצטרך שירד עלינו גשם עד שתבינו שזה לא גשם אלא משהו אחר..
הוא לא אמר כל הקהל. תהיה בטוח שהאוהדים הנורמלים בשער 2 או 4 לא רצו לתת מכות או לגנוב דגלים לאוהדים של קבוצה אחרת. וגם לא כל שער 1. אלה אנשים ספציפיים מארגון ספציפי שמשום מה ממשיכים להגן עליו פה בפורום בצורה בלתי מסוייגת לא משנה מה יעשה.
מבטיח לך שאם זה היה מקרה אחר בו אוהדי בית״ר היו עושים בדיוק אותו דבר לאוהדי הפועל, היית אומר שזה פוגרום ושהם חיות ומה לא. שזה מגיע לאולטראס תמיד יש הצדקה לדברים שהם עושים.
מקווה שמתישהו נתעורר. כל שבוע משהו אחר
- הפוסט קיבל לייק אחדranjef
-
- קיבל.ה 149 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
הקהל של חולון שרו את מה ששרו כי הם לאומנים ומגניבים וצריכים להרוג את כל הערבים
הקהל של הפועל עשה את מה שעשה כי לגנוב באנר זה מגניב ומרגש בטירוף.
לא צריך לחפש קשר בין הדברים, גם אלה וגם אלה אנשים דפוקים שבעיקר דופקים את הקבוצות שלהם וזהו.
הקהל של הפועל עשה את מה שעשה כי לגנוב באנר זה מגניב ומרגש בטירוף.
לא צריך לחפש קשר בין הדברים, גם אלה וגם אלה אנשים דפוקים שבעיקר דופקים את הקבוצות שלהם וזהו.
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
אני לא הייתי בהיכל ולא ראיתי אזכור לזה, לכן רשמתי ״אם״ofri כתב:לא הבנתי את הקטע "אם זה מה שהקהל של חולון עשה "
אז כן זה מה שהוא עשה ביזה את הטקס
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
-
- קיבל.ה 132 לייקים
-
- קיבל.ה 1162 לייקים
-
- קיבל.ה 596 לייקים
כל מילה!!Hapolo כתב:תגובה מגעילה שרק תפתח חשבון שישלמו עליו כנראה אוהדי הפועל אחרים
מה גם שהם שביזו את השוטרים שניה אחרי השביעי באוקטובר האחרונים שיכולים לדבר על כבוד כמו שהם ציפו מאוהדי חולון לא להכניס את השנאה בין האוהדים לטקס הזה
-
- קיבל.ה 189 לייקים
שום הבדל? תספר את זה לאוהדי חיפה שהלה פמיליה דקרו ודרסוHapoel_manga כתב: ↑04 מרץ 2024, 12:24 ראיתי את הסרטון איך רצים 25 אנשים ״מגניבים״ מהאולטראס שלנו נגד 4-5 ילדים מחולון
גונבים להם שלט
חוגגים
אחרי זה מעלים בפייסבוק
איכס
האמת
אנחנו הרבה יותר גרועים
או שתספר את זה לעובדים ערבים בקניון שעברו לינצ'ים
או שתספר את זה לאחד ממאות\אלפי אוהדי הפועל שהכו אותו\שברו לו את השמשה\ירקו עליו
תספר את זה לאוהדי הפועל שהלה פמיליה ניסו לרצוח
ההשוואה הזויה. מזכיר את אלו שמדברים על הקיצוניים משני הצדדים, או את ההיסטוריונים הגרמנים שטענו שכולם אותו דבר כי כל הצבאות במלחמת העולם השנייה ביצעו פשעי מלחמה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
בסופו של דבר גם האולטראס וגם לה פמיליה הורידו נקודות לקבוצות שלהם, צברו הפסדים של מיליוני שקלים באופן מצטבר ודאגו שחבריהם ליציע לא יראו משחקים מהמגרש, אבל עם הבדל אחד קטן: לה פמיליה אומרים שיש להם עקרונות ואם הולכים נגד העקרונות שלהם אז מבחינתם שביתר תרד גם לליגה ג, אולטראס הפועל אומרים שהפועל זה מעל הכל.
לה פמיליה לפחות מודים שלא אכפת להם מהקבוצה ואכפת להם רק מעצמם.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
ועוד כמה הבדלים קטנטנים:הלך המומנטום כתב: ↑05 מרץ 2024, 14:40 בסופו של דבר גם האולטראס וגם לה פמיליה הורידו נקודות לקבוצות שלהם, צברו הפסדים של מיליוני שקלים באופן מצטבר ודאגו שחבריהם ליציע לא יראו משחקים מהמגרש, אבל עם הבדל אחד קטן: לה פמיליה אומרים שיש להם עקרונות ואם הולכים נגד העקרונות שלהם אז מבחינתם שביתר תרד גם לליגה ג, אולטראס הפועל אומרים שהפועל זה מעל הכל.
אולטראס הפועל לא מורכב מאנשים שמנסים לרצוח מיעוטים
אולטראס הפועל לא מורכב מאנשים שמנסים לרצוח אוהדי קבוצות יריבות.
אולטראס הפועל לא מכניס ליציעים דגלים של ארגוני טרור
אולטראס הפועל לא משליט אידיאולוגיה גזענית ופשיסטית ביציעים
אולטראס הפועל לא יארגן לינצ'ים בעובדי מזנון בני 15 כי הם ערבים