זה לא מה שאתה חושב
מצב הפצועים - מי עושה פה סדר?
- Frenzy
- קיבל.ה 808 לייקים
-
- קיבל.ה 853 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2282 לייקים
-
- קיבל.ה 476 לייקים
וואלה אני חושב
שהמחשבות שלכם מצוצות מהאצבע
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 585 לייקים
לדעתי, הדרבי הראה שהולנד חסר מאד, בעיקר בפן ההגנתי אבל גם בפיזיות והיכולת להתמודד מתחת לסל בהתקפה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 503 לייקים
עוד אחד לרשימה, זלמנסון לשבועיים בחוץ
-
- קיבל.ה 853 לייקים
-
- קיבל.ה 853 לייקים
-
- קיבל.ה 585 לייקים
מישהו יכול לתת סטטוס לגבי:
זלמנסון
הולאנד
אנגולה
אלכסנדר
בראיה של משחקי השבוע הבא?
תודה מראש.
זלמנסון
הולאנד
אנגולה
אלכסנדר
בראיה של משחקי השבוע הבא?
תודה מראש.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- Frenzy
- קיבל.ה 808 לייקים
-
- קיבל.ה 503 לייקים
הולאנד כבר לפני חודש נצפה נותן ספרינטים וזורק לסל, קשה לי להאמין שהוא עדיין פצוע אלא אם כן קרה משהו נוסף מאז
- מילפורד
- קיבל.ה 1679 לייקים
בהנחה שאלכסנדר חוזר לאימונים מחר, כולם אמורים להיות כשירים לשבת.
הכי מדאיג זה אנגולה וכמה הדורבן מפריע לו לשחק (דורבן זה לא משהו שמחלימים ממנו עד שבשלב מסוים נדרש ניתוח עם החלמה של חודשיים/שלושה)
הכי מדאיג זה אנגולה וכמה הדורבן מפריע לו לשחק (דורבן זה לא משהו שמחלימים ממנו עד שבשלב מסוים נדרש ניתוח עם החלמה של חודשיים/שלושה)
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אז שיעלה עם זריקות משבת ועד יוני. או שיביאו לו מחליף לליגה. די כבר.
- מילפורד
- קיבל.ה 1679 לייקים
לא יודע מה מצבו והאם יש צורך בזריקות בכלל , אבל אין ספק , במיוחד בהעדרו של מנפורד שמצבו של אנגולה הוא הכי קריטי מבחינתנו.
אנחנו צריכים שהוא יוכיח שהוא שווה את הטייטל של הזר הכי יקר שלנו , וצריכים שיתחיל בזה כבר בשבת.
אנחנו צריכים שהוא יוכיח שהוא שווה את הטייטל של הזר הכי יקר שלנו , וצריכים שיתחיל בזה כבר בשבת.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
יש לו דורבן???מילפורד כתב:בהנחה שאלכסנדר חוזר לאימונים מחר, כולם אמורים להיות כשירים לשבת.
הצעירים פה אולי לא יודעים אבל לשלום תקווה הגדול היה דורבן בעונת דאבל 2000 בכדורגל ובמשך חודשים נעדר ואוהדי הפועל כל הזמן דיברו על הדורבן של תקווה.
עדכנה שזכור לי מהעונה ההיא, אין תרופה וטיפול רק לתת לזמן לעבור ולהתאושש.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1326 לייקים
גם הדגים המקולקלים עלו לנו באליפות בעונת השרוכים.Charlie כתב:יש לו דורבן???מילפורד כתב:בהנחה שאלכסנדר חוזר לאימונים מחר, כולם אמורים להיות כשירים לשבת.
הצעירים פה אולי לא יודעים אבל לשלום תקווה הגדול היה דורבן בעונת דאבל 2000 בכדורגל ובמשך חודשים נעדר ואוהדי הפועל כל הזמן דיברו על הדורבן של תקווה.
- מילפורד
- קיבל.ה 1679 לייקים
האחרון שהיה אצלינו שסבל מדורבן היה רביב לימונד.
עכשיו בואו נעשה קצת לימוד על מה זה דורבן בדיוק, ברמה המוגבלת שאני מבין בזה, מי שמבין יותר מוזמן לתקן אותי אם משהו שאכתוב לא יהיה נכון.
כשמדברים על דורבן , הכוונה היא לעצם שגדלה בקרסול , מתחת לקרסול עצמו ככה שדורכים עליה באופן קבוע (יש גם אפשרות שהעצם לא תגדל לכיוון למטה ואז זה לא נחשב דורבן, יודע כי זה המצב אצלי…).
אין טיפול שגורם להיפוך המצב חוץ מניתוח לניסור והסרת העצם העודפת.
וכן, מסתבר שהעצם הזאת יכולה לגדול ולהתפתח גם אצל אדם בוגר, נפוץ במיוחד אצל מי שמנהל אורח חיים ספורטיבי באופן קבוע.
את הניתוח לא עושים אלה אם זה ממש כואב ביום יום, ובאופן כללי זה לא משהו דחוף, ולכן הרבה פעמים במקרה של ספורטאים מקצועניים שומעים על ההחלטה לדחות את הניתוח לפגרה כדי לא לאבד זמן משחק.
הכל בתלות בכמה מפותח המצב ורמת הכאב (במידת הצורך אפשר לשחק עם זריקות).
זה קצת מסתבך במידה ונוצרת דלקת סביב האזור , במצב כזה תידרש תקופת מנוחה וטיפול אנטיביוטי כדי להוריד את רמת הכאב למידה נסבלת (ושוב, הסיפורים על שחקנים שמשחקים עם זריקות).
זה הסיפור שאתה זוכר על שלום תקוה (וגם ללימונד היה את הקטע הזה), ואני מניח שזה גם המצב כרגע עם אנגולה מאיך שזה נשמע.
עכשיו בואו נעשה קצת לימוד על מה זה דורבן בדיוק, ברמה המוגבלת שאני מבין בזה, מי שמבין יותר מוזמן לתקן אותי אם משהו שאכתוב לא יהיה נכון.
כשמדברים על דורבן , הכוונה היא לעצם שגדלה בקרסול , מתחת לקרסול עצמו ככה שדורכים עליה באופן קבוע (יש גם אפשרות שהעצם לא תגדל לכיוון למטה ואז זה לא נחשב דורבן, יודע כי זה המצב אצלי…).
וכן, מסתבר שהעצם הזאת יכולה לגדול ולהתפתח גם אצל אדם בוגר, נפוץ במיוחד אצל מי שמנהל אורח חיים ספורטיבי באופן קבוע.
את הניתוח לא עושים אלה אם זה ממש כואב ביום יום, ובאופן כללי זה לא משהו דחוף, ולכן הרבה פעמים במקרה של ספורטאים מקצועניים שומעים על ההחלטה לדחות את הניתוח לפגרה כדי לא לאבד זמן משחק.
זה קצת מסתבך במידה ונוצרת דלקת סביב האזור , במצב כזה תידרש תקופת מנוחה וטיפול אנטיביוטי כדי להוריד את רמת הכאב למידה נסבלת (ושוב, הסיפורים על שחקנים שמשחקים עם זריקות).
זה הסיפור שאתה זוכר על שלום תקוה (וגם ללימונד היה את הקטע הזה), ואני מניח שזה גם המצב כרגע עם אנגולה מאיך שזה נשמע.
-
- קיבל.ה 623 לייקים
חחח נכון.... איזה זיכרון יש לךNati כתב:גם הדגים המקולקלים עלו לנו באליפות בעונת השרוכים.Charlie כתב:יש לו דורבן???מילפורד כתב:בהנחה שאלכסנדר חוזר לאימונים מחר, כולם אמורים להיות כשירים לשבת.
לא בדיוק.מילפורד כתב: ↑29 פברואר 2024, 00:03 האחרון שהיה אצלינו שסבל מדורבן היה רביב לימונד.
דורבן לא ממש קשור לצמיחתת עצם, מלבד השם שנתקע בעברית. זה היה ממצא רנטגן שנטו, בטעות, לקשר אותו לכאבים למרות שלאחוז גדול מהאוכלוסיה יש אותו.
כשמדברים על דורבן כפציעה שקשורה לספורט, לרוב מדובר בעצם על דלקת משנית למיקרו-קרעים ברצועות בכף הרגל בשם
Plantar Fasciitis
מה שכן, הטיפול הוא באמת בעיקר מנוחה, מתיחות ותרופות נוגדות דלקת
- הפוסט קיבל לייק אחדFrenzy
-
- קיבל.ה 503 לייקים
טוב הולנד כצפוי חזר לסגל, מעניין יהיה לראות אם הוא חוזר להיות משהו דומה למפלצת שהתעוררו שם לפני שנפצע
אנגולה משבוע לשבוע מתברר כטעות ועצם זה שאין שום עדכון על מה מצבו רק מראה שיש שם בעיה
אנגולה משבוע לשבוע מתברר כטעות ועצם זה שאין שום עדכון על מה מצבו רק מראה שיש שם בעיה
-
- קיבל.ה 1940 לייקים
גם לי זה קפץ, אז הקו הקדמי זה הורד וגינת? מי אמור להחליף אותם במשחק?gershon כתב:קייל, אנגולה וזלי לא בסגל לחולון
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 1679 לייקים
בהעדר מנפורד, בלי אנגולה והנאס עדיין לא נרשם.
בהחלט מטריד, אנחנו צריכים שאנגולה יחזור ויצדיק את היותו הזר הכי יקר שלנו, אחרת אין לנו הרבה סיכוי להגיע לאן שאנחנו שואפים השנה.
לאלכסנדר אין לנו תחליף, בלי זלי גם, יש לנו בעיה קשה בצבע.
מעניין אם מתישהו בעונה הזאת נגיע למשחק וניהיה רגועים לגבי הסגל.
בהחלט מטריד, אנחנו צריכים שאנגולה יחזור ויצדיק את היותו הזר הכי יקר שלנו, אחרת אין לנו הרבה סיכוי להגיע לאן שאנחנו שואפים השנה.
לאלכסנדר אין לנו תחליף, בלי זלי גם, יש לנו בעיה קשה בצבע.
מעניין אם מתישהו בעונה הזאת נגיע למשחק וניהיה רגועים לגבי הסגל.
-
- קיבל.ה 245 לייקים
-
- קיבל.ה 853 לייקים
-
- קיבל.ה 319 לייקים
אנגולה יחזור מתישהו השנה או שזאת אותה פציעה כמו של ישראלוב?
-
- קיבל.ה 1940 לייקים
מה עם אלכסנדר
זלי
ומה לעזאזל עם אנגולה, אם צריך ניתוח תגמרו עם זה כבר שלפחות לא ימשוך את זה לעונה הבאה
זלי
ומה לעזאזל עם אנגולה, אם צריך ניתוח תגמרו עם זה כבר שלפחות לא ימשוך את זה לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 1898 לייקים
מה נסגר עם אנגולה ? לא הבנתי אם לא שותף במשחקים האחרונים בגלל פציעה או משיקולים מקצועיים , בלאגן מה שקורה לנו כבר
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1186 לייקים
פרנקו אמר שאנגולה אמור לחזור בשבוע הקרוב. לא יודע אם רק לאימונים או גם למשחקים. אבל זה קריטי בעיקר לרבע גמר היורוקאפ.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1014 לייקים
עכשיו גם גיל בני לשלושה עד שישה שבועות
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 503 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1111 לייקים
זה מהבירכייה שהוא קיבל אתמול בארבע ראשי?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1195 לייקים
-
- קיבל.ה 1940 לייקים
דיייההוא שאמרו לו כתב:עכשיו גם גיל בני לשלושה עד שישה שבועות
כברררר
דייייי
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-