ובמה זה התחיל? בראיון של עופר ינאי "קניתי שעוני אליפות" ו"הקבוצה הטובה באירופה" או כל השיח הזה על השתתפות במפעל הפרטי המושחת הבכיר של יול"ב.
אחרי ההפסד בחולון מעלה ציוץ "מחשבות", שיעני הביג בוס מתלבט אם לפטר את המאמן או לא או אני לא יודע.
צריך לרדת קצת מהמוד ארקדי הזה ופשוט לעבוד ובעיקר להיות צנועים.
אנחנו לא אולימפיאקוס או מונאקו עדיין.
לא יודע, גם פרנקו אמר ששחקנים עם הראש בשכר ו"יורוליג".
יכול להיות שלראיונות האלה של הביג בוס יש השפעה על זה.
אין בעיה לשדר שאנחנו באים לקחת אליפות וזה, אבל הסיפור על השעונים שהוא קנה מראש, הצהרות על הקבוצה הטובה באירופה, ציוצים על זה שאנחנו הקבוצה הטובה בארץ אחרי משחקים. פחות מתחבר לזה.
טכנית לארז כתב: ↑20 פברואר 2024, 17:20
לא יודע, גם פרנקו אמר ששחקנים עם הראש בשכר ו"יורוליג".
יכול להיות שלראיונות האלה של הביג בוס יש השפעה על זה.
אין בעיה לשדר שאנחנו באים לקחת אליפות וזה, אבל הסיפור על השעונים שהוא קנה מראש, הצהרות על הקבוצה הטובה באירופה, ציוצים על זה שאנחנו הקבוצה הטובה בארץ אחרי משחקים. פחות מתחבר לזה.
מסכים.. למה זה היה טוב.. נקווה שבאנו על שכרנו וקיבלנו את עונשנו ומכאן הדברים יתפתחו לטובה.. מי כאן יודע לעשות טקס הסרת הנאחס?
נדע שהמנחוס עבר אם מאנפורד יקבל השעייה מינימאלית של חודש והשחקנים יחזרו בריאים מהנבחרות (טפו בלי עין הרעעע)
avivx2 כתב: ↑20 פברואר 2024, 16:50
בשבוע שלפני הדרבי נחשפנו לשלל כתבות והצהרות מכביסטיות ושחצניות, לרבות מטעם בכירים בקבוצה.
מאז ועד היום קרו האירועים הבאים:
1. הפסד הדרבי בהיכל.
2. הפסד בחולון ואובדן כמעט וודאי של יתרון הביתיות בסדרת גמר הפלייאוף.
3. השעייה של מנפורד כנראה עד לסוף העונה.
תמשיכו..
אני רק אומר שסעיף 2 פה הוא בדיחה, אנחנו עדיין מקום ראשון בליגה ולכתוב "אובדן כמעט ודאי של הביתיות" הופך את כל הפוסט הזה ללא ניתן להתייחסות רצינית.
בשבוע שלפני הדרבי נחשפנו לשלל כתבות והצהרות מכביסטיות ושחצניות, לרבות מטעם בכירים בקבוצה.
1. הפסד הדרבי בהיכל.
תמשיכו..
אני רק אומר שסעיף 2 פה הוא בדיחה, אנחנו עדיין מקום ראשון בליגה ולכתוב "אובדן כמעט ודאי של הביתיות" הופך את כל הפוסט הזה ללא ניתן להתייחסות רצינית.
1. הפסד הדרבי בהיכל.
תמשיכו..
ניסוח מוצלח יותר יהיה שהמקום הראשון כבר לא בשליטה שלנו.
אנחנו עדיין מקום ראשון, אבל אנחנו יכולים לנצח את כל המשחקים עד סיום העונה הסדירה ולסיים במקום השני.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
לא מדוייק , אם ננצח כל המשחקים עד סוף העונה הסדירה זה אומר שננצח גם את מכבי בדרך ונסיים במקום הראשון.
מה שכתבת (ואני מניח שלזה התכוונת) נכון לגבי המיקום בסוף הסיבוב השני שקובע את הביתיות למשחקים בסיבוב השלישי.
מילפורד כתב: ↑22 פברואר 2024, 13:33
לא מדוייק , אם ננצח כל המשחקים עד סוף העונה הסדירה זה אומר שננצח גם את מכבי בדרך ונסיים במקום הראשון.
מה שכתבת (ואני מניח שלזה התכוונת) נכון לגבי המיקום בסוף הסיבוב השני שקובע את הביתיות למשחקים בסיבוב השלישי.
בשליטה שלנו זה משהו שדיי קל להגיד , גם אם ננצח את כל המשחקים הנותרים בירוקאפ אז נזכה בו אז גם זה "לכאורה" בידיים שלנו רק שזה מאוד קשה (בערך כמו לנצח את כל המשחקים הנותרים בליגה)
red in blood כתב:ניסוח מוצלח יותר יהיה שהמקום הראשון כבר לא בשליטה שלנו.
אנחנו עדיין מקום ראשון, אבל אנחנו יכולים לנצח את כל המשחקים עד סיום העונה הסדירה ולסיים במקום השני.
אם ננצח את כל המשחקים בוודאות נסיים במקום הראשון. מה שסביר זה שהביתיות תוכרע בדרבי הבא. מפה ועד "איבדנו סיכוי למקום ראשון" המרחק גדול
red in blood כתב:ניסוח מוצלח יותר יהיה שהמקום הראשון כבר לא בשליטה שלנו.
אם ננצח את כל המשחקים בוודאות נסיים במקום הראשון. מה שסביר זה שהביתיות תוכרע בדרבי הבא. מפה ועד "איבדנו סיכוי למקום ראשון" המרחק גדול
Sent from my SM-A536E using Tapatalk
ועדיין זה מצב לא טוב, כי הסיכויים נגדנו.
בלי ההפסד בחולון היה יתרון של עוד משחק וזה משמעותי