הגארד אקסבייר מנפורד
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
לפי הדיווחים מחפשים מחליף , לא מאמין שלא נראה אותו עוד העונה איזה תסכול זה
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
כל כך הפועל וכל כך דביל מנפורד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
מי שחושב שהועדה לסימום בספורט זה איזה גוף נקי מקצועי מנותק מקשרים ואינטרסים חי בסרט. לא שאני מאמין שזה יקרה כי הם בטח חברים אבל מנפורד יודע טוב מאוד מי מהזרים של מכבי מעשן באופן קבוע ושיעשה לו אאוטינג, הלשנה נחמדה ככה בחזרה. בליגה הפגיעה היא פחות אנושה אבל באירופה זה ממש מחריב לנו את העונה, הסיכוי להשיג את המטרה אבד לדעתי. חוץ מזה שאני מאוד אוהב את מנפורד ומצטער על זה ואין לי גרם של כעס כלפיו. מדובר בוויד אלוהים שישמור
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אז מה התיאוריה שלך? ששמעון מזרחי שולח אותם לבדוק את הפועל או שהוא אוסר עליהם לבדוק את שחקני מכבי?פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2024, 14:41 מי שחושב שהועדה לסימום בספורט זה איזה גוף נקי מקצועי מנותק מקשרים ואינטרסים חי בסרט. לא שאני מאמין שזה יקרה כי הם בטח חברים אבל מנפורד יודע טוב מאוד מי מהזרים של מכבי מעשן באופן קבוע ושיעשה לו אאוטינג, הלשנה נחמדה ככה בחזרה. בליגה הפגיעה היא פחות אנושה אבל באירופה זה ממש מחריב לנו את העונה, הסיכוי להשיג את המטרה אבד לדעתי. חוץ מזה שאני מאוד אוהב את מנפורד ומצטער על זה ואין לי גרם של כעס כלפיו. מדובר בוויד אלוהים שישמור
חוץ מזה, מה 'הלשנה' תעזור? יקחו את המילה שלו וישעו שחקנים של מכבי?
גם באירופה זה לא 'מחריב' את העונה. יש לנו 7 זרים טובים ושני ישראלים טובים. זאת פגיעה, אין ספק. אבל לא פגיעה אנושה.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1439 לייקים
ביום שימצאו את בולדווין עם קנאביס יחוקקו חוק שקנאביס זה לא סם ממריץ ולכן אין סיבה להשעות על זה, שימון יגיד שזה כמו ב-NBA
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
את הקטע של הצאלנג׳ ייבאו מהר.7even כתב: ↑20 פברואר 2024, 14:18כמו כל דבר שקיים ב NBA ובאירופה מיישמים, יקח עוד איזה 10-15 שנה.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
הכי קל להאשים את השליח - הוועדה, שימון וכל העולם.
מדובר בשחקן טיפש שיודע שאסור לעשן ולמרות הכל הוא מסכן את הקריירה שלו ופוגע בקבוצה שמשלמת לו את המשכורת.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
מדובר בשחקן טיפש שיודע שאסור לעשן ולמרות הכל הוא מסכן את הקריירה שלו ופוגע בקבוצה שמשלמת לו את המשכורת.
-
- קיבל.ה 294 לייקים
למה שחקן טיפש? תלוי מה קורה בפועל ולא מה החוק אומר. אם בפועל חמישים אחוז מהזרים כן מעשנים אז ברור שהשליח אשם. אם תגיד לי שרק חמש אחוז מעשנים והוא בינהם אני אסכים איתך.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אני יודע מה קורה אצלי:gershon כתב:למה שחקן טיפש? תלוי מה קורה בפועל ולא מה החוק אומר. אם בפועל חמישים אחוז מהזרים כן מעשנים אז ברור שהשליח אשם. אם תגיד לי שרק חמש אחוז מעשנים והוא בינהם אני אסכים איתך.
כל העולם סביבי מעשן, אני עובד בעבודה שאסור לעשן ואני צפוי לבדיקות אז אני מתאפק ואחכה ליום בו לא אעבוד במקום בו אני עובד שמפרנס אותי ואת המשפחה.
פשוט...
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
נאשים את מנפורד. אבל גם נדרוש -
אחידות בבדיקות
שקיפות בדיקות
ובדיקה של הבודקים
כן, אפשר גם וגם.
מצד שני אפשר להיות אוהדי הפועל טיפוסיים ולהגיד ״כלום לא משנה מנפורד אשם״ ולקדש את זה שימשיכו לזיין אותנו.
אחידות בבדיקות
שקיפות בדיקות
ובדיקה של הבודקים
כן, אפשר גם וגם.
מצד שני אפשר להיות אוהדי הפועל טיפוסיים ולהגיד ״כלום לא משנה מנפורד אשם״ ולקדש את זה שימשיכו לזיין אותנו.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
חד משמעית, חוץ מהמשפט האחרון.
לא "מזיינים" אותנו במקרה הזה. בוא נחכה עם הכרזות נחרצות כאלה כשנראה שמנפורד יושעה ליותר זמן מאשר בוקר.
במקרה הזה הטעות היא של מנפורד, בלי אבל ובלי וואטאבוטיזם.
בלי שום קשר - צריך לדאוג לשקיפות ולאחידות בבדיקות, ולביטול החוק שאוסר על שימוש בסמים שלא משפרים ביצועים.
לא ברור למה אתה מוצא סתירה בין הדברים.
שמעון מזרחי מאפייה בן זונה
בזה זה מתחיל ונגמר
בזה זה מתחיל ונגמר
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני לא אמרתי שמזיינים אותנו שהוא מורחק.
אני משער שמזיינים אותנו באת מי בודקים מתי וכו׳.
אבל נכון מוקדם להאשים, אבל ממש לא מוקדם לדרוש ולעשות רעש על זה. עד כמה שיש לנו יכולת להשפיע על גבי הפורום האומלל שלנו.
אני משער שמזיינים אותנו באת מי בודקים מתי וכו׳.
אבל נכון מוקדם להאשים, אבל ממש לא מוקדם לדרוש ולעשות רעש על זה. עד כמה שיש לנו יכולת להשפיע על גבי הפורום האומלל שלנו.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
שימון מזרחי בוחש לכאורה בבית משפט לתעבורה שנים, יפתיע אותך לגלות שבועדה חצי חובבנית כזאת יש אנשים ששמחים לקבל מהדון כרטיסים למשחקים? אחרי כל מה שאנחנו יודעים עליו ועל ההיסטוריה שלו במתן טובות הנאה זה נשמע לך כמו קונסיפרציה מופרעת? אתה מאמין שג'ייקובן קיבל שתי בדיקות תוך שבוע באופן אקראי, ושעכשיו דווקא מנפורד נבדק? שאיכשהו דווקא שחקן שמכבי רוצים להפטר ממנו מקבל בדיקה? כל כך קשה לך לדמיין שחיתותונת כזאת שבה מי שבוחר את מי בודקים לא עושה את זה באקראי? הלשנה הכוונה אאוטינג, זה יעזור במובן של לעשות מזה שערורייה שכולם יודעים שרוב האמריקאים מעשנים ושיש דבר לא נקי בפעילות של הוועדה.קירקגור כתב: ↑20 פברואר 2024, 14:45אז מה התיאוריה שלך? ששמעון מזרחי שולח אותם לבדוק את הפועל או שהוא אוסר עליהם לבדוק את שחקני מכבי?פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2024, 14:41 מי שחושב שהועדה לסימום בספורט זה איזה גוף נקי מקצועי מנותק מקשרים ואינטרסים חי בסרט. לא שאני מאמין שזה יקרה כי הם בטח חברים אבל מנפורד יודע טוב מאוד מי מהזרים של מכבי מעשן באופן קבוע ושיעשה לו אאוטינג, הלשנה נחמדה ככה בחזרה. בליגה הפגיעה היא פחות אנושה אבל באירופה זה ממש מחריב לנו את העונה, הסיכוי להשיג את המטרה אבד לדעתי. חוץ מזה שאני מאוד אוהב את מנפורד ומצטער על זה ואין לי גרם של כעס כלפיו. מדובר בוויד אלוהים שישמור
לא טיפש יותר מלורנזו בראון לכאורה שהשמועה אומרת שאוהב וויד
-
- קיבל.ה 331 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
מניח שכרגיל נשב בשקט, כמו שקורה בכדורגל עם שופטי הבובה שלהם, כמו שקרה אחרי מאירסון בגמר ובעוד מקרים.
הכל ימשיך כרגיל.
הכל ימשיך כרגיל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 230 לייקים
פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2024, 15:31שימון מזרחי בוחש לכאורה בבית משפט לתעבורה שנים, יפתיע אותך לגלות שבועדה חצי חובבנית כזאת יש אנשים ששמחים לקבל מהדון כרטיסים למשחקים? אחרי כל מה שאנחנו יודעים עליו ועל ההיסטוריה שלו במתן טובות הנאה זה נשמע לך כמו קונסיפרציה מופרעת? אתה מאמין שג'ייקובן קיבל שתי בדיקות תוך שבוע באופן אקראי, ושעכשיו דווקא מנפורד נבדק? שאיכשהו דווקא שחקן שמכבי רוצים להפטר ממנו מקבל בדיקה? כל כך קשה לך לדמיין שחיתותונת כזאת שבה מי שבוחר את מי בודקים לא עושה את זה באקראי? הלשנה הכוונה אאוטינג, זה יעזור במובן של לעשות מזה שערורייה שכולם יודעים שרוב האמריקאים מעשנים ושיש דבר לא נקי בפעילות של הוועדה.קירקגור כתב: ↑20 פברואר 2024, 14:45אז מה התיאוריה שלך? ששמעון מזרחי שולח אותם לבדוק את הפועל או שהוא אוסר עליהם לבדוק את שחקני מכבי?פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2024, 14:41 מי שחושב שהועדה לסימום בספורט זה איזה גוף נקי מקצועי מנותק מקשרים ואינטרסים חי בסרט. לא שאני מאמין שזה יקרה כי הם בטח חברים אבל מנפורד יודע טוב מאוד מי מהזרים של מכבי מעשן באופן קבוע ושיעשה לו אאוטינג, הלשנה נחמדה ככה בחזרה. בליגה הפגיעה היא פחות אנושה אבל באירופה זה ממש מחריב לנו את העונה, הסיכוי להשיג את המטרה אבד לדעתי. חוץ מזה שאני מאוד אוהב את מנפורד ומצטער על זה ואין לי גרם של כעס כלפיו. מדובר בוויד אלוהים שישמור
האמת שכן. יפתיע אותי שחברי ועדה למניעת סימום בספורט יעשו עבירה פלילית חמורה בתמורה לכרטיסים למשחק. בעיקר בגלל שבשונה מבית משפט לתעבורה - כאן הקשר בין המקצוע שלהם ובין טובות ההנאה הוא ישיר. לא יפתיע אותי ששמעון מזרחי היה שמח או מנסה לדאוג לסיטואציה כזאת, יפתיע אותי מאוד אם יש פה קונספירציה, או קונספירציה מודעת. הגיוני (ולא מקובל) שיש כאן אלמנט לא מודע של רצון להמנע מלהקשות על הקבוצה של המדינה, אבל לא חושב שיש פה תכנון מודע. בטח לא כשאין אפילו ראיה אחת משמעותית שתוכל להצביע על זה.
בקשר לבדיקות - אני מניח שאנחנו שומעים רק על מקרים חריגים כמו בדיקות חיוביות, או בדיקות כפולות (שאגב, אין לי מושג מה היה הסיפור, אבל זה לא כזה מופרך. יכול להיות שהיו תוצאות גבוליות בתוצאה ראשונה ורצו לבדוק שוב.) יכול להיות שאני טועה, אבל אני מניח שהיו גם הרבה שחקנים של מכבי שעשו להם בדיקות והם פשוט לא יצאו חיוביים אז לא שמענו על זה.
כמו שהאדס אמר, גוף כזה חייב להיות שקוף וזה הזוי ומעצבן שזה לא שקוף.
לא חושב אבל שאפשר להגיד שיש משהו לא נקי בפעילות של הוועדה, בעיקר שאני מניח שאף אחד שכותב בפורום הזה לא מכיר אותה לעומק.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
אף אחד מהם הוא לא סקנד גארד ברמה שמתקרבת למנפורד.מילפורד כתב: ↑20 פברואר 2024, 13:54 העונש המינימאלי שניתן בשנים האחרונות (כולל שנה שעברה) הוא 3 חודשים.
צודק או לא , צריך להערך לעובדה שהוא בחוץ עד סוף מאי, שזה פחות או יותר סיים את העונה.
בהינתן שאי אפשר לרשום יותר שחקנים ליורוקאפ , לא יודע אם צריך לרוץ להביא מחליף , קאמינגס ווולס יצטרכו למלא את החסר.
אם אנגולה היה בריא הייתי אומר שאפשר להסתדר בלעדיו לפחות עד הפלייאוף.
מכיוון שהוא לא, אני חושב שחייבים למצוא למנפורד מחליף.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אין לך ספק? עד כדי כך? מאיפה נובע הביטחון הזה מלבד ראיות נסיבתיות חלקיות שמתפרסמות בתקשורת?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
Wtf??????????????????!!!?!??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מעשית הוא גמר (לעצמו ולנו) את העונה.
חייבים להביא מחליף ראוי.
חייבים להביא מחליף ראוי.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
שיראו הוכחות כמה בדיקות עבר לורנזו בשנתיים האחרונות.פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2024, 15:31שימון מזרחי בוחש לכאורה בבית משפט לתעבורה שנים, יפתיע אותך לגלות שבועדה חצי חובבנית כזאת יש אנשים ששמחים לקבל מהדון כרטיסים למשחקים? אחרי כל מה שאנחנו יודעים עליו ועל ההיסטוריה שלו במתן טובות הנאה זה נשמע לך כמו קונסיפרציה מופרעת? אתה מאמין שג'ייקובן קיבל שתי בדיקות תוך שבוע באופן אקראי, ושעכשיו דווקא מנפורד נבדק? שאיכשהו דווקא שחקן שמכבי רוצים להפטר ממנו מקבל בדיקה? כל כך קשה לך לדמיין שחיתותונת כזאת שבה מי שבוחר את מי בודקים לא עושה את זה באקראי? הלשנה הכוונה אאוטינג, זה יעזור במובן של לעשות מזה שערורייה שכולם יודעים שרוב האמריקאים מעשנים ושיש דבר לא נקי בפעילות של הוועדה.קירקגור כתב: ↑20 פברואר 2024, 14:45אז מה התיאוריה שלך? ששמעון מזרחי שולח אותם לבדוק את הפועל או שהוא אוסר עליהם לבדוק את שחקני מכבי?פרימו לוי כתב: ↑20 פברואר 2024, 14:41 מי שחושב שהועדה לסימום בספורט זה איזה גוף נקי מקצועי מנותק מקשרים ואינטרסים חי בסרט. לא שאני מאמין שזה יקרה כי הם בטח חברים אבל מנפורד יודע טוב מאוד מי מהזרים של מכבי מעשן באופן קבוע ושיעשה לו אאוטינג, הלשנה נחמדה ככה בחזרה. בליגה הפגיעה היא פחות אנושה אבל באירופה זה ממש מחריב לנו את העונה, הסיכוי להשיג את המטרה אבד לדעתי. חוץ מזה שאני מאוד אוהב את מנפורד ומצטער על זה ואין לי גרם של כעס כלפיו. מדובר בוויד אלוהים שישמור
חוץ מזה, מה 'הלשנה' תעזור? יקחו את המילה שלו וישעו שחקנים של מכבי?לא טיפש יותר מלורנזו בראון לכאורה שהשמועה אומרת שאוהב וויד
אם זה לא מספר קרוב למה שעבר גייקובן - אולי זה שוב "צירוף מקרים".
-
- קיבל.ה 194 לייקים
יש עין על הקבוצה מאז שפתחנו את הפה בהצהרות מכביסטיות שלא מתאימות לרוח המועדון. כל מי שלא האמין בתורת הנאחס, ארורים תהיו.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
זה עדיין לא סותר את זה שהדברים האלה קורים בכל מועדון
וזה עדיין לא אומר שדון שימון לא מעורב באירוע
אין לי ספק שיש יד מכוונת ששולחת לבדיקות או לחילופין מונעת בדיקות
מכבי פועלת בניגוד עניינים בכל המפעלים שלה
היורוליג והיורוקאפ : הן חלק מהגוף שמקבל את ההחלטות, מקבלים שם המון כבוד
הליגה הישראלית (האיגוד): מיותר לציין, יש פה יו״ר קבוצה שמחלק גביעים
בלי קשר, בושה של שחקן ובושה למועדון שלא יודע לייצר סטנדרטים מקצועיים
כאבי גדילה
טוב שעופר ינאי נכווה ככה, הוא יילמד מעתה ואילך
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
מה יש לעשות חוץ מלבכות?טכנית לארז כתב: ↑20 פברואר 2024, 15:35 מניח שכרגיל נשב בשקט, כמו שקורה בכדורגל עם שופטי הבובה שלהם, כמו שקרה אחרי מאירסון בגמר ובעוד מקרים.
הכל ימשיך כרגיל.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
לעשות רעש.צ'ימבויקה כתב: ↑20 פברואר 2024, 17:04מה יש לעשות חוץ מלבכות?טכנית לארז כתב: ↑20 פברואר 2024, 15:35 מניח שכרגיל נשב בשקט, כמו שקורה בכדורגל עם שופטי הבובה שלהם, כמו שקרה אחרי מאירסון בגמר ובעוד מקרים.
הכל ימשיך כרגיל.
אחרי מאירסון הייתי יוצא לתקשורת עם הודעה שאנחנו מבקשים שיעשה פוליגרף ויענה על שאשלה פשוטה - האם קיבל החלטות על רקע מקצועי בלבד בגמר.
ביקשנו אחרי הדרבי האחרון בכדורגל שאיגוד השופטים יפרסמו את ההקלטות - מה קורה עם זה? כלום. אין פרסום שןל שום הקלטה ואנחנו בשקט. השופטי בובה שלהם ממשיכים כרגיל.
כל התקשורת פה מגוייסת עבורם, רק בסדרת הגמר האחרונה אף אחד לא הוציא מילת ביקורת על ההתנהלות המלוכלכת שלהם - אנחנו בשקט. ממשיכים כרגיל.
עופר ינאי אוהב לדבר לא? שיצייץ איזה משהו על בדיקות סמים בהפתעה שערכו ללורנזו ובונזו, תוהה כמה כאלה היו אם בכלל. זה לבד יעשה את שלו. לא צריך להתאמץ.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
אולי השחקן שהכי אהבתי בהפועל של העונה, חבל שזה ייגמר ככה (בהנחה וזה הולך להיות הרבה מאוד זמן בחוץ)
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 172 לייקים
-
- קיבל.ה 190 לייקים
חייב לאמר שאני בהלם שWeed עדיין נחשב חומר אסור בכדורסל בישראל, אפילו האמריקאים הסופר שמרנים וגזענים מאפשרים לשחקני NBA לעשן ואפילו לשווק מוצרי קאנאביס.
כל עוד אפשר להשהות מישהו על ג'וינט יש לועדה את הכוח להעיף את מי שהם רוצים מהארץ, מאחר ורוב השחקנים הזרים (ולא מעט מהישראלים) מעשנים באופן די שגרתי.
כל עוד אפשר להשהות מישהו על ג'וינט יש לועדה את הכוח להעיף את מי שהם רוצים מהארץ, מאחר ורוב השחקנים הזרים (ולא מעט מהישראלים) מעשנים באופן די שגרתי.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
נוווו, זאת לא טעות, זאת מדיניות. בדיוק כמו שגם בחוק הפלילי לא העבירו אי הפללה כי זה מאפשר לשוטרים לעשות חיפוש ולהטריד (ערבים, אתיופים)ארדיטי כתב: ↑20 פברואר 2024, 18:34 חייב לאמר שאני בהלם שWeed עדיין נחשב חומר אסור בכדורסל בישראל, אפילו האמריקאים הסופר שמרנים וגזענים מאפשרים לשחקני NBA לעשן ואפילו לשווק מוצרי קאנאביס.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3091 לייקים
זיין אותנו טוב,
אתה ספורטאי תחת חוזה, תעשן בפגרה, לא כשאתה בעבודה ואתה יודע שפאקינג רק לפני שנה שתו את השתן של ג'ייקובן.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אתה ספורטאי תחת חוזה, תעשן בפגרה, לא כשאתה בעבודה ואתה יודע שפאקינג רק לפני שנה שתו את השתן של ג'ייקובן.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
חוק דפוק, ברמות, אבל מנפורד אידיוט מוחלט. יש חוזה, יש הגדרות של הליגה, הוא יודע טוב מאוד מה ההשלכות.
שיעמוד בזה.
מצידי שיוביל תוך כדי מאבק ציבורי ענק לשנות את החוק, אבל שיעמוד בזה.
הרג לנו את העונה.
שיעמוד בזה.
מצידי שיוביל תוך כדי מאבק ציבורי ענק לשנות את החוק, אבל שיעמוד בזה.
הרג לנו את העונה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 798 לייקים
לדעתי לא נראה אותו יותר בהפועל....רק הפועל כתב:לפי הדיווחים מחפשים מחליף , לא מאמין שלא נראה אותו עוד העונה איזה תסכול זה
נערך לאחרונה על ידי Charlie ב 20 פברואר 2024, 20:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
רוב האנושות לא צורכת סמים, קלים וקשים כאחד. רוב האנשים אינם מעשנים, סיגריות או גראס.7even כתב:יש מישהו בעולם, כולל אנשי רשויות החוק, שלא מעשן בימינו?
בחצי עולם זה כבר חוקי לחלוטין.
אם הוא נתפס מעשן קנאביס בלבד זה פשוט הזוי שזה אישיו בכלל.
ברוב העולם זולת מקומות בודדים ספציפיים השימוש במריחואנה אסור בחוק. כנ"ל בישראל.
אבל זו לא הנקודה. השאלה היחידה היא האם זה אסור בספורט מקצועי באירופה. התשובה - אסור. העונש - בין 3 חודשים לשנתיים השעיה.
כך שאת העונה הזו הוא גמר כך או אחרת.
חוסר אחריות של השחקן שאני מאד אוהב, אבל אם אני עופר ינאי, אני חותך את החוזה איתו כאן ועכשיו. משדר גם מסר לשאר המסוממים האופציונליים. זה לא רק "רוח הפועל" זה בעיקר ביזנס - שחקן אחד בצעד אגואיסטי יכול לחרב לקבוצה וקהילה שלמה את העונה ולירוק בפניו של הבעלים שהוציא מכיסו מיליוני דולרים.
-
- קיבל.ה 144 לייקים
שאלה רצינית : אין איך להוציא לו מרשם רפואי? הבנתי שזה מותר אם כן.
-
- קיבל.ה 194 לייקים