וולקאם! בלם, בראיין פאסי
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אחלה פאסוש במשחק שהפועל מקבלת 4 במחצית אחת.
-
- קיבל.ה 1072 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לא הוא לא.
אבל הוא חלק מקו ההגנה הכי גרוע שהיה פה בשנים האחרונות.
ויש לו אחריות בזה שאנחנו נראים כמו שאנחנו נראים.
בלם זר אמור להחזיק את ההגנה לא להיות נקודת התורפה שלה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 858 לייקים
-
- קיבל.ה 1072 לייקים
הוא גם הוריד היום גשם שנורא הפריע לי וכם נורא נורא קר בערב בגללו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הבאסה בפורום בעת הזו שאני צריך להתווכח עם אנשים שאפילו שהם מנסים להיות שנונים הם מביכים.
-
- קיבל.ה 1072 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
נכון. כמו שהחלטתי שסתיו טוריאל זו החתמה רעה ועכשיו אני מפרגן לו.
אני שופט שחקנים כשהם חותמים לפי הרקורד שלהם וכשהם משחקים לפי איך שהם משחקים.
אתה לא חייב להסכים עם הדעה שלי על פאסי. אולי אני לא מבין בכדורגל כמוך, זה בסדר.
אני חושב שהוא בלם גרוע, איטי, כבד, לא ממוקם טוב ושכל כדור שתופס אותו רחוק מהרחבה, מביך אותו.
אני אוסיף ואומר שאני חושב שאיתו אי אפשר יהיה לצאת לדרך טובה יותר העונה. אין לי אפילו צל של ספק שהוא ישוחרר בסוף העונה בחינם.
אני חושב שהוא בלם גרוע, איטי, כבד, לא ממוקם טוב ושכל כדור שתופס אותו רחוק מהרחבה, מביך אותו.
אני אוסיף ואומר שאני חושב שאיתו אי אפשר יהיה לצאת לדרך טובה יותר העונה. אין לי אפילו צל של ספק שהוא ישוחרר בסוף העונה בחינם.
הוא לא הבעיה בהגנה. חסרה לו קצת מהירות אבל הוא קורא משחק טוב ויש לו ניתור ונגיחה טובה.
ארצ'ל ובנימין זה לא ברמה, להפיל עליו את מה שהיה היום זה תלוש מהמציאות. זובאס הרבה יותר אשם ממנו היום.
ארצ'ל ובנימין זה לא ברמה, להפיל עליו את מה שהיה היום זה תלוש מהמציאות. זובאס הרבה יותר אשם ממנו היום.
-
- קיבל.ה 1072 לייקים
מכבד את מה שאתה אומר.האדס כתב: ↑31 ינואר 2024, 22:20 נכון. כמו שהחלטתי שסתיו טוריאל זו החתמה רעה ועכשיו אני מפרגן לו.
דעתי היא שאתה בכל זאת שופט אותו אך ורק כי עלית על עץ גבוה מדיי מכדי לרדת ממנו.
אני חושב שהוא בלם טוב. והוא רחוק מלהיות הבעיה ההגנתית שלנו.
בוא נגיד ככה, בלוריאן, זובאס וארצ׳ל שילשלו בתחתונים היום במחצית הראשונה בניגוד אליו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רועי גווארה
- קיבל.ה 353 לייקים
להביא עוד היום משתמשים עם קבלות מפורומים בכירים באירופה כדי להתחיל לפרק את הפאזל הרעיל שנוצר פה!
ולחיים עצמם - אחלה בראיין, מספר 1 בקבוצה מבחינת גישה ומוטיבציה. זו הבעיה העיקרית שלנו, לא הכישרון ולא הטקטיקה.
והוא גם לא רע בכלל בכדורגל. שם היום גול של טל חן, חבל ששאר ההזויים מסביבו נותנים להייטרים כל כך הרבה סיבות לברבר.
ולחיים עצמם - אחלה בראיין, מספר 1 בקבוצה מבחינת גישה ומוטיבציה. זו הבעיה העיקרית שלנו, לא הכישרון ולא הטקטיקה.
והוא גם לא רע בכלל בכדורגל. שם היום גול של טל חן, חבל ששאר ההזויים מסביבו נותנים להייטרים כל כך הרבה סיבות לברבר.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אין לי שום דבר אישי נגדו ואני ממש אשמח שהוא יצליח. אני פשוט חושב שהוא לא טוב ואני רואה את זה כל משחק מחדש.L.S כתב: ↑31 ינואר 2024, 22:25מכבד את מה שאתה אומר.האדס כתב: ↑31 ינואר 2024, 22:20 נכון. כמו שהחלטתי שסתיו טוריאל זו החתמה רעה ועכשיו אני מפרגן לו.
בוא נגיד ככה, בלוריאן, זובאס וארצ׳ל שילשלו בתחתונים היום במחצית הראשונה בניגוד אליו
כמו שאמרתי, כנראה שאתה מבין טוב יותר כדורגל ממני.
-
- קיבל.ה 1072 לייקים
הנה אנחנו מסכימים על משהוהאדס כתב: ↑31 ינואר 2024, 22:35אין לי שום דבר אישי נגדו ואני ממש אשמח שהוא יצליח. אני פשוט חושב שהוא לא טוב ואני רואה את זה כל משחק מחדש.L.S כתב: ↑31 ינואר 2024, 22:25מכבד את מה שאתה אומר.האדס כתב: ↑31 ינואר 2024, 22:20 נכון. כמו שהחלטתי שסתיו טוריאל זו החתמה רעה ועכשיו אני מפרגן לו.
כמו שאמרתי, כנראה שאתה מבין טוב יותר כדורגל ממני.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4792 לייקים
אני מסכים שהאדס מחפש אותו ושיש לו אג'נדה נגדו, באותה נשימה אני גם מסכים שהוא לא בלם טוב ושבקיץ צריך להיפרד ממנו ולהשתדרג.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
נוטה להסכים עם האדס, הוא באמת נותן הכל ומשקיע את הנשמה אבל הוא פקינג זר, הוא לא משדרג אותנו, הוא לא מייצב לנו את ההגנה, עושה טעות לגול פעם במשחק, פאסי הוא בחירה אומללה שלנו (הכוונה לחן סול) זה זר שלא משדרג
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4792 לייקים
להאשים אותו בכל גול שלנו למרות שיש אשמים גדולים יותר זה קצת מריח מאג'נדה.
הוא אכן בלם חלש כמו בלוריאן, רק שהוא תופס מקום של זר.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בלוריאן בלם טוב ממנו בכמה רמות.
וכן בלוריאן בתקופה מזעזעת.
וכן בלוריאן בתקופה מזעזעת.
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
כל הקבוצה בירידה, אני מאמין שכשיהיה מאמן אמיתי והקבוצה תתייצב גם הוא יראה יותר טוב.
אבל - הוא לא ברמה להפועל. מצטער. יכול להיות בלם סבבה בקבוצת ליגה שלנו - אבל הוא לא תואם לשאיפות ארוכות טווח ובטח לא מצדיק חוזה ל-3 שנים
אבל - הוא לא ברמה להפועל. מצטער. יכול להיות בלם סבבה בקבוצת ליגה שלנו - אבל הוא לא תואם לשאיפות ארוכות טווח ובטח לא מצדיק חוזה ל-3 שנים
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 220 לייקים
אחלה, אבל אסור לו למסור קדימה. רק אחורה או לבלוריאן. ברמה שפעם הבאה שהוא עושה את זה הוא מוחלף.
-
- קיבל.ה 2484 לייקים
בלם ליגה טוב
כמובן שיש לו מוגבלות במהירות, אבל נראה שהוא כבר פה ושם יוגע לפצות עם מיקום
מחבבו
כמובן שיש לו מוגבלות במהירות, אבל נראה שהוא כבר פה ושם יוגע לפצות עם מיקום
מחבבו
-
- קיבל.ה 370 לייקים
חייב לרדת לספסל כמה שיותר מהר ולשחק עם בלוריאן +ישראלוב/מורגן.
כמה אפשר לראות מרכז הגנה כזה מופקר?
התחרות הגדולה של הבלם החלש בליגה היא בין פאסי לגוטליב ודגני.
כמה אפשר לראות מרכז הגנה כזה מופקר?
התחרות הגדולה של הבלם החלש בליגה היא בין פאסי לגוטליב ודגני.
-
- קיבל.ה 408 לייקים
עוד פנינה של הסקאוטינג הבינלאומי . מצטרף לנעם בונה, קאיונטו, סגל. קונים לפי משקל.
-
- קיבל.ה 269 לייקים
הוא בינוני מינוס במערך של 3 בלמים ששם יש 2 בלמים שיכול לחפות על זה שהוא איטי בטירוף.
במערך 2 בלמים הוא אסון.
במערך 2 בלמים הוא אסון.
-
- קיבל.ה 1165 לייקים
במערך 4 בלוריאן ומורגן צריכים לפתוח
-
- קיבל.ה 2328 לייקים
שאין לצידו בלם טוב מתגלה הבלוף.
יכול לרדת לספסל ומורגן במקומו
יכול לרדת לספסל ומורגן במקומו
-
- קיבל.ה 319 לייקים
אחד הגרועים שדרכו כאן
מכל הרכש בינואר איך לא הביאו בלם? זה הורג אותי. העמדה הכי חלשה ופחות עמוקה
מכל הרכש בינואר איך לא הביאו בלם? זה הורג אותי. העמדה הכי חלשה ופחות עמוקה
את הסם הכי גדול
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
הוא גרוע תמיד, זה רק תלוי כמה התקפות עושה היריבה
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 951 לייקים
להיפרד יפה בקיץ במקרה שנישאר בליגה. לא מאמין שעדיין מביאים זרים ברמה הזאת.
-
- קיבל.ה 374 לייקים
מורגן ובלוריאן בלמים, ישראלוב גיבוי מהספסל ולהמשיך עם קופרמן בשמאל. הוא לא צריך לראות דשא כל עוד אין חיסורים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4792 לייקים
בסקאלת הבלמים הזרים שהיו פה לאחרונה הוא עדיף על קונטה וטראורה ויותר גרוע מקולו (שהיה חלש מאוד בעיניי).
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ממשיך להיות בלם ברמה של ליגה לאומית.
לא משנה מי ישחק לידו, זה קו הגנה שמגיעים מולו ל-2-3 מצבעי הבקעה במשחק.
לא משנה מי ישחק לידו, זה קו הגנה שמגיעים מולו ל-2-3 מצבעי הבקעה במשחק.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 35 לייקים
-
- קיבל.ה 308 לייקים
בלם תלוי מאוד במה שמסביבו. שאין קישור אחורי, ושהאגפים פרוצים כל כך כי לאיוס וצ'יבוטה לא יורדים - חוטפים גולים.
משחק הגנה של קבוצה הוא הרבה מעבר לבלמים, ושמשחק ההגנה הוא כזה זבל - יש המון מצבים של יתרון מספרי מול ההגנה שלנו. ומה לעשות, סטטיסטית הבלמים עושים הרבה יותר טעויות כי יש להם הרבה יותר מקום לטעות.
לא הוא, לא ארצ'ל ולא בלוריאן שחקנים רעים. משחק ההגנה רע. אייבינדר רע. גנאים לא מספיק טוב. לאיוס וצ'יבוטה שמים זין.
לא אומר שפאסי בלם טוב - אבל קשה להצליח במצב כזה.
ולראייה התגובות פה למעלה שמשתנות כל שבוע בתנודתיות.
הלוואי שמישהו יעשה שם קצת סדר. אולי שווה לעבור ל3 קשרים אחוריים במצב המחורבן הזה כדי לאזן קצת.
משחק הגנה של קבוצה הוא הרבה מעבר לבלמים, ושמשחק ההגנה הוא כזה זבל - יש המון מצבים של יתרון מספרי מול ההגנה שלנו. ומה לעשות, סטטיסטית הבלמים עושים הרבה יותר טעויות כי יש להם הרבה יותר מקום לטעות.
לא הוא, לא ארצ'ל ולא בלוריאן שחקנים רעים. משחק ההגנה רע. אייבינדר רע. גנאים לא מספיק טוב. לאיוס וצ'יבוטה שמים זין.
הלוואי שמישהו יעשה שם קצת סדר. אולי שווה לעבור ל3 קשרים אחוריים במצב המחורבן הזה כדי לאזן קצת.
-
- קיבל.ה 867 לייקים
לאזן במובן של לא נעבור את החצי חוץ ממתפרצות מקריות ובעיטות שוער?ונרקומן כתב: ↑11 פברואר 2024, 15:37 בלם תלוי מאוד במה שמסביבו. שאין קישור אחורי, ושהאגפים פרוצים כל כך כי לאיוס וצ'יבוטה לא יורדים - חוטפים גולים.