אבוקסיס
-
- קיבל.ה 218 לייקים
יכול להיות. יכולות להיות עוד הרבה סיבות.
יש כל הרבה אפשרויות להראות שהעזיבה שלו את בית"ר היא בסדר.
זה מאוד מוזר בעיני להתייחס, באופן כזה, ספציפית למועדון שבו אתה רק מתחיל לעבוד.
יש כל הרבה אפשרויות להראות שהעזיבה שלו את בית"ר היא בסדר.
זה מאוד מוזר בעיני להתייחס, באופן כזה, ספציפית למועדון שבו אתה רק מתחיל לעבוד.
הוא בטראומה מכל סיפור אברמוב והדבקת תדמית הבוגד מחדש, הנח לו
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
לא רואה שום בעיה במשפט הזה.
בנאדם לא אמור להישאר איפה שלא טוב לו.
בנאדם לא אמור להישאר איפה שלא טוב לו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 398 לייקים
אנחנו לא תמימים. מישהו שהיה "אחי" של ברק הבראמוב לא יכול להפתיע.
לקבוצה שמחודש יוני היתה ללא מאמן על אמת, זה שדרוג ענק.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אתה מצליח לשבוא שיאי רעל של נדב צנציפר. וזו משימה לא פשוטה בכללהלוטוס הלבן כתב: ↑08 פברואר 2024, 10:28 אנחנו לא תמימים. מישהו שהיה "אחי" של ברק הבראמוב לא יכול להפתיע.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
שמח שהוא חתם וזה שדרוג עצום, אבל נראה לי הכי פתטי בעולם שהופכים אותו לסמל ובן ששב הביתה.
הוא אחד מאלה שחתומים על הבושה הכי גדולה בתולדות הספורט הישראלי- משחק השרוכים ואני לא מדבר על שנים של התגרויות מכוערות שלו בקהל שלנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הוא אחד מאלה שחתומים על הבושה הכי גדולה בתולדות הספורט הישראלי- משחק השרוכים ואני לא מדבר על שנים של התגרויות מכוערות שלו בקהל שלנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
מתי הוא התגרה?
-
- קיבל.ה 102 לייקים
דעה לא פופולרית:
לא אוהב את כל המידע הפנימי שנשפך לתקשורת מאז שהוא חתם. ציטוטים שלו מהאימונים, מי מתורגל בהרכב, כל הפטפוטים האלה. הכתבים פתאום יודעים יותר מדי. גם היריבות שלנו יידעו. לפחות בקטע הזה אני מבין את הרצון המקורי של סול וההנהלה לצוות אימון זר שלא רוחץ בקלחת הזאת.
לא אוהב את כל המידע הפנימי שנשפך לתקשורת מאז שהוא חתם. ציטוטים שלו מהאימונים, מי מתורגל בהרכב, כל הפטפוטים האלה. הכתבים פתאום יודעים יותר מדי. גם היריבות שלנו יידעו. לפחות בקטע הזה אני מבין את הרצון המקורי של סול וההנהלה לצוות אימון זר שלא רוחץ בקלחת הזאת.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ספורט5קפבלנקה כתב: ↑09 פברואר 2024, 11:47 דעה לא פופולרית:
המאמן החדש ערך שיחה עם השחקנים ואמר להם כי הסגל שווה יותר מסך הנקודות שהשיגו עד עכשיו, ואפשר וצריך להוציא מהסגל הזה יותר. הוא מצפה לשיפור ביכולת כבר במשחק מחר, ומעוניין לראות את שחקניו לוחצים גבוה. באימון תורגלו גם קרנות ומצבים נייחים
מזכיר את הזמנים של קלינגר בעניין הזה
-
- קיבל.ה 102 לייקים
מקווה מאוד שארז נעמן יאפס אותו כבר בקרוב ושיישרו איתו קו על הקטע הזה. זה לא רציני שכל העולם יודע מי קיבל צ'אפחה בתחת באימון. עד שהגיעו למצב שהשחקנים שומרים על שקט אז כל אימון מודלף ע"י המאמן.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
הוא תמיד היה מחויב קודם כל לעצמו, כרגע זה יוצא עם הדיווחים לתקשורת
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 230 לייקים
גם אני לא מת על זה, אבל זה לא שיש כאן מידע מרעיש שיפגע בהכנה למשחק. זה לא שחיים סילבס הולך לנצל את העובדה שעבדנו על מצבים נייחים בשביל לשנות את תכנית המשחק שלו.
-
- קיבל.ה 2291 לייקים
אם זה מה שיביא תוצאות טובות אז בכיף
-
- קיבל.ה 329 לייקים
"היו חסרים הרבה שחקנים"
התחלנו עם גניבות הדעת...הרי ויניסיוס דה ברוינה וקיין היו פצועים. הוא לא אשם בסגל שקיבל, אבל לערבב כהרגלו לא יעזור ולא ישכנע. יש שבוע אימונים עכשיו כדי שבשבת הבאה נעשה את הבלתי ייאמן ונבעט לשער,
התחלנו עם גניבות הדעת...הרי ויניסיוס דה ברוינה וקיין היו פצועים. הוא לא אשם בסגל שקיבל, אבל לערבב כהרגלו לא יעזור ולא ישכנע. יש שבוע אימונים עכשיו כדי שבשבת הבאה נעשה את הבלתי ייאמן ונבעט לשער,
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
סילבס עשה לו בית ספר. חד וחלק
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
יש לו הרבה עבודה
יחד, רק יחד! 

- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
מסכן לא השאירו לו כלים לעבוד.
אני במקומו נלחם על סולחה עם אוזבולט
מצד שני ההפסד הזה די קבר אותנו בפליאוף התחתון
אני במקומו נלחם על סולחה עם אוזבולט
מצד שני ההפסד הזה די קבר אותנו בפליאוף התחתון
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 370 לייקים
לא שאני חושב שהוא איזה פפ כן?
אבל הבן אדם פה יום וחצי, אסרו עליו להשתמש בחלוץ היחידי בסגל, שני שחקני הרכב בהגנה לא שיחקו, ממש לא רציני לרשום משפט כזה.
דווקא עם איך שחדרה שיחקו (כל הבזבוזי זמן) אני שמח שסילבס לא בהפועל.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
מסכים שיוסי בקושי נחת וכל העבודה עוד לפניו. אבל: הוא ידע לפני שחתם שרודריגס ואוזבולט מחוץ לסגל והסכים להגיע בכל זאת.בר לב אדום כתב: ↑10 פברואר 2024, 22:28לא שאני חושב שהוא איזה פפ כן?
אבל הבן אדם פה יום וחצי, אסרו עליו להשתמש בחלוץ היחידי בסגל, שני שחקני הרכב בהגנה לא שיחקו, ממש לא רציני לרשום משפט כזה.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
נכון וצריך עדיין לתת לו כמה ימי חסד לפני שרושמים משפט כזה.הלוטוס הלבן כתב: ↑10 פברואר 2024, 22:37מסכים שיוסי בקושי נחת וכל העבודה עוד לפניו. אבל: הוא ידע לפני שחתם שרודריגס ואוזבולט מחוץ לסגל והסכים להגיע בכל זאת.בר לב אדום כתב: ↑10 פברואר 2024, 22:28לא שאני חושב שהוא איזה פפ כן?
הסגל כל כך לא מאוזן, מרכז קישור חלש מאוד והאין חלוץ שקיים בסגל, זרים ברמה שלא קיימים (זובאס בצניחה חופשית, פאסי זה בלם לליגה לאומית במקרה הטוב והחדש עדיין בסימן שאלה), כל כך מקשה על המשחק, שלדעתי אם נגמור בחלק העליון של הפלייאוף התחתון צריך לראות בזה הצלחה ושוב הכל יחסי כן?
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
מה קשור הסגל?
לא חרצתי את דינו וכתבתי במקום אחר שיוסי הוא מאמן שיש לו דרך ולוקח זמן.
ועדיין היום במגרש הם נעלו אותנו והוא לא מצא שום דרך להגיב. זה בכלל לא קשור לשחקן זה או אחר אלא לעמידה על המגרש.
נכון שיש לנו כמה כוכבים שגם את המעט שהיה חירבו, אבל צריך את האמת להגיד.
אני חושב שיוסי הוא מאמן טיב, אבל היום סילבס עשה לו שחמט. לא בתוצאה. בדרך
אם זה לא היה יוסי היו היום יוצאים עליו על 900 קפה
לא חרצתי את דינו וכתבתי במקום אחר שיוסי הוא מאמן שיש לו דרך ולוקח זמן.
ועדיין היום במגרש הם נעלו אותנו והוא לא מצא שום דרך להגיב. זה בכלל לא קשור לשחקן זה או אחר אלא לעמידה על המגרש.
נכון שיש לנו כמה כוכבים שגם את המעט שהיה חירבו, אבל צריך את האמת להגיד.
אני חושב שיוסי הוא מאמן טיב, אבל היום סילבס עשה לו שחמט. לא בתוצאה. בדרך
אם זה לא היה יוסי היו היום יוצאים עליו על 900 קפה
-
- קיבל.ה 398 לייקים
סגל אפור. במקום להתחזק בינואר, נחלשנו. יוסי מסוגל לשפר המצב. אנחנו במאבקי השרדות קשים.בר לב אדום כתב: ↑10 פברואר 2024, 22:42נכון וצריך עדיין לתת לו כמה ימי חסד לפני שרושמים משפט כזה.הלוטוס הלבן כתב: ↑10 פברואר 2024, 22:37מסכים שיוסי בקושי נחת וכל העבודה עוד לפניו. אבל: הוא ידע לפני שחתם שרודריגס ואוזבולט מחוץ לסגל והסכים להגיע בכל זאת.בר לב אדום כתב: ↑10 פברואר 2024, 22:28
לא שאני חושב שהוא איזה פפ כן?
הסגל כל כך לא מאוזן, מרכז קישור חלש מאוד והאין חלוץ שקיים בסגל, זרים ברמה שלא קיימים (זובאס בצניחה חופשית, פאסי זה בלם לליגה לאומית במקרה הטוב והחדש עדיין בסימן שאלה), כל כך מקשה על המשחק, שלדעתי אם נגמור בחלק העליון של הפלייאוף התחתון צריך לראות בזה הצלחה ושוב הכל יחסי כן?
-
- קיבל.ה 227 לייקים
לא מאשים אותו בשום דבר.
הוא פה דקה וחצי, השחקנים הסמרטוטים האלו אשמים לא פחות מלאמה דרך אגב.
מאמין שעם הזמן הוא יגבש הרכב ונראה סבבה לסגל פח שלנו.
הוא פה דקה וחצי, השחקנים הסמרטוטים האלו אשמים לא פחות מלאמה דרך אגב.
מאמין שעם הזמן הוא יגבש הרכב ונראה סבבה לסגל פח שלנו.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הקבוצה הלא מאוזנת הזו צריכה להתחיל לקחת נקודות כבר מהמשחק הבא. אחרת היא תסתבך במאבקי תחתית.
אני בטוח שהמאמן עם הניסיון הרב שלו , הזהירות המקצועית ושיקול הדעת הטוב שיש לו מבין את זה.
טוב שזה הוא ולא מאמן זר , כי יש בקבוצה הזו פוטנציאל לקריסה מנטלית ומקצועית.
אני בטוח שהמאמן עם הניסיון הרב שלו , הזהירות המקצועית ושיקול הדעת הטוב שיש לו מבין את זה.
טוב שזה הוא ולא מאמן זר , כי יש בקבוצה הזו פוטנציאל לקריסה מנטלית ומקצועית.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הוא לא פפ הוא מאוד רחוק מזה.בר לב אדום כתב: ↑10 פברואר 2024, 22:28לא שאני חושב שהוא איזה פפ כן?
לפתוח עם אמצע של אינבינדר וגנאים ומרכז הגנה שלא שיחק ביחד אף פעם במערך כזה זה הפקרות.
לפתוח מעל זה זה 3 שחקנים שהטיקט שלהם זה דריבל זה חוסר מחשבה.
יש לך בעיה במרכז ההגנה כתוצאה מפציעות / הרחקות? תחזק את מרכז המגרש, אבל הגאון החליש אותו
אני אומר ברצינות זה המערך הכי שכונתי וחסר מחשבה שעלינו איתו השנה.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
לעבוד איתם על יסודות, יוסי.
עצירת כדור, מסירה נכונה, ריצה לשטחים מתים. דברים כאלו.
על בעיטות אני אפילו עוד לא מדבר.
עצירת כדור, מסירה נכונה, ריצה לשטחים מתים. דברים כאלו.
על בעיטות אני אפילו עוד לא מדבר.
יחד, רק יחד! 

- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
תראה, פעם אחרונה שבדקתי יש הרבה צעירים בקבוצה הזו.
ולעבוד על יסודות אפשר גם בגיל מתקדם.
מי שבכל זאת מקתשה בזה, לא אמור לראות מגרש. בכל ענף.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
גם הצעירים כבר בכגיל בוגר. מי שלא למד לעצור כדור בגיל 18, כבר לא ידע איך לשפר את זה. אפשר לעבוד על כושר, תנועה נכונה, פיזיות, מהלכים קבוצתיים.
יסודות זה משהו שעובדים עליו בגיל צעיר.
מוזמן לשאול כל איש מקצוע בכדורגל.
-
- קיבל.ה 295 לייקים
מתחיל במגן ושחקן אגף שלא מרווחים ועומדים אחד על השני, לקישור שלא מצטרף להתקפה ויותר גרוע גם מאפשר יתרון מספרי להתקפה של היריבה מרוב איטיות, למרווח בין הבלמים, לקשר התקפי (לאיוס/אלטמן) שלא יורד אחורה לנהל משחק, לחלוצים שלא סוחבים את הבלמים אלא נשארים גבוה כל המשחק.. לחוסר תכליתיות בהתקפה ולא מספיק בעיטות, לחוסר תנועה בהרמות, לכדורים חופשיים וקרנות עלובות - ולסגל כל כך קצר שמי שחלש לא יורד לספסל כי פאקינג אין תחליף ראוי.
נראה שהשקיעו בקבוצה השנה אבל שחכו לאזן אותה כמו שצריך ובנו יותר מדי על שחקנים צעירים שעוד כמה שנים נראה אותם בריינה וכפר קאסם.
נראה שהשקיעו בקבוצה השנה אבל שחכו לאזן אותה כמו שצריך ובנו יותר מדי על שחקנים צעירים שעוד כמה שנים נראה אותם בריינה וכפר קאסם.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
כרגע מריינה להפועל זה שדרוג.ונרקומן כתב: ↑11 פברואר 2024, 10:59 מתחיל במגן ושחקן אגף שלא מרווחים ועומדים אחד על השני, לקישור שלא מצטרף להתקפה ויותר גרוע גם מאפשר יתרון מספרי להתקפה של היריבה מרוב איטיות, למרווח בין הבלמים, לקשר התקפי (לאיוס/אלטמן) שלא יורד אחורה לנהל משחק, לחלוצים שלא סוחבים את הבלמים אלא נשארים גבוה כל המשחק.. לחוסר תכליתיות בהתקפה ולא מספיק בעיטות, לחוסר תנועה בהרמות, לכדורים חופשיים וקרנות עלובות - ולסגל כל כך קצר שמי שחלש לא יורד לספסל כי פאקינג אין תחליף ראוי.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1071 לייקים
אז מאז שאבוקסיס הגיע צברנו מינוס 1 נקודות?
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
-
- קיבל.ה 230 לייקים
כמה הפסדים רצופים כבר יש לו כמאמן הפועל?
-
- קיבל.ה 387 לייקים
זה השינוי שרציתם לא? כמו שצעקתם אוזבולט אוזבולט. חבל שחן סול נכנע ללחץ שלכם.
-
- קיבל.ה 229 לייקים
כמו שאני אומר מאז ומתמיד, מאמן זאת האבטלה הסמויה, הפיקציה, הכי גדולה שקיימת בעולם הזה. חוץ מאחד פפ משהו ועוד אולי כמה בודדים, תיקח אדם רנדומלי שרק אוהד קבוצת כדורגל בטח את הקבוצה שלו או מאמן "בכיר" וזה יהיה אותו דבר, הכל בסופו של דבר זה השחקנים אם אוזבולט אייבי וכל הבלאי למיניהם לא יכולים מול שוער לבעוט כדור למסגרת של שער ברוחב 7 מטר זה פשוט לא משנה מי על הקווים, רבאק אם כל דפ"ר מהרחוב נהיה לי מאמן כנראה שלא צריך להיות איזה גאון על כדי להיות מאמן