אין פה אחד שאמר אחרת חבר.
רק שהנה "פתאום" צמח לו עוד מועדון מטונף. מועדון שעד לא מזמן ההתייחסות אליו הייתה כלסתם יריב ספורטיבי ראוי
אבל אולי בגלל שאנחנו כבר שנים לא באמת חלק מצמרת הכדורגל אז אנשים פחות מתייחסים לכך
אין פה אחד שאמר אחרת חבר.
יעקב שחר עט על השחקנים שלנו כמו קרויף?תעיף ליציע כתב:חיפה בדיוק הקבוצה התאומה של מכבי ת''א כדורגל/סל.
כל שריקה צועקים על השופט ,בכיינים ברמה מסריחה
והכי גרוע חושבים שהם מעל הליגה . קניאס המגעיל הזה
זה בדיוק מכבי חיפה .
היום לצערי אני מתעב אותם בדיוק בגלל הסיבה שאני
יצרתי שנאה ספורטיבית למכבי ת״א כל השנים.
אצל שחר בהחלט עטו על שחקנים שלנו. למשל בן סהר, או שכטר או אביחי ידין. היה גם את סיפור בוקארי שניהלנו מולו מו"מ וחיפה חטפו ולשמחתי גם כשלו.Asafasraf כתב: ↑05 פברואר 2024, 23:13יעקב שחר עט על השחקנים שלנו כמו קרויף?תעיף ליציע כתב:חיפה בדיוק הקבוצה התאומה של מכבי ת''א כדורגל/סל.
כל שריקה צועקים על השופט ,בכיינים ברמה מסריחה
והכי גרוע חושבים שהם מעל הליגה . קניאס המגעיל הזה
זה בדיוק מכבי חיפה .
היום לצערי אני מתעב אותם בדיוק בגלל הסיבה שאני
יצרתי שנאה ספורטיבית למכבי ת״א כל השנים.
אולי העביר שחקן שלנו אליו יום אחרי משחק בינינו?
נתן גיבוי לקריאות ״מחבל״ לטועמה?
אצל חיפה, הקהל הוא יהיר ומפונק.
הוא שונא אותנו כזכר למאבקים שהיו איתם לאורך השנים.
הלוואי עלינו בעלים עם כיסים ויציבות כמו של שחר (היחידי שמחזיק קבוצה 30 שנים, משקיע עשרות מיליונים ולא מאיים בכל שבוע שהוא עוזב).
כזה בעלים זוכה לפסל אצלנו בבלומפילד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
למי שזרק אין שכל אני לא חושב שהוא מבין את המשמעות.oleg neduda כתב: ↑06 פברואר 2024, 10:25 האמת? מגיע לנו הורדה של נקודות. אם חלק מ"הקהל" שלנו לא יודע להתאפק כשיש עונש על תנאי, אז זאת בעיה שלנו
לא מגיע 'לנו' שום דבר.oleg neduda כתב: ↑06 פברואר 2024, 10:25 האמת? מגיע לנו הורדה של נקודות. אם חלק מ"הקהל" שלנו לא יודע להתאפק כשיש עונש על תנאי, אז זאת בעיה שלנו
הרבה זמן הייתי בגישה הזאת אבל לאחרונה התחלתי להטיל ספק
תגובה הזויה, מספיק כבר עם התבוסתנות הזאת וצריך פעם אחת ולתמיד שכל קבוצות הליגה, או לפחות הקבוצות הגדולות, להתחיל ולנסות להילחם בהחלטות המפגרות האלה.oleg neduda כתב: ↑06 פברואר 2024, 10:25 האמת? מגיע לנו הורדה של נקודות. אם חלק מ"הקהל" שלנו לא יודע להתאפק כשיש עונש על תנאי, אז זאת בעיה שלנו
אין לי ספק שכולם מבינים את המשמעות רק שזה לא ממש מזיז להם.איל כתב: ↑06 פברואר 2024, 10:36למי שזרק אין שכל אני לא חושב שהוא מבין את המשמעות.oleg neduda כתב: ↑06 פברואר 2024, 10:25 האמת? מגיע לנו הורדה של נקודות. אם חלק מ"הקהל" שלנו לא יודע להתאפק כשיש עונש על תנאי, אז זאת בעיה שלנו
זה יהיה כזה מעצבן אם לנו יורידו 2 נקודות על אבוקה אחת במגרש (שלא פגעה באף אחד)
אני בספק גדול לגבי בית"ר. לא זכור לי שהם קיבלו עונשים כבדים אי פעם על אבוקות.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑06 פברואר 2024, 17:52זה יהיה כזה מעצבן אם לנו יורידו 2 נקודות על אבוקה אחת במגרש (שלא פגעה באף אחד)
ול"הם" יורידו רק נקודה אחת על אבוקות לתוך המגרש שעצרו את המשחק, רקטות לכיוון שער 5 וזיקוק (שכנראה כוון לשחקן הפועל) שפגע בלוקאסן.
והכי מצחיק זה שהאוהדים שלהם עדיין ישתמשו בקלף הקורבן בכל הסיפור הזה, אם הקהל של ביטר יורה זיקוק על שחקן הם מקבלים מינוס 4 אחרי ערעור.
״אנטי של אירגוני האוהדים״- כאילו הם מעל לחוק. הם לא מחליטים כלום ואם הם יעשו דווקא, הלוואי ויפרקו אותם (לא במכות!).בר לב אדום כתב:תגובה הזויה, מספיק כבר עם התבוסתנות הזאת וצריך פעם אחת ולתמיד שכל קבוצות הליגה, או לפחות הקבוצות הגדולות, להתחיל ולנסות להילחם בהחלטות המפגרות האלה.oleg neduda כתב: ↑06 פברואר 2024, 10:25 האמת? מגיע לנו הורדה של נקודות. אם חלק מ"הקהל" שלנו לא יודע להתאפק כשיש עונש על תנאי, אז זאת בעיה שלנו
אם יורידו נקודות על כל הדלקת אבוקה שנדלקת ביציע, אז אשדוד וחדרה יתמודדו על אליפות.
עונשים מנותקים שרק מגבירות את האנטי אצל ארגוני
האוהדים בכל הקבוצות.
אבל באנגליה וספרד יש אבוקותAsafasraf כתב: ↑06 פברואר 2024, 18:40״אנטי של אירגוני האוהדים״- כאילו הם מעל לחוק. הם לא מחליטים כלום ואם הם יעשו דווקא, הלוואי ויפרקו אותם (לא במכות!).בר לב אדום כתב:תגובה הזויה, מספיק כבר עם התבוסתנות הזאת וצריך פעם אחת ולתמיד שכל קבוצות הליגה, או לפחות הקבוצות הגדולות, להתחיל ולנסות להילחם בהחלטות המפגרות האלה.oleg neduda כתב: ↑06 פברואר 2024, 10:25 האמת? מגיע לנו הורדה של נקודות. אם חלק מ"הקהל" שלנו לא יודע להתאפק כשיש עונש על תנאי, אז זאת בעיה שלנו
אם יורידו נקודות על כל הדלקת אבוקה שנדלקת ביציע, אז אשדוד וחדרה יתמודדו על אליפות.
עונשים מנותקים שרק מגבירות את האנטי אצל ארגוני
האוהדים בכל הקבוצות.
אם באנגליה, בספרד ובעוד כמה ליגות קיקיוניות אפשר בלי אבוקות, אז גם כאן אפשר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה על הדרבי, הדיון על המשחק מול בית"ר מחר.Berger כתב: ↑06 פברואר 2024, 19:22 להבנתי כבר פורסם העונש שלנו והוא קנס של 31,500 ש"ח. לא יודע אם יש עונש מעבר או על תנאי כלשהם וכו'
https://www.football.org.il/decisiondis ... _ID=142167
כי הם בקושי מדליקים. מבין הגדולות הם עושים הכי פחות פירו. ואם הם מדליקים זה מופעים קטנים של 4-5 אבוקות בתוך היציע בד"כקירקגור כתב: ↑06 פברואר 2024, 18:30אני בספק גדול לגבי בית"ר. לא זכור לי שהם קיבלו עונשים כבדים אי פעם על אבוקות.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑06 פברואר 2024, 17:52זה יהיה כזה מעצבן אם לנו יורידו 2 נקודות על אבוקה אחת במגרש (שלא פגעה באף אחד)
ול"הם" יורידו רק נקודה אחת על אבוקות לתוך המגרש שעצרו את המשחק, רקטות לכיוון שער 5 וזיקוק (שכנראה כוון לשחקן הפועל) שפגע בלוקאסן.
והכי מצחיק זה שהאוהדים שלהם עדיין ישתמשו בקלף הקורבן בכל הסיפור הזה, אם הקהל של ביטר יורה זיקוק על שחקן הם מקבלים מינוס 4 אחרי ערעור.