מי אתה חן סול?
-
- קיבל.ה 1973 לייקים
מוקדם לשפוט, כי עוד לא ברור מה יקרה בגזרת אוזבולט ורודריגז, אבל אם שניהם יישארו - אפשר יהיה לסכם חלון העברות טוב לכל הדעות, והרבה יותר טוב ממה שאני לפחות חשבתי שיהיה. בטח על רקע העובדה שאחרי שנים, אשכרה הוציאו פה לא מעט כסף על דמי ההעברה.
זה לא רק הגיעו אלה שחלקם אשכרה שידרוג
וזה שנמכר היה מסיים את החוזה בקיץ
נקווה שירדו מהרעיונות למכור
- Red Wolf
- קיבל.ה 898 לייקים
הרבה ביקורת מוצדקת יש על חן סול
אבל מגיעה לו מילה טובה על הינואר הזה ועל השקט שזה נעשה
מאחר ונראה שחן סול זאת עובדה קבועה במועדון, נשאר רק לקוות שגם הוא יילך וישתפר ויילמד מטעויות
אבל מגיעה לו מילה טובה על הינואר הזה ועל השקט שזה נעשה
מאחר ונראה שחן סול זאת עובדה קבועה במועדון, נשאר רק לקוות שגם הוא יילך וישתפר ויילמד מטעויות
- בז'רנו
- קיבל.ה 718 לייקים
- SickleCell
- קיבל.ה 474 לייקים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
לחלוטין, אך כפי שציינת זה תלוי בסטטוס של אוזבולט וחוסה, אם ישארו אנחנו קבוצת פלייאוף עליון לגיטימיתoleg neduda כתב: ↑06 פברואר 2024, 19:09 מוקדם לשפוט, כי עוד לא ברור מה יקרה בגזרת אוזבולט ורודריגז, אבל אם שניהם יישארו - אפשר יהיה לסכם חלון העברות טוב לכל הדעות, והרבה יותר טוב ממה שאני לפחות חשבתי שיהיה. בטח על רקע העובדה שאחרי שנים, אשכרה הוציאו פה לא מעט כסף על דמי ההעברה.
בן זונה גדול
חי בסרט ומלא באגו כאילו מה הוא
אמר עכשיו שאלן לא ישאר בהפועל
חי בסרט ומלא באגו כאילו מה הוא
אמר עכשיו שאלן לא ישאר בהפועל
-
- קיבל.ה 1973 לייקים
יצא עכשיו על אוזבולט במסיבת עיתונאים והודיע חד משמעית שהוא עוזב. חבל מאוד.
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
טוב אולי החמאנו מהר מדי?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 429 לייקים
תקשיבו אני שומע אותו ואני אומר וואו הבנאדם חמור.
מה הוא חושב הוא בחוג כדורגל ולהבנתי אוזובוט גם בחוץ ניהול מזעזע שלו. אפס גדול וגם בחור משעמם כזה אפור
מה הוא חושב הוא בחוג כדורגל ולהבנתי אוזובוט גם בחוץ ניהול מזעזע שלו. אפס גדול וגם בחור משעמם כזה אפור
- Red Wolf
- קיבל.ה 898 לייקים
מצד אחד זה מעצבן כי אותנו מעניין השחקנים הכי טובים
מצד שני, כל הזמן בוכים פה שהמועדון הפך לבדיחה, והנה בא בן אדם שהופך את המקום לרציני
שחקן שלא רוצה להיות פה, שלא יהיה פה, לעשות ספינים על חשבון המועדון והדלפות זה כנראה קו שהמועדון (חן סול) לא מוכן לעבור עליו, ואני בסדר עם זה
אוזבולט היה פח אשפה כבר רצף ארוך, אני חושב שהוא שחקן טוב והייתי רוצה שישאר, אבל אחרי שחן סול סיפר מה שהיה, אני מבין את השחרור שלו
אתה לא יכול לבוא להתעקש לעזוב לעשות בעיות למועדון ואז להבין כשאף אחד לא רוצה אותך לחזור להתחנף ונקבל אותו
המועדון גדול מכל שחקן
מצד שני, כל הזמן בוכים פה שהמועדון הפך לבדיחה, והנה בא בן אדם שהופך את המקום לרציני
שחקן שלא רוצה להיות פה, שלא יהיה פה, לעשות ספינים על חשבון המועדון והדלפות זה כנראה קו שהמועדון (חן סול) לא מוכן לעבור עליו, ואני בסדר עם זה
אוזבולט היה פח אשפה כבר רצף ארוך, אני חושב שהוא שחקן טוב והייתי רוצה שישאר, אבל אחרי שחן סול סיפר מה שהיה, אני מבין את השחרור שלו
אתה לא יכול לבוא להתעקש לעזוב לעשות בעיות למועדון ואז להבין כשאף אחד לא רוצה אותך לחזור להתחנף ונקבל אותו
המועדון גדול מכל שחקן
-
- קיבל.ה 308 לייקים
לא יודע מה שמעתם, אהבתי את רוב מה שהוא אמר. היה די ישיר וענה על הכל בפתיחות
מה שכן, נראה שיש לו הרבה יותר כוח ממה שהוא צריך לקבל וטוב שמגיע מאמן עם אופי.
מה שכן, נראה שיש לו הרבה יותר כוח ממה שהוא צריך לקבל וטוב שמגיע מאמן עם אופי.
-
- קיבל.ה 420 לייקים
די להאמין להםםםם. פתאום שני השחקנים הכי מרוויחים שלנו ״מתים״ לעזוב. סתם שקרנים נכלוליים.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 969 לייקים
הקבוצה היא מה שחשוב, אם זה היה בתחילת החלון, היה אפשר להביא מחליף, במצב שנוצר עזיבה שלו היא מכה קשה שלא ניתן לטפל בה.Red Wolf כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:11 מצד אחד זה מעצבן כי אותנו מעניין השחקנים הכי טובים
המועדון גדול מכל שחקן
היה חייב לסיים פה את העונה, הנחמדות הזו עם כולם, המשפטים של מי שלא רוצה להיות פה וכול' נמאסהו.
מה הטעם בחוזה אם מי שלא רוצה להיות פה פשוט יבקש ויילך?
יאללה הביתה!!!
מה אלן בדיוק עשה ?Red Wolf כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:11 מצד אחד זה מעצבן כי אותנו מעניין השחקנים הכי טובים
המועדון גדול מכל שחקן
הוא לא הסביר כלום
בסהכ רצה לעזוב ראה שאין הצעות אז החליט להישאר.
מה הבעיה בזה ?
סתם מלא אגו ורק הפועל מפסידה מהעניין. לא מספיק אין לנו אמצע גם חלוץ לא יהיה לנו
-
- קיבל.ה 308 לייקים
די נרמז פה שהיה משהו מעבר.עידןס כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:13מה אלן בדיוק עשה ?Red Wolf כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:11 מצד אחד זה מעצבן כי אותנו מעניין השחקנים הכי טובים
המועדון גדול מכל שחקן
הוא לא הסביר כלום
מה הבעיה בזה ?
יש מצב שעשה איזה שביתה איטלקית או משהו בסגנון.
חשוב לצייר קווים וגבולות. שיזדיין אוזבולט ושיזדיין רודריגס
-
- קיבל.ה 370 לייקים
בהצלחה עם אייבינדר וליעד רמות בהרכב.ונרקומן כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:15די נרמז פה שהיה משהו מעבר.עידןס כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:13מה אלן בדיוק עשה ?Red Wolf כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:11 מצד אחד זה מעצבן כי אותנו מעניין השחקנים הכי טובים
המועדון גדול מכל שחקן
הוא לא הסביר כלום
מה הבעיה בזה ?
יש מצב שעשה איזה שביתה איטלקית או משהו בסגנון.
חשוב לצייר קווים וגבולות. שיזדיין אוזבולט ושיזדיין רודריגס
בדיחה פשוט בדיחה.
לפי מה שנראה, ההחלטה על אוזבולט הייתה ידועה מראש, תדאגו לחלוץ 9 מוכח אחד נורמלי שיהיה בסגל ולא איזה הימור פרוע על זר בן 20.
ואחר כך מדברים כאן על רצינות ומקצועיות, בואו נראה איך נעביר חצי עונה עם אלטמן שנפצע כל רגע ורמות כחלוצים, או אולי ציבוטה שכחלוץ עושה שם רק נזק.
- Red Wolf
- קיבל.ה 898 לייקים
אנחנו לא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים, וטוב שכך!
כשאני אומר ששחקן לא רוצה להיות פה, הכוונה היא שהשחקן עושה הכל בשביל לעזוב, חן סול כן אמר שניסו להשאיר אותו, המועדון כן בא לקראת השחקנים במצב המאוד מורכב הזה של המלחמה
אבל 2 זרים שמבקשים לעזוב כי הם לא עם המשפחות שלהם, וניסית לשכנע להשאיר והם לא רצו להשאר, אז מה עושים? משאירים בכח? ואז אוזבולט נראה כמו שהוא נראה ובאים בתלונות למה לא מעיפים אותו
כן הטיימינג מזעזע, אני מאוד מקווה שחן סול ילמד מזה לעתיד, הוא כולה חצי שנה במועדון, לא הבן אדם שהייתי לוקח לתפקיד הזה אבל זה מה יש כרגע
כשאני אומר ששחקן לא רוצה להיות פה, הכוונה היא שהשחקן עושה הכל בשביל לעזוב, חן סול כן אמר שניסו להשאיר אותו, המועדון כן בא לקראת השחקנים במצב המאוד מורכב הזה של המלחמה
אבל 2 זרים שמבקשים לעזוב כי הם לא עם המשפחות שלהם, וניסית לשכנע להשאיר והם לא רצו להשאר, אז מה עושים? משאירים בכח? ואז אוזבולט נראה כמו שהוא נראה ובאים בתלונות למה לא מעיפים אותו
כן הטיימינג מזעזע, אני מאוד מקווה שחן סול ילמד מזה לעתיד, הוא כולה חצי שנה במועדון, לא הבן אדם שהייתי לוקח לתפקיד הזה אבל זה מה יש כרגע
-
- קיבל.ה 429 לייקים
וואלה אם היה התחלת החלון ומביאים שתיים תותחים במקום הייתי אומר כבוד מי שלא רוצה להתראות אבל במצב הזה שאתה פשוט עם חור גדול זה לא פחות מבושה.
וגם מה זה השטות הזאת מחר לאיוס יבוא יגיד אני לא רוצה להיות פה יש לי הצעה 200 אלף יורו אבל אני לא רוצה להיות פה אתם תשחררו אותו אז תשחרר אותנו מהשטיות האלה זה לא חוג כדורגל פה. איך אנשים אהבו את מה שאמר ידעת מהתחלת החלון שאזבוט בחוץ למה לא הבאת חלוץ מהיום הראשון את הזר הזה שהחתמת היינו רואים אותו לפחות חודש אם שווה משהו. ניהול מזעזע יוסי היה צריך לשחרר לו סטירה להגיד לו יאללה שב בשקט.
וגם מה זה השטות הזאת מחר לאיוס יבוא יגיד אני לא רוצה להיות פה יש לי הצעה 200 אלף יורו אבל אני לא רוצה להיות פה אתם תשחררו אותו אז תשחרר אותנו מהשטיות האלה זה לא חוג כדורגל פה. איך אנשים אהבו את מה שאמר ידעת מהתחלת החלון שאזבוט בחוץ למה לא הבאת חלוץ מהיום הראשון את הזר הזה שהחתמת היינו רואים אותו לפחות חודש אם שווה משהו. ניהול מזעזע יוסי היה צריך לשחרר לו סטירה להגיד לו יאללה שב בשקט.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
בגלל ההחלטות של הבן שרמוטה הוא הצליח ביומיים להעיף את שני השחקנים הכי טובים בקבוצה, זה כישרון
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הוא ליצן לא מאמין בגלל האגו המסריח שלו אין חלוץדוגיס כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:21 וואלה אם היה התחלת החלון ומביאים שתיים תותחים במקום הייתי אומר כבוד מי שלא רוצה להתראות אבל במצב הזה שאתה פשוט עם חור גדול זה לא פחות מבושה.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
מה עושים? דואגים לחלוץ נורמלי ב1.1 (ברגע שנפתח החלון) ומשחררים את אוזבולט.Red Wolf כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:21 אנחנו לא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים, וטוב שכך!
ככה מתנהלים כמקצוענים, לא להפיל על השחקן, אחרי שהחלון נסגר, שהוא לא ישאר כאן ואופס אין אפשרות להביא מחליף, לפחות לי זה נותן איתות על חיסכון משכורת יותר מאשר בעיות של השחקן שלא ניתנות לגישור.
-
- קיבל.ה 336 לייקים
נו באמת, די עם זה כבר- זה לא חן סול אלא שמי שמינה אותו.
- DJSavta
- קיבל.ה 342 לייקים
כל מילה, הסיפור עם אוז'בולט התחיל לפני המון זמן, עם רודריגז השחקן יצא קצת זין ועם כל האכזבה יש כאן סיטואציה של מלחמה שאני די יכול להבין.דוגיס כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:21 וואלה אם היה התחלת החלון ומביאים שתיים תותחים במקום הייתי אומר כבוד מי שלא רוצה להתראות אבל במצב הזה שאתה פשוט עם חור גדול זה לא פחות מבושה.
נראה שחן סול בונה על ה"חלוץ" החדש (שהוא בכלל שחקן כנף).
-
- קיבל.ה 336 לייקים
נו אבל הביאו חלוץ...בר לב אדום כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:24מה עושים? דואגים לחלוץ נורמלי ב1.1 (ברגע שנפתח החלון) ומשחררים את אוזבולט.Red Wolf כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:21 אנחנו לא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים, וטוב שכך!
ככה מתנהלים כמקצוענים, לא להפיל על השחקן, אחרי שהחלון נסגר, שהוא לא ישאר כאן ואופס אין אפשרות להביא מחליף, לפחות לי זה נותן איתות על חיסכון משכורת יותר מאשר בעיות של השחקן שלא ניתנות לגישור.
משתינים על אנשים והם אומרים שזה גשם
-
- קיבל.ה 5984 לייקים
"רודריגז בחר לצערי ללכת לטורקיה".
כאילו הצענו לו חברות והוא בחר במישהי אחרת. השחקן הכי יקר בקבוצה, שחקן שהוא חצי קבוצה, השחקן הכי טוב שהיה פה ב-10 השנים האחרונות, שחקן תחת חוזה, והוא לצערנו בחר ללכת לטורקיה. אין לתאר.
ניהול מקצועי שערורייה.
כאילו הצענו לו חברות והוא בחר במישהי אחרת. השחקן הכי יקר בקבוצה, שחקן שהוא חצי קבוצה, השחקן הכי טוב שהיה פה ב-10 השנים האחרונות, שחקן תחת חוזה, והוא לצערנו בחר ללכת לטורקיה. אין לתאר.
ניהול מקצועי שערורייה.
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
ידעת שאוז'בולט רוצה לעזוב?
תביא חלוץ במקומו ! אבל חלוץ מוכח, אפילו אחד כמו שבירו שהיה רגל וחצי בחוץ בנתניה.
תביא זר עם ניסיון ולא ילד בן 21.
אי אפשר לנצח משחקים אם לא כובשים שערים ובשביל לכבוש שער צריך חלוץ
תביא חלוץ במקומו ! אבל חלוץ מוכח, אפילו אחד כמו שבירו שהיה רגל וחצי בחוץ בנתניה.
תביא זר עם ניסיון ולא ילד בן 21.
אי אפשר לנצח משחקים אם לא כובשים שערים ובשביל לכבוש שער צריך חלוץ
-
- קיבל.ה 308 לייקים
מתי זכור לך שהחזיקו שחקן בכוח שרוצה לעזוב כי המשפחה שלו לא פה וזה נגמר טוב?
ביזיון שזה קרה בסוף החלון, ביזיון שאין תחליף.
אבל אי אפשר לכפות על אף אחד לשחק בהפועל, לא היה יוצא מזה כלום.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
הוא גילה שהמשפחה שלו לא פה רק אתמול בצהריים?
היו לו כמה חודשים טובים להביא הצעות. הוא לא עשה את זה.
נראה לי שגם הוא והסוכן שלו בהלם שהסכימו לשחרר אותו אחרי שנגמר חלון ההעברות. החלטה הזויה.
היו לו כמה חודשים טובים להביא הצעות. הוא לא עשה את זה.
נראה לי שגם הוא והסוכן שלו בהלם שהסכימו לשחרר אותו אחרי שנגמר חלון ההעברות. החלטה הזויה.
-
- קיבל.ה 5984 לייקים
זה פשוט מאוד, אם הוא רצה ללכת בתחילת החלון, היה צריך להיות פה תחליף ברמה גבוהה. אם הוא בא עם הצעה ביום האחרון? היה צריך להגיד לו שעם כל הכבוד, הוא צריך לכבד את החוזה שלו עד סוף העונה ואז אפשר לדבר.
להשאיר אותנו עם מרכז שדה כזה עלוב זה ביזיון שאין לתאר.
-
- קיבל.ה 1110 לייקים
סול יצא מגה סמרטוט
אז מה אם הם לא רוצים להיות פה? גם לאיוס לא רצה
יש חוזה וזה המשמעות של להיות חתום על חוזה וזה עובד לשני הכיוונים
הוא מחרטט על איזה מועדון זה הפועל תל אביב אבל הוא הוציא אותנו סמרטוטים עם המהלכים האלה
אז מה אם הם לא רוצים להיות פה? גם לאיוס לא רצה
יש חוזה וזה המשמעות של להיות חתום על חוזה וזה עובד לשני הכיוונים
הוא מחרטט על איזה מועדון זה הפועל תל אביב אבל הוא הוציא אותנו סמרטוטים עם המהלכים האלה
-
- קיבל.ה 370 לייקים
עוד חכמולוג שחושב שהוא ממציא את הכדורגל ועם קסמים והעיניים היפות של יוסי יבואו הניצחונות וההצלחות.
כמה פשוט להבין שאין קיצורי דרך? אין חלוץ בקבוצה? לא יהיה גולים, אולי הברקה פה או שם של הישאם או ציבוטה, אבל ממש אי אפשר להסתמך על זה.
אין קישור אמצע חזק ואיכותי? נמשיך לשחק כמו קבוצה קטנה שהכדורים עפים מההגנה להישאם וציבוטה ונקווה לפעולות אישיות שלהם.
באמת שאחרי החלון הזה חן סול חייב ללכת הביתה.
כמה פשוט להבין שאין קיצורי דרך? אין חלוץ בקבוצה? לא יהיה גולים, אולי הברקה פה או שם של הישאם או ציבוטה, אבל ממש אי אפשר להסתמך על זה.
אין קישור אמצע חזק ואיכותי? נמשיך לשחק כמו קבוצה קטנה שהכדורים עפים מההגנה להישאם וציבוטה ונקווה לפעולות אישיות שלהם.
-
- קיבל.ה 420 לייקים
הוא סתם משקר. אוזבולט רןצה להיות פה בוודאות.
לגבי רודריגז - אפשר היה לסרב למכור אותו, או לעשות לו חשק להישאר.
לגבי רודריגז - אפשר היה לסרב למכור אותו, או לעשות לו חשק להישאר.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 999 לייקים
אולי אני רדוף, אבל הלוואי והטיימינג של פרסום ההצעה מטורקיה אותנטי והכל מקריות שזה ממש בסוף החלון שאי אפשר להביא מחליף.
-
- קיבל.ה 336 לייקים
ומה אתה חושב שיבוא במקומו? הבעיה היא לא חן סול אלא מי שמינה אותו וממשיך לדבוק בו. אנשים שאין להם מושג בכדורגל, מחפשים לחסוך ולמצוא מציאות. אז לא יהיה חן סול, יבוא אחר שלא מבין כלום.בר לב אדום כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:39 עוד חכמולוג שחושב שהוא ממציא את הכדורגל ועם קסמים והעיניים היפות של יוסי יבואו הניצחונות וההצלחות.
-
- קיבל.ה 336 לייקים
-
- קיבל.ה 308 לייקים
לגרום לו לכבד את החוזה בכוח זה בעיה. טוב לא היה יוצא מזה, בטח שהמשפחה שלו לא פה ושבטורקיה היא תהיה איתו.הוקיץ' כתב: ↑07 פברואר 2024, 10:37זה פשוט מאוד, אם הוא רצה ללכת בתחילת החלון, היה צריך להיות פה תחליף ברמה גבוהה. אם הוא בא עם הצעה ביום האחרון? היה צריך להגיד לו שעם כל הכבוד, הוא צריך לכבד את החוזה שלו עד סוף העונה ואז אפשר לדבר.
להשאיר אותנו עם מרכז שדה כזה עלוב זה ביזיון שאין לתאר.
מסכים אותך שמי שנדפק מהסיפור בסוף זה הפועל. מבאס
-
- קיבל.ה 528 לייקים
חזרנו ללכלך על שחקנים שעוזבים כדי לתרץ לקהל?
קלאסי ניסנוב.
קלאסי ניסנוב.
-
- קיבל.ה 429 לייקים
הם כאילו עשו לו בכוונה זה משפחה זה זבלים להגיד לו שהוא לא מתלבש שנסגר החלון. חיפה שחיררו את שרי אבל החתימו 6 שחקנים אחרים בינואר. כאילו גם מישהו יכול להסביר לי את המהלך הזה עכשיו מה ישלמו לו משכורת רגילה והוא יהיה ביציע אני באמת מנסה להבין לאיפה חן סול הכניס את עצמו עכשיו והעיתנואי הזבל הזה קלט שהוא דביל גם הכניס אותו ליותר צרה שאמר לו אז אני מבין שאוזבוט לא יתלבש יותר. ראיתם איך יוסי קפץ ואמר שהיא אפשר להביא בחלון הזה שחקנים חופשיים שחן סול יבין שהוא מוותר על שחקן נגמר זה חור והוא ממשיך בשלו החן סול הדביל הזה
-
- קיבל.ה 1177 לייקים
התנהלות של מ"מ שנתנו לו להיות מג" ד