לא ליצנים.סתם רעים.אוגוסטוס היל כתב:היה ליצן אחד.
בפורום מה שכן, לא חסר ליצנים
אלן אוז'בולט 23/24
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
לא לשחרר בשום פנים , חלוץ מוכח שמת להצליח ורואים את זה ,
צריך בטחון והוא יתחיל לשים גולים
צריך בטחון והוא יתחיל לשים גולים
-
- קיבל.ה 864 לייקים
היה טוב מאד אתמול, למרות ההחמצות. היה מרגש לראות אותו אחרי השער, הלוואי וישאר למרות הכל.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
לשחרר אותו זה פשע וחוסר הבנה בסיסי בכדורגל..
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
טעות כל כך גדולה לשחרר אותו
מאז דמארי ואולי אולי אולי שוינפלד לא היה לנו חלוץ ברמה הזאת
מאז דמארי ואולי אולי אולי שוינפלד לא היה לנו חלוץ ברמה הזאת
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- זיטו
- קיבל.ה 328 לייקים
אלוהים ישמור אם הוא משוחרר
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 301 לייקים
כבר הבנו ששחרור שלו לא תלוי בהפועל, אלא בו ובמשפחה. הלוואי שיישאר
-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 2450 לייקים
-
- קיבל.ה 230 לייקים
מת עליו. נתן לנו את הרגע הכי מרגש של המועדון בעשור האחרון בניצחון בטדי. הוא חייב להיות באנקר בהרכב במשחקים נגד יריבות נחותות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 404 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
כל התקשורת די בקונצנזוס שמנסים להעזיב אותו.
גם מי שניסה למכור את הסיפור הזה שהוא והמשפחה שלו רוצים לעזוב, כבר התיישר למציאות. עכשיו גם בוואן:
אוז’בולט מבחינתו להישאר עד סוף העונה בהפועל ואפילו מעבר לכך, למרות זאת במועדון נחושים שיעזוב. אם משהו יכול לשנות את התמונה הוא המינוי של יוסי אבוקסיס, שעשוי לדרוש שאוז’בולט יישאר לאור התפוקה שלו בכדורגל הישראלי מדי עונה.
-
- קיבל.ה 1043 לייקים
התקשורת רושמת ומחבקת כל דבר שיוכל לעזור לה ללכלך על חן סול. מבחינתם חן סול הוא האשם בחוסר בהדלפות.
אז עכשיו זה אוז'בולט שמקבל חיבוקי וליטוף. הכל כדיי להכנס בחן סול.
אז עכשיו זה אוז'בולט שמקבל חיבוקי וליטוף. הכל כדיי להכנס בחן סול.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
וואלה. גם אני קראתי ככה את המפה.
אז יש סיכוי שהמשתמש ״נרקומן״ שמטיף לנו שאנחנו אנטי הפועל, אנטי אמריקאים, אנטי אופטימיות, מיישר קו עם הנרטיב של המועדון, במקרה?
ממש אווירה של ראש השנה פה.
אז יש סיכוי שהמשתמש ״נרקומן״ שמטיף לנו שאנחנו אנטי הפועל, אנטי אמריקאים, אנטי אופטימיות, מיישר קו עם הנרטיב של המועדון, במקרה?
ממש אווירה של ראש השנה פה.
-
- קיבל.ה 301 לייקים
אה, וואן רשמו.Shacham כתב: ↑04 פברואר 2024, 13:49כל התקשורת די בקונצנזוס שמנסים להעזיב אותו.
גם מי שניסה למכור את הסיפור הזה שהוא והמשפחה שלו רוצים לעזוב, כבר התיישר למציאות. עכשיו גם בוואן:אוז’בולט מבחינתו להישאר עד סוף העונה בהפועל ואפילו מעבר לכך, למרות זאת במועדון נחושים שיעזוב. אם משהו יכול לשנות את התמונה הוא המינוי של יוסי אבוקסיס, שעשוי לדרוש שאוז’בולט יישאר לאור התפוקה שלו בכדורגל הישראלי מדי עונה.
וואן זה ערוץ התקשורת הכי רחוק מהמציאות שיש והוא רק משחיר אותנו משהגיעו האמריקאים. כל מה שהם אמרו קרה הפוך.
תציץ באשכול שלו, היה כמה ציוצים מגורמים יותר אמינים שדיברו על החשש להישאר פה עם תינוק. יותר אמין מוואן זה בטוח.
-
- קיבל.ה 301 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
זה לא רק וואן, זה כל האתרים + הגירסא של השחקן עצמו.ונרקומן כתב: ↑04 פברואר 2024, 14:55אה, וואן רשמו.Shacham כתב: ↑04 פברואר 2024, 13:49כל התקשורת די בקונצנזוס שמנסים להעזיב אותו.
גם מי שניסה למכור את הסיפור הזה שהוא והמשפחה שלו רוצים לעזוב, כבר התיישר למציאות. עכשיו גם בוואן:אוז’בולט מבחינתו להישאר עד סוף העונה בהפועל ואפילו מעבר לכך, למרות זאת במועדון נחושים שיעזוב. אם משהו יכול לשנות את התמונה הוא המינוי של יוסי אבוקסיס, שעשוי לדרוש שאוז’בולט יישאר לאור התפוקה שלו בכדורגל הישראלי מדי עונה.
וואן זה ערוץ התקשורת הכי רחוק מהמציאות שיש והוא רק משחיר אותנו משהגיעו האמריקאים. כל מה שהם אמרו קרה הפוך.
תציץ באשכול שלו, היה כמה ציוצים מגורמים יותר אמינים שדיברו על החשש להישאר פה עם תינוק. יותר אמין מוואן זה בטוח.
-
- קיבל.ה 1043 לייקים
אני מרשה לעצמי להמר ששום כתב משום אתר לא דיבר חצי מילה עם אלן.Shacham כתב: ↑04 פברואר 2024, 15:23זה לא רק וואן, זה כל האתרים + הגירסא של השחקן עצמו.
יתרה מכך, שום כתב משום אתר, לא שמע שום גורם רשמי מהמועדון מדבר בעד/נגד אלן.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
כשהוא נוגע בכדור מחוץ לרחבה זה מסתיים לרוב באיבוד.
כשהוא נוגע בכדור בתוך הרחבה זה מסתיים לרוב בהחמצה.
וזה בנוסף לעובדה שהוא נראה חסר חשק לחלוטין כבר תקופה.
כשהוא נוגע בכדור בתוך הרחבה זה מסתיים לרוב בהחמצה.
וזה בנוסף לעובדה שהוא נראה חסר חשק לחלוטין כבר תקופה.
26.11
-
- קיבל.ה 301 לייקים
תן לי ציטוט כזה מהשחקן עצמו או מהדר יעקובי שקצת פוגעת יפה השנה, ואני איתך. אין כאלה. וואן וצנציפר וטלספורט אלו לא מקורות אמינים ואני מאוד עדיןShacham כתב: ↑04 פברואר 2024, 15:23זה לא רק וואן, זה כל האתרים + הגירסא של השחקן עצמו.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
דווקא אתמול הוא היה מאוד מתוסכל והיה נראה שממש רוצה להבקיע, וכשהבקיע הוא ממש היה בפרץ של אנרגיה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
הדר יעקבי אתמול אמרה בשער השבת שמנסים להעזיב אותו.
אוהדים שהיו במפגש משפחות שכולות שהתקיים לפני שבוע-שבועיים אמרו שאוז'בולט אמר להם את זה. לא רואה סיבה לחשוב שמישהו מהם משקר.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
אם לא מביאים חלוץ בקליבר גבוה במקומו, אסור לשחרר בשום פנים ואופן.
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
אומר את זה בזמן אמת - שחרור שלו יהיה טעות קשה ואנחנו עוד נצטער על זה
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים

הבנו שאתה לא רוצה להיות פה. מספיק כבר עם זה אלן. ברור שאם תעזוב זה בגלל שרצית וביקשת.
באהבה, ההנהלה.
-
- קיבל.ה 492 לייקים
אם זה נכון, האמריקאים שרפו את עצמם מבחינתי.
העזבות זה הכי ניסנוב שיש.
העזבות זה הכי ניסנוב שיש.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
עף לכם הסכך מ-2 שערי גארבג' ב-2 משחקים אה?
חלוץ בינוני שלא מחוייב לקבוצה ועושה טובה שעושה לחץ. אין לי בעיה שילך הכל שאלה של מה יביאו במקום
חלוץ בינוני שלא מחוייב לקבוצה ועושה טובה שעושה לחץ. אין לי בעיה שילך הכל שאלה של מה יביאו במקום
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 428 לייקים
לא יודע על מה אתה מדבר אני ראיתי בשני משחקים האחרונים חלוץ שמאוד רוצה להבקיע, הוא עוד חלוד וקצת ירד הביטחון אבל אני מבטיח לך שעוד משחק אחד או שניים שהוא כובש עכשיו הוא מסיים גם את העונה עם דו ספרתי.
ואם אומרים לך שמשחררים אותו בגלל החוזה הגבוה שלו אז מי נראה לך יביאו. מקווה שהזר הזה שהביאו זה לא המחליף שלו.
-
- קיבל.ה 301 לייקים
סגור, אלה מקורות שלא הכרתי.
מקווה שישאר ושלא ינסו לדחוף אותו החוצה כמו שאתם אומרים.
החלון לא נסגר כל רגע?
- בז'רנו
- קיבל.ה 708 לייקים
מקווה שאם יוסי חותם- הוא מציב את ההשארות שלו כדרישה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
התגובות פה מנותקות מהמציאות.
נניח והמצב הוא שהפועל רוצה למכור את אוז׳בולט -
זכותו של המועדון להחליט שאוז׳בולט לא מתאים/לא שווה את הסכום שהוא מרוויח ולהעדיף למכור אותו עכשיו מאשר לאבד אותו בקיץ חינם או לממש אופציה שמעלה לו את השכר באופן משמעותי ואז לקחת סיכון להיתקע עם שחקן לא מוערך מקצועית שמרוויח משכורת מנופחת.
אף אחד לא מתעמר בו, מאיים עליו, מנדה אותו או כל הטריקים והשטיקים שאנחנו מכירים כל כך טוב שעושים כדי ששחקן יעזוב ואת זה אפילו הדר יעקובי רשמה בטוויטר.
אתם יכולים לא להסכים מקצועית עם החלטה כזאת אבל מפה ועד להשוות לניסנוב או משהו כזה המרחק עצום.
זכותו של המועדון להחליט שאוז׳בולט לא מתאים/לא שווה את הסכום שהוא מרוויח ולהעדיף למכור אותו עכשיו מאשר לאבד אותו בקיץ חינם או לממש אופציה שמעלה לו את השכר באופן משמעותי ואז לקחת סיכון להיתקע עם שחקן לא מוערך מקצועית שמרוויח משכורת מנופחת.
אף אחד לא מתעמר בו, מאיים עליו, מנדה אותו או כל הטריקים והשטיקים שאנחנו מכירים כל כך טוב שעושים כדי ששחקן יעזוב ואת זה אפילו הדר יעקובי רשמה בטוויטר.
אתם יכולים לא להסכים מקצועית עם החלטה כזאת אבל מפה ועד להשוות לניסנוב או משהו כזה המרחק עצום.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
מה עשיתם ממנו? אפשר לחשוב שאמבפה יעזוב לריאל מדריד.
שחקן שיש לו אפס השפעה על המשחק ובזמן האחרון צריך 5 מצבים ממש טובים כדי להבקיע שער אחד.
מעדיף את אלטמן על פניו בכל רגע.
יישאר? סבבה.
יעזוב? לא נורא, ממילא בסוף העונה מסיים חוזה ואין שום סיבה להאריך לו .
שחקן שיש לו אפס השפעה על המשחק ובזמן האחרון צריך 5 מצבים ממש טובים כדי להבקיע שער אחד.
יישאר? סבבה.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
בדיוק!רדפוקס כתב: ↑04 פברואר 2024, 19:41 התגובות פה מנותקות מהמציאות.
-
- קיבל.ה 1043 לייקים
מה יש לך? הוא דחף 2 שערים חסרי משמעות בגארבג׳ טיים והחמיץ שלושה במצב של 0-0
אם אנחנו לא מנצחים את המשחק הזה אתמול אנשים פה היו חונקים אותו בידיים שלהם
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
הוא לא מדהים, אבל הוא מהטובים שלנו, ונמאס לי שאלה עוזבים, ולא הגרועים שלנו.
ובואו, הוא בעונה שבה בכחצי מהמשחקים לא פתח בהרכב והוא בכל זאת מלך השערים שלנו.
ובואו 2, אתם אומרים שהכל תלוי בשאלה מי המחליף. אז אתם צודקים, אבל אנחנו יודעים מי המחליף, והוא שחקן בפרופיל הרבה יותר נמוך מאלן.
ובואו, הוא בעונה שבה בכחצי מהמשחקים לא פתח בהרכב והוא בכל זאת מלך השערים שלנו.
ובואו 2, אתם אומרים שהכל תלוי בשאלה מי המחליף. אז אתם צודקים, אבל אנחנו יודעים מי המחליף, והוא שחקן בפרופיל הרבה יותר נמוך מאלן.
רואה שחורות המקורי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הבן אדם כבש 11 שערים ב-29 הופעות בעונה שעברה באחת הקבוצות הגרועות שידע המועדון.
מבחינתי זה מספיק.
מבחינתי זה מספיק.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אולי מספיק עם הגניבת דעת על האמריקאים?רדפוקס כתב:התגובות פה מנותקות מהמציאות.
אם הם ימכרו/ ישחררו אותו כשהמחליף שלו דומה לאולהה 2+ ליעד רמות, אנחנו נפסיק לכבוש שערים.
״המועדון״ צריך לשחרר/ להשאיל הרבה שחקנים לפני שחושבים בכלל על להעזיב אותו (לדוגמא: סניור/ סאלם/ קנצפולסקי/ בנימין וכו׳). עם 11 שערים בקבוצה של העונה שעברה, הוא היה צריך להדליק משואה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 04 פברואר 2024, 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
הוא לא אמבפה, אבל הבנתי שבספסל יש לנו את הלאנד והבאנו את מסי כרכש.שחר כתב:מה עשיתם ממנו? אפשר לחשוב שאמבפה יעזוב לריאל מדריד.
יישאר? סבבה.
עם העציץ שייבש אותו לכמה משחקים הוא עדיין מלך השערים של הקבוצה.
Sent from my iPhone using Tapatalk