יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
-
- קיבל.ה 2455 לייקים
walla
אוהדי סלטיק מחו בתקיפות נגד ישראל מאז תחילת המלחמה, אבל הם לא היחידים בכדורגל הסקוטי שתפסו את הצד של חמאס ועזה. ארגון האוהדים הבינלאומי של סט. פאולי מהליגה השנייה בגרמניה, שיושב בגלזגו, הודיע שלשום (חמישי) על התפרקות בגלל התנגדותו לעמדות שלה בנוגע לסכסוך במזרח התיכון.
לאחרונה פורק גם מועדון האוהדים של סט. פאולי בקטלוניה.
האוהדים בסקוטלנד פירטו בהודעת הפירוק את "הפערים בנושאים הומניטריים" בינם למועדון הגרמני האהוד עליהם. לדבריהם, הם ציפו שסט. פאולי תגנה בבירור את התקפות צה"ל ברצועת עזה, אלא שכבר ב-10 באוקטובר, הקבוצה הגרמנית מסרה בהודעה רשמית: "מתן הלגיטימציה לטרור של חמאס והפיכתו לטריוויאלי לא יושבים בקו אחד עם עמדותינו, ואינם מתקבלים על הדעת. הצהרות חלק מהארגונים חצו את הגבול ואנו קוראים להם לבחון את עצמם. טרוריסטים הם לא קורבנות וטרור הוא לא דרך לגיטימית 'להתגונן' או למחות".
כידוע, בין אוהדי סט. פאולי בגרמניה לאוהדי הפועל תל אביב ישנה מערכת יחסים חזקה וארוכת שנים. שבועיים לאחר פרוץ המלחמה אף נתלו ביציע של קבוצת הבונדסליגה השנייה שלטי תמיכה בקהל האדום, שלא מעט מחבריו נרצחו בטבח ה-7 באוקטובר או נפלו בלחימה בעזה.
מועדון האוהדים בסקוטלנד ציין את ההנאה שהייתה לו לשתף פעולה עם סט. פאולי במשך השנים, אבל הכריז כי החל מיום חמישי האחרון, חבריו אינם רואים בעצמם חלק מארגון אוהדים
אוהדי סלטיק מחו בתקיפות נגד ישראל מאז תחילת המלחמה, אבל הם לא היחידים בכדורגל הסקוטי שתפסו את הצד של חמאס ועזה. ארגון האוהדים הבינלאומי של סט. פאולי מהליגה השנייה בגרמניה, שיושב בגלזגו, הודיע שלשום (חמישי) על התפרקות בגלל התנגדותו לעמדות שלה בנוגע לסכסוך במזרח התיכון.
לאחרונה פורק גם מועדון האוהדים של סט. פאולי בקטלוניה.
האוהדים בסקוטלנד פירטו בהודעת הפירוק את "הפערים בנושאים הומניטריים" בינם למועדון הגרמני האהוד עליהם. לדבריהם, הם ציפו שסט. פאולי תגנה בבירור את התקפות צה"ל ברצועת עזה, אלא שכבר ב-10 באוקטובר, הקבוצה הגרמנית מסרה בהודעה רשמית: "מתן הלגיטימציה לטרור של חמאס והפיכתו לטריוויאלי לא יושבים בקו אחד עם עמדותינו, ואינם מתקבלים על הדעת. הצהרות חלק מהארגונים חצו את הגבול ואנו קוראים להם לבחון את עצמם. טרוריסטים הם לא קורבנות וטרור הוא לא דרך לגיטימית 'להתגונן' או למחות".
כידוע, בין אוהדי סט. פאולי בגרמניה לאוהדי הפועל תל אביב ישנה מערכת יחסים חזקה וארוכת שנים. שבועיים לאחר פרוץ המלחמה אף נתלו ביציע של קבוצת הבונדסליגה השנייה שלטי תמיכה בקהל האדום, שלא מעט מחבריו נרצחו בטבח ה-7 באוקטובר או נפלו בלחימה בעזה.
מועדון האוהדים בסקוטלנד ציין את ההנאה שהייתה לו לשתף פעולה עם סט. פאולי במשך השנים, אבל הכריז כי החל מיום חמישי האחרון, חבריו אינם רואים בעצמם חלק מארגון אוהדים
- teknoboy
- קיבל.ה 1826 לייקים
לא הבנתי, אתה בעצם חושב שאין לישראל אפשרות "טכנית" להתקיים לאורך זמן?
איך אתה חושב לפתור את הבעיה שאין מספיק חיילים בשביל לשמור על המדינה?
כמו שאמרת בעצמך, זה רחוק מלהספיק כדי לאפשר חיים לאורך זמן במדינת ישראל. (וכמובן שזה לא קרוב למה שהצעתי כאלטרנטיבה למצב הקיים)
אולי פה נמצא הפתרון לבעיית המחסור בצבא? אולי אפשר לעשות טיפה יותר מפרק כמה מאחזים על כמה גבעות?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1009 לייקים
צריך לשאוף להגיע להסדר מדיני שבו גם יפונו מקומות נוספים( אבל לא הכל ), אבל זה לא אומר שצריך לפנות עכשיו הכל ולהאמין שזה יעזור במשהו, בטח במצב הנוכחי.teknoboy כתב: ↑13 ינואר 2024, 21:29לא הבנתי, אתה בעצם חושב שאין לישראל אפשרות "טכנית" להתקיים לאורך זמן?
כמו שאמרת בעצמך, זה רחוק מלהספיק כדי לאפשר חיים לאורך זמן במדינת ישראל. (וכמובן שזה לא קרוב למה שהצעתי כאלטרנטיבה למצב הקיים)
אולי פה נמצא הפתרון לבעיית המחסור בצבא? אולי אפשר לעשות טיפה יותר מפרק כמה מאחזים על כמה גבעות?
ולישראל להערכתי אין תוחלת להתקיים בביטחון מוחלט
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
ואם הם טועים? גם במלחמת לבנון השניה חשבנו שאנחנו גאונים גדולים כשהורידו לחיזבאללה יכולות ארוכות טווח לכאורה. עזר לנו הרבה הדבר הזה.Asafasraf כתב: ↑13 ינואר 2024, 17:19בבניית ההתקפה, לוקחים בחשבון שישראל תשתק חלק לא קטן מיכולות השיגור של הטילים הארוכים ואז לא אמורים לעוף לחיפה אלפיים טילים ביום, גם לא עשירית.הפועל כתב:מה זה עוזר "להפחית"? כשייפלו על חיפה אלף טילים ביום, זה יענין מישהו שזה היה יכול להיות גם 2000?Asafasraf כתב: ↑13 ינואר 2024, 15:50
אני לא כתבתי שהעורף יהיה מוגן בצורה הרמטית.
בכל מקרה, המכה הראשונה היא של חיל האויר ויכולה להפחית את יכולות השיגור של הטילים ארוכי הטווח המדויקים (ההכנה שלהם לשיגור יותר בולטת ונראית על פני השטח)
ישראל לא תוקפת בלבנון כי ארה״ב לא מאשרת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ומה לגבי 100 טילים ביום על חיפה? זה מספיק גרוע?
ומה אם הטילים מדויקים? אם יורידו מחר את בתי הזיקוק, הנמל בחיפה ותחנת הכח בחדרה?
כל הדיון הזה כאילו אנחנו מחר מורידים שאלטר ו150 אלף טילים של חיזבאללה כמעט לא רלבנטיים, זה מגוחך. לא ראיתי שום מומחה שמתייחס לזה ככה, ולא הייתי חושב אפילו בכיוון הזה ולו בשביל הצניעות אחרי ה7.10 והמשמעות הברורה הנגזרת מכך שחיזבאללה כן שומר על יכולת שיגור של עשרות אלפי טילים, כולל מדויקים, לישראל
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1401 לייקים
במלחמה משלמים מחירים, אין מה לעשות.הפועל כתב:ואם הם טועים? גם במלחמת לבנון השניה חשבנו שאנחנו גאונים גדולים כשהורידו לחיזבאללה יכולות ארוכות טווח לכאורה. עזר לנו הרבה הדבר הזה.Asafasraf כתב: ↑13 ינואר 2024, 17:19בבניית ההתקפה, לוקחים בחשבון שישראל תשתק חלק לא קטן מיכולות השיגור של הטילים הארוכים ואז לא אמורים לעוף לחיפה אלפיים טילים ביום, גם לא עשירית.הפועל כתב: מה זה עוזר "להפחית"? כשייפלו על חיפה אלף טילים ביום, זה יענין מישהו שזה היה יכול להיות גם 2000?
כל הדיון הזה כאילו אנחנו מחר מורידים שאלטר ו150 אלף טילים של חיזבאללה כמעט לא רלבנטיים, זה מגוחך. לא ראיתי שום מומחה שמתייחס לזה ככה, ולא הייתי חושב אפילו בכיוון הזה ולו בשביל הצניעות אחרי ה7.10 והמשמעות הברורה הנגזרת מכך שחיזבאללה כן שומר על יכולת שיגור של עשרות אלפי טילים, כולל מדויקים, לישראל
מלחמת לבנון, על כל הביקורת שהיתה בה ייצרה מעל ל-15 שנים של שקט מוחלט בחזית הצפונית ואת ההצהרה של נסראללה שאם היה יודע שזה מה שיקרה, הוא לא היה חוטף את החיילים (מתי שמעת מנהיג שאמר כזה משפט?).
אתה באמת חושב שהמלחמה הזו יכולה להסתיים בלי שהחיזבאללה רחוק מהגבול?
-
- קיבל.ה 573 לייקים
אתה מדבר על המחירים האלה כאילו מדובר בעמלה של לאן.Asafasraf כתב: ↑14 ינואר 2024, 06:31במלחמה משלמים מחירים, אין מה לעשות.הפועל כתב:ואם הם טועים? גם במלחמת לבנון השניה חשבנו שאנחנו גאונים גדולים כשהורידו לחיזבאללה יכולות ארוכות טווח לכאורה. עזר לנו הרבה הדבר הזה.
מלחמת לבנון, על כל הביקורת שהיתה בה ייצרה מעל ל-15 שנים של שקט מוחלט בחזית הצפונית ואת ההצהרה של נסראללה שאם היה יודע שזה מה שיקרה, הוא לא היה חוטף את החיילים (מתי שמעת מנהיג שאמר כזה משפט?).
זה חתיכת מחיר. זה כמו חמאס על סטרואידים. אתה אגב זומנת למילואים?
- teknoboy
- קיבל.ה 1826 לייקים
ודאי שבהסכם. ראינו מה יוצא מנסיגה טקטית תוך שמירה על השליטה והפקרת האוכלוסייה לגורלה. זה לא יצא הכי מוצלח שאפשר לדמיין.D&3 כתב: ↑13 ינואר 2024, 21:53צריך לשאוף להגיע להסדר מדיני שבו גם יפונו מקומות נוספים( אבל לא הכל ), אבל זה לא אומר שצריך לפנות עכשיו הכל ולהאמין שזה יעזור במשהו, בטח במצב הנוכחי.teknoboy כתב: ↑13 ינואר 2024, 21:29לא הבנתי, אתה בעצם חושב שאין לישראל אפשרות "טכנית" להתקיים לאורך זמן?
ולישראל להערכתי אין תוחלת להתקיים בביטחון מוחלט
לגבי הביטחון, לא נראה לי שיש בעולם ביטחון מוחלט. השאלה אם לישראל יש את היכולת לשמור על עצמה לאורך זמן.
נראה לי ששנינו מסכימים שבמצב הנוכחי אין שום סיכוי הכי קלוש לשרוד לאורך זמן.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אולי צריך פשוט לשנות את המוטו של ישראל רשמית ל" אלה החיים", כדי שלאף אחד לא יהיו יותר ציפיות לכלום וזהו
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
א. עובדות הן דבר חשוב, אבל זה קצת בעייתי לדרוש אותן, בזמן שאתה לא מספק אותן ( הנתונים שסיפקת לא מראים שום דבר רלוונטי לתקיפות אלימות כלפי יהודים, אלה לאירועים אנטישמיים, וגם פה מדובר בראיון עם ראש השב״כ הגרמני ולא בנתונים מפורטים שאפשר לנתח), אתה טענת שמסוכן לדבר עברית באזור מגורייך, איפה הקישורים על התקיפות של האנשים שדיברו עברית ברחוב? איפה הבתים של החברים שלך שצוירו עליהם צלבי קרס ומגני דוד? מעניין אם תוכל אולי לצלם לנו את בצירק 2 בוינה ?בלומי האדום כתב: ↑12 ינואר 2024, 07:49חשבתי אם בכלל יש טעם לתת תגובה, למי שהחליט לא להגיב לתשובות עם עובדות, והחלטתי שכן.Ron.T כתב: ↑11 ינואר 2024, 22:43אני לא בורח משום אמירה, יש פה נסיון הפחדה לא מבוסס שנועד לגרום לאנשים לא להגר החוצה ממדינת ישראל. היהודים בגרמניה הם מיעוט פריווילגי שזוכה להגנה מטורפת מהממשל וכל אמירה אנטי ישראלית כמו ״רצח עם בעזה״ או ״מהירדן לים״ גוררת מעצר, על רוב המוסדות היהודיים יש הגנה משטרתית מסביב לשעון ומאבטחים ישראלים יוצאי יחידות קרביות מועסקים על ידי הקהילה היהודית. התקיפות האנטישמיות היו מאז ומתמיד בטלות ב60 בהשוואה לתקיפות גזעניות אחרות, גם אם הן עלו במקצת, הן עדיין לא בעיה שאמורה למנוע מאנשים להגר ובטח שהיא לא ברת השוואה לסכנות הקיימות בישראל (מגוחח בכלל להשוות אחרי מה שקרה ב7.10). אף טורקי עדיין לא לקח חיים של אף יהודי בגרמניה וגם לא של אף כורדי לפי מה שידוע לי ( למרות שהיו כמה התקפות על מוסדות תרבות כורדיים, הן לא נגמרו ברצח). את ההתקפות האמיתיות על יהודים, כמו הירי הבית כנסת בהאלה ב2019, עשו אותם אנשים ששורפים מעונות של פליטים ויורים על ״ברים של של ערבים/טורקים עם נרגליות״.El dudernio כתב: ↑11 ינואר 2024, 12:49
בלומי לא צריך את הגנתי אבל מעולם לא קראתי גיבוב שטויות מנותק מהמציאות כמו הודעתך.
מדהים איך בשם צדקנות אישית אין לך טיפת בעיה לעשות ניתוח אופי בגרוש על בסיס הודעה בפורום. ועוד לצורל זה מבטל ומזניח שיח עם על גזענות ואנטישמיות שהיתה תמיד... ושנאה לאחר גדולה יותר... למה זה משנה אם אותו מהגר טורקי שונא הכורדים יותר מישראל אם הוא מוכן לקחת את החיים של שניהם בשם השריעה? ולמה זה משנה אם לאותו מהגר לבנוני יש עכשיו רוח גבית לפגוע ביהודי?
למה אתה בורח מהאמירה המאוד ברורה של בלומי לשיח תאורטי ריק מתוכן?
כן להגיב, כי אתה לא רק בורח מאמירה והתמודדות עם עובדות ומציאות, אתה גם מסלף סיטואציות ופרטים, ובשפת העם, שקרן. אני מתעב אנשים מהסוג הנזכר לעי"ל ולכן אהיה שם להסכיר לך את האמת.
מאחר ואתה יורד לרמה האישית, מבלי להכיר אותי, גם לכך אתייחס, אבל בסוף דברי.
יש סיבה מדוע קיימת הגנה על מוסדות יהודים בחו"ל.
לא תמיד המצב היה דומה, והיו תקופות בהיסטוריה שלאחר הקמת המדינה, שלא הייתה אבטחה בכלל.
יש להבדיל בין מוסדות יהודיים, לבין השגרירות או הקונסוליה. גם מבחינת החומר האנושי שמאבטח אותם.
מדינת ישראל שומרת על הנציגים שלה בעולם, והקהילות בנוסף, לא תמיד, לרשויות המקומיות דואגות למוסדות היהודיים. בעיקר בעזרה בתקצוב.
המשטרה המקומית נכנסת לפעולה במקרים מסויימים בלבד.
למה אתה מקטין את האנטישמיות באירופה לעומת אוכלוסיות ודתות אחרות ? למה אתה תוקף ולא מביא גיבוי בעובדות ?
למה אתה מספר לנו על אירועים ספורדים, שהתרחשו באזור מגורייך, מבלי לתת מידע מדוייק ?
רוצה רשימה של אירועי טרור ופגיעה פיזית במוסדות יהודיים ברחבי העולם, מאז שנות ה- 60 (רמז למה התחילו לשמור גם על הקהילות היהודיות, ולא בגלל הימין הקיצוני ולא בכספים מהמולדת) ועד בכלל ?
ונסיים בדברים אישיים,
אתה מכיר אותי, שאתה מרשה לעצמך לפזר אמירות זדוניות מטובלות בשקרים אודותי ?
אתה בכלל יודע מה הדעות הפוליטיות שלי, מה האני מאמין שלי, גיל, מגורים, עיסוק, פעילות וולנטרית וכד'
מאשים אותי בהפחדה של ישראלים, על מנת להניע אותם מלהגר ליעדים בעולם. תשאל רק פה בפורום, לכמה אנשים עניתי ועזרתי בפרטים, מבלי שהייתי חייב, רק מתוך רצון טוב לעזור. בלי לבקש תודה. כן היו גם כאלו שנעלמו מבלי.
רק בחודשים האחרונים אירחנו בביתינו הצנוע פליטים ישראלים, ועזרנו להם במציאת מגורים והתאקלמות.
אחד מהם פחד להגיע לפעילות לילדים בחנוכה, כי עקב המצב הם רוכזו בבניין שמאכלס את הבית ספר היהודי, בית האבות ומרכז הספורט של הכוח. מן הסתם בניין מאובטח מאוד, שמבחינתו היה מסומן כיעד מועדף על טרוריסטים.
הוא דרך אגב מצביע באופן קבוע לחד"ש.
ולא, למי שאבא שלו היה נציג של אמנסטי אינטרנאשיונאל, הביא מזוודות עם כספים לישראל להקמת נווה שלום, היה שותף להקמת בצלם, נכח בהרצאות שלו ושל לובה אליהב בגן שמואל בשנות ה- 70, זכה לשמוע דיונים של מועצת רצ ההיסטורית בביתו והמורה שלו למתמטיקה בתיכון ענה לשם דן וורד (אם השם בכלל אומר משהו לכבודו), אין בעיה עם מישהו מצביע לחד"ש.
יותר מפריע לי לדבר עם אנשים שמתעלמים מהעובדות, ומסרבים להתמודד עם ההווה, רק שזה לא יפריע להם באמונה.
אנשים כמוך הם אפילו לא עיוורים למציאות, הם מסוכנים.
שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט![]()
אתה טוען שאין שם אנשים עם סממנים יהודיים? מה עם העסקים של הבוכרים בנאשמרקט? כבר לא מדברים שם עברית? מצחיק שאתה מאשים אותי בדיוק במה שאתה. עושה. מסלף עובדות, מתעלם מהמציאות.
ב. לפחות בבוואריה כל האבטחה של מוסדות ואירועים יהודיים השתנתה מהיסוד אחרי הפיגועים באולימפיאדת מינכן. מן הסתם היו עוד פגיעות מצד גורמי ימין ואיומים מצד גורמים לאומנים ערביים, אבל כל זה קרה עשרות שנים לפני ה7.10. צריך גם לציין שבגרמניה לא קיימות באמת קהילות יהודיות שוקקות כמו בצרפת, אנגליה או אפילו אצלכם באוסטריה, יש פה בעיקר מהגרים ממדינות בריה״מ עם שורשים יהודיים, שהיהדות בשבילם היא רק ויזה להגירה לגרמניה. מספר היהודים בגרמניה שמנהל ״חיי קהילה יהודיים״ הוא נמוך מאוד.
ג. לא סיפרתי על אירועים ספורדיים באזור מגוריי, אלה ציינתי את האירועים המרכזים שהופיעו בכל כלי התקשורת בגרמניה (רובם הופיעו גם בתקשורת הישראלית) מתוך הנחה שאתה מכיר אותם. אם אתה לא שמעת עליהם אז בבקשה. האלה : https://he.m.wikipedia.org/wiki/פיגוע_ה ... כנסת_בהאלה
האנאו (פיגוע בפאב נרגילות): https://he.m.wikipedia.org/wiki/פיגוע_הירי_בהנאו_(2020)
נתונים על התקפות על מעונות פליטים בגרמניה :
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Flüchtl ... eutschland
ג. אם נעלבת מהמילה ציוני, אני מתנצל על כך, אבל נראה מהודעותיך שהינך כזה והינך עדיין מזדהה עם מדינת ישראל. אם לא כך הדברים אז באמת סליחה. מעבר לזה לא טענתי שום דבר אישי לגבייך, אולי חוץ מזה שאתה חי באירופה( מה שדי ברור מהודעתך).
ד. אתה מוזמן לקרוא את ההודעות שלך, על סכנה להגירה לכל היעדים (כלומר מלוס- אנג׳לס ועד הונג קונג) עם סיפורים שלא מגובים בעובדות ולהגיד לי איך אפשר לפרש אותן אחרת? וכל סיפורי חיים שכאלה על כל מיני ישראלים שעזרת להם ומה אבא שלך עשה או היה לא רלוונטים. גם העובדה שהמורה שלך למתמטיקה היה מהארגון של אודי אדיב מאוד רלוונטית.
ה. לא אמרתי שהסטטיסטיקה מנופחת בכוונה, אלה שהפירוש של המילה אנטישמיות בגרמניה הוא שונה משאר העולם ולכן קריאות מסוימות בהפגנות נגד המלחמה כמו מהנהר לים מנפחות אותה, והם הגורם למה שאתה טוען, אפילו הבאת קישור שמאשר את זה לטענתך (אני לא הצלחתי להכנס לקישור על גרמניה). אם אתה רוצה הוכחות לכך בבקשה:
https://www.sueddeutsche.de/politik/nah ... -1.6301624
https://m.facebook.com/video.php/?video ... 7798980690
-
- קיבל.ה 337 לייקים
אני רק שאלה, למה לא משדרים בארץ את סרטוני החטופים? הסרטון ששוחר היום בבוקר/אתמול של שלושת החטופים הוא לא טרור פסיכולוגי יותר מכל מיני סרטונים נוראיים שמסתובבים בוויינט. זה שהם מבקשים מנתניהו שיעשה משהו עבורם זה לא משהו מיוחד או מפתיע. אני באמת מנסה להבין למה וויינט ושאר האתרים לא משדרים את הסרטונים? האם זו הוראה של צה"ל?
-
- קיבל.ה 1401 לייקים
וכאן מדברים על הסדרה, כאילו החיים של 1300 נרצחים זו עמלה של לאן.תא מרבוטא כתב:אתה מדבר על המחירים האלה כאילו מדובר בעמלה של לאן.Asafasraf כתב: ↑14 ינואר 2024, 06:31במלחמה משלמים מחירים, אין מה לעשות.הפועל כתב: ואם הם טועים? גם במלחמת לבנון השניה חשבנו שאנחנו גאונים גדולים כשהורידו לחיזבאללה יכולות ארוכות טווח לכאורה. עזר לנו הרבה הדבר הזה.
אין ספק שיהיה מחיר, אבל באותו המשפט גם החיזבאללה ומדינת לבנון ייפגעו הרבה הרבה הרבה יותר.
אני מזמן לא בגיל של מילואים, אבל הספקתי להתנדב זמן לא קצר בקטיף, הכנת ארוחות לחיילים ועוד.
לא ידעתי שזה סימן למשהו.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
זה שלחזבאללה יהיה מחיר לא אומר ששווה שיהיה לנו גם. אם אני נכנס בשחקן יריב במגרש ונוצרת קטטה בידיעה שיהיו לי 2 כרטיסים אדומים זה משנה שליריב יהיו שלושה?Asafasraf כתב: ↑15 ינואר 2024, 08:14וכאן מדברים על הסדרה, כאילו החיים של 1300 נרצחים זו עמלה של לאן.תא מרבוטא כתב:אתה מדבר על המחירים האלה כאילו מדובר בעמלה של לאן.Asafasraf כתב: ↑14 ינואר 2024, 06:31
במלחמה משלמים מחירים, אין מה לעשות.
אין ספק שיהיה מחיר, אבל באותו המשפט גם החיזבאללה ומדינת לבנון ייפגעו הרבה הרבה הרבה יותר.
אני מזמן לא בגיל של מילואים, אבל הספקתי להתנדב זמן לא קצר בקטיף, הכנת ארוחות לחיילים ועוד.
לא ידעתי שזה סימן למשהו.
הנרצחים כבר נרצחו. מלחמה לא תחייה אותם.
והשאלה של המילואים היא כי בסוף לצעוק שצריך להכנס בהם ולהכות בהם משמעותה שמישהו יעשה את זה. למשל אני שחזרתי ממילואים לפני חודש והמשמעות של מלחמה שאני שוב אחזור למילואים למשל תוך כלום זמן. ולא רק אני. זה לא משחק מחשב ומלחמה גובה מחיר יקר. ועם כל הכבוד לקטיף והכנת ארוחות- באמת- זה לא צו 8.
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא חושב שהשיקול צריך להיות המילואים, או הפגיעה בכלכלה. הרי זה אותו סיפור כמו חמאס, אם לא מטפלים בזה מתישהו אז זה בסוף מתפוצץ רק גרוע פי 100.
הבעיה היא שאי אפשר לאמר ש"אי אפשר להמשיך ככה" אבל לא להתכונן למלחמה. לא הכינו תחמושת, לא הכינו מה שצריך למפונים, לא הכינו ממדים ומקלטים בצפון, לא הגנו על מתקני תשתית, לא בנו לגיטימציה בינלאומית.
בקיצור חוץ מדיבורים ובחבושים בלי סוף על זה שחייבים מלחמה, לא עושים את רוב מה שצריך כדי לדאוג שאשכרה ננצח במלחמה לפני שמתחילים אותה, כדי שבמקרה הסביר שהיא תימשך יותר מיומיים לא נגיע למצב שאנחנו אלו שלא מסוגלים להמשיך בה.
הבעיה היא שאי אפשר לאמר ש"אי אפשר להמשיך ככה" אבל לא להתכונן למלחמה. לא הכינו תחמושת, לא הכינו מה שצריך למפונים, לא הכינו ממדים ומקלטים בצפון, לא הגנו על מתקני תשתית, לא בנו לגיטימציה בינלאומית.
בקיצור חוץ מדיבורים ובחבושים בלי סוף על זה שחייבים מלחמה, לא עושים את רוב מה שצריך כדי לדאוג שאשכרה ננצח במלחמה לפני שמתחילים אותה, כדי שבמקרה הסביר שהיא תימשך יותר מיומיים לא נגיע למצב שאנחנו אלו שלא מסוגלים להמשיך בה.
-
- קיבל.ה 69 לייקים
לקח לכבודו הרבה זמן לחשוב על תגובה, ואיך להיות עוקצני וציני, אבל נתמודדRon.T כתב: ↑14 ינואר 2024, 18:03א. עובדות הן דבר חשוב, אבל זה קצת בעייתי לדרוש אותן, בזמן שאתה לא מספק אותן ( הנתונים שסיפקת לא מראים שום דבר רלוונטי לתקיפות אלימות כלפי יהודים, אלה לאירועים אנטישמיים, וגם פה מדובר בראיון עם ראש השב״כ הגרמני ולא בנתונים מפורטים שאפשר לנתח), אתה טענת שמסוכן לדבר עברית באזור מגורייך, איפה הקישורים על התקיפות של האנשים שדיברו עברית ברחוב? איפה הבתים של החברים שלך שצוירו עליהם צלבי קרס ומגני דוד? מעניין אם תוכל אולי לצלם לנו את בצירק 2 בוינה ?בלומי האדום כתב: ↑12 ינואר 2024, 07:49חשבתי אם בכלל יש טעם לתת תגובה, למי שהחליט לא להגיב לתשובות עם עובדות, והחלטתי שכן.Ron.T כתב: ↑11 ינואר 2024, 22:43
אני לא בורח משום אמירה, יש פה נסיון הפחדה לא מבוסס שנועד לגרום לאנשים לא להגר החוצה ממדינת ישראל. היהודים בגרמניה הם מיעוט פריווילגי שזוכה להגנה מטורפת מהממשל וכל אמירה אנטי ישראלית כמו ״רצח עם בעזה״ או ״מהירדן לים״ גוררת מעצר, על רוב המוסדות היהודיים יש הגנה משטרתית מסביב לשעון ומאבטחים ישראלים יוצאי יחידות קרביות מועסקים על ידי הקהילה היהודית. התקיפות האנטישמיות היו מאז ומתמיד בטלות ב60 בהשוואה לתקיפות גזעניות אחרות, גם אם הן עלו במקצת, הן עדיין לא בעיה שאמורה למנוע מאנשים להגר ובטח שהיא לא ברת השוואה לסכנות הקיימות בישראל (מגוחח בכלל להשוות אחרי מה שקרה ב7.10). אף טורקי עדיין לא לקח חיים של אף יהודי בגרמניה וגם לא של אף כורדי לפי מה שידוע לי ( למרות שהיו כמה התקפות על מוסדות תרבות כורדיים, הן לא נגמרו ברצח). את ההתקפות האמיתיות על יהודים, כמו הירי הבית כנסת בהאלה ב2019, עשו אותם אנשים ששורפים מעונות של פליטים ויורים על ״ברים של של ערבים/טורקים עם נרגליות״.
כן להגיב, כי אתה לא רק בורח מאמירה והתמודדות עם עובדות ומציאות, אתה גם מסלף סיטואציות ופרטים, ובשפת העם, שקרן. אני מתעב אנשים מהסוג הנזכר לעי"ל ולכן אהיה שם להסכיר לך את האמת.
לא תמיד המצב היה דומה, והיו תקופות בהיסטוריה שלאחר הקמת המדינה, שלא הייתה אבטחה בכלל.
יש להבדיל בין מוסדות יהודיים, לבין השגרירות או הקונסוליה. גם מבחינת החומר האנושי שמאבטח אותם.
מדינת ישראל שומרת על הנציגים שלה בעולם, והקהילות בנוסף, לא תמיד, לרשויות המקומיות דואגות למוסדות היהודיים. בעיקר בעזרה בתקצוב.
למה אתה מקטין את האנטישמיות באירופה לעומת אוכלוסיות ודתות אחרות ? למה אתה תוקף ולא מביא גיבוי בעובדות ?
למה אתה מספר לנו על אירועים ספורדים, שהתרחשו באזור מגורייך, מבלי לתת מידע מדוייק ?
רוצה רשימה של אירועי טרור ופגיעה פיזית במוסדות יהודיים ברחבי העולם, מאז שנות ה- 60 (רמז למה התחילו לשמור גם על הקהילות היהודיות, ולא בגלל הימין הקיצוני ולא בכספים מהמולדת) ועד בכלל ?
ונסיים בדברים אישיים,
אתה בכלל יודע מה הדעות הפוליטיות שלי, מה האני מאמין שלי, גיל, מגורים, עיסוק, פעילות וולנטרית וכד'
מאשים אותי בהפחדה של ישראלים, על מנת להניע אותם מלהגר ליעדים בעולם. תשאל רק פה בפורום, לכמה אנשים עניתי ועזרתי בפרטים, מבלי שהייתי חייב, רק מתוך רצון טוב לעזור. בלי לבקש תודה. כן היו גם כאלו שנעלמו מבלי.
רק בחודשים האחרונים אירחנו בביתינו הצנוע פליטים ישראלים, ועזרנו להם במציאת מגורים והתאקלמות.
אחד מהם פחד להגיע לפעילות לילדים בחנוכה, כי עקב המצב הם רוכזו בבניין שמאכלס את הבית ספר היהודי, בית האבות ומרכז הספורט של הכוח. מן הסתם בניין מאובטח מאוד, שמבחינתו היה מסומן כיעד מועדף על טרוריסטים.
ולא, למי שאבא שלו היה נציג של אמנסטי אינטרנאשיונאל, הביא מזוודות עם כספים לישראל להקמת נווה שלום, היה שותף להקמת בצלם, נכח בהרצאות שלו ושל לובה אליהב בגן שמואל בשנות ה- 70, זכה לשמוע דיונים של מועצת רצ ההיסטורית בביתו והמורה שלו למתמטיקה בתיכון ענה לשם דן וורד (אם השם בכלל אומר משהו לכבודו), אין בעיה עם מישהו מצביע לחד"ש.
יותר מפריע לי לדבר עם אנשים שמתעלמים מהעובדות, ומסרבים להתמודד עם ההווה, רק שזה לא יפריע להם באמונה.
אתה טוען שאין שם אנשים עם סממנים יהודיים? מה עם העסקים של הבוכרים בנאשמרקט? כבר לא מדברים שם עברית? מצחיק שאתה מאשים אותי בדיוק במה שאתה. עושה. מסלף עובדות, מתעלם מהמציאות.
ב. לפחות בבוואריה כל האבטחה של מוסדות ואירועים יהודיים השתנתה מהיסוד אחרי הפיגועים באולימפיאדת מינכן. מן הסתם היו עוד פגיעות מצד גורמי ימין ואיומים מצד גורמים לאומנים ערביים, אבל כל זה קרה עשרות שנים לפני ה7.10. צריך גם לציין שבגרמניה לא קיימות באמת קהילות יהודיות שוקקות כמו בצרפת, אנגליה או אפילו אצלכם באוסטריה, יש פה בעיקר מהגרים ממדינות בריה״מ עם שורשים יהודיים, שהיהדות בשבילם היא רק ויזה להגירה לגרמניה. מספר היהודים בגרמניה שמנהל ״חיי קהילה יהודיים״ הוא נמוך מאוד.
ג. לא סיפרתי על אירועים ספורדיים באזור מגוריי, אלה ציינתי את האירועים המרכזים שהופיעו בכל כלי התקשורת בגרמניה (רובם הופיעו גם בתקשורת הישראלית) מתוך הנחה שאתה מכיר אותם. אם אתה לא שמעת עליהם אז בבקשה. האלה : https://he.m.wikipedia.org/wiki/פיגוע_ה ... כנסת_בהאלה
האנאו (פיגוע בפאב נרגילות): https://he.m.wikipedia.org/wiki/פיגוע_הירי_בהנאו_(2020)
ג. אם נעלבת מהמילה ציוני, אני מתנצל על כך, אבל נראה מהודעותיך שהינך כזה והינך עדיין מזדהה עם מדינת ישראל. אם לא כך הדברים אז באמת סליחה. מעבר לזה לא טענתי שום דבר אישי לגבייך, אולי חוץ מזה שאתה חי באירופה( מה שדי ברור מהודעתך).
ד. אתה מוזמן לקרוא את ההודעות שלך, על סכנה להגירה לכל היעדים (כלומר מלוס- אנג׳לס ועד הונג קונג) עם סיפורים שלא מגובים בעובדות ולהגיד לי איך אפשר לפרש אותן אחרת? וכל סיפורי חיים שכאלה על כל מיני ישראלים שעזרת להם ומה אבא שלך עשה או היה לא רלוונטים. גם העובדה שהמורה שלך למתמטיקה היה מהארגון של אודי אדיב מאוד רלוונטית.
ה. לא אמרתי שהסטטיסטיקה מנופחת בכוונה, אלה שהפירוש של המילה אנטישמיות בגרמניה הוא שונה משאר העולם ולכן קריאות מסוימות בהפגנות נגד המלחמה כמו מהנהר לים מנפחות אותה, והם הגורם למה שאתה טוען, אפילו הבאת קישור שמאשר את זה לטענתך (אני לא הצלחתי להכנס לקישור על גרמניה). אם אתה רוצה הוכחות לכך בבקשה:
א. סיפקתי לך אינספור עובדות ונתונים סטטיסטים, זה שהם לא מסתדרים לך עם התפיסה, זאת לא בעיה שלי. אולי אם אתה לא מאמין לראש המודיעין בגרמניה, אם זה יגיע מאמנסטי אינטרנציונאל, זה ייגרום לתזוזה בקודקוד
https://www.amnesty.de/informieren/aktu ... -rassismus
עוד מאותו נושא
https://www.tagesschau.de/inland/innenp ... g-100.html
https://de.statista.com/statistik/daten ... 20zum%2009.
https://www.tagesschau.de/inland/gesell ... f-100.html
חוץ מלאדוני, לרוב האנשים ברור שקיימת בעיה עם אנטישמיות באירופה, שרואים מגמת עלייה, מאז 2015, שמגיע למספרים אסטרונומים מאז ה- 7 באוקטובר. רק אתה משייך אותה לקריאות בהפגנות, ולא לאירועים אחרים.
נאה דורש נאה מקיים, איפה הנתונים שמוכיחים את מה שאתה טוען ? ( באף אחת מהכתבות שהבאת אין נתון סטטיסטי בהקשר)
אתה ממשיך להציג בורות, וחוסר אמון, במקרים שאני מכיר אישית, והם מתרחשים בכל אזורי העיר, ולא רק באזור השני, שלידיעת מי שלא מכיר, ידוע כאזור בו מתגוררים רוב היהודים החרדים, ושם מצוי מרכז חבד. מי שוב עושה קישור גזעני למראה וצורה ?
האירועים שאני מכיר התרחשו באזור השלישי (מגן דוד וצלב קרס על משקוף של משפחה ישראלית עם 2 ילדים קטנים, בלי שום סממן יהודי. כנראה מהכרות)
ב- Wiener Stadtpark ( יריקה עם קללות וצעקות על אמא ישראלית עם 4 ילדים, שהזיהוי היה על פי השפה. האשה התוקפת הורחקה על ידי קרובי משפחתה, בטענה שהיא לא שפוייה בדעתה) מיותר לציין שמאז הארוע נאסר על הילדים לדבר בעברית באזורים ציבוריים ובתחבורה הציבורית.
אתמול השלמתי מניין בהלוויה בבית הקברות היהודי, שהשיפוצים בו עדיין ממשיכים, לאחר נסיון ההצתה, מתחילת נובמבר השנה.
באותו ארוע פגשתי אדם המתגורר בבלגיה, שסיפר לי על בעיות דומות, ואפילו חמורות ממה שאנו מתמודדים עימם עיר הבירה הבלגית.
בזמן שאני העברתי את זמני בבית הקברות, חברתי לחיים הייתה עם הילדה בגן של יום ראשון, ושמעה סיפור על ילד בן 10 בבית ספר פתוח, שמאז ארועי אוקטובר עובר התעללות מילולית ופיזית מילדים בבית ספרו. מיותר לציין שעקב מוצאו.
אתה גם ככה לא מאמין לארועים, וזה רק גרגיר ממה שמצטבר לאחרונה, ואני עד להם ממקור ראשון.
הספר הכורדי מחכה לי, אז נמשיך להגיב בהמשך היום-
חזרתי.
ב. שני המשפטים הראשונים הם מאסטרפיס בהתחמקות ובריחה מהאמת:
"לפחות בבוואריה כל האבטחה של מוסדות ואירועים יהודיים השתנתה מהיסוד אחרי הפיגועים באולימפיאדת מינכן. מן הסתם היו עוד פגיעות מצד גורמי ימין ואיומים מצד גורמים לאומנים ערביים, אבל כל זה קרה עשרות שנים לפני ה7.10."
מי שייקח אותך ברצינות עוד עלול לחשוב, שארועי מינכן נעשו על ידי הימין הקיצוני בגרמניה, ולא על ידי חבורה נפשעת של טרוריסטים. הפגיעות הן על ידי גורמי ימין, והאיומים על ידי גורמים לאומנים ערביים"
מתי זה התרחש כולם יודעים, והן לא היו היחידים במרחבי אירופה באותה תקופה, וגם מי עמדו מאחורי ההתקפות כולם יודעים. הלוואי והן היו מסתיימות רק באיומים.
ג. מכיר הכל, כולל אירועים שאתה לא הזכרת והתרחשו במהלך השנים.
אתה זה שמתעלם מאירועים התקפיים כלפי יהודים וישראלים באירופה. תנסה שמות כמו החזית העממית לשחרור פלשתין, אבו נידאל, ספטמבר השחור, עובר לאיראן והפרוקסי חיזבאללה ועד לימים האחרונים והקשר לפיגועים נגד יעדים יהודים, שנמנעו בדנמרק, גרמניה, אוסטריה והולנד שמובילים לחמאס לבנון.
זה הדובדבן שבקצפת, בלי להביא את היום יום של חלק מיהודים בתקופה של השנים האחרונות, שהתקיפות שלהם לא מגיעות לסטטיסטיקה.
ד. הם רלוונטים לעיצוב דמותו של אדם. ערכים, כבוד לאחר, מקום למגוון דעות ובניית הזהות הפוליטית, שמשפיעה גם על תחומי עניין/חיים אחרים.
זה שאתה לא מאמין לשום סיפור כבר הבנתי, ועדיין יש אנשים שצריכים לדעת את המציאות, בלי הסתרות והחלקות.
ה. תביא סטטיסטיקה שמנפחת אותם! נאה דורש נאה מקיים.
השימוש במשפט, בשילוב אלמנטים אחרים היא אסורה, כתוצאה מהוצאתם מחוץ לחוק שלא ארגון החמאס והסמידון (Samidoun).
גם בוידאו שהבאת, האדם שנעצר הוא לא האדם שנאם. קשה לראות איזה דגל הוא החזיק, מה נכתב עליו ומה נעשה עד לרגע המעצר. יש קטע שנחתח מהוידאו.
אני עדיין עומד מאחורי העובדות, שקיימת עליה מתמדת בארועי האנטישמיות בהרבה מקומות בעולם, מאז 2015.
בשלושת החודשים האחרונים, מאז ה- 7 באוקטובר הקפיצה היא מטאורית
- גביזון
- קיבל.ה 3099 לייקים
למה להפיץ תעמולה במסווה של לימודים אקדמאים, אם אפשר לעשות את כבר בשטיפת מוח בגיל צעיר.
אחלה קטאר.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אחלה קטאר.

Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 246 לייקים
מבין את כל ההסתייגויות שלך. אבל אתה באמת מאמין שיש מקום פחות בטוח באירופה (לא שכונה ספציפית בעיר ספציפית, נגיד "חציון" של מדינה) ליהודים מישראל?בלומי האדום כתב: ↑15 ינואר 2024, 12:15לקח לכבודו הרבה זמן לחשוב על תגובה, ואיך להיות עוקצני וציני, אבל נתמודדRon.T כתב: ↑14 ינואר 2024, 18:03א. עובדות הן דבר חשוב, אבל זה קצת בעייתי לדרוש אותן, בזמן שאתה לא מספק אותן ( הנתונים שסיפקת לא מראים שום דבר רלוונטי לתקיפות אלימות כלפי יהודים, אלה לאירועים אנטישמיים, וגם פה מדובר בראיון עם ראש השב״כ הגרמני ולא בנתונים מפורטים שאפשר לנתח), אתה טענת שמסוכן לדבר עברית באזור מגורייך, איפה הקישורים על התקיפות של האנשים שדיברו עברית ברחוב? איפה הבתים של החברים שלך שצוירו עליהם צלבי קרס ומגני דוד? מעניין אם תוכל אולי לצלם לנו את בצירק 2 בוינה ?בלומי האדום כתב: ↑12 ינואר 2024, 07:49
חשבתי אם בכלל יש טעם לתת תגובה, למי שהחליט לא להגיב לתשובות עם עובדות, והחלטתי שכן.
ונסיים בדברים אישיים,
א. סיפקתי לך אינספור עובדות ונתונים סטטיסטים, זה שהם לא מסתדרים לך עם התפיסה, זאת לא בעיה שלי. אולי אם אתה לא מאמין לראש המודיעין בגרמניה, אם זה יגיע מאמנסטי אינטרנציונאל, זה ייגרום לתזוזה בקודקוד
עוד מאותו נושא
חוץ מלאדוני, לרוב האנשים ברור שקיימת בעיה עם אנטישמיות באירופה, שרואים מגמת עלייה, מאז 2015, שמגיע למספרים אסטרונומים מאז ה- 7 באוקטובר. רק אתה משייך אותה לקריאות בהפגנות, ולא לאירועים אחרים.
נאה דורש נאה מקיים, איפה הנתונים שמוכיחים את מה שאתה טוען ? ( באף אחת מהכתבות שהבאת אין נתון סטטיסטי בהקשר)
אתה ממשיך להציג בורות, וחוסר אמון, במקרים שאני מכיר אישית, והם מתרחשים בכל אזורי העיר, ולא רק באזור השני, שלידיעת מי שלא מכיר, ידוע כאזור בו מתגוררים רוב היהודים החרדים, ושם מצוי מרכז חבד. מי שוב עושה קישור גזעני למראה וצורה ?
האירועים שאני מכיר התרחשו באזור השלישי (מגן דוד וצלב קרס על משקוף של משפחה ישראלית עם 2 ילדים קטנים, בלי שום סממן יהודי. כנראה מהכרות)
ב- Wiener Stadtpark ( יריקה עם קללות וצעקות על אמא ישראלית עם 4 ילדים, שהזיהוי היה על פי השפה. האשה התוקפת הורחקה על ידי קרובי משפחתה, בטענה שהיא לא שפוייה בדעתה) מיותר לציין שמאז הארוע נאסר על הילדים לדבר בעברית באזורים ציבוריים ובתחבורה הציבורית.
אתמול השלמתי מניין בהלוויה בבית הקברות היהודי, שהשיפוצים בו עדיין ממשיכים, לאחר נסיון ההצתה, מתחילת נובמבר השנה.
באותו ארוע פגשתי אדם המתגורר בבלגיה, שסיפר לי על בעיות דומות, ואפילו חמורות ממה שאנו מתמודדים עימם עיר הבירה הבלגית.
בזמן שאני העברתי את זמני בבית הקברות, חברתי לחיים הייתה עם הילדה בגן של יום ראשון, ושמעה סיפור על ילד בן 10 בבית ספר פתוח, שמאז ארועי אוקטובר עובר התעללות מילולית ופיזית מילדים בבית ספרו. מיותר לציין שעקב מוצאו.
אתה גם ככה לא מאמין לארועים, וזה רק גרגיר ממה שמצטבר לאחרונה, ואני עד להם ממקור ראשון.
חזרתי.
"לפחות בבוואריה כל האבטחה של מוסדות ואירועים יהודיים השתנתה מהיסוד אחרי הפיגועים באולימפיאדת מינכן. מן הסתם היו עוד פגיעות מצד גורמי ימין ואיומים מצד גורמים לאומנים ערביים, אבל כל זה קרה עשרות שנים לפני ה7.10."
מי שייקח אותך ברצינות עוד עלול לחשוב, שארועי מינכן נעשו על ידי הימין הקיצוני בגרמניה, ולא על ידי חבורה נפשעת של טרוריסטים. הפגיעות הן על ידי גורמי ימין, והאיומים על ידי גורמים לאומנים ערביים"
מתי זה התרחש כולם יודעים, והן לא היו היחידים במרחבי אירופה באותה תקופה, וגם מי עמדו מאחורי ההתקפות כולם יודעים. הלוואי והן היו מסתיימות רק באיומים.
אתה זה שמתעלם מאירועים התקפיים כלפי יהודים וישראלים באירופה. תנסה שמות כמו החזית העממית לשחרור פלשתין, אבו נידאל, ספטמבר השחור, עובר לאיראן והפרוקסי חיזבאללה ועד לימים האחרונים והקשר לפיגועים נגד יעדים יהודים, שנמנעו בדנמרק, גרמניה, אוסטריה והולנד שמובילים לחמאס לבנון.
זה הדובדבן שבקצפת, בלי להביא את היום יום של חלק מיהודים בתקופה של השנים האחרונות, שהתקיפות שלהם לא מגיעות לסטטיסטיקה.
ד. הם רלוונטים לעיצוב דמותו של אדם. ערכים, כבוד לאחר, מקום למגוון דעות ובניית הזהות הפוליטית, שמשפיעה גם על תחומי עניין/חיים אחרים.
זה שאתה לא מאמין לשום סיפור כבר הבנתי, ועדיין יש אנשים שצריכים לדעת את המציאות, בלי הסתרות והחלקות.
השימוש במשפט, בשילוב אלמנטים אחרים היא אסורה, כתוצאה מהוצאתם מחוץ לחוק שלא ארגון החמאס והסמידון (Samidoun).
גם בוידאו שהבאת, האדם שנעצר הוא לא האדם שנאם. קשה לראות איזה דגל הוא החזיק, מה נכתב עליו ומה נעשה עד לרגע המעצר. יש קטע שנחתח מהוידאו.
אני עדיין עומד מאחורי העובדות, שקיימת עליה מתמדת בארועי האנטישמיות בהרבה מקומות בעולם, מאז 2015.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
אכן לא היה לי זמן להגיב קודם לכן וכבודו תובעני ודורש קישורים עם הוכחות.בלומי האדום כתב: ↑15 ינואר 2024, 12:15לקח לכבודו הרבה זמן לחשוב על תגובה, ואיך להיות עוקצני וציני, אבל נתמודדRon.T כתב: ↑14 ינואר 2024, 18:03א. עובדות הן דבר חשוב, אבל זה קצת בעייתי לדרוש אותן, בזמן שאתה לא מספק אותן ( הנתונים שסיפקת לא מראים שום דבר רלוונטי לתקיפות אלימות כלפי יהודים, אלה לאירועים אנטישמיים, וגם פה מדובר בראיון עם ראש השב״כ הגרמני ולא בנתונים מפורטים שאפשר לנתח), אתה טענת שמסוכן לדבר עברית באזור מגורייך, איפה הקישורים על התקיפות של האנשים שדיברו עברית ברחוב? איפה הבתים של החברים שלך שצוירו עליהם צלבי קרס ומגני דוד? מעניין אם תוכל אולי לצלם לנו את בצירק 2 בוינה ?בלומי האדום כתב: ↑12 ינואר 2024, 07:49
חשבתי אם בכלל יש טעם לתת תגובה, למי שהחליט לא להגיב לתשובות עם עובדות, והחלטתי שכן.
ונסיים בדברים אישיים,
עוד מאותו נושא
חזרתי.
א.נראה שכבודו לא הבין את הודעתי לגבי בצירק 2 ונראה שאתה גם לא מסוגל להבין את התוכן של הקישורים שאתה מספק פה, או שמה בכלל לא קראת את הנתונים וסתם שלכת קישורים שמצאת בגוגל. גם החלטת שאני לא מאמין לראש השב״כ הגרמני, רק ציינתי שבראיון איתו אין סטיטיסטיקה מפורטת שאפשר לנתח ולכן מדובר בדיבורים באוויר. אתה מוזמן לחפש כתבות מעיתונים לאירועים שאתה טוען שאתה מכיר ממקור ראשון, אין מצב שדברים כאלה לא דווחו בשום מקום. נסיון ההצתה של שער 4 בבית הקברות המרכזי בוינה, שבו קבור דרך אגב הסבא-רבא שלי, דווח בתקשורת הגרמנית (https://www.zeit.de/gesellschaft/zeitge ... akenkreuze), לפי הצלב קרס, לא הייתי הולך ומקשר את זה דווקא לסיכסוך הישראלי- פלסטיני. הנה עוד דוגמא לדיווח על ישראלים שהותקפו כי דיברו במסעדת מזון מהיר באזור שרוב תושביו פליטים מלבנון / מחנות פליטים פלסטינים שהגיעו בשנות ה80 https://taz.de/Antisemitismus-in-Berlin ... /!5982079/. זה דוגמא למקום שהייתי מעדיף לא להזדהות בו כישראלי, כמו שלא הייתי מדבר עברית בג׳נין או בשכם. זכור לי גם מגני דוד שצוירו על בתים בברלין. אני לא חושב שיש ויכוח לגבי קיומה של אנטישמיות באירופה וגם לא באשר לעלייה באירועים פוליטיים אנטי- ישראליים לאחר ה7.10 שחלקם גם אלימים. הויכוח הוא על דברי ההפחדה שלך שנהיה מסוכן להיות יהודי באירופה ולכן הגירה לשם הפכה לבעייתית מאז ה 7.10, כאשר האלטרנטיבה היא מדינת ישראל שכולנו ראינו מה קרה בה ב7.10 ועוד נראה מה יקרה עם האדון נסראללה יחליט להקריב את תושבי דרום לבנון וביירות למען הפצצת תל אביב וחיפה.
ב. אכן חיבור שני המשפטים הוא בעייתי. הפיגוע במשחקים האולימפיים, היה פיגוע מיקוח לשם שחרור אסירים פלסטינים של ארגון ספטמבר השחור, מצד שני גם לא מדובר בהתקפה על הקהילה היהודית בעיר או אירוע אנטישמי ( אנשי ימין קיצוני גרמני, דרך אגב, כן לקחו חלק באירוע וסיפקו למחבלים דרכונים מזוייפים https://www.haaretz.co.il/news/world/20 ... 7ba3ba0000 ). ארגוני ימין קיצוני בגרמניה אכן פגעו ביהודים כמה וכמה פעמים, הערבים לרוב חיפשו לפגוע במדינת ישראל, ישנם אכן כמה מקרים יוצאים מהכלל של הארגון אבו נידאל (גם הם לא בבוארי ולא בגרמניה), אבל אש״פ בזמנו עשה הפרדה ברורה בין יהודים לציונים ופגיעה ביהודים באירופה משרתת בסופו של דבר קודם כל את האינטרסים של מדינת ישראל.
ג. למה אתה חושב שאני לא מכיר את הארגונים האלה, את חטיפות המטוסים ושאר הפיגועים, זה לא קשור לקהילות היהודיות השונות.דרך אגב, תשאל את המורה למתמטיקה שהיה חבר בארגון דומה, איך הפלילו אותו המוסד /שב״כ ואז תבין איך ״נמנעו״ הפיגועים של חמאס באירופה.
ד. אני דווקא די מאמין לסיפורים האלה, אבל עדיין לא מוצא קשר ביניהם לבין הדיון פה.
ה. אתה העצמך הבאת מלא קישורים לאותה סטטיסטיקה מנופחת שמקורה בארגון RIAS, מספיק לראות את הסמל שלו עם המגן דוד כחול לבן כדי להבין כמה הוא אובייקטיבי.
https://www.report-antisemitism.de/docu ... die_hamas-
massaker_in_israel_2.pdf זה המסמך שכל הקישורים ששלחת מבוססים עליו. מתוך כ995 אירועים כ860 הם מקרים של התנהגות פוגענית, כלומר התבתאויות שונות ברחוב או באינטרנט. כ3 מקרים הם אלימות של ממש עם פגיעה גופנית. המקרה עם האלימות הקשה לפי הציייט, נראה כאילו נלקח משער 5, בו 2 אנשים דרשו מאדם מסויים להוריד דגל ישראל ממרפסת ביתו בבניין משותף, כאשר רצה להתקשר למשטרה, זרקו את הטלפון שלו, הורידו את הדגל בכוח וגם נתנו לו אגרוף. האם מדובר באנטישמיות? אני לא בטוח, אבל אין ספק שזאת אלימות בזויה. יישם כמה מקרים אנטישמיים באמת כמו ציור מגן דוד על בית בו גרה יהודיה בברלין ואיזה אירוע של מאמיני תיאוריות קונספירציה ( מתנגדי חיסונים ומסכות) בקמניץ ( חור נידח במזרח גרמניה), הייתה גם יהודיה ששמעה נערים חוגגים הטבח ב7.10 ברכבת בגוטינגן ואחד מהם אמר לטענתה באנגלית „you should Gas the Jews „ .
אבל מה עוד מדווח שם? כשחבורת קולגות ישבה לשתות בירה אחרי יום עבודה, טען אחד מהם שישראל היא מדינת אפרטהייד שמפציצה בתי חולים. שכנות של ישראלי בעיר פוטסדאם ביקשו ממנו להוריד פלקטים של החוטפים שהדביק על קירות הבניין המשותף, במהלך הדיון אף טענו השתיים שישראל היא מדינת אפרטהייד. על תא שירותים באוניברסיטת פרנקפורט נכתב על דלת תא שירותים באנגלית תשוחרר פלסטין מהציונים, על תא שירותים אחר מישהו העז לחרוט על מגן דוד שצויר על דלת תא השירותים אחר בידי סטודנט אחר. בנוסף מתוארים שם גם השחטות של פלקטים עם תמונות החטופים וקריאות שונות מהפגנות או סתם אנשים ברכבת שאמרו פרי פלסטיין, אלה הוא אכבר או מהנהר לים. כמובן שאין פה פירוט של כל האירועים, אלה רק אירועים ספורים כדוגמאות, שאמורות לתת אינדיקציה לכלל האירועים שממלאים את הסטטיסטיקה.
לדעתי אנחנו די טוחנים מים. כרגע ישנה הגירה חיובית של יהודים מישראל לגרמניה ולא להפך, המצב הבטחוני בארץ הוא אחד הגורמים לזה. מן הסתם יש מקומות כמו סברה ושתילה הקטנה בנוי קלן שבברלין ודומיהם שסממנים ישראלים ואולי גם יהודיים יכולים לגרום בהם לבעיות, גם שם היו זמנים שבמסעדה של עזאם בשישי בצהריים היית יכול לשמוע יותר עברית מגרמנית. אם משהו שמחפש חיי קהילה יהודית, אז שידע שבגרמניה היא לא ממש קיימת, את זה יש לו בצרפת , בריטניה, צפון אמריקה או אצלכם בוינה
-
- קיבל.ה 573 לייקים
אתה צודק רק שלהתעלם מהכלכלה או מחיי אדם (מילואים זה חיי אדם) גם יתפוצץ לנו פי 1000הפועל כתב: ↑15 ינואר 2024, 11:09 אני לא חושב שהשיקול צריך להיות המילואים, או הפגיעה בכלכלה. הרי זה אותו סיפור כמו חמאס, אם לא מטפלים בזה מתישהו אז זה בסוף מתפוצץ רק גרוע פי 100.
-
- קיבל.ה 2455 לייקים
עם הזמן יהיה עלינו לחץ גדול מידי ולא נוכל לעשות שום עיסקה(מה לעשות שאנחנו לא רוסיה, סין או ארהב שלא חייבים להיות תלויים במישהו ומשהו?) החמאס יבין(כן למרות שהם ערבים הם יודעים להבין) שהמלחמה יכולה להסתיים ולהציל עצמו גם בלי הרצונות של ישראל וצהל. כל עוד זה תלוי בנו, חייבים לעשות את הדיל, שאלו שעלו על עץ גבוה מאוד, כה מפחדים ממנו מבחינה פוליטית ולצאת עם הדבר הכי חשוב בזמן הנתון הזה- לשחרר את כל החטופים. מה שקרוב לודאי לא יקרה בשום צורה אחרת מלבד הפסקת לחימה.
אפילו בריק כבר אומר את זה.
הדיל והתנאי צריך להיות ברור להם, לנו ולעולם- מפסיקים מלחמה כשכל החטופים פה. את השמדת חמאס נעשה בשלל צורות ולאורך תקופה ולא באיזה זבנג.
שוב- אני אומר את זה כתושב העוטף שאמור לחזור לגור מאות מטרים מהגדר שנפרצה ב7 באוקטובר.
אפילו בריק כבר אומר את זה.
הדיל והתנאי צריך להיות ברור להם, לנו ולעולם- מפסיקים מלחמה כשכל החטופים פה. את השמדת חמאס נעשה בשלל צורות ולאורך תקופה ולא באיזה זבנג.
שוב- אני אומר את זה כתושב העוטף שאמור לחזור לגור מאות מטרים מהגדר שנפרצה ב7 באוקטובר.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
הוא רוצה מלךחמה בלתי נגמרת, ולדעתי הוא גם לא באמת מעוניין ב"המשדת חמאס",גם עכשיו, אלא בזה שהוא תמיד יהיה שם כדי שיהיה במי להילחם.
הבנתי שהוא גם מביים עכשיו הפגנות של מילואים שיעני דורשים לא להפסיק את הלחימה בעזה.
מדינה מושחתת, הכל פה מכור בהכל.
הבנתי שהוא גם מביים עכשיו הפגנות של מילואים שיעני דורשים לא להפסיק את הלחימה בעזה.
מדינה מושחתת, הכל פה מכור בהכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2455 לייקים
זה לגיטימי מבחינת מי שרוצה להמשיך את הלחימה, אבל שיבינו שזה או זה או לוותר על החטופים. אם מוכנים לוותר על החטופים למען מיטוט סופי(או למספר שנים) של החמאס, אז בסדר, אבל שיבואו ויגידו את זה לכולם.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
הם אומרים את זה לבייס היודונאצי שלהם בעל פה וזה גם מה שהבייס שלהם שומע מהמגישים בערוץ הפרטי שלהם בטלויזיה.
הם לא רוצים לאבד את קולות ה"ימין מרכז"(שבינתיים הם אכן איבדו) ולהגיד את זה לכולם.
הם לא רוצים לאבד את קולות ה"ימין מרכז"(שבינתיים הם אכן איבדו) ולהגיד את זה לכולם.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
-
- קיבל.ה 2400 לייקים
נראה לי שכבר ויתרו על החטופים עם כמה שזה כואב לשמוע
-
- קיבל.ה 2455 לייקים
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
לא קראתי כלום פה אני אני רק להגיד ש 75 שנה זה מכובד סה״כ.
אפשר לקפל
אפשר לקפל
-
- קיבל.ה 2455 לייקים
על פניו זה נשמע פשוט מידי
לראות שנכנסים לוחמים למבנה שממלכדים אותו בהמון חומר נפץ
ואז פשוט להדליק הכל עם rpg כשכולם בתוך המבנה.
ככה פשוט וקל?
אם להסתמך על התחקיר שפורסם
לא איש צבא, אבל לא עדיף להוריד את המבנה בדרך אחרת ולא להכניס לתוכו חיילים כשהאוייב לא ערבי מטומטם כנראה והוא בוחן ומסתכל?
ככה פשוט וקל?
לא איש צבא, אבל לא עדיף להוריד את המבנה בדרך אחרת ולא להכניס לתוכו חיילים כשהאוייב לא ערבי מטומטם כנראה והוא בוחן ומסתכל?
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
היו פירי מנהרות בבניינים האלה. רצו לפוצץ המנהרות שמתחת, לא את הבניינים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 2455 לייקים
לא איש הנדסה גם(איש של כלום ושום דבר)
אבל היות והמבנה מהווה סכנה כשהם נכנסים אליו, אפשר להוריד אותו עם פצצה(או D9) בכל מקרה לגלח ולהעיף את התכולה עם d9 ואז לעבוד על הפירים(שישארו מן הסתם גם אחרי החרבת המבנה)
אבל היות והמבנה מהווה סכנה כשהם נכנסים אליו, אפשר להוריד אותו עם פצצה(או D9) בכל מקרה לגלח ולהעיף את התכולה עם d9 ואז לעבוד על הפירים(שישארו מן הסתם גם אחרי החרבת המבנה)
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
אם חורבות הבניין הם מעל הפיר, אז ייקח כמה ימים להרבה אנשים לפנות את הבנין שמעל.
لا إله
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
זה גם סיכון. נוכחות מוגברת באותה נקודה למשך יותר ימים.
لا إله
لا إله
-
- קיבל.ה 1610 לייקים
אפשר גם שחוץ ממינימום האנשים הדרוש, אנשים לא קשורים לא יסתובבו ליד בניינים עם מוקשיםdino כתב: ↑23 ינואר 2024, 09:53 על פניו זה נשמע פשוט מידי
ככה פשוט וקל?
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
אין באמת מה לנתח את זה "מקצועית".
כשיש מלחמה ויש שם חיילים הדברים האלה יקרו.
כמויות אדירות של סבל, הרג, הרס, עצבות. הכל בשביל איש אחד והממשלה שלו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- teknoboy
- קיבל.ה 1826 לייקים
https://www.mekomit.co.il/ps/131659/הצבא בדק ומצא שדיווחי ההרוגים במשרד הבריאות בעזה – מהימנים
...
אחד מהמקורות אמר כי נערכה בדיקה מקיפה במהלך המלחמה, שכללה פעולות מסווגות, שהעלתה כי המספרים שמפרסם משרד הבריאות בעזה "בסך הכל מהימנים" בהערכת מספרי האזרחים ההרוגים, גם בהווה וגם במבצעים קודמים.
...
מקור מודיעיני ישראלי שני, שנחשף לנתונים שהצבא משתמש בהם בהערכות לגבי המלחמה בעזה, אמר ל"שיחה מקומית" שגוף מחקר בצבא ערך בדיקה מעמיקה בנוגע למהימנות המספרים של משרד הבריאות בעזה בזמן המלחמה לפני שהוחלט להסתמך עליהם.
המקור טען כי המספרים של משרד הבריאות בעזה מוצגים כיום בישיבות ותדרוכים בצבא דרך קבע לאחר שנמצאו "מהימנים" בבדיקה.
...
עשו אפיון למאגרים האלו, כמקור, ושאלו אם אפשר לסמוך על זה או לא. המסקנה היא שבסך הכל, כן", אמר המקור. "מניחים שיש פער בין הנתונים לבין המציאות ושיכול להיות שעושים מניפולציות, אבל בדקו, וזה מהימן. ראו גם שבסבבים קודמים הדיווחים של משרד הבריאות בעזה היו מהימנים. וגם, אין לנו מקור אחר".
...
מקור אמר שבצבא לא רק סומכים על מספרי משרד הבריאות בעזה, אלא מסכימים שהם מהווים "הערכת חסר", וכי המספר האמיתי של האזרחים ההרוגים בעזה גדול יותר.
...
ניתוק מהמציאות, קווים לדמותו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1826 לייקים
תרגום: נאמרו דברים שD&3 לא רצה לשמוע
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1009 לייקים
אמנם אתה לא שווה תגובה, כרגיל, אבל סופ"ש ויש זמן פנוי אז אגיב בכל זאת שאתה יכול ללכת להזדיין, אידיוט
-
- קיבל.ה 940 לייקים
באמת חתיכת זבל הסינוואר הזה.טכנית לארז כתב: ↑23 ינואר 2024, 11:45 אין באמת מה לנתח את זה "מקצועית".
-
- קיבל.ה 1401 לייקים
תראה מהיכן הוא מביא את הכתבות ותבין.D&3 כתב:אמנם אתה לא שווה תגובה, כרגיל, אבל סופ"ש ויש זמן פנוי אז אגיב בכל זאת שאתה יכול ללכת להזדיין, אידיוט
נלחמים את המלחמה הכי צודקת בעולם ויש בתוכנו אנשים שעוד מאשימים אותנו.