וולקאם! בלם, בראיין פאסי
-
- קיבל.ה 753 לייקים
בלם בינוני. זה לא השידרוג שההגנה שלנו היתה צריכה יחסית לשנה שעברה. אבל, כרגע זה מה שיש ועם זה צריך להילחם ולנצח.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אם מתישהו נעבור ל 4 בהגנה (והאמת שגם עם 5) הוא לא באמת חייב לפתוח.
שלישייה של ישראלוב, בלוריאן, ארצ'ל היא יחסית בסדר
שלישייה של ישראלוב, בלוריאן, ארצ'ל היא יחסית בסדר
יחד, רק יחד! 

- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
די עם זה, כל העולם משחק בקו 4 חוץ מהפועל ויובנטוס.
לא אכפת לי שישב בספסל, ביציע הכבוד או שימצאו אותו קשור באיזה בגאז' - אבל בלם שלא יכול לשחק בקו 4 כי "הוא מסורבל מדי" או "איטי מדי" הוא לא שחקן כדורגל, בטח לא בליגת העל.
זה כמו לומר על חלוץ שהוא מצויין רק במערך של 4-3-3 וקשר אמצע שמצליח להיות דומיננטי רק במערך של 4-5-1.
יאללה נו
לא אכפת לי שישב בספסל, ביציע הכבוד או שימצאו אותו קשור באיזה בגאז' - אבל בלם שלא יכול לשחק בקו 4 כי "הוא מסורבל מדי" או "איטי מדי" הוא לא שחקן כדורגל, בטח לא בליגת העל.
זה כמו לומר על חלוץ שהוא מצויין רק במערך של 4-3-3 וקשר אמצע שמצליח להיות דומיננטי רק במערך של 4-5-1.
יאללה נו
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 230 לייקים
שווה לנסות אותו קשר אחורי. יש לו צעד ראשון מהיר וכוח פריצה ומשחק ראש טוב. לדעתי הוא סביר
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
זה כמו שתגיד שנשים אותו חלוץ מטרה כי הוא גבוה
-
- קיבל.ה 391 לייקים
לא מבין מה רוצים ממנו, סוגר הרבה חורים לבד, שוב הבעיה שלו היא האיטיות אבל הוא מחזיק את ההגנה. אם הוא עושה טעות זה כי הוא מעז בניגוד לשאר (וכי כשההגנה חשופה כל כך הרבה פעמים הבלמים עושים טעויות)
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
איזה קשקוש...זיטו כתב: ↑18 ינואר 2024, 18:28 די עם זה, כל העולם משחק בקו 4 חוץ מהפועל ויובנטוס.
יאללה נו
בדרבי מכבי שיחקו בקו 5
חיפה משחקים בקו 5
אתלטיקו משחקים בקו 5
-
- קיבל.ה 391 לייקים
חחח ״גנוב מאוד״? הכנסת לי.
אולי אתה צריך בדיקת ראייה, כי לפי התגובות פה רואים שיש עליו ביקורת שלילית שלא מגיעה לו. בלוריאן לא מקבל חצי מהביקורת שיש על פאסי, למרות שפאסי רמה מעליו.
אם לא הוא אנחנו חוטפים 7 בדרבי, אז כן אני לא מבין מה רוצים ממנו.
האמת שאני מסכים לדעתי היה הכי טוב בהפועל בדרבי, למרות שחשבתי שהוא נגר,
כרגע לצערי אני חושב שהוא הבלם הטוב ביותר
והבכיר בהפועל. בטח לפי המשחק של בלוריאן וארצ׳ל אם זה היה הוא שעשה חצי מהטעויות שעשו כבר היו קונים לו פה כרטיס טיסה
כרגע לצערי אני חושב שהוא הבלם הטוב ביותר
והבכיר בהפועל. בטח לפי המשחק של בלוריאן וארצ׳ל אם זה היה הוא שעשה חצי מהטעויות שעשו כבר היו קונים לו פה כרטיס טיסה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
נגר וחלש. שותף מלא לזה שמכבי טיילו לנו ברחבה כל המשחק.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
שחקן לא רע בכלל ואני אומר את זה עוד מהמשחק הראשון שכולם פה קיללו אותו. נראה גם דמות חיובית מאוד, אני פחות מבין את התגובות נגדו.
גם בלוריאן(חוץ מהדרבי שהיה המשחק הרע הראשון שלו בהפועל) ישראלוב וארצל טובים. הבעיה בהגנה היא ממש אבל ממש לא בבלמים אלא בקישור שלא סוגר אחורה.
גם בלוריאן(חוץ מהדרבי שהיה המשחק הרע הראשון שלו בהפועל) ישראלוב וארצל טובים. הבעיה בהגנה היא ממש אבל ממש לא בבלמים אלא בקישור שלא סוגר אחורה.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
הבעיה העיקרית שלו שהוא לא יודע מה לעשות שהוא עם הכדור ולרוב זה מסתיים באיבוד כדור.
-
- קיבל.ה 385 לייקים
לא אהבת בלם שיוצא לדריבל עד הרחבה של היריב?לירון האדום כתב: ↑19 ינואר 2024, 10:43 הבעיה העיקרית שלו שהוא לא יודע מה לעשות שהוא עם הכדור ולרוב זה מסתיים באיבוד כדור.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
ואז לאבד כדור שיש בור בהגנה? פחותInFlames כתב: ↑19 ינואר 2024, 10:56לא אהבת בלם שיוצא לדריבל עד הרחבה של היריב?לירון האדום כתב: ↑19 ינואר 2024, 10:43 הבעיה העיקרית שלו שהוא לא יודע מה לעשות שהוא עם הכדור ולרוב זה מסתיים באיבוד כדור.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
היחיד שעוד מנסה לתפקד באין הגנה, נתן היום ספרינטים ונלחם על כדורים לא כמו שאר הבלרינות
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
היה טוב ולדעתי כל משחק יש לו הצלה אחת מטורפת של 100 אחוז גול
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
שומר על יציבות
עדיין יש מגרעות, אבל עדיין יציב יחסית, נותן מעצמו הרבה ובכללי נראה בין המנהיגים בקבוצה
בסוף נראה פצוע. מקווה שלא רציני
עדיין יש מגרעות, אבל עדיין יציב יחסית, נותן מעצמו הרבה ובכללי נראה בין המנהיגים בקבוצה
בסוף נראה פצוע. מקווה שלא רציני
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
היה טוב אבל חייבים לעבוד איתו על קו אחד, בגול הוא שובר את קו הנבדל של פרידיי בעמידה מוזרה כשהוא לא שומר בכלל על מישהו.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
כל משחק יש לו לפחות מהלך אחד של התקף לב ועדיין הוא הכי יציב ועקבי בקבוצה.
כמו כל הקבוצה פתח היום בהלם מוחלט, אבל לאט לאט נהיה סולידי.
כמו כל הקבוצה פתח היום בהלם מוחלט, אבל לאט לאט נהיה סולידי.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
באופן כללי משחק ההגנה שלנו לא טוב כשיש בלמים סבבה לגמריCharmander כתב: ↑22 ינואר 2024, 23:35 היה טוב אבל חייבים לעבוד איתו על קו אחד, בגול הוא שובר את קו הנבדל של פרידיי בעמידה מוזרה כשהוא לא שומר בכלל על מישהו.
שוב....זה מאמן
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
חד משמעית, אין פה בכלל שאלה.כרובית כתב: ↑22 ינואר 2024, 23:37באופן כללי משחק ההגנה שלנו לא טוב כשיש בלמים סבבה לגמריCharmander כתב: ↑22 ינואר 2024, 23:35 היה טוב אבל חייבים לעבוד איתו על קו אחד, בגול הוא שובר את קו הנבדל של פרידיי בעמידה מוזרה כשהוא לא שומר בכלל על מישהו.
שוב....זה מאמן
יש לנו שחקני הגנה טובים (4 בלמים ברמה של פלייאוף עליון) ובכל זאת אחת מההגנות הכי חלשות בליגה, מה שכן הייתי אומר שזה 80% מאמן ו20% היעדר בקשרי אמצע שיתרמו למשחק ההגנה.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
מסכימה 100% אין אמצע וזה בולט לעיןCharmander כתב: ↑22 ינואר 2024, 23:40חד משמעית, אין פה בכלל שאלה.כרובית כתב: ↑22 ינואר 2024, 23:37באופן כללי משחק ההגנה שלנו לא טוב כשיש בלמים סבבה לגמריCharmander כתב: ↑22 ינואר 2024, 23:35 היה טוב אבל חייבים לעבוד איתו על קו אחד, בגול הוא שובר את קו הנבדל של פרידיי בעמידה מוזרה כשהוא לא שומר בכלל על מישהו.
שוב....זה מאמן
יש לנו שחקני הגנה טובים (4 בלמים ברמה של פלייאוף עליון) ובכל זאת אחת מההגנות הכי חלשות בליגה, מה שכן הייתי אומר שזה 80% מאמן ו20% היעדר בקשרי אמצע שיתרמו למשחק ההגנה.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
קשה מאד להיות בלם בקבוצה שהקישור שלה חלש והמגנים שלה מביכים.
אולי עם גנאים ורז מאיר דברים ייראו קצת יותר טוב.
בלם תמיד ייראה חלש כשבכל התקפה כמעט יש יתרון מספרי להתקפה.
תסתכלו כמה פעמים שחקן של בית"ר עבר בחצי הראשון גם את אל-ים וגם את אייבינדר בכדרור בהתקפה אחת בקלות מביכה.
מסכן הבלם שצריך לחפות על דברים כזה.
אולי עם גנאים ורז מאיר דברים ייראו קצת יותר טוב.
בלם תמיד ייראה חלש כשבכל התקפה כמעט יש יתרון מספרי להתקפה.
תסתכלו כמה פעמים שחקן של בית"ר עבר בחצי הראשון גם את אל-ים וגם את אייבינדר בכדרור בהתקפה אחת בקלות מביכה.
מסכן הבלם שצריך לחפות על דברים כזה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
עובדתית, הוא אחראי לאחד מקווי ההגנה הכי פרוצים שהיו לנו בעשור האחרון. סורי, הוא לא בלם טוב.
-
- קיבל.ה 336 לייקים
איטי, מגושם, לוקח סיכונים מיותרים, והוא ובלוריאן ביחד לא יכול לעבוד. עלה אתמול לנגיחה כאילו הוא קופץ קפיצת ראש אז מה הפלא שנגח כל כך רחוק והגול...חוזר בריצה, רואה את לאיוס מגיע לידו ומסמן לו לסגור את פריידי, לאיוס כמה מפתיע נעמד ולא סגר ואדון פאסי הגיע למרכז הרחבה כדי לשמור על כלום. רכש מדהים, סמוך על סול
-
- קיבל.ה 391 לייקים
עוד משחק שהוא הציל אותנו מלהפסיד ביותר משער.
משחק נקי אתמול, רמה מעל בלוריאן.
לא יזכר כאחד הבלמים הגדולים שהיו פה אבל ביחס לשאר שחקני ההגנה הוא עדיף, בלם בסדר סה״כ שמשחק בקבוצה בינונית. אם היה פחות איטי הוא לא היה בליגה הזאת בכלל.
משחק נקי אתמול, רמה מעל בלוריאן.
לא יזכר כאחד הבלמים הגדולים שהיו פה אבל ביחס לשאר שחקני ההגנה הוא עדיף, בלם בסדר סה״כ שמשחק בקבוצה בינונית. אם היה פחות איטי הוא לא היה בליגה הזאת בכלל.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
משחק ההגנה של הפועל לא עובד. זה מתחיל מהתמיכה של הקשרים האחוריים שלא מספיק טובה, לשחקני האגף שלא יורדים ומייצרים חיסרון מספרי.
זה שילוב של חוסר תשומת לב של מאמן + שחקנים בקישור לא מספיק מסוגלים פיזית ושחקני התקפה לא מספיק ממושמעים.
זה לא נופל על הבלמים ובטח לא על פאסי. אני אוהב את הבחור ולא תשכנעו אותי שהוא הבעיה.
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
הוא נוטה להחזיק את הכדור יותר מידי במקום לשלוח קדימה למי שבמיקום טוב. זו מחלה של רבים בקבוצה דרך אגב, אבל כשזה בלם כל איבוד כדור קרוב או במרכז השדה הוא מאוד מאוד בעייתי. אני מחבב את האישיות שלו אבל הוא איטי וצריך לרדת לספסל יחד עם ארצ׳ל. ישראלוב חייב לחזור לעניינים לצד בלוריאן או פאסי לפי כושר ו/או בהתאם ליריבה.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הוא חלק מהבעיה. הוא לא הבעיה הגדולה.ונרקומן כתב: ↑23 ינואר 2024, 22:32משחק ההגנה של הפועל לא עובד. זה מתחיל מהתמיכה של הקשרים האחוריים שלא מספיק טובה, לשחקני האגף שלא יורדים ומייצרים חיסרון מספרי.
זה שילוב של חוסר תשומת לב של מאמן + שחקנים בקישור לא מספיק מסוגלים פיזית ושחקני התקפה לא מספיק ממושמעים.
זה לא נופל על הבלמים ובטח לא על פאסי. אני אוהב את הבחור ולא תשכנעו אותי שהוא הבעיה.
הבעיה הגדולה היא חן סול.
הבעיה הגדולה השניה היא בורחה לאמה.
מכאן תגלגל את זה למטה ותגיע גם לפאסי.
באופן כללי, הכל נגזר מההתנהלות של הgm.
שילוב צעירים בצורה לא נכונה - דופק את הקישור האחורי שלנו מתחילת העונה - שדופק את משחק ההגנה.
מערך סקוואט שמבוסס על ״מציאות״ במקום על מניות בטוחות - מביא בלם של ליגה שלישית בצרפת - שדופק את משחק ההגנה.
השארת שחקן מבוגר כמו דן איינבינדר ומתן המפתחות להוביל את האמצע של הפועל - דופק את משחק ההגנה.
אפשר להמשיך אבל הקו ברור. פאסי לא ״אשם״. אבל הוא חלק מהפאזל השלילי הזה שנוצר בהפועל השנה.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
מתי היה בהפועל פאזל שהוא לא שלילי? מתי הייתה עונה שלא היה חסר שחקן בעמדה מסוימת, או מאמן לא טוב, או רעש מלמעלה, או מיליון דברים שונים שפגעו בנו? תמיד יש משהו.האדס כתב: ↑24 ינואר 2024, 08:29הוא חלק מהבעיה. הוא לא הבעיה הגדולה.ונרקומן כתב: ↑23 ינואר 2024, 22:32משחק ההגנה של הפועל לא עובד. זה מתחיל מהתמיכה של הקשרים האחוריים שלא מספיק טובה, לשחקני האגף שלא יורדים ומייצרים חיסרון מספרי.
הבעיה הגדולה היא חן סול.
הבעיה הגדולה השניה היא בורחה לאמה.
מכאן תגלגל את זה למטה ותגיע גם לפאסי.
באופן כללי, הכל נגזר מההתנהלות של הgm.
שילוב צעירים בצורה לא נכונה - דופק את הקישור האחורי שלנו מתחילת העונה - שדופק את משחק ההגנה.
מערך סקוואט שמבוסס על ״מציאות״ במקום על מניות בטוחות - מביא בלם של ליגה שלישית בצרפת - שדופק את משחק ההגנה.
השארת שחקן מבוגר כמו דן איינבינדר ומתן המפתחות להוביל את האמצע של הפועל - דופק את משחק ההגנה.
אפשר להמשיך אבל הקו ברור. פאסי לא ״אשם״. אבל הוא חלק מהפאזל השלילי הזה שנוצר בהפועל השנה.
אני איתך ברוב מה שרשמת במאה אחוז.
אם יש חלקים שעובדים, שווה להתמקד בהם ולא לפרק את כל החבילה, ולדעתי פאסי הוא מהחלקים שכן נראים בסדר.
שחכת איזה בלמים זרים יצורים היו פה בשנים האחרונות שאתה מביע ביקורת על ליגה שלישית בצרפת? על רגל אחת אני זורק לך איזה 5 בלמים זרים שהוא משאיר להם אבק.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
תודה על 2 גולים מול הפועל חיפה.
בחור מסכן ואומלל שלא שייך לרמות האלו.
בחור מסכן ואומלל שלא שייך לרמות האלו.
- זיטו
- קיבל.ה 333 לייקים
טופ 5 הבלמים הגרועים שלבשו את האדום שלנו
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני לא מצליח לחשוב על מישהו יותר גרוע ממנו בעמדה הזו.
אבל כנראה שזה הזיכרון שלי.
אבל כנראה שזה הזיכרון שלי.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
איזה הגזמה פרועה. הוא הרבה יותר טוב מבלוריאן בתקופה האחרונה. הוא לא דאגלס, אבל הוא טוב בהרבה כבלם מארצ'ל, ובמשחקים האחרונים גם מבלוריאן.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
שילחם בשביל הסמל על הספסל.
הוא בלם גרוע.
אפשר להכין קליפ של שעה מהטעויות שלו העונה.
אני מאמין שאבוקסיס יעיף אותו לספסל כבר בשבת.
הוא בלם גרוע.
אפשר להכין קליפ של שעה מהטעויות שלו העונה.
אני מאמין שאבוקסיס יעיף אותו לספסל כבר בשבת.