תודה קמינגס על משחק ענק בהתקפה ובהגנה ותודה לרוצח השקט שלנו

Sent from my NE2215 using Tapatalk
על מה אתה מדבר.. בר תומר וזלי קלעו 60 במשחק ליגה הקודםפרימו לוי כתב: ↑20 ינואר 2024, 21:49 תענוג גדול. חששתי ממצב שבו לנצח את מכבי הופך להיות עניין שבשגרה וההתרגשות תאבד אבל לא, זה לא קורה. תמיד זה אושר ענק אפילו שזה כבר קורה הרבה. נראה לי המשחק הזה המחיש לי את החשיבות של לשחק מול קהל ובדרייב אין. לדעתי אותו המשחק כמו שהוא התפתח, רק בבלגרד, היה נגמר כשמכבי פתחו 12 והיה מסתיים לכיוון ה20 הפרש. אחלה קאמינגס ואחלה דז וולס. אלכסנדר היה טוב מאוד וכמובן מנפורד אחד אלוהינו. חבל שהישראלים שלנו ממשיכים להראות רע. שמח מאוד על השלשה של תומר אבל הוא היה מחריד היום. זלי נוראי. בר היה בסדר, אבל למלמ מדי במשחק שהוא צריך להיות שחקן מוביל. חבל שגיל לא פקטור מבחינת פרנקו, הוא לא היה כזה גרוע בדקות ששיחק למרות ההחטאה של שני לייאפים. אנגולה היה סולידי אבל משהו לא הכי זרם איתו עד הסוף
עם סגל מלא אנחנו הקבוצה הכי חזקה בליגה. (זה כמובן לא מבטיח כלום, אבל זו נקודת התחלה מעולה)
ממשיכים להראות רע = ממשיכים מהמשחק נגד פריזרק הפועל בלב כתב: ↑20 ינואר 2024, 21:57על מה אתה מדבר.. בר תומר וזלי קלעו 60 במשחק ליגה הקודםפרימו לוי כתב: ↑20 ינואר 2024, 21:49 תענוג גדול. חששתי ממצב שבו לנצח את מכבי הופך להיות עניין שבשגרה וההתרגשות תאבד אבל לא, זה לא קורה. תמיד זה אושר ענק אפילו שזה כבר קורה הרבה. נראה לי המשחק הזה המחיש לי את החשיבות של לשחק מול קהל ובדרייב אין. לדעתי אותו המשחק כמו שהוא התפתח, רק בבלגרד, היה נגמר כשמכבי פתחו 12 והיה מסתיים לכיוון ה20 הפרש. אחלה קאמינגס ואחלה דז וולס. אלכסנדר היה טוב מאוד וכמובן מנפורד אחד אלוהינו. חבל שהישראלים שלנו ממשיכים להראות רע. שמח מאוד על השלשה של תומר אבל הוא היה מחריד היום. זלי נוראי. בר היה בסדר, אבל למלמ מדי במשחק שהוא צריך להיות שחקן מוביל. חבל שגיל לא פקטור מבחינת פרנקו, הוא לא היה כזה גרוע בדקות ששיחק למרות ההחטאה של שני לייאפים. אנגולה היה סולידי אבל משהו לא הכי זרם איתו עד הסוף
בטוח שיתרמו יותר במשחקים הבאים
זמן הובלה
הפועל "שלמה" תל אביב 01:57
לדעתי מכבי לא ניצחה אותנו בהיכל שלמה בליגה ב-3 השנים האלו. רק שנמשיך כך, לשמור על הבית בדרבים.אדום כתב:מעניין לבדוק האם מאזן הניצחונות בדרבי ב3 שנים האחרונות משתווה לזה של כל ה20 שנה שלפני
הם ניצחו אותנו פעמיים ברבע גמר לפני שנתיים בדרייב אין, מאז לא הצליחו.
לא את הולנד? שיכול לסגור לך את עמדה 4 בליגה שלנו ולאפשר רוטציה של קייל והורד ב-5 ולצמצם את הנזק של זלי ... והולנד גם יכול לתת לך תרומה מעמדה 3 (ולכן לדעתי הועדף על פני טוקוטו) ובאינטנסיביות של משחקי פלייאוף אתה רוצה שחקן עם גוף ונוכחות כמו שלו.רדנקו כתב:אני אומר עכשיו משהו שאני חושב עליו מהרגע שדז וולס חזר. גם כשכל הזרים יחזרו, אני רושם את וולס לסגל לפני אנגולה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
שלשה + עבירה....Nati כתב:שיקום מי שלא חשב כשאקס החטיא את הצ׳אנס לעלות אותנו ל3 כמה שניות לסוף,לא האמין שהנבלות יקלעו שלשת ניצחון?
אני זוכרadom4 כתב:הם ניצחו אותנו פעמיים ברבע גמר לפני שנתיים בדרייב אין, מאז לא הצליחו.
אז קודם כל, תודה על תרומתך להצלחה הערב.
כן אני יודע , לצורך העניין שמתי ממש קצת ככה שגם הזכייה לא באמת זכייה חחחח
זה כבר 8-9 שנים המצב הזהKingAlpaca כתב:ואיזה הזוי שהגענו לימים שניצחון בדרבי בכדורגל הוא על סף בלתי אפשרי וניצחון בדרבי בכדורסל הוא הסביר.
ב-5 דקות בגדולמילפורד כתב:כבר הכנתי בסוף רבע שלישי את ההודעה שאי אפשר לנצח כשמנפורד לא קולע.
ואז הוא קלע 17 ברבע אחד.
הכי מלוכלך שם מאז פניניגביזון כתב:איך קולסון לא קיבל טכנית על המחוות שלו לספסל שלנו אחרי סלים שלו?
קולסון יא חרא תסבול, כי אתה חרא
Sent from my 22101320G using Tapatalk
לפני 4-5 שנים הסיכוי בכדורגל היה בילתי אפשרי, ובכדורסל רק סביר. רוב הסיכויים שלא, אבל אם נהיה ביום טוב והם ביום רע, נוכל לעשות את זה.
הם הובילו רק בגלל שכמעט כולם אצלנו היו ביום רע.פומפה כתב:המשחק הזה בשום רגע לא הרגיש שהולך לכיוון שלנו
לא מצליח להבין איך ניצחנו את זה
בעצם כן מצליח.. מנפורד
לאCharlie כתב:שלשה + עבירה....Nati כתב:שיקום מי שלא חשב כשאקס החטיא את הצ׳אנס לעלות אותנו ל3 כמה שניות לסוף,לא האמין שהנבלות יקלעו שלשת ניצחון?
סינדרום האשה המוכה, זה הפועל
Sent from my iPhone using Tapatalk
אגב פניני, ישב על הספסל שלהם עם חליפה כאילו מינימום לא מדובר בחרא עם פה מטונף ומתחסד, מכבי קלאסי.ranjef כתב:הכי מלוכלך שם מאז פניניגביזון כתב:איך קולסון לא קיבל טכנית על המחוות שלו לספסל שלנו אחרי סלים שלו?
קולסון יא חרא תסבול, כי אתה חרא
Sent from my 22101320G using Tapatalk