מילפורד כתב: ↑25 דצמבר 2023, 07:42
מנפורד הגיע שנה שעברה, כשעוד חשבנו שנשחק רק עם ארבעה זרים לתפקיד של ״הזר החמישי״ וכדי להוות גיבוי לג׳קובן.
מקריי היה זה שהגיע על תקן ״מחליף ליאנג״.
ורק אחרי שהוחלט להשאיר את הורד, להיות עם שישה זרים ולרשום חמישה לכל משחק, התברר לנו מה יש לנו ביד עם מנפורד.
מקריי חתם אחרי מנפורד ואחרי המשחק ההוא מול הפועל
חיפה
קרלון בראון??
אתה צוחק?
כמו שכתבתי מקודם.
הוא שייך לקטגוריה של
בארי,ולארגי
כן, ראיתי שכתבת את זה במקום אחר.
בארי ולארגי? שמע, זה חתיכת רף להגיע אליו. לארגי עם הגב הדפוק יותר טוב כמעט מכל זר שנחת מאז בהפועל. הייתי מחכה עוד קצת עם ההשוואה הזו והספורלטיבים.
קרלון בראון??
אתה צוחק?
כמו שכתבתי מקודם.
הוא שייך לקטגוריה של
בארי,ולארגי
בארי ולארגי? שמע, זה חתיכת רף להגיע אליו. לארגי עם הגב הדפוק יותר טוב כמעט מכל זר שנחת מאז בהפועל. הייתי מחכה עוד קצת עם ההשוואה הזו והספורלטיבים.
בארי זו ליגה בפני עצמה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ובכדורסל של שנות ה 60-80 מנפורד מגיע וקולע מעל 50 נקודות למשחק. ברור שאין מה להשוות, הכדורסל היום 20 רמות מעל הכדורסל בזמנו. אני לא הייתי בגיל בשביל לראות את זה בלייב, אבל מהמשחקים הספציפים שראיתי בשידור חוזר אין בכלל מה להשוות מבחינת רמה וכל זר שמגיע אלינו הוא כוכב נבא מבחינת רמה ביחס לשנים האלה
Nati כתב:
קרלון בראון??
אתה צוחק?
כמו שכתבתי מקודם.
הוא שייך לקטגוריה של
בארי,ולארגי
בארי זו ליגה בפני עצמה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ובכדורסל של שנות ה 60-80 מנפורד מגיע וקולע מעל 50 נקודות למשחק. ברור שאין מה להשוות, הכדורסל היום 20 רמות מעל הכדורסל בזמנו. אני לא הייתי בגיל בשביל לראות את זה בלייב, אבל מהמשחקים הספציפים שראיתי בשידור חוזר אין בכלל מה להשוות מבחינת רמה וכל זר שמגיע אלינו הוא כוכב נבא מבחינת רמה ביחס לשנים האלה
אולי רק אולי אם הם היו משחקים היום גם הרמה שלהם הייתה עולה?
Nati כתב: ↑27 דצמבר 2023, 18:13
ד״א,בארי כבר קלע 40 ו50 נקודות במשחק עוד לפני שהיו הזריקות ל3 גם במשחקים נגד קבוצות אירופאיות גדולות.
ד״א 2,אתה יודע מה הייתה הסיבה להשהייה של בארי מעונת הדאבל האחרונה אחרי התלונה של הרעים?
הגרמנים הלשינו עליו שהוא שיחק בעבר באופן מקצועי, בליגת ה ABA שזה ה NBA של זמנו ובגלל זה השעו אותו.
לגבי מה שאמרת, אי אפשר לדעת איך הוא היה משחק ביחס לרמה של היום. הרמה אז הייתה מאוד מאוד נמוכה ואי אפשר לדעת ביחס להיום איך הוא היה. זה כמו שבנבא ווילט וראסל וכו לא נכללים בדיונים על השחקן הגדול בהיסטוריה (וכן מחשיבים אותם בין הגדולים) בגלל שהרמה בזמנו הייתה ממש נמוכה אז היא לא מהווה אינדיקציה גדולה. כיום כל זר שמשחק בהפועל ברמה להיות כוכב נבא ברמה כזאת שיחשב כאחד הגדולים בתקופה ההיא, אז אין למה להשוות
אפרופו בארי...
ראלף אמר פעם באיזו כתבת טלוויזיה (שאין סיכוי כנראה למצוא אותה היום ברשת) שבארי הוא הכי גדול שראה אי פעם על מגרש כדורסל מבחינת חכמת משחק ויכולות ביצוע.
וזה אחד שאימן קבוצה או 2 בחייו ומזוהה מאד עם מכבי לאורך הקריירה.
7even כתב:אפרופו בארי...
ראלף אמר פעם באיזו כתבת טלוויזיה (שאין סיכוי כנראה למצוא אותה היום ברשת) שבארי הוא הכי גדול שראה אי פעם על מגרש כדורסל מבחינת חכמת משחק ויכולות ביצוע.
וזה אחד שאימן קבוצה או 2 בחייו ומזוהה מאד עם מכבי לאורך הקריירה.
בארי היה הקלדרון של הכדורסל.
ההבדל שבארי היה מקצוען.
הדבר שאני הכי אוהב אצלו זה שהוא ההוא שהם כל כך שונאים.
תמיד היה למכבי את הבן זונה התורן ווילבקין, ג'ון די וכל השאר לפניהם שתמיד היית יודע שכשהוא זורק שלשה זה יכנס ולא מבין איך זה הגיוני, סוף סוף לנו יש את ההוא שכשהכדור מגיע לו לידיים הם מבחינתם כבר יודעים שיש שלשה להפועל ובא להם למות
אייבר דה-בונלס כתב: ↑20 ינואר 2024, 22:13
ברבע השני שהבנתי שהוא לא עולה לזריקה אחת אפילו כל המחצית, אמרתי לחבר שלידי שאת המשחק הזה ננצח רק אם מנפורד יצליח להביא רצף שלשות מוגזם ברבע הרביעי
מצטער שאפילו נתתי לעצמי ספק עם ה'אם יצליח'
כנ״ל. יצא לי להגיד למי שלידי שרק עם מנפורד נוכל להוציא מפה משהו.
איזה מלך. קרח בוורידים (לא מהעונשין היום), תחתום לכל החיים!!!
קבלו נתון:
בהיסטוריה של ה-nba, מעולם לא היה שחקן שקלע אפס נקודות בשלושה רבעים ואז 17 נקודות או יותר ברביעי. ב-nba יש עוד 6 דקות לשלושת הרבעים, אבל זה עדיין מאוד מרשים, בטח בהתחשב בכך ש-15 מהנקודות נקלעו בחמש וחצי הדקות האחרונות.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
אז רבע אחד טוב שלו פלוס הרכב חסר. מספיק בשביל לנצח את מכבי , וזה עוד במשחק בו קלענו 10 נקודות ברבע הראשון , הקבוצה הזו פשוט אוברקיל ברמת הליגה מבחינת כשרון , הלוואי וזה באמת יבוא ליידי ביטויי העונה עד הסוף