האדס כתב: ↑16 ינואר 2024, 12:09
אולי דיי לזלזל במימרים? יש לך מאמן שאימן בליגה ג׳ והיה מאמן כושר בזמנו הפנוי.
קצת צניעות, אדון מימר עם קבוצה ברבע תקציב מעליך בטבלה.
לא רלוונטי איפה הוא בטבלה וכמה תקציב יש לו. ניסו אביטן הביא את חדרה עם תקציב מינימום לפלייאוף עליון.
השאלה היא איזה כדורגל הוא מסוגל להפיק מהקבוצה שלו.
יש מאמנים שאולי אימנו בליגה ג׳ אבל יכול להיות להם פוטנציאל כי הבנת המשחק שלהם היא שונה ונכונה הרבה יותר. יכול להיות שהם לא מוכנים לאמן כרגע מועדון כמו הפועל, אבל שאני מסתכל על מה יקדם את הפועל בטווח הארוך מעדיף כזה על עוד מאמן ישראלי הגנתי ומפוחד.
אני אגב לא מתייחס ללאמה ספציפית, יכול להיות שהוא באמת לא מספיק טוב
ויש שחקנים בליגה ג' שבנויים כמו רונאלדו ובכל זאת יש סיבה למה ערן לוי הגיע לנבחרת והם לא.
בורחה לאמה לא מאמן ולא מתאים לרמה. נקודה
לא בעד המימרז', אבל לפחות הם נשארים ברמת ליגת העל במשך שנים
וככה ליגת העל גם נראית. שוב, לא נכנס לגבי היכולות שלו, אני חושב שהוא בוסרי מאוד וניהול המשחק שלו רע.
אם אתה רוצה להתקדם בכדורגל זה לא יקרה עם 90% מהמאמנים הישראלים
הוא לא יודע להגיב למשחק פשוט לא יודע. זה מה שמפחיד כאן, שאם מכבי יעלו על פירצה בהגנה שלנו הוא לא יידע איך להסתדר עם זה. חייבים לתפוס אותם ראשונים עם המכנסיים למטה אחרת דברים טובים לא יקרו
modag כתב: ↑17 ינואר 2024, 12:21
הוא לא יודע להגיב למשחק פשוט לא יודע. זה מה שמפחיד כאן, שאם מכבי יעלו על פירצה בהגנה שלנו הוא לא יידע איך להסתדר עם זה. חייבים לתפוס אותם ראשונים עם המכנסיים למטה אחרת דברים טובים לא יקרו
עזוב,זה כבר לא קשור לאין מאמן שיש לנו.גם אם תגנוב גול ראשון,לא רואה מצב שאנחנו יכולים או יודעים לשמור על זה.
אין לנו פשוט שחקנים שיכולים לעשות את זה
לוידע מי יותר טוב, אני רק יודע שכשסכנין קצת ניסו לשחק כדורגל הם נראו מולנו כמו ריאל מדריד.
הם פשוט לא ממש ניסו רוב הזמן, כי סכנין זו סכנין. אבל דראפיץ ליד לאמה נראה כמו גווארדיולה.
מול ב"ש, שכן ניסתה לשחק, זה רק במקרה נגמר ב-4. 6-7 היה משקף.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
shai.m כתב: ↑17 ינואר 2024, 22:49
מעדיף תוכנה של AI שתאמן אותנו ולא האפס הזה.
זה בדיוק מה שקיבלת, עב"ם על חלל שמתראיין כמו AI גרוע (כולל תשובות הזויות כמו זו שהזכרתי פה כמה הודעות מעל, אני עדיין בהלם) ומשנה מערכים והרכבים על בסיס דו שבועי שלרוב אין בהם שום היגיון.
איכס איזה ניהול משחק, איזה הכנה לקויה, איזה תשובה עדינה תוך כדיי משחק, איזה הרכב מחורבן, איזה מאמן חלש שחרר אותנו ותפרוש למתנ"ס, לא האמנתי שיהיה מאמן גרוע יותר מדראפיץ' מסתבר ששניהם מורים לספורט
ולחשוב שהעיפו את סילבס בשביל שחצי שנה אחר כך בורחה לאמה הכושל הזה יאמן אותנו. יכלו לשים אותי מאמן והייתי כנראה עושה עבודה כמו שלו מינוס הראיונות המביכים. מביך
טכנית לארז כתב: ↑17 ינואר 2024, 23:43
והוא ממשיך עם הקטע הזה של "הנעת כדור", שיעני זובאס לא סתם בועט אלא מוסר לבלם בתוך הרחבה, לא הספיק לו נגד ב"ש.
ליצן בגדול.
זה לא התחיל נגד ב"ש, זה משהו שואלקאניס היה עושה לפעמים והוא אימץ את זה על ספידים מהרגע שהוא מאמן ראשי.
אני יודע שלא התחיל מול ב"ש, אבל כבר מול בש ראו שברגע שלוחצים עלינו ברצינות זה נגמר במקרה הטוב בהעפת כדור ובמקרה הרע בשחקן מול שוער (בש החמיצו מצב כזה ב1-0).
היה ברור שאם נשחק ככה בדרבי אז נספוג על זה, אבל בורחה כמה כנראה חושב אחרת.
קבוצה שיש לה שכל, עושה עלינו לחץ ומעיפה כדורים החוצה לכדור שוער, נותנת לזובאס למסור לבלוריאן ומשם זה חצי גול.