שמח שאנחנו מסכימיםלירון האדום כתב: ↑13 ינואר 2024, 22:14אז בוא נישאר עם לאמה בדרבי, צודקEl dudernio כתב: ↑13 ינואר 2024, 22:06לא מגיע למאמן חדש לקבל משחק ראשון דרבי בלי אלטמן ילירון האדום כתב: ↑13 ינואר 2024, 22:05 אם הם לא מפטרים את לאמה לפני הדרבי, זאת יריקה בפרצוף של הקהל...
לא מגיע לנו היחס הזה
ורודריגס.
הקבוצה האמריקאית
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 522 לייקים
בור חרא
הוא לא מאמן
זה למא
לך הבייתה
ועכשיו
הוא לא מאמן
זה למא
לך הבייתה
ועכשיו
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אבל אחרי זה יש בית״ר. לא מגיע למאמן חדש לקבל את בית״ר. משחק קשה.
מתי נוח למנות אותו?
מתי נוח למנות אותו?
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
תחושה של זרקו את העונה הזו לפח וגם הקהל וגם השחקנים הפנימו את זה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
וגם נחטוף 5-6 בקטנה כזהEl dudernio כתב: ↑13 ינואר 2024, 22:15שמח שאנחנו מסכימים
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
בסוף, במהמורה הראשונה שהאמריקאים נתקלו בה הוכיחו שאין באמת על מי לסמוך והפקירו את המועדון לחלוטין. במובן הזה לא רק שהם לא עדיפים על הניסנובים, הם גם אפילו יותר גרועים כי אני בספק שלניסנובים היה את עזות המצח להמשיך עם בורחה לאמה כזה כל כך הרבה זמן.
למעשה יש פה עוד 13 קבוצות בליגה שנאלצו להתמודד עם אותן נסיבות של מלחמה וכו', ובאף אחד אין ויתור כל כך בוטה על העונה כמו אצלנו.
לדעתי אם נסתכל על אחוזי הצלחה לפני ה7 באוקטובר ואחרי, ההתדרדרות אצלנו היא הכי גדולה בליגה (ועוד לפני ה7 באוקטובר היה לנו לו"ז קשה מאוד).
למעשה יש פה עוד 13 קבוצות בליגה שנאלצו להתמודד עם אותן נסיבות של מלחמה וכו', ובאף אחד אין ויתור כל כך בוטה על העונה כמו אצלנו.
לדעתי אם נסתכל על אחוזי הצלחה לפני ה7 באוקטובר ואחרי, ההתדרדרות אצלנו היא הכי גדולה בליגה (ועוד לפני ה7 באוקטובר היה לנו לו"ז קשה מאוד).
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
עצם ההגדרה של קבוצת הבעלות כמשקיעים אומרת הכל- הם לא באו לשים כסף גדול, אלא לקבל תשואה כספית להשקעה שלהם.
לשחר, ברקת וגולדהאר אין בעיה להפסיד כסף.
אצלנו, אחרי שבועיים של מלחמה המאמן שוחרר ודיברו על מכירה של שחקנים כדי לכסות את הגירעון. רוב הרכישות הן של שחקנים צעירים, במטרה להשביח ולמכור אותם.
זה נראה כמו מ.ס אשדוד עם קהל ומסורת.
מקווה שדברים ישתנו ומהר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לשחר, ברקת וגולדהאר אין בעיה להפסיד כסף.
אצלנו, אחרי שבועיים של מלחמה המאמן שוחרר ודיברו על מכירה של שחקנים כדי לכסות את הגירעון. רוב הרכישות הן של שחקנים צעירים, במטרה להשביח ולמכור אותם.
זה נראה כמו מ.ס אשדוד עם קהל ומסורת.
מקווה שדברים ישתנו ומהר.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
לא חושב שאפשר להשוות אותנו, מועדון שבנוי הרבה על קהל וכל מה שקשור בזה, לקבוצות כמו אשדוד, מכ פתח תקווה, או גם סכניןShacham כתב: ↑14 ינואר 2024, 01:45 בסוף, במהמורה הראשונה שהאמריקאים נתקלו בה הוכיחו שאין באמת על מי לסמוך והפקירו את המועדון לחלוטין. במובן הזה לא רק שהם לא עדיפים על הניסנובים, הם גם אפילו יותר גרועים כי אני בספק שלניסנובים היה את עזות המצח להמשיך עם בורחה לאמה כזה כל כך הרבה זמן.
גם לא הפועל חיפה. מבחינת כמה אתה בונה תקציבית על הקהל ומה קורה אם יש חשש שלא יהיה יותר קהל
לא אומר שזאת התמודדות טובה עם משבר, אבל כן ניכר שהם חששו או חוששים מהעניין הזה בעיקר מניח.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לא שמח על זה אבל גם כאן אנחנו מסכיים.לירון האדום כתב: ↑13 ינואר 2024, 22:59וגם נחטוף 5-6 בקטנה כזה
- Shacham
- קיבל.ה 845 לייקים
אם זה החשש שלהם אבל הם לא ויתרו על המועדון, הייתי מצפה שיעשו הכל כדי להגיע לפלייאוף העליון ולגרוף הכנסות ממשחקים עם הרבה קהל.dino כתב: ↑14 ינואר 2024, 06:43לא חושב שאפשר להשוות אותנו, מועדון שבנוי הרבה על קהל וכל מה שקשור בזה, לקבוצות כמו אשדוד, מכ פתח תקווה, או גם סכניןShacham כתב: ↑14 ינואר 2024, 01:45 בסוף, במהמורה הראשונה שהאמריקאים נתקלו בה הוכיחו שאין באמת על מי לסמוך והפקירו את המועדון לחלוטין. במובן הזה לא רק שהם לא עדיפים על הניסנובים, הם גם אפילו יותר גרועים כי אני בספק שלניסנובים היה את עזות המצח להמשיך עם בורחה לאמה כזה כל כך הרבה זמן.
גם לא הפועל חיפה. מבחינת כמה אתה בונה תקציבית על הקהל ומה קורה אם יש חשש שלא יהיה יותר קהל
לא אומר שזאת התמודדות טובה עם משבר, אבל כן ניכר שהם חששו או חוששים מהעניין הזה בעיקר מניח.
לא נראה שזה המטרה שלהם כרגע.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אז לדעתי עם מאמן אחר אפשר גם לא להיות מושפל בדרביEl dudernio כתב: ↑14 ינואר 2024, 07:26לא שמח על זה אבל גם כאן אנחנו מסכיים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני מאמין שאפשר להוציא תוצאה טובה עם לאמה ואפשר לקבל שישיה בלעדיו....לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 10:28אז לדעתי עם מאמן אחר אפשר גם לא להיות מושפל בדרבי
אני די בטוח שלא נכון יהיה למנות עכשיו מאמן חדש במשחק שפוטנציאלית יכול להיות מאוד כואב ולא תלוי בך כי אין לך את הכלים להתמודד ( רודריגס ואלטמן הם ה 2 שנותנים לך מסה וכוח במרכז המגרש)...
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לקבוצת ספורט כלשהי, זה שחקנים שמאבדים אמון במאמן.
אני די בטוח שלא נכון יהיה למנות עכשיו מאמן חדש במשחק שפוטנציאלית יכול להיות מאוד כואב ולא תלוי בך כי אין לך את הכלים להתמודד ( רודריגס ואלטמן הם ה 2 שנותנים לך מסה וכוח במרכז המגרש)...
תחשוב על מנהל בעבודה שמאבד את האמון בעובדים שלו.
זה לא משנה לכמה ימי צוות או גיבוש או כמה פרוייקטים הוא יתן להם. זהו, זה אבוד.
זמן לשינוי. ובמיוחד אם מצפה משהו גדול מעבר לפינה. השחקנים כבויים, הארגון כבוי, המאמן לא מבין בכלל מה הוא עושה פה ואתה בדרך לקבל שמינייה עם הנחה עוד 3 ימים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2312 לייקים
כבר דיברנו על זה באחד האשכולות, אחרי זה יש בית"ר והפועל חיפה..El dudernio כתב: ↑14 ינואר 2024, 14:38אני מאמין שאפשר להוציא תוצאה טובה עם לאמה ואפשר לקבל שישיה בלעדיו....
מתי תביא מאמן?
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
אם אתה כבר מביא מאמן חדש היית רוצה לזרוק אותו למשחק ראשון לקבל אונס בדרבי ובזה גמרת לו את הקנדציה?לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 15:10כבר דיברנו על זה באחד האשכולות, אחרי זה יש בית"ר והפועל חיפה..El dudernio כתב: ↑14 ינואר 2024, 14:38אני מאמין שאפשר להוציא תוצאה טובה עם לאמה ואפשר לקבל שישיה בלעדיו....
מתי תביא מאמן?
אני מעדיף מאמן חדש על הקוים נגד ביתר בטח שהתוצאה בדרבי ידועה מראש
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 172 לייקים
מעדיף לקבל 4-5 שיבינו שחייבים זעזוע.
הפסד מינימלי עוד ישכנע אותם להשאיר את המצב
הנוכחי עד הקיץ.
הנוכחי עד הקיץ.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שיתחיל מהיום להתכונן לבית"ר, לפחות שהשחקנים ילחמו על הדשא בשביל מאמן חדש כי את לאמה הם לא סופריםL.S כתב: ↑14 ינואר 2024, 15:26אם אתה כבר מביא מאמן חדש היית רוצה לזרוק אותו למשחק ראשון לקבל אונס בדרבי ובזה גמרת לו את הקנדציה?לירון האדום כתב: ↑14 ינואר 2024, 15:10כבר דיברנו על זה באחד האשכולות, אחרי זה יש בית"ר והפועל חיפה..El dudernio כתב: ↑14 ינואר 2024, 14:38
אני מאמין שאפשר להוציא תוצאה טובה עם לאמה ואפשר לקבל שישיה בלעדיו....
מתי תביא מאמן?
אני מעדיף מאמן חדש על הקוים נגד ביתר בטח שהתוצאה בדרבי ידועה מראש
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
בשום מצב אני לא ארצה שהפועל תפסיד, גם לא במשחק אימון.תעיף ליציע כתב:מעדיף לקבל 4-5 שיבינו שחייבים זעזוע.
הנוכחי עד הקיץ.
- זיטו
- קיבל.ה 328 לייקים
הוא חייב. אבל חייב. לעוף מפה
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
מפגש אוהדים עם דייויד ומייקל מינסברג, ראשי קבוצת הבעלות של המועדון 🗣
ראשי קבוצת הבעלות של המועדון, דייויד ומייקל מינסברג, יגיעו לישראל לקראת סוף החודש ויקיימו מפגש פתוח עם אוהדי הקבוצה. בתכנון: עדכונים שוטפים על המועדון והתכניות לעתיד, שיחה פתוחה ומענה על שאלות.
לפרטים והרשמה >> https://did.li/D7iZH
ראשי קבוצת הבעלות של המועדון, דייויד ומייקל מינסברג, יגיעו לישראל לקראת סוף החודש ויקיימו מפגש פתוח עם אוהדי הקבוצה. בתכנון: עדכונים שוטפים על המועדון והתכניות לעתיד, שיחה פתוחה ומענה על שאלות.
לפרטים והרשמה >> https://did.li/D7iZH
- זיטו
- קיבל.ה 328 לייקים
טוב שהם לא עושים את זה ביום האחרון של חלון ההעברות
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
כל הכבוד
ככה צריך
(לא להתלונן, להגיע לדבר פתוח עם האוהדים, לרדת לעם)
ככה צריך
(לא להתלונן, להגיע לדבר פתוח עם האוהדים, לרדת לעם)
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
הטופס הרשמה כמו חקירת שב״כ.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
-
- קיבל.ה 347 לייקים
מפגש מבורך, מקווה שיהיה זמן לשאלות ובמיוחד נבין איך חן סול ממטיס רחפנים באימון נהיה האיש החזק במועדון ומה לאמה עושה בתפקיד עדין.... מעניןן.....
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
-
- קיבל.ה 940 לייקים
לדעתי זה לסנכרן את הפרטים עם המנוי למרות שאני לא בטוח שבמנוי רשום מספר תעודת זהות למרות שזה הגיוני שיהיה רשום
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
רשום מספר תעודת הזהות, כמעט בטוח שגם בלאן אתה צריך להזין מספר כשאתה נרשם
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
כרגע קשה לשפוט אותם
הם בקושי חצי שנה כאן ונראה שהם לא ממהרים לקחת החלטות שזה מראה על התנהלות בריאה.
בתקופה של ניסנוב היו החלפות מאמנים על ימין ועל שמאל
כל עונה מוכרים לך 70% מהקבוצה ומביאים שחקנים ברמה של אולהה ודולי מנגה.
6 שנים נתנו לניסנוב לנהל אותנו, 6 שנים של גהנום מוחלט של השארות בליגה במחזור האחרון ועם האמריקאים אחרי חצי שנה מאבדים סבלנות ?
כן המאמן הזה הוא נפילה ודרוש מחליף דחוף אך תנו להם את הזמן ואני מאמין שהתוצאות יגיעו.
יש לנו בסגל 5 שחקנים בכירים, אוזבולט, אלטמן, לאיוס, רודריגס, ציבוטה, תזכירו לי מתי היו לנו שחקנים עם שכר כזה אז להגיד שאין שינוי זאת גניבת דעת.
הם לא גולדהאר אבל לליגה שלנו הם מספיקים.
6 שנים נתנו לניסנוב לנהל אותנו, 6 שנים של גהנום מוחלט של השארות בליגה במחזור האחרון ועם האמריקאים אחרי חצי שנה מאבדים סבלנות ?
כן המאמן הזה הוא נפילה ודרוש מחליף דחוף אך תנו להם את הזמן ואני מאמין שהתוצאות יגיעו.
יש לנו בסגל 5 שחקנים בכירים, אוזבולט, אלטמן, לאיוס, רודריגס, ציבוטה, תזכירו לי מתי היו לנו שחקנים עם שכר כזה אז להגיד שאין שינוי זאת גניבת דעת.
- Hapolo
- קיבל.ה 813 לייקים
הבעיה היא שלא ברור מה בדיוק התכנית שלהם ואיך הם מתכוונים להביא את הפועל להיות מה שהם אמרו שהיא תיהיה.Zito24 כתב: ↑15 ינואר 2024, 23:32 כרגע קשה לשפוט אותם
הדיבור היה על רמה עולמית ושיטות אימון מיוחדות או ווטאבר ואני מצטער אבל הצוות שהם מינו, הזרים שהם הביאו והצורה שהם משלבים שחקנים מהנוער ובניית הקבוצה שלהם בכלל נראית חובבנית.
אז אנשים מאבדים סבלנות לא כי לא יכולים לחכות עוד זמן לתוצאות אלא כי עושה רושם שהם לא מה שחשבנו כשהם רכשו את הקבוצה. אם באמת הם לא יודעים מה הם עושים או גרוע מזה הבטיחו לנו הבטחות שווא אז חבל על הזמן.
מקווה שבשיחה הזו הם יפזרו את הערפל הזה ובסוף נוכל לצאת אופטימיים לגביהם
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 301 לייקים
אני באמת תוהה למה אנשים ציפו שיקרה פה תוך חצי שנה. לא ברורה הפנטזיה שלכם.Hapolo כתב: ↑16 ינואר 2024, 01:14הבעיה היא שלא ברור מה בדיוק התכנית שלהם ואיך הם מתכוונים להביא את הפועל להיות מה שהם אמרו שהיא תיהיה.Zito24 כתב: ↑15 ינואר 2024, 23:32 כרגע קשה לשפוט אותם
הדיבור היה על רמה עולמית ושיטות אימון מיוחדות או ווטאבר ואני מצטער אבל הצוות שהם מינו, הזרים שהם הביאו והצורה שהם משלבים שחקנים מהנוער ובניית הקבוצה שלהם בכלל נראית חובבנית.
אז אנשים מאבדים סבלנות לא כי לא יכולים לחכות עוד זמן לתוצאות אלא כי עושה רושם שהם לא מה שחשבנו כשהם רכשו את הקבוצה. אם באמת הם לא יודעים מה הם עושים או גרוע מזה הבטיחו לנו הבטחות שווא אז חבל על הזמן.
מקווה שבשיחה הזו הם יפזרו את הערפל הזה ובסוף נוכל לצאת אופטימיים לגביהם
החתימו צוות זר, שחקנים בכירים, והכל בשקט מקצועי מעולה. אז כן, זה לא מתפוצץ
ויש הרבה חורים אבל אין סיבה להתעלם מההשקעה. בסוף אולי תתחבר גם קבוצה סבירה ואז זה ישתלם.
לדעתי אם הפועל הייתה מנצחת עוד 2-3 משחקים כל השיח פה היה שונה וזה מה שעצוב פה.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
באמת מעניין למה ציפו... אולי להחתים מנהל מקצועי ומאמן שיש להם נסיון, אולי להרכיב סגל טוב, אולי להשקיע כסף בסגל שיעשה באזז ויביא עוד אלפי מנויים שיחזירו השקעה וכך להתחרות בצמרת במקום לזיין את השכל על משחק מול לגאנס, אולי לא לדבר על WORLD CLASS ואז להביא WORLD TRASH.
אף אחד לא ציפה לאליפות, ציפו בדיוק לזה. הם בזבזו את הציפיה העצומה שהייתה, אין להם מושג איך לנהל קבוצת כדורגל ולא נראה שהם מבינים את זה ולומדים מטעויות. בקיץ נראה אם יהיה איזה שינוי לטובה שקשה כרגע לראות אבל הלוואי
אף אחד לא ציפה לאליפות, ציפו בדיוק לזה. הם בזבזו את הציפיה העצומה שהייתה, אין להם מושג איך לנהל קבוצת כדורגל ולא נראה שהם מבינים את זה ולומדים מטעויות. בקיץ נראה אם יהיה איזה שינוי לטובה שקשה כרגע לראות אבל הלוואי
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
את המסביב נראה שהם מנהלים טוב וכמו שצריך, הבעיה המרכזית היא ניהול המועדון מבחינת סגל וצוות אימון
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מה מנוהל פה טוב? הפוסטים ההזויים בפייסבוק? בחייאת רבאק זה שכונה יותר שכונתית מהניסנובים.. באו לפה כמה חברה לעשות עלינו סיבובלירון האדום כתב: ↑16 ינואר 2024, 09:30 את המסביב נראה שהם מנהלים טוב וכמו שצריך, הבעיה המרכזית היא ניהול המועדון מבחינת סגל וצוות אימון
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אין שכונה כמו הניסנוב. שאול אייזנברג זה מופת לידם.
בכל מקרה, המפגש הוא דבר חיובי, אבל נראה לי שכדאי קודם כל למנות מאמן כדורגל לקבוצה.
בכל מקרה, המפגש הוא דבר חיובי, אבל נראה לי שכדאי קודם כל למנות מאמן כדורגל לקבוצה.
-
- קיבל.ה 404 לייקים
איך כתבו כאן : המסביב בסדר. הבעיה הקטנה שאין צוות מקצועי טוב. לא דבר משמעותי. אפשר לסמוך על אשדוד והפועל חדרה.