שאר הליגה 23/24
-
- קיבל.ה 2324 לייקים
מוות לוואר, הרס את הכדורגל !
שיתרכז בכן נבדל או לא נבדל וזהו.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
וקו השער.לירון האדום כתב: ↑08 ינואר 2024, 16:24 מוות לוואר, הרס את הכדורגל !
כל השאר זה באמת פרשנות של אותם חסרי מושג שלא יודעים לשפוט גם על הדשא.
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
בינתיים בליגה, הפועל חיפה ממשיכה להראות יציבות ומתברגת יפה יפה במקומות 3-4.
נראה שהיא והפועל ב״ש ימשיכו עם המומנטום הזה עד הסוף.
לנו רק נשאר להיאבק עם בני ריינה, נתניה ושאר קבוצות עלובות על המקום המכובד של 5-6, וזה רק כדי שנזכה לארח דרבי וחיפה ונוכל להחזיר את ההכנסות של הבעלים.
עומדים ביעדים, הפועל ת״א, הרבה יותר מכדורגל.
לנו רק נשאר להיאבק עם בני ריינה, נתניה ושאר קבוצות עלובות על המקום המכובד של 5-6, וזה רק כדי שנזכה לארח דרבי וחיפה ונוכל להחזיר את ההכנסות של הבעלים.
-
- קיבל.ה 2324 לייקים
אם נהיה בפלייאוף התחתון אתה תגיד: עומדים ביעדים, הפועל ת״א, הרבה יותר מכדורגל.האדס כתב: ↑09 ינואר 2024, 09:12 בינתיים בליגה, הפועל חיפה ממשיכה להראות יציבות ומתברגת יפה יפה במקומות 3-4.
אם נהיה בפלייאוף העליון אתה תגיד: זה רק כדי שנזכה לארח דרבי וחיפה ונוכל להחזיר את ההכנסות של הבעלים.
מכאן אני מבין שרק אם ניקח אליפות אתה תגיד: אחלה הפועל !
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
אני לא חושב שפלייאוף עליון או פלייאוף תחתון זה המדד להצלחה בעונה הזאת. אני מבחינתי איבדתי עניין לחלוטין בקבוצה (והרגשתי ככה גם אחרי 3 ניצחונות רצופים). הכדורגל רע, המאמן בדיחה ולא מרגיש לי שום שינוי ביחס לשנים קודמות (למעט אולי עוד 2-3 מיליון שקל בתקציב שאפשרו לבנות סגל קצת יותר חזק).
מבחינתי גם אם יסיימו 5-6 זו תהיה עוד עונה של בזבוז זמן מוחלט.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
רק שנהיה תחרותיים באמת אני אהיה מרוצה. אליפות זה חלום, להיות תחרותי זו דרישה לגיטימית גם בלי להביא 100 מיליון שקל מהבית.לירון האדום כתב: ↑09 ינואר 2024, 09:33אם נהיה בפלייאוף התחתון אתה תגיד: עומדים ביעדים, הפועל ת״א, הרבה יותר מכדורגל.האדס כתב: ↑09 ינואר 2024, 09:12 בינתיים בליגה, הפועל חיפה ממשיכה להראות יציבות ומתברגת יפה יפה במקומות 3-4.
אם נהיה בפלייאוף העליון אתה תגיד: זה רק כדי שנזכה לארח דרבי וחיפה ונוכל להחזיר את ההכנסות של הבעלים.
נמאס כבר שעונה אחרי עונה עושים פה טעויות ניהוליות ומקצועיות שאחרון האוהדים בפורום מזהה אותם לפני הבעלים/מנהלים/מאמנים וכו׳.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
כן, כמו שגדולי המוחות פה בכו שהביאו לנו בקיץ מורה לספורט ועכשיו היו מתים לראות אותו על הקוים.האדס כתב: ↑09 ינואר 2024, 10:10רק שנהיה תחרותיים באמת אני אהיה מרוצה. אליפות זה חלום, להיות תחרותי זו דרישה לגיטימית גם בלי להביא 100 מיליון שקל מהבית.לירון האדום כתב: ↑09 ינואר 2024, 09:33אם נהיה בפלייאוף התחתון אתה תגיד: עומדים ביעדים, הפועל ת״א, הרבה יותר מכדורגל.האדס כתב: ↑09 ינואר 2024, 09:12 בינתיים בליגה, הפועל חיפה ממשיכה להראות יציבות ומתברגת יפה יפה במקומות 3-4.
נמאס כבר שעונה אחרי עונה עושים פה טעויות ניהוליות ומקצועיות שאחרון האוהדים בפורום מזהה אותם לפני הבעלים/מנהלים/מאמנים וכו׳.
אני לא טוען שהכל טוב, אבל יש כאן מערכת שעושה רושם שגם אם היא טועה היא רוצה לשפר וללמוד מהטעויות שלהם.
אז הפועל היא *עדיין* לא החלום שלו אבל לי לפחות, זה נראה נכון וטוב יותר משנים קודמות.
הם גם לא הבטיחו לנו הרים וגבהות כבר בעונה הראשונה ולהיפך. אמרו שהם רוצים לראות גרף שיפור הולך ומשתפר משנה לשנה.
עד כה, הם עומדים בהתחיבות שלהם ולעניות דעתי מגיע להם הקרדיט *לפחות* עד סוף העונה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני לא אמרתי שצריך להחליף אותם.
רק העברתי ביקורת על ההתנהלות שלהם. זה מותר? או שגם ביקורת אסור עד סוף השנה? שנדע את החוקים.
רק העברתי ביקורת על ההתנהלות שלהם. זה מותר? או שגם ביקורת אסור עד סוף השנה? שנדע את החוקים.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
אין חוקים אחי. אתה יכול להמשיך לברבר את עצמך לדעת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2324 לייקים
למה זה לא מדד?oleg neduda כתב: ↑09 ינואר 2024, 09:47 אני לא חושב שפלייאוף עליון או פלייאוף תחתון זה המדד להצלחה בעונה הזאת. אני מבחינתי איבדתי עניין לחלוטין בקבוצה (והרגשתי ככה גם אחרי 3 ניצחונות רצופים). הכדורגל רע, המאמן בדיחה ולא מרגיש לי שום שינוי ביחס לשנים קודמות (למעט אולי עוד 2-3 מיליון שקל בתקציב שאפשרו לבנות סגל קצת יותר חזק).
בשביל להחזיר את הפועל לצמרת צריך להתחיל להתבסס כל עונה בפלייאוף עליון.
לצד זה, הגיע הזמן גם שננצח משחקים גדולים (דרבי לדוג').
אני מסכים לגבי המאמן, אבל יש שינוי גם ביחס לקהל, יחס מחבק ואוהד ולא יחס מזלזל כמו אצל ניסנוב או טביב.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
צריך להתבסס בפלייאוף עליון. חה.לירון האדום כתב: ↑09 ינואר 2024, 14:06למה זה לא מדד?oleg neduda כתב: ↑09 ינואר 2024, 09:47 אני לא חושב שפלייאוף עליון או פלייאוף תחתון זה המדד להצלחה בעונה הזאת. אני מבחינתי איבדתי עניין לחלוטין בקבוצה (והרגשתי ככה גם אחרי 3 ניצחונות רצופים). הכדורגל רע, המאמן בדיחה ולא מרגיש לי שום שינוי ביחס לשנים קודמות (למעט אולי עוד 2-3 מיליון שקל בתקציב שאפשרו לבנות סגל קצת יותר חזק).
אני מסכים לגבי המאמן, אבל יש שינוי גם ביחס לקהל, יחס מחבק ואוהד ולא יחס מזלזל כמו אצל ניסנוב או טביב.
ממש הישג היסטורי. קונספצית הניסנובים.
הפועל צריכה להיות בפלייאוף עליון כל שנה עם התקציב שלה. זו לא מטרה.
מטרה צריכה להיות להגיע לאירופה. כל דבר אחר זה לזרות חול ולשמר את הסטטוס קוו הנוראי שלנו.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
בשבילי זה לא מדד. גם עם הניסנוב עשינו פלייאוף עליון.לירון האדום כתב: ↑09 ינואר 2024, 14:06למה זה לא מדד?oleg neduda כתב: ↑09 ינואר 2024, 09:47 אני לא חושב שפלייאוף עליון או פלייאוף תחתון זה המדד להצלחה בעונה הזאת. אני מבחינתי איבדתי עניין לחלוטין בקבוצה (והרגשתי ככה גם אחרי 3 ניצחונות רצופים). הכדורגל רע, המאמן בדיחה ולא מרגיש לי שום שינוי ביחס לשנים קודמות (למעט אולי עוד 2-3 מיליון שקל בתקציב שאפשרו לבנות סגל קצת יותר חזק).
מבחינתי המדד זאת קבוצה טובה שתרוץ בצמרת, תעלה פייבוריטית נגד רוב הקבוצות בליגה, תשחק כדורגל טוב ותעשה פלייאוף עליון בצורה לא מקרית.
כרגע התחושה שלי היא שגם אם נעשה פלייאוף עליון זה יהיה מקרי.חוץ מהמשחק מול ביתר, לא נהנתי מהפועל באף משחק (גם לא מהרבעייה מול פ״ת).
לא חושב שיש משחק שבו אנחנו באמת פייבוריטים בליגה הזאת. כל משחק זה 50-50 והכדורגל שלנו ברובו מקרי.
אז סבבה, אולי בסוף נעשה פלייאוף עליון. אבל כרגע לא מרגיש כמעט אף שינוי ביחס לניסנובים. הלוואי ובשנים הקרובות זה ישתנה
-
- קיבל.ה 2324 לייקים
נכון, אבל עם ניסנוב גם נאבקנו בתחתית נגד הירידה, ניסנוב היו כמה שנים. זאת השנה הראשונה של האמריקאים.oleg neduda כתב: ↑09 ינואר 2024, 14:38בשבילי זה לא מדד. גם עם הניסנוב עשינו פלייאוף עליון.לירון האדום כתב: ↑09 ינואר 2024, 14:06למה זה לא מדד?oleg neduda כתב: ↑09 ינואר 2024, 09:47 אני לא חושב שפלייאוף עליון או פלייאוף תחתון זה המדד להצלחה בעונה הזאת. אני מבחינתי איבדתי עניין לחלוטין בקבוצה (והרגשתי ככה גם אחרי 3 ניצחונות רצופים). הכדורגל רע, המאמן בדיחה ולא מרגיש לי שום שינוי ביחס לשנים קודמות (למעט אולי עוד 2-3 מיליון שקל בתקציב שאפשרו לבנות סגל קצת יותר חזק).
מבחינתי המדד זאת קבוצה טובה שתרוץ בצמרת, תעלה פייבוריטית נגד רוב הקבוצות בליגה, תשחק כדורגל טוב ותעשה פלייאוף עליון בצורה לא מקרית.
כרגע התחושה שלי היא שגם אם נעשה פלייאוף עליון זה יהיה מקרי.חוץ מהמשחק מול ביתר, לא נהנתי מהפועל באף משחק (גם לא מהרבעייה מול פ״ת).
לא חושב שיש משחק שבו אנחנו באמת פייבוריטים בליגה הזאת. כל משחק זה 50-50 והכדורגל שלנו ברובו מקרי.
אז סבבה, אולי בסוף נעשה פלייאוף עליון. אבל כרגע לא מרגיש כמעט אף שינוי ביחס לניסנובים. הלוואי ובשנים הקרובות זה ישתנה
אני אישית נהנתי מהמשחק מול הפועל פ"ת, אבל הנאה זה כבר עניין סובייקטיבי.
לגבי היכולת השנה אני מסכים ולדעתי זה בעיקר נובע מטעות במינוי המאמן, סה"כ מבחינת סגל יש לנו סגל טוב שלא נופל אם לא טוב יותר מהסגל של הפועל חיפה לדוג'.
פלייאוף עליון זאת צריכה להיות המטרה של הפועל בכל שנה, ואם לא מגיעים לשם זה כשלון.
לעניין המשפט המודגש - אני חושב שאתה טועה, מרגישים יחס שונה מאד.
החל ממחירים לטובת הקהל, מרצ'נדייז וגם כרגע לפחות בלי מכירות חיסול.
-
- קיבל.ה 2324 לייקים
שמע, אם לדבר באופן תאורטי אתה צודק, באופן מעשי אתה טועה.האדס כתב: ↑09 ינואר 2024, 14:11צריך להתבסס בפלייאוף עליון. חה.לירון האדום כתב: ↑09 ינואר 2024, 14:06למה זה לא מדד?oleg neduda כתב: ↑09 ינואר 2024, 09:47 אני לא חושב שפלייאוף עליון או פלייאוף תחתון זה המדד להצלחה בעונה הזאת. אני מבחינתי איבדתי עניין לחלוטין בקבוצה (והרגשתי ככה גם אחרי 3 ניצחונות רצופים). הכדורגל רע, המאמן בדיחה ולא מרגיש לי שום שינוי ביחס לשנים קודמות (למעט אולי עוד 2-3 מיליון שקל בתקציב שאפשרו לבנות סגל קצת יותר חזק).
ממש הישג היסטורי. קונספצית הניסנובים.
הפועל צריכה להיות בפלייאוף עליון כל שנה עם התקציב שלה. זו לא מטרה.
מטרה צריכה להיות להגיע לאירופה. כל דבר אחר זה לזרות חול ולשמר את הסטטוס קוו הנוראי שלנו.
אני כן מסכים שהפועל צריכה לשאוף כל עונה לסיים מינימום מקום 4.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
זה לא עניין של לדחוף את הראש בחול.
יש עניין של מציאות ותיאום ציפיות. הם לא הבטיחו לי לשפוך כסף כמו מיץ', הם לא הבטיחו לי תוך עונה אחת להיות בטופ של הכדורגל בארץ.
אני גם רוצה לראות את הפועל מפרקת את הליגה. גם לי עונת הדאבל ועונות באירופה יושבות לי עדיין במאחורה של הראש ומציקות לי.
הפעם ואיתם, בניגוד לבעלים קודמים בשנים האחרונות אני כן מצליח להיות קצת יותר אופטימי ולהאמין שתוך שנתיים - שלוש אנחנו נהיה מה שאנחנו שואפים להיות.
ימים יגידו אם טעיתי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
עוד לא התייאשת אה?L.S כתב: ↑09 ינואר 2024, 15:41זה לא עניין של לדחוף את הראש בחול.
יש עניין של מציאות ותיאום ציפיות. הם לא הבטיחו לי לשפוך כסף כמו מיץ', הם לא הבטיחו לי תוך עונה אחת להיות בטופ של הכדורגל בארץ.
אני גם רוצה לראות את הפועל מפרקת את הליגה. גם לי עונת הדאבל ועונות באירופה יושבות לי עדיין במאחורה של הראש ומציקות לי.
הפעם ואיתם, בניגוד לבעלים קודמים בשנים האחרונות אני כן מצליח להיות קצת יותר אופטימי ולהאמין שתוך שנתיים - שלוש אנחנו נהיה מה שאנחנו שואפים להיות.
ימים יגידו אם טעיתי

יחד, רק יחד! 

- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
אם מסתכלים בצורה אובייקטיבית -יש בליגה הזו 3 קבוצות "על" וכל השאר הן קבוצות פחות או יותר שוות.
ל2 קבוצות משאר הליגה,אנחנו ובית"ר,יש גם קהל גדול שנותן אקסטרה מבחינת הכנסות,עידוד,אטרקטיביות לשחקנים וכו'.
יש גם את נתניה שהיא מין קבוצת ביניים מבחינת הקהל.
לכן,כדי לעשות את ההבדל בינינו לשאר הקבוצות מלבד 3 הגדולות,ממש לא צריך הרבה.
אם לתרגם את זה לתקציב,עוד מיליון דולר יעשו את ההבדל( 3-4 שחקנים ברמה של חוסה,זובאס מבחינת זרים,צ'יבוטה או לאיוס כאשר הם במלוא יכולתם).
זה יכול להבטיח לנו בוודאות פלייאוף עליון.אולי גם אירופה.ההכנסות הכספיות מהפלייאוף יכסו את רוב ההשקעה הנוספת.זו צריכה להיות המטרה המוצהרת המיושמת של המינצברגים.
כמובן שגם מאמן וצוות מקצועי סביר ולא מה שיש לנו עכשיו.
הם לא מסוגלים מבחינה כספית לעשות את זה?
שילכו הביתה.כמו שזה נראה עד עכשיו -לצערי הם לא יכולים.
ל2 קבוצות משאר הליגה,אנחנו ובית"ר,יש גם קהל גדול שנותן אקסטרה מבחינת הכנסות,עידוד,אטרקטיביות לשחקנים וכו'.
יש גם את נתניה שהיא מין קבוצת ביניים מבחינת הקהל.
לכן,כדי לעשות את ההבדל בינינו לשאר הקבוצות מלבד 3 הגדולות,ממש לא צריך הרבה.
אם לתרגם את זה לתקציב,עוד מיליון דולר יעשו את ההבדל( 3-4 שחקנים ברמה של חוסה,זובאס מבחינת זרים,צ'יבוטה או לאיוס כאשר הם במלוא יכולתם).
זה יכול להבטיח לנו בוודאות פלייאוף עליון.אולי גם אירופה.ההכנסות הכספיות מהפלייאוף יכסו את רוב ההשקעה הנוספת.זו צריכה להיות המטרה המוצהרת המיושמת של המינצברגים.
כמובן שגם מאמן וצוות מקצועי סביר ולא מה שיש לנו עכשיו.
הם לא מסוגלים מבחינה כספית לעשות את זה?
שילכו הביתה.כמו שזה נראה עד עכשיו -לצערי הם לא יכולים.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
חוזר בי מהמשפט המודגש. אני מסכים שיש שינוי. אבל ברמת הכדורגל אני לא מרגיש שיש פה משהו אחר. קבוצה שכל משחק (למעט דרבי וחיפה) אצלה הוא 50-50. ככה הרגשתי גם עם הניסנובים.לירון האדום כתב: ↑09 ינואר 2024, 14:58נכון, אבל עם ניסנוב גם נאבקנו בתחתית נגד הירידה, ניסנוב היו כמה שנים. זאת השנה הראשונה של האמריקאים.oleg neduda כתב: ↑09 ינואר 2024, 14:38בשבילי זה לא מדד. גם עם הניסנוב עשינו פלייאוף עליון.לירון האדום כתב: ↑09 ינואר 2024, 14:06
למה זה לא מדד?
אני אישית נהנתי מהמשחק מול הפועל פ"ת, אבל הנאה זה כבר עניין סובייקטיבי.
לגבי היכולת השנה אני מסכים ולדעתי זה בעיקר נובע מטעות במינוי המאמן, סה"כ מבחינת סגל יש לנו סגל טוב שלא נופל אם לא טוב יותר מהסגל של הפועל חיפה לדוג'.
פלייאוף עליון זאת צריכה להיות המטרה של הפועל בכל שנה, ואם לא מגיעים לשם זה כשלון.
לעניין המשפט המודגש - אני חושב שאתה טועה, מרגישים יחס שונה מאד.
החל ממחירים לטובת הקהל, מרצ'נדייז וגם כרגע לפחות בלי מכירות חיסול.
בכל מקרה, אין פה שאלה - ברור שאני מעדיף את האמריקאים על הניסנובים. זאת לא הייתה הכוונה שלי.
מקווה שנראה לאורך שנים גרף שיפור, אחרת חבל על הזמן של כולנו
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני לא ביקשתי שנפרק את הליגה.L.S כתב: ↑09 ינואר 2024, 15:41זה לא עניין של לדחוף את הראש בחול.
ימים יגידו אם טעיתי
אבל אפשר להתחיל בלשים על הקווים מאמן. בסדר?
-
- קיבל.ה 219 לייקים
הישגים = שחקנים ברמה גבוהה = תקציב גבוה = בעלים ששם כסף מהכיס בנוסף להכנסות הקבועות.
האמריקאים הצהירו שפרט לסכום שהם הביאו בהתחלה הם לא מתכוונים להוציא כסף מהכיס.
אם הם יעמדו במילה שלהם אז מה שהיה זה מה שיהיה. חבל לצפות ליותר. כגודל הציפיות גודל האכזבות.
מועדון הפועל תל אביב צריך בעלים בסדר גודל של שחר-גולדהאר. שישקיעו את כל האנרגיות שלהם להביא אחד כזה כי לבד הוא לא יבוא.
האמריקאים הצהירו שפרט לסכום שהם הביאו בהתחלה הם לא מתכוונים להוציא כסף מהכיס.
אם הם יעמדו במילה שלהם אז מה שהיה זה מה שיהיה. חבל לצפות ליותר. כגודל הציפיות גודל האכזבות.
מועדון הפועל תל אביב צריך בעלים בסדר גודל של שחר-גולדהאר. שישקיעו את כל האנרגיות שלהם להביא אחד כזה כי לבד הוא לא יבוא.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אז....אור דדיה ?
אני רק שאלה - מי זה?
אני רק שאלה - מי זה?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2324 לייקים
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
הייתי מתעלם מone
מתמקד בהדר או באופיר סער שמשום מה עדיין ישן צהריים כמה ימים
לא פרסם וולקאמים שהיו
מתמקד בהדר או באופיר סער שמשום מה עדיין ישן צהריים כמה ימים
לא פרסם וולקאמים שהיו
-
- קיבל.ה 1081 לייקים
הגרמנים 10 דק ראשונות עושים במכנסיים אין תיאור אחר
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
איך אני מתגעגע שהקבוצה שלנו תהיה חלק ממשחקים כאלה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
יש רק קבוצה אחת בארץ שתקבל את השריקה הזאת
-
- קיבל.ה 2437 לייקים
חיפה קבוצה עם סגל עדיף משל מכבי (למרות שאין לי ספק שייגמר 2 1 למכבי בסוף )
-
- קיבל.ה 371 לייקים
נדפקה לי הטלוויזיה במפתיע, קישור איכותי?
-
- קיבל.ה 391 לייקים
רואה את הקצב שחיפה משחקים, מזכיר את הקצב שאנחנו שיחקנו מולם. הנענו כדור ולא נתנו להם לנשום. עד שנכנס אייבינדר והרס לנו את הסיכוי לנצח ואת הטיפה העליונות שהייתה לנו. לחשוב איך היה מסתיים דרבי ואיך הייתה נראית העונה הזאת אם חן סול האפס לא מאריך לו חוזה.
מדהים ההשפעה של שחקן אחד על הקבוצה הזאת.
ומדאיג שאדם חסר הבנה בכדורגל אחראי על הבנייה של הקבוצה הזאת, מה יהיה עונה הבאה ..
ומדאיג שאדם חסר הבנה בכדורגל אחראי על הבנייה של הקבוצה הזאת, מה יהיה עונה הבאה ..
-
- קיבל.ה 205 לייקים
אחרי המון המון זמן שלא ראיתי ליגה ישראלית חוץ מהפועל, אני מבין עכשיו למה
איפה אנחנו ואיפה זה.. תסכול
איפה אנחנו ואיפה זה.. תסכול
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
מדהים איך במשחק של מכבי נגד חיפה גם כאן אתה יוצא על אייבינדר, זה גובל באובססיה לא בריאהוינסנט כתב: ↑10 ינואר 2024, 21:25 רואה את הקצב שחיפה משחקים, מזכיר את הקצב שאנחנו שיחקנו מולם. הנענו כדור ולא נתנו להם לנשום. עד שנכנס אייבינדר והרס לנו את הסיכוי לנצח ואת הטיפה העליונות שהייתה לנו. לחשוב איך היה מסתיים דרבי ואיך הייתה נראית העונה הזאת אם חן סול האפס לא מאריך לו חוזה.
אבל בא לי לזרום איתך
אשמח גם שתסביר לי איך עם אייבינדר לא היה משחק עכשיו בהפועל אז לא הייתה מלחמה
-
- קיבל.ה 391 לייקים
זה לא אובססיה, זה לראות את המציאות שאנחנו נמצאים בה והמציאות היא שהשחקן הזה תוקע כל אפשרות שלנו להתמודד על הצמרת ומשחקים מול הגדולות. הרכות שלו שגרמה לאינספור דרבים שקיבלנו בהם תבוסות (לא רק בגללו אבל גם), אבל ההוכחה הכי גדולה הייתה מול חיפה, פשוט היינו יותר טובים וזה בזכות אמצע חזק ששלט במשחק הגנתית והתקפית. אייבינדר לא קיים בשתי הבחינות האלו.Red Wolf כתב: ↑10 ינואר 2024, 21:34מדהים איך במשחק של מכבי נגד חיפה גם כאן אתה יוצא על אייבינדר, זה גובל באובססיה לא בריאהוינסנט כתב: ↑10 ינואר 2024, 21:25 רואה את הקצב שחיפה משחקים, מזכיר את הקצב שאנחנו שיחקנו מולם. הנענו כדור ולא נתנו להם לנשום. עד שנכנס אייבינדר והרס לנו את הסיכוי לנצח ואת הטיפה העליונות שהייתה לנו. לחשוב איך היה מסתיים דרבי ואיך הייתה נראית העונה הזאת אם חן סול האפס לא מאריך לו חוזה.
אבל בא לי לזרום איתך
-
- קיבל.ה 1410 לייקים
ההרכב של הפועל העונה הוא:וינסנט כתב:זה לא אובססיה, זה לראות את המציאות שאנחנו נמצאים בה והמציאות היא שהשחקן הזה תוקע כל אפשרות שלנו להתמודד על הצמרת ומשחקים מול הגדולות. הרכות שלו שגרמה לאינספור דרבים שקיבלנו בהם תבוסות (לא רק בגללו אבל גם), אבל ההוכחה הכי גדולה הייתה מול חיפה, פשוט היינו יותר טובים וזה בזכות אמצע חזק ששלט במשחק הגנתית והתקפית. אייבינדר לא קיים בשתי הבחינות האלו.Red Wolf כתב: ↑10 ינואר 2024, 21:34מדהים איך במשחק של מכבי נגד חיפה גם כאן אתה יוצא על אייבינדר, זה גובל באובססיה לא בריאהוינסנט כתב: ↑10 ינואר 2024, 21:25 רואה את הקצב שחיפה משחקים, מזכיר את הקצב שאנחנו שיחקנו מולם. הנענו כדור ולא נתנו להם לנשום. עד שנכנס אייבינדר והרס לנו את הסיכוי לנצח ואת הטיפה העליונות שהייתה לנו. לחשוב איך היה מסתיים דרבי ואיך הייתה נראית העונה הזאת אם חן סול האפס לא מאריך לו חוזה.
אבל בא לי לזרום איתך
אליסון
אלכסנדר, ואד דייק, ראמוס, רוברטסון
קאסימירו, דה בריינה, וינסיוס ואייבינדר
האלאנד והארי קיין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1081 לייקים
את היד הזאת הוא הולך לראות בואר אבל את הספק יד של ארצל פסלו אוטומטית מבלי לראות בכלל
-
- קיבל.ה 802 לייקים
הקינדה הזה שחיפה הביאו - ליצן אמיתי
-
- קיבל.ה 1081 לייקים
-
- קיבל.ה 2324 לייקים