נשבע שזה לא נראה כאילו הוא שייך להפועל
לא מתורגל, לא מתואם, כאילו תלוש מהמציאות
מרגיש כאילו הוא נקלע לעסק ביש ולא יודע איך לצאת ממנו
נועם בונה
צריך לתת לו מכות עם חוט חשמל.
רק לא רך.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
מסכים, גם אני חושב שההתנהגות של אל ים אליו דוחה.אוגוסטוס היל כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 08:35 אין כמה לבזות זר בן 21 שלא יודע מילה בעברית בתוך מועדון שעוד לא יודע מי הוא, עם מאמן שעוד לא ברור מה הוא יודע ומה הוא רוצה.
אהדה אמיתית
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
האמת - ממש מגעילה. עלה לו לאל ים לא ברור למה ועל מהרדפוקס כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 10:28מסכים, גם אני חושב שההתנהגות של אל ים אליו דוחה.אוגוסטוס היל כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 08:35 אין כמה לבזות זר בן 21 שלא יודע מילה בעברית בתוך מועדון שעוד לא יודע מי הוא, עם מאמן שעוד לא ברור מה הוא יודע ומה הוא רוצה.
אהדה אמיתית
-
- קיבל.ה 753 לייקים
אני מקווה מאד שאל ים מיוזמתו יתנצל, ואם לא מיוזמתו אז שמישהו מהצוות המיקצועי שיעיר לו ויזום את זה.אוגוסטוס היל כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 10:34האמת - ממש מגעילה. עלה לו לאל ים לא ברור למה ועל מהרדפוקס כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 10:28מסכים, גם אני חושב שההתנהגות של אל ים אליו דוחה.אוגוסטוס היל כתב: ↑27 אוגוסט 2023, 08:35 אין כמה לבזות זר בן 21 שלא יודע מילה בעברית בתוך מועדון שעוד לא יודע מי הוא, עם מאמן שעוד לא ברור מה הוא יודע ומה הוא רוצה.
אהדה אמיתית
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
בעיני הוא נראה יותר מתאים כרגע לפתוח במרכז השדה לצד רודריגז מכל אחד אחר. לא כי הוא טוב (הוא נראה מפוחד מהצל של עצמו), אלא כי הוא היחיד בקישור שלנו עם ניידות מסוימת. המהלך שבו הוא לקח את הכדור, פרץ לרחבה ובעט מול השוער החוצה (אגב, זה או פאול או קרן, השופט הזה ליצן מוחלט), זה מהלך שאיינבינדר וקנצפולסקי לא מסוגלים לנפק גם אם הם יפתחו כל משחק במשך חמש עונות רצוף.
היחיד מלבדו עם איזושהי ניידות בקישור זה רן בנימין שלא מסוגל להחזיק בכדור חצי שניה מבלי לאבד.
היחיד מלבדו עם איזושהי ניידות בקישור זה רן בנימין שלא מסוגל להחזיק בכדור חצי שניה מבלי לאבד.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
הוא חייב לשפר את הפיזיות והכוח! אחרת אין לו מה לחפש במגרש.
לזכותו (ולחובתו של הצוות המיקצועי) צריך להגיד שהוא נכנס לקישור (אל ים, איבינדר, בנימין) שממילא היה גרוע , רך ובנחיתות מספרית מול סכנין.
סכנין היו אגרסיביים ורצו יותר הוא כמעט ולא זכה באף מאבק על כדור.
חבל שבהזדמנות הנהדרת שיצר לא מסר לשחקנים הפנויים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 271 לייקים
חלבי ממש, זה נראה כאילו הוא מטייל על המגרש, עושה אימון שחרור, אבל לא יודע אולי זה רק אני.
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
עדיין אני חושב שאם ישחק לצידו רודריגז הוא ייראה יותר טוב. החיסרון העיקרי שלו ממה שראיתי זה משחק הראש. דווקא כן חילץ כמה כדורים באגרסיביות אבל פעמיים בשני המשחקים האחרונים פספס כדורי ראש שהפכו למצב מסוכן של היריב. במהלך ההתקפי, חייב היה למסור לאחד מהחלוצים אבל זה קרה מהר ותוך שבריר שנייה הם כבר היו באופסייד. שניהם נשארו באופסייד כשהוא נע קדימה כך שלא נשארה לו הרבה ברירה חוץ מללכת לבד. יש לו כדורגל ואם יתאקלם ישתפר (בתקווה, אני כבר לא סומך על האינטואיציות שלי).
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
אם זה הסגל, והוא מתעקש קו 5 אז האמצע צריך להיות חוסה, בונה ואלטמן טיפה קדימה
- SickleCell
- קיבל.ה 468 לייקים
חוזר בי מכל הצהרה קודמת על קיומו של כישרון כלשהו ברגליים של הבחור הזה. כל כך חסר תועלת, לא משתלט על כדורים פשוטים, לא מגיע לקבל כדור, רך הגנתית. הוא לא גיבוי טוב לאמצע. תקוותי שיראה את דרכו החוצה בהשאלה לאור ההחתמות האחרונות.
-
- קיבל.ה 516 לייקים
הוא כל כך רע... ורך.
הוא לא מסתדר עם פעולות פשוטות של לעצור כדור, אז למסור לעומק נורמלי אין מה לצפות.
אם יש אפשרות אז לשחרר בינואר.
הוא לא מסתדר עם פעולות פשוטות של לעצור כדור, אז למסור לעומק נורמלי אין מה לצפות.
אם יש אפשרות אז לשחרר בינואר.
- זיטו
- קיבל.ה 326 לייקים
חחחחחח וואו. כלום.
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
-
- קיבל.ה 295 לייקים
חרא של משחק שלו, אבל על כמה ילדים בני 21 שמעתי את המילים האלה..
לא נראה מבטיח, אבל בטח לא הייתי זורק אותו לים אחרי הכלום דק שהוא קיבל עד עכשיו. אולי השאלה
לא נראה מבטיח, אבל בטח לא הייתי זורק אותו לים אחרי הכלום דק שהוא קיבל עד עכשיו. אולי השאלה
-
- קיבל.ה 341 לייקים
לא להאמין שזה יצא מהנוער של ליון.
ניר לקס לידו נראה כמו בוסקטס.
ניר לקס לידו נראה כמו בוסקטס.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
-
- קיבל.ה 411 לייקים
הושאל להפועל עכו לפי ONE.
טרם מופיע בהתאחדות.
טרם מופיע בהתאחדות.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
התחלנו עם רכש מליוןאונישנקו כתב:הושאל להפועל עכו לפי ONE.
טרם מופיע בהתאחדות.
סיימנו עם שחקן בעכו....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 939 לייקים
ליון ב' או משהו כזה (ליגה רביעית). ידענו מה אנחנו מקבלים.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
חייב לעבוד על הפיזיות שלו, אגרסיביות, ונחישות, מקווה שתקופת ההשאלה תסייע לו להתפתח כשחקן לגיטימי בליגה, שיהיה לו ולנו בהצלחה, סה"כ בחור חביב לא פשוט להיות שחקן זר שלא דובר מילה בעברית ופעם ראשונה מחוץ למדינתו, גם צעיר בגיל....
-
- קיבל.ה 398 לייקים
זה מה שמקבלים מסוכנות סקאוטינג זרה?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
מקווה שיצליח בעכו
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!