ליידנר לא משחק כמעט מאז שעזב, ומורגן וגרופר שחקנים פחות טובים ממנו
אז לא תודה
מהההה?! מורגן וגרופר פחות טובים מיהב? באיזה עולם?oleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:10ליידנר לא משחק כמעט מאז שעזב, ומורגן וגרופר שחקנים פחות טובים ממנו
אז לא תודה
הדשא של השכן קלאסירווי כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:18מהההה?! מורגן וגרופר פחות טובים מיהב? באיזה עולם?oleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:10ליידנר לא משחק כמעט מאז שעזב, ומורגן וגרופר שחקנים פחות טובים ממנו
אז לא תודה
וליידנר פשוט מחלים מפציעה זה לא שהוא לא משחק מקצועית.
מה? פתח זוועת עולם את התקופה אצלנו ולאט לאט השתפר. כשהוא סיים היה ברור שהוא שחקןoleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:21הדשא של השכן קלאסירווי כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:18מהההה?! מורגן וגרופר פחות טובים מיהב? באיזה עולם?oleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:10
ליידנר לא משחק כמעט מאז שעזב, ומורגן וגרופר שחקנים פחות טובים ממנו
אז לא תודה
וליידנר פשוט מחלים מפציעה זה לא שהוא לא משחק מקצועית.
כשגרופר היה פה לא היה כמעט אחד שחשב שהוא שחקן טוב
ומורגן זה האברייטד הכי גדול בעולם. מגן חלש ובלם סביר
אז הלכתי לאשכול שלו שהיה פעיל עד שעזב, ומסתבר שכשהיה בהפועל מעט מאוד חשוב שהוא ״שחקן״. התגובות שם נעות בין שחקן לא רע עם פוטנציאל לשחקן גרוע. אבל כרגיל, הדשא של השכןההוא שאמרו לו כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:23מה? פתח זוועת עולם את התקופה אצלנו ולאט לאט השתפר. כשהוא סיים היה ברור שהוא שחקןoleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:21הדשא של השכן קלאסי
וואלק, הייתי בטוח שגם אז זאת הייתה הדעה הרווחתoleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:42אז הלכתי לאשכול שלו שהיה פעיל עד שעזב, ומסתבר שכשהיה בהפועל מעט מאוד חשוב שהוא ״שחקן״. התגובות שם נעות בין שחקן לא רע עם פוטנציאל לשחקן גרוע. אבל כרגיל, הדשא של השכןההוא שאמרו לו כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:23מה? פתח זוועת עולם את התקופה אצלנו ולאט לאט השתפר. כשהוא סיים היה ברור שהוא שחקןoleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 09:21
הדשא של השכן קלאסי
הלחצת אותי פחדתי כבר שקרה לו משהו.7even כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 00:02 לןקח חזרה כל מה שאי פעם רשמתי על יואב אהבה גורפינקל.
ראיתי אותו בלפחות 2 לוויות השבוע, ובנוסף מגיע לשחק עם ילדים מהעוטף בבתי מלון, מצולם בלא מעט מקומות.
בין אם זה להביע הזדהות או לשמח אנשים וילדים.
לוכפת לי אם הפועל ביקשו או שהוא עשה את זה מיוזמתו. הוא ריגש אותי.
נשבע שלעולם לא אבוא אליו בתלונה על אי סגירה באגף שמאל או החמצה מול שער ריק בדרבי.
ארז שדה כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 08:24הלחצת אותי פחדתי כבר שקרה לו משהו.7even כתב: ↑13 אוקטובר 2023, 00:02 לןקח חזרה כל מה שאי פעם רשמתי על יואב אהבה גורפינקל.
ראיתי אותו בלפחות 2 לוויות השבוע, ובנוסף מגיע לשחק עם ילדים מהעוטף בבתי מלון, מצולם בלא מעט מקומות.
בין אם זה להביע הזדהות או לשמח אנשים וילדים.
לוכפת לי אם הפועל ביקשו או שהוא עשה את זה מיוזמתו. הוא ריגש אותי.
נשבע שלעולם לא אבוא אליו בתלונה על אי סגירה באגף שמאל או החמצה מול שער ריק בדרבי.
די חולק עליך. לי זה נראה שיציבות זה פחות הקטע שלו.
רוי רביבו?oleg neduda כתב: ↑01 ינואר 2024, 14:54 לא חושב שיש מגן שמאלי ישראלי טוב ממנו בליגה. הלוואי ויישאר, לדעתי יעזוב
עוד פעם אתה מתחיל...שחר כתב: ↑01 ינואר 2024, 15:49רוי רביבו?oleg neduda כתב: ↑01 ינואר 2024, 14:54 לא חושב שיש מגן שמאלי ישראלי טוב ממנו בליגה. הלוואי ויישאר, לדעתי יעזוב
משקיען, אינטליגנט, אבל נגר מארץ הנגרים.
קשה לי עם שחקנים שמתקשים לעצור כדור...מה לעשות.
אולי רוי רביבו. אבל זה שהדןגמא היחידה שלך היא מגן שמאלי שעוד לא השלים שנה מלאה אחת טובה באמת, רק ממחישה כמה גורפינקל אנדרייטדשחר כתב: ↑01 ינואר 2024, 15:49רוי רביבו?oleg neduda כתב: ↑01 ינואר 2024, 14:54 לא חושב שיש מגן שמאלי ישראלי טוב ממנו בליגה. הלוואי ויישאר, לדעתי יעזוב
דוידזאדה, פייר קורנו, רביבו. הוא איפשהו בטופ 5oleg neduda כתב: ↑01 ינואר 2024, 14:54 לא חושב שיש מגן שמאלי ישראלי טוב ממנו בליגה. הלוואי ויישאר, לדעתי יעזוב
הבעיה אצלו היא שהוא נגר, היכולות הטכנית שלו ברמה של לאומית אבל הוא מפצה על זה בכושר ופיזיות של ליגת העל.
אם רוי רביבו נגר, גורפינקל זה ג'פטו.שחר כתב: ↑01 ינואר 2024, 15:49רוי רביבו?oleg neduda כתב: ↑01 ינואר 2024, 14:54 לא חושב שיש מגן שמאלי ישראלי טוב ממנו בליגה. הלוואי ויישאר, לדעתי יעזוב
כתבתי ישראלי. קורנו לא ישראלי. את גורפינקל אני לוקח לפני דוידזאדה בכל יוםאדום כתב: ↑01 ינואר 2024, 16:43דוידזאדה, פייר קורנו, רביבו. הוא איפשהו בטופ 5oleg neduda כתב: ↑01 ינואר 2024, 14:54 לא חושב שיש מגן שמאלי ישראלי טוב ממנו בליגה. הלוואי ויישאר, לדעתי יעזוב
אני חושב ששחר התכוון שגורפינקל נגר, לא שרוי רביבו נגררדפוקס כתב: ↑01 ינואר 2024, 17:21הבעיה אצלו היא שהוא נגר, היכולות הטכנית שלו ברמה של לאומית אבל הוא מפצה על זה בכושר ופיזיות של ליגת העל.
אם רוי רביבו נגר, גורפינקל זה ג'פטו.שחר כתב: ↑01 ינואר 2024, 15:49רוי רביבו?oleg neduda כתב: ↑01 ינואר 2024, 14:54 לא חושב שיש מגן שמאלי ישראלי טוב ממנו בליגה. הלוואי ויישאר, לדעתי יעזוב
על מה אתה מדבר.
יש מצב, אם אכן כך אז אני מסכים איתו במאה אחוז.oleg neduda כתב: ↑01 ינואר 2024, 17:39אני חושב ששחר התכוון שגורפינקל נגר, לא שרוי רביבו נגר