הקבוצה האמריקאית

פורום אוהדי הפועל תל אביב
בר קולמוסא
קיבל.ה  693 לייקים

באופן טבעי קצת התנתקתי מתקשורת ספורט אבל פתאום אני רואה את הידיעה של עדי רובינשטיין שהסיכויים שמינצברגים ישארו הם קלושים. בכלל לא ידעתי שהם מחפשים לעזוב. זה מתבסס על משהו? יש ידיעות שהן מעבר לרחש-בחש?
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  237 לייקים

בר קולמוסא כתב: 22 דצמבר 2023, 23:32 באופן טבעי קצת התנתקתי מתקשורת ספורט אבל פתאום אני רואה את הידיעה של עדי רובינשטיין שהסיכויים שמינצברגים ישארו הם קלושים. בכלל לא ידעתי שהם מחפשים לעזוב. זה מתבסס על משהו? יש ידיעות שהן מעבר לרחש-בחש?
הוא גם רושם שם שסיכוי טוב שטביב יקבל מהם את הקבוצה, אז רשם....
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

https://m.one.co.il/Mobile/Article/23-2 ... tml?ref=hp

לא יודע כמה זה מהווה שיקול אבל מכירת שחקנים נוכח זה לא תלושה
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

700 אלף שקל בשנה לא הייתי מגדיר בור כלכלי
הוקיץ'
קיבל.ה  5897 לייקים

קודם כל, זה כלפי. אין סיבה להאמין למילה.
גם אם זה נכון, מה שמתואר פה נשמע כמו הפרת חוזה די בוטה.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

שינוי בתחת שלי. קבוצה קטנה היינו ונשארנו
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

ינואר בפתח, זה יהיה המבחן שלהם
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

מבחן? לאיוס ואוז׳בולוט בדרך החוצה והחתמת פרוספקט לאומית.
מניח שנראה פה עוד כל מיני ליצנים מהתוכנה של חן סול מהולל.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

האדס כתב: 26 דצמבר 2023, 22:22 מבחן? לאיוס ואוז׳בולוט בדרך החוצה והחתמת פרוספקט לאומית.
אני נוטה שלא להאמין לכלפי.
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

האדס כתב: 26 דצמבר 2023, 22:22 מבחן? לאיוס ואוז׳בולוט בדרך החוצה והחתמת פרוספקט לאומית.
גם אם לא ימכרו אותם בסוף, הנזק עם השמועות עליהם כבר נעשה. שניהם נראים בשיאם ממש.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  814 לייקים

הפועל כתב: 21 דצמבר 2023, 20:18 התחילו למכור היום ערכת מרצנדייז תרומה לתיכון נופי הבשור.
כל המוצרים בלי סמל הפועל. כולם. מענין מה התירוץ הפעם.
קיבלתי את הערכה היום
לא יודע אם רכשת אותה או לא, אבל זאת אחת הערכות המושקעות שראיתי בארץ ( כדורגל ישראלי בכל זאת)
קודם כל הכל ממותג הפועל, הקופסא, העטיפה, הנייר שעטף את הכל, אפילו החולצה היא לא של מותג אל של "הפועל תל אביב"
יש סמל אלטרנטיבי מה שנקרא, שבנוי על HTA בעיניי יפה מאוד
ככה עושים מרצנדייז (!) והלוואי ויעשו עוד
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

יהלום14אדום כתב: 26 דצמבר 2023, 22:28
גם אם לא ימכרו אותם בסוף, הנזק עם השמועות עליהם כבר נעשה. שניהם נראים בשיאם ממש.
כשהבעלים טוען שיש כסף לחיזוק בינואר ואין צורך במכירת שחקנים אבל גם לא שוללים כזאת אם תתקבל הצעה... וכל התקשורת מתחילה להפיץ ידיעות שהנה לאיובס נמכר לחיפה ואוזבולט לב"ש זה למה יש בלאגן....

צריכים לעבור את זה... ותוך שנה יפסיקו עם זה... כרגע אתם מאמינים לכל ספין שלילי על הקבוצה.
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

El dudernio כתב: 28 דצמבר 2023, 15:14
כשהבעלים טוען שיש כסף לחיזוק בינואר ואין צורך במכירת שחקנים אבל גם לא שוללים כזאת אם תתקבל הצעה... וכל התקשורת מתחילה להפיץ ידיעות שהנה לאיובס נמכר לחיפה ואוזבולט לב"ש זה למה יש בלאגן....

צריכים לעבור את זה... ותוך שנה יפסיקו עם זה... כרגע אתם מאמינים לכל ספין שלילי על הקבוצה.
לא קשור למה מאמינים. יש שמועות, סבבה לא אמרתם, לא רמזתם, יש אוהדים לקבוצה, היא לא חיה עם עצמה. תגידו הם לא למכירה.
בינתיים הכל בחצי פה. השמועות הללו עושות נזק וצריך לטפל בזה.
יאללה הביתה!!!
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

יהלום14אדום כתב: 28 דצמבר 2023, 16:11
El dudernio כתב: 28 דצמבר 2023, 15:14

לא קשור למה מאמינים. יש שמועות, סבבה לא אמרתם, לא רמזתם, יש אוהדים לקבוצה, היא לא חיה עם עצמה. תגידו הם לא למכירה.
בינתיים הכל בחצי פה. השמועות הללו עושות נזק וצריך לטפל בזה.
מצטרף לדעתכם! :rose:
כתבתי לפני ימספר ימים, שהיה נכון לשמוע את ההנהלה, ולא לתת לכתבלבים לבנות לנפח ספקולציות. מסכים, נוצר נזק מסויים ברחש-בחש מסביב לקבוצה.
יש יותר מידי חורשי רעת הפועל וההנהלה הנוכחית שמתחשבנים ונעלבים שלא שאלו\התיעצו\ דיברו\ פנו אליהם\הציעו להם להיות עורים או מאמנים וכו והם מפיצים רעל ומטפטפים שינאה והשמצות. יש הבדל בין לנסות להיות אוביקטיבים לבין להשחיר במתקוון.
נכון אנחנו לא מבריקים, לא משחקים סקסי, הבעלים החדשים די גרושניקים אבל דחילאק, היה יותר טוב עם טביב\רמון\ ניסנוב?
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אבל אין דבר כזה לא למכירה ולכן הם לא יגידו את זה
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

הפועל תל אביב תפגוש ביום ראשון הקרוב את מכבי חיפה בבלומפילד למשחק מסקרן למדי, ובינתיים בעלי המועדון, דייוויד מינצברג, שיגר מכתב לאוהדי הקבוצה.

לשון ההודעה: "בראש ובראשונה, אני מקווה שאתם ובני משפחותיכם בסדר עד כמה שניתן בזמנים קשים אלה. החדשות שמגיעות מגבולות הדרום והצפון קשות מאוד - ואני מתפלל שהמלחמה הזו תסתיים במהרה כשישראל תנצח, בני הערובה יחזרו למשפחותיהם במהרה ונתחיל עידן חדש של שלום ותקווה.

זה מחמם את הלב לראות את האוהדים הנפלאים שלנו מתחילים לחזור ליציע בשבועות האחרונים, את הילדים המדהימים של קיבוצי הדרום צועדים עם שחקנינו בעלייה למגרש עם חיוכים אמיצים ויפים - ולראות אוהדים מכל הגילאים חולקים רגעים של שמחה ואושר עם השחקנים שלנו.

עם הבשורה שמכסת האוהדים תגדל כעת ל-15,000 אוהדים, אני רוצה להודות לראשי המנהלת, ההתאחדות ומשרד הספורט, עיריית תל אביב וצה"ל על עבודתם הבלתי נלאית והראויה להערכה, שאפשרה זאת. כולנו מקווים שהכדורגל יוכל להוות מפלט של שמחה ומגדלור של אור בתקופה מורכבת וכואבת - לאוהדים בבית, לאוהדים בחזית, לאוהדים שנעקרו מבתיהם, ומעל הכל - למען האוהדים שאיבדו את יקיריהם.

כדורגל הוא חלק חשוב מהחברה הישראלית. הוא מספק מפלט ומאחד אנשים, מספק שעות של דיונים ברשת וגם בשיחות אישיות ויכול להוות גשר משמעותי למדינת ישראל להתחבר עם שאר העולם. כדורגל נותן לנו שמחה, מקור התאוששות - ותקווה. כדורגל נותן לנו במה ואפשרות להשמיע את קולנו.

כשאנו מתחילים לחזור למגרשים בכמות גדולה יותר, זו חובתנו לכבד את המסורת של הכדורגל הישראלי ובמקביל לשאוף להיות טובים יותר ממה שהיינו קודם. יש לשמור על האוהדים ולהתייחס אליהם בכבוד. אצטדיוני כדורגל חייבים להיות מקומות שבהם ילדות וילדים בכל גיל יוכלו ליהנות ממשחקים עם אבות, אימהות, סבים וסבתות – ועם אפס סובלנות לאלימות, גזענות, אנטישמיות או אפליה מכל סוג שהוא.

הכדורגל הישראלי מלא במועדונים גדולים, שחקנים נהדרים ואוהדים נהדרים עם תשוקה שאין שנייה לה. יריבויות ספורטיביות חשובות מאוד בכדורגל מקצועני ויש לחגוג אותן במגרש, אבל לשנאה אין מקום במשחק היפה הזה, או במדינה היפה שלנו.

זה חשוב מאוד, כיוון שכעת עיני העולם מופנות לישראל כמו שלא היו מעולם. חשוב שכאשר אנשים רואים אלפי אוהדים במשחק כדורגל ישראלי, הם יראו את המדינה הנהדרת שלנו כפי שהיא באמת - חברה תוססת הבנויה על אמונה בלתי מעורערת שהשלום אפשרי ושאהבה וטוב תמיד ינצחו את השנאה והרוע".
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

מילים יפות
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

שטויות יפות
Xavi
קיבל.ה  1077 לייקים

זה נראה שכל מה שמעניין אותם זה שורת הרווח/הפסד גם אם זה כולל לחטוף שביעיות כל שבוע. הם בנו מהתחלה על הקהל כמכניס כספים המשמעותי העונה והמלחמה דפקה להם הכל.
עכשיו הם מנסים לתקן נזקים והנה כבר יש דיבורים על להיפטר מהחוזה של אוזבולט.
זאת הבעיה כשהבעלים שהם לא אוהדים, וזה מתסכל כי שוב אנחנו בתקרת זכוכית הזאת של להתברג לצמרת וצריכים קצת פוש (מאמן מנוסה, חיזוק נקודתי) אבל במקום זה מקבלים כאפה שמורידה אותנו שוב למטה.
ונרקומן
קיבל.ה  301 לייקים

Xavi כתב: 31 דצמבר 2023, 10:27 זה נראה שכל מה שמעניין אותם זה שורת הרווח/הפסד גם אם זה כולל לחטוף שביעיות כל שבוע. הם בנו מהתחלה על הקהל כמכניס כספים המשמעותי העונה והמלחמה דפקה להם הכל.
עכשיו הם מנסים לתקן נזקים והנה כבר יש דיבורים על להיפטר מהחוזה של אוזבולט.
זאת הבעיה כשהבעלים שהם לא אוהדים, וזה מתסכל כי שוב אנחנו בתקרת זכוכית הזאת של להתברג לצמרת וצריכים קצת פוש (מאמן מנוסה, חיזוק נקודתי) אבל במקום זה מקבלים כאפה שמורידה אותנו שוב למטה.
פה האחריות נופלת על מי שמתווה את מדיניות הרכש, וזה לא הבעלים. הבעלים בסוף שומע (כנראה מחן סול) מה הקבוצה צריכה מאנשי המקצוע ופועל בהתאם.
אנחנו לא באמת יכולים לדעת האם הצוות המקצועי לא דורש מספיק מההנהלה או שההנהלה מסרבת לדרישות הצוות המקצועי. לדעתי הצוות המקצועי לא דורש מספיק ולא אסרטיבי מספיק. (בכל זאת, חסרי ניסיון)
כך או כך - מה שהאמריקאים עושים זה מעבר למה שראינו פה הרבה שנים וזה כבר משהו.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

בעלים שמביא לצוות המקצועי אנשים חסרי ניסיון, שמסתכלים על כל יום שלהם בהפועל ת״א כי ״אלוהים נגע בי, לא מאמין שזה קרה״, מן הסתם מסדרים לעצמם חיים קלים יותר מבחינת דרישות. אתה רואה את חן סול דופק על השולחן של מינצברג שהוא רוצה רכש? הצחקת אותי. לצייר את זה כאיזושהי מערכת יחסים בין ״בעלים״ ל״צוות מקצועי״ זה באמת רמות יוצאות דופן של ראש בתוך האדמה.
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

אנחנו מסיימים את הסיבוב הראשון במרחק של 6 נקודות גג ממקום שלישי שאלו הפועל חיפה,
ויותר הגיוני שנסיים במרחק 3-4 נקודות ממקום שלישי.
בעונה כזאת, אירופה נמצאת במרחק נגיעה, אני מקווה שהם מבינים את זה והמבחן שלהם יהיה בינואר.
עם חיזוק נכון ואנחנו יכולים להגיע בשנה הבאה לאירופה
ונרקומן
קיבל.ה  301 לייקים

האדס כתב: 31 דצמבר 2023, 10:59 בעלים שמביא לצוות המקצועי אנשים חסרי ניסיון, שמסתכלים על כל יום שלהם בהפועל ת״א כי ״אלוהים נגע בי, לא מאמין שזה קרה״, מן הסתם מסדרים לעצמם חיים קלים יותר מבחינת דרישות. אתה רואה את חן סול דופק על השולחן של מינצברג שהוא רוצה רכש? הצחקת אותי. לצייר את זה כאיזושהי מערכת יחסים בין ״בעלים״ ל״צוות מקצועי״ זה באמת רמות יוצאות דופן של ראש בתוך האדמה.
רוב הסיכויים שאתה צודק, אבל שאלה אמיתית - מה אתה יודע על חן סול שאתה כ"כ בטוח שהוא בובה ולא דופק לו על השולחן? הפודקאסט המסכן הזה של החצי שעה? מאיפה אתה כ"כ בטוח שזה המצב? וזה שאני לא בטוח בזה כי אין באמת דרך לדעת את זה מחוץ למועדון, אומר שאני עם ראש באדמה?

תגיד, הפסימיות והביקורתיות הזו היא משהו מולד או שזה כבר סתם הרגל אחרי כל כך הרבה שנים גרועות? לא מצליח להבין את הזלזול הזה של כל הקהל כאילו מישהו חייב לכם משהו. באמת אבל באמת לא מצליח.
אולי המצב הפוך? אולי הבעלים לא שמים מספיק כסף? אולי שחקנים לא רוצים להגיע להפועל? אולי יש חובות שעדיין צריכים להיסגר מהבעלים הקודמים שמונעים מהם להשקיע עוד? אולי הסיפור של הדילול מניות מול הניסנוב מגביל אותם בהשקעה?
המון סימני שאלה שנבין אותם עם הזמן אבל בינתיים, הנחרצות הזאת שלך כנגד ההנהלה מוציאה לי ורידים במצח, אז אני באמת מנסה להבין מה אתה רואה שאני לא.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

ונרקומן כתב: 31 דצמבר 2023, 12:55
האדס כתב: 31 דצמבר 2023, 10:59 בעלים שמביא לצוות המקצועי אנשים חסרי ניסיון, שמסתכלים על כל יום שלהם בהפועל ת״א כי ״אלוהים נגע בי, לא מאמין שזה קרה״, מן הסתם מסדרים לעצמם חיים קלים יותר מבחינת דרישות. אתה רואה את חן סול דופק על השולחן של מינצברג שהוא רוצה רכש? הצחקת אותי. לצייר את זה כאיזושהי מערכת יחסים בין ״בעלים״ ל״צוות מקצועי״ זה באמת רמות יוצאות דופן של ראש בתוך האדמה.
רוב הסיכויים שאתה צודק, אבל שאלה אמיתית - מה אתה יודע על חן סול שאתה כ"כ בטוח שהוא בובה ולא דופק לו על השולחן? הפודקאסט המסכן הזה של החצי שעה? מאיפה אתה כ"כ בטוח שזה המצב? וזה שאני לא בטוח בזה כי אין באמת דרך לדעת את זה מחוץ למועדון, אומר שאני עם ראש באדמה?

תגיד, הפסימיות והביקורתיות הזו היא משהו מולד או שזה כבר סתם הרגל אחרי כל כך הרבה שנים גרועות? לא מצליח להבין את הזלזול הזה של כל הקהל כאילו מישהו חייב לכם משהו. באמת אבל באמת לא מצליח.
אולי המצב הפוך? אולי הבעלים לא שמים מספיק כסף? אולי שחקנים לא רוצים להגיע להפועל? אולי יש חובות שעדיין צריכים להיסגר מהבעלים הקודמים שמונעים מהם להשקיע עוד? אולי הסיפור של הדילול מניות מול הניסנוב מגביל אותם בהשקעה?
המון סימני שאלה שנבין אותם עם הזמן אבל בינתיים, הנחרצות הזאת שלך כנגד ההנהלה מוציאה לי ורידים במצח, אז אני באמת מנסה להבין מה אתה רואה שאני לא.
א. כל דבר שאני רושם פה, לפחות רוב, זה דעתו והנחות. אני אף פעם לא טוען שאני יודע ממקור ראשון (אולי היה מקרה אחד כזה בעבר). אני חושב שזה ה״יופי״ של פורום. מקור להחלפת דעות, לפעמים אתה חושב משהו אחד ואני אחר, זה לא אומר שאתה צודק ואני טועה. לכל היותר שיש דעות מגוונות.
ב. לגבי ראש באדמה וכו׳, זו דרך התבטאות, שהמטרה שלה היא להמחיש את דעתי. במקרה הזה, הדעה שלי היא שאתה (ולא רק אתה) מתעלמים מעובדות שדיי עומדות מולכם, ולכן האנלוגיה שבחרתי להשתמש בה היא ראש באדמה. אפשר היה להשתמש במכסה את העיניים או חי בפלאנטה אחרת, כולם במטרה זהה להמחיש את דעתי על דעתך.
ג. לא נולדתי כך, אבל אין ספק שעם השנים האהדה להפועל והחשיפה לפורום שדים לדורותיו הפכו אותי לבן אדם יותר קשה וציני, אם כבר התעניינת.
ד. אני מציע לך ולכל אחד פה, שאף אחד לא יוציא לך ורידים במצח. בטח ובטח לא מישהו שאתה לא מכיר שמדבר איתך על גבי דפים אינטרנטיים. אותי אוהבים לשלוח לשתות כוס מים כדי לעקוץ אותי, לך אני ממליץ את זה בריאותית, כחבר.
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  813 לייקים

ונרקומן כתב: 31 דצמבר 2023, 12:55 לא מצליח להבין את הזלזול הזה של כל הקהל כאילו מישהו חייב לכם משהו.
לא נכנס לדיון המלא שלכם אבל אתייחס רק לשורה הזו.
בלי הקהל הפועל היא כלום. לא כלכלית ולא מבחינת ה"יוקרה" (היחסית) שהמועדון זוכה לו.
את ניסנוב המועדון הזה לא שורד בלי הגב של הקהל שכל עונה רכש כ-9 אלף מנויים גם כשהרמה היא של ליגה שניה.
אז הייתי בכל זאת נותן קצת חשיבות לקהל.
את המשפט שאמרת יכולים לומר יואב כץ, ג'קי בן זקן, איזי שרצקי וכו'. בהפועל לא היה בעלים כבר תקופה ארוכה שיש לו זכות להוציא משפט כזה
רדיוס לבית"ר!
joshsoos
קיבל.ה  329 לייקים

עופר ינאי קח אותנו :hapoel:
צריך לקרות משהו לא צפוי ממה שראינו עד עכשיו מהדפקטים האלה, כדי שנוכל לחזור להיות קבוצת צמרת. בוא עופר, בוא.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

הצלנו לחלץ תיקו מול ריאל מדריד, סליחה חיפה, בבית שלנו, אחרי בונקר מחצית. תשואות לאמריקאים.
יאללה צאו עליי ילדי נזלת תמימים
לירון האדום
קיבל.ה  2312 לייקים

וינסנט כתב: 31 דצמבר 2023, 22:26 הצלנו לחלץ תיקו מול ריאל מדריד, סליחה חיפה, בבית שלנו, אחרי בונקר מחצית. תשואות לאמריקאים.
טרול
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

לירון האדום כתב: 31 דצמבר 2023, 23:22
וינסנט כתב: 31 דצמבר 2023, 22:26 הצלנו לחלץ תיקו מול ריאל מדריד, סליחה חיפה, בבית שלנו, אחרי בונקר מחצית. תשואות לאמריקאים.
טרול
אתה רוצה כאילו לי לזרוק לי מילה כדי לראות שאני מתעצבן? לא ילך. הבנתי שאתה ילד מושפע שרוצה צומי, אבל לא יעזור לך. שרמ*וטה של מינצברג.
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

וינסנט כתב: 01 ינואר 2024, 00:18
טרול
אתה רוצה כאילו לי לזרוק לי מילה כדי לראות שאני מתעצבן? לא ילך. הבנתי שאתה ילד מושפע שרוצה צומי, אבל לא יעזור לך. שרמ*וטה של מינצברג.
התעצבנת בסוף
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

L.S כתב: 01 ינואר 2024, 00:47

טרול
התעצבנת בסוף
מהיצור הזה, בכלל לא.
רק אמרתי לו מה הוא.
oleg neduda
קיבל.ה  1960 לייקים

L.S כתב: 01 ינואר 2024, 00:47

טרול
התעצבנת בסוף
:rofl:
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

אופטימיות זהירה.
סוגרים סיבוב כשבתכלס, בגדול, רואים שיפור מימי איציק ושרון.
בסוף השחקנים היקרים בקבוצה הופכים אותנו לקבוצת 4-7 במקום 9-12.

מקווה להמשכיות ולהמשך של המגמה של הסיבוב הזה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
זיטו
קיבל.ה  328 לייקים

ניצחונות על סכנין ואולי נתניה יהיו שכפץ מצוין להמשך הסיבוב
"יש דברים שחשובים יותר מכסף. כמו דרבי למשל" | ע. דמארי
fidel
קיבל.ה  105 לייקים

אני הייתי אתמול במשחק, ואני נתתי למינצברגים הרבה קרדיט עד עכשיו. אתמול יצאתי בתחושה של גרושניקים.. סגרו את הכניסות ובמיוחד את היציאות עד כדי דוחק במשחק עם חצי מכמות הקהל. שביט עמד ליד הכניסה לשער 7 אובד עצות..
בצד המקצועי, מרגיש לי שאין דמויות שדוחפות להישגיות ותחרותיות, והרגשתי שכולם נותנים יותר מדי כבוד לחיפה.
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

fidel כתב: 01 ינואר 2024, 15:21 אני הייתי אתמול במשחק, ואני נתתי למינצברגים הרבה קרדיט עד עכשיו. אתמול יצאתי בתחושה של גרושניקים.. סגרו את הכניסות ובמיוחד את היציאות עד כדי דוחק במשחק עם חצי מכמות הקהל. שביט עמד ליד הכניסה לשער 7 אובד עצות..
בצד המקצועי, מרגיש לי שאין דמויות שדוחפות להישגיות ותחרותיות, והרגשתי שכולם נותנים יותר מדי כבוד לחיפה.
נכנסתי אתמול לשער 7 תוך 3 דקות בדיוק
יצאתי מיד לאחר שריקת הסיום במהירות גם
לא יודע על מה אתה מדבר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
fidel
קיבל.ה  105 לייקים

L.S כתב: 01 ינואר 2024, 15:36
fidel כתב: 01 ינואר 2024, 15:21 אני הייתי אתמול במשחק, ואני נתתי למינצברגים הרבה קרדיט עד עכשיו. אתמול יצאתי בתחושה של גרושניקים.. סגרו את הכניסות ובמיוחד את היציאות עד כדי דוחק במשחק עם חצי מכמות הקהל. שביט עמד ליד הכניסה לשער 7 אובד עצות..
לא יודע על מה אתה מדבר
גם לא היו אצלך אוהדי חיפה
אני אבהיר אני יושב ב8
אבל מכניסים אותנו מ7, ולא לקח המון זמן להכנס, אבל זה היה באווירה שלא מאפיינת משחקי בית של קבוצה גדולה, כח אבטחה יותר חובבני מזה של מכבי.
והעובדות הן שלאן מכרו לחיפה כרטיסים ל8
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

fidel כתב: 01 ינואר 2024, 15:41
לא יודע על מה אתה מדבר
אני אבהיר אני יושב ב8
אבל מכניסים אותנו מ7, ולא לקח המון זמן להכנס, אבל זה היה באווירה שלא מאפיינת משחקי בית של קבוצה גדולה, כח אבטחה יותר חובבני מזה של מכבי.
ישבו בשער 8 עליון כמה חיפאים בודדים
תקשיב מי שרוצה לחפש בקטנות מה לא בסדר תמיד ימצא

אני בשער 7 לא הרגשתי אוהדי חיפה ולא ראיתי ליידי כאלה. ואני יושב על הגבול עם 8
נוכחתי לדעת שהיו כאלה רק מאיזה סרטון שראיתי הבוקר

לעומת זאת, בעונה הקודמת הם הסתובבו לי בין הרגליים בשער 7
כנל בדרבי
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2676 לייקים

L.S כתב: 01 ינואר 2024, 15:55
fidel כתב: 01 ינואר 2024, 15:41

לא יודע על מה אתה מדבר
אני אבהיר אני יושב ב8
ישבו בשער 8 עליון כמה חיפאים בודדים
תקשיב מי שרוצה לחפש בקטנות מה לא בסדר תמיד ימצא

אני בשער 7 לא הרגשתי אוהדי חיפה ולא ראיתי ליידי כאלה. ואני יושב על הגבול עם 8
נוכחתי לדעת שהיו כאלה רק מאיזה סרטון שראיתי הבוקר

לעומת זאת, בעונה הקודמת הם הסתובבו לי בין הרגליים בשער 7
כנל בדרבי
בול.
במשחק הקודם מול חיפה בבלומפילד היו לפחות 200-300 אוהדי חיפה בשער 7 למטה. היה ממש קל לזהות.
לגבי הכניסות - נכנסתי 40 דקות לפני, עם הילד. תורים לא היו. לא בכניסה ולא ביציאה.
יחד, רק יחד! :heart:
איל
קיבל.ה  98 לייקים

לא יודע על מה אתה מדבר
אני תוך דקה וחצי בפנים . לא היה עומס ולא בטיח
שליחת תגובה