שאפו הפועל. לא ציפיתי שננצח.
אתה לא באמת יודע איך דברים מתפתחים ומה התוצאה בהרכב מלאCharlie כתב: ↑24 דצמבר 2023, 21:31 אמנם זה רק משחק ליגה, אבל איזה משחק. לפנתיאון.
אחד הניצחונות הגדולים של המועדון הזה בליגה הסדירה. עם סגל כל כך חסר, מול ירושלים בהרכב מלא אחרי ניצחון גדול באירופה. מול שיפוט עוין, כשפרנקו מורחק בדקות ההכרעה והשחקנים גמורים מעייפות.
איזו קבוצה! בהרכב מלא זה נגמר 25 הפרש ומעלה . קל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אחרי השלשה של זוסמן ולפני ההתקפה שלנו הולנד עשה איתו וואחד טראש טוק והיה לי ברור שהוא הולך לזרוק כשהכדור הגיע אליו
אני כתבתי משהו בסגנון הזה. זה נכתב פשוט כי חשבתי (מניח שכמו הרוב פה) שאי אפשר לנצח את י"ם בסגל כזה, והעדפתי להפסיד עם 20-25 דקות של בר, מנפורד והולנד, מאשר להפסיד עם 35-40 דקות של כל אחד מהם.
האמת שאני חושב שמה שגרם למחשבה הזו שאי אפשר לנצח היה הסימן השאלה סביב הולנד (הגיוני לחלוטין כי הוא לא התחיל טוב ) אם הולנד היה מראה יכולת כזו (או אפילו יכולת שקרובה ליכולת שהראה במשחקים האחרונים ) אז הייתה פה הרבה יותר אמונה שאפשר לנצח לפניי סגל שכולל את הולנד , מנפורד ואלכסנדר זה לא סגל חלש בכלל ( וכמובן שחקנים מצויינים ברמה המקומית כמו טימור וזלמנסון ) ורמת המחוייבות וההקרבה שהשחקנים הביאו הובילה לתוצאה הזו , לא כזה סנסציוני כמו שנהוג היה לחשובoleg neduda כתב: ↑25 דצמבר 2023, 17:26אני כתבתי משהו בסגנון הזה. זה נכתב פשוט כי חשבתי (מניח שכמו הרוב פה) שאי אפשר לנצח את י"ם בסגל כזה, והעדפתי להפסיד עם 20-25 דקות של בר, מנפורד והולנד, מאשר להפסיד עם 35-40 דקות של כל אחד מהם.
מה שכן - שמח מאוד שטעיתי ושאנחנו שוברים את הראש לקראת המבורג אחרי הניצחון המטורף אתמול. או במילים אחרות.
לא חשבתי שאפשר לנצח את ירושלים בשום סגל שמרכיב 6 שחקנים בכירים, לא משנה מי הם. שמח שטעיתירק הפועל כתב: ↑25 דצמבר 2023, 17:49האמת שאני חושב שמה שגרם למחשבה הזו שאי אפשר לנצח היה הסימן השאלה סביב הולנד (הגיוני לחלוטין כי הוא לא התחיל טוב ) אם הולנד היה מראה יכולת כזו (או אפילו יכולת שקרובה ליכולת שהראה במשחקים האחרונים ) אז הייתה פה הרבה יותר אמונה שאפשר לנצח לפניי סגל שכולל את הולנד , מנפורד ואלכסנדר זה לא סגל חלש בכלל ( וכמובן שחקנים מצויינים ברמה המקומית כמו טימור וזלמנסון ) ורמת המחוייבות וההקרבה שהשחקנים הביאו הובילה לתוצאה הזו , לא כזה סנסציוני כמו שנהוג היה לחשובoleg neduda כתב: ↑25 דצמבר 2023, 17:26אני כתבתי משהו בסגנון הזה. זה נכתב פשוט כי חשבתי (מניח שכמו הרוב פה) שאי אפשר לנצח את י"ם בסגל כזה, והעדפתי להפסיד עם 20-25 דקות של בר, מנפורד והולנד, מאשר להפסיד עם 35-40 דקות של כל אחד מהם.
מה שכן - שמח מאוד שטעיתי ושאנחנו שוברים את הראש לקראת המבורג אחרי הניצחון המטורף אתמול.
במילה אחת:ווינריםred in blood כתב: ↑25 דצמבר 2023, 18:02 עזבו היכולת, הדבר לקחת מכאן זה המנטליות של השחקנים.
יכולנו להפסיד את זה ועוד נפסיד משחקים בעתיד, העניין זה שאנחנו יודעים שמה שיש לשחקנים בראש זה לא משנה מה התוצאה או אם הקבוצה שניה מובילה, לא משנה מה הסגל שלנו מול הסגל שלהם, לא משנה כמה עייפים וכמה יש עומס - תמיד נלחמים עד הסוף, כי תמיד אפשר לנצח את כולם.
עוד יהיו אכזבות מהעונה, ואין כאן שום הבטחה לעתיד, אבל זה בדיוק סוג הקבוצה איתה צריך לצאת לקרב.
אם אתה מתכוון לחנות המועדון אז חודשים.אוהד כורסא כתב:לא ידעתי איפה לשאול אז תסלחו לי - מישהו יודע כמה זמן בערך לוקח למשלוח של המועדון מרגע ההזמנה עד ההגעה?
אחרי שנתיים שהוצאתי שם מעל 1000 ש"ח בשנה הפסקתי לרכוש. נתתי כל כך הרבה צ'אנסים שהרגשתי כבר מטומטם.
זה בהנחה שההזמנה בכלל תגיע.... אתה אופטימי. אחרי חודשים מתקשרים לעוז והוא מחזיר לך את הכסף. אבל אתה נשאר עם טעם חמוץ כי רצית את המוצר וחיכית לו כמו טמבל.גביזון כתב:אם אתה מתכוון לחנות המועדון אז חודשים.אוהד כורסא כתב:לא ידעתי איפה לשאול אז תסלחו לי - מישהו יודע כמה זמן בערך לוקח למשלוח של המועדון מרגע ההזמנה עד ההגעה?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מה שציינת קרה לי לא אחת, הזיה.Charlie כתב:זה בהנחה שההזמנה בכלל תגיע.... אתה אופטימי. אחרי חודשים מתקשרים לעוז והוא מחזיר לך את הכסף. אבל אתה נשאר עם טעם חמוץ כי רצית את המוצר וחיכית לו כמו טמבל.גביזון כתב:אם אתה מתכוון לחנות המועדון אז חודשים.אוהד כורסא כתב:לא ידעתי איפה לשאול אז תסלחו לי - מישהו יודע כמה זמן בערך לוקח למשלוח של המועדון מרגע ההזמנה עד ההגעה?
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
שיעלו את זה לטוויטר הפאקינג בכייני של אדלסוןshaharot כתב:יש כתבה בynet שירושלים מחפשים מחליף לדזיקיץ
וככה על הדרך בתוך הכתבה רשום :
"אבל בהפסד להפועל ת"א עמד על הקווים תאודורוס ינאקופולוס, שבקבוצה התבשרו כי לא יוכל לעשות זאת שוב מכיוון שהוא לא עומד בקריטריונים של איגוד הכדורסל למאמנים זרים. "
אומנם ניצחנו אבל הם לא אמורים לקבל הפסד טכני על דבר כזה? וכנראה שפרנקו לא סתם כעס ועוד קיבל על זה טכנית...
רק בישראלshaharot כתב:יש כתבה בynet שירושלים מחפשים מחליף לדזיקיץ
וככה על הדרך בתוך הכתבה רשום :
"אבל בהפסד להפועל ת"א עמד על הקווים תאודורוס ינאקופולוס, שבקבוצה התבשרו כי לא יוכל לעשות זאת שוב מכיוון שהוא לא עומד בקריטריונים של איגוד הכדורסל למאמנים זרים. "
אומנם ניצחנו אבל הם לא אמורים לקבל הפסד טכני על דבר כזה? וכנראה שפרנקו לא סתם כעס ועוד קיבל על זה טכנית...