לאיוס ואוז'בולט, הסוף?
-
- קיבל.ה 271 לייקים
אי השיתוף שלהם היום מראה סימן לבאות, מקווה שאני טועה.
על אוז'בולט פחות הייתי נלחם, אבל לאיוס זה נכס.
חבל מאוד שמבחינת האמריקאים העונה גמורה.
עוד בסוף נסתבך בקרבות תחתית.
על אוז'בולט פחות הייתי נלחם, אבל לאיוס זה נכס.
חבל מאוד שמבחינת האמריקאים העונה גמורה.
עוד בסוף נסתבך בקרבות תחתית.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לאיוס היה חולה, מניח שלא השתמשו בו בגלל שהמשחק היה גמור
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
לא הייתי ער לזה שיש משחק בשלישי. טוב מאוד שלא שיחקו
- רדפוקס
- קיבל.ה 4723 לייקים
אם יביאו חלוץ במקום אוז׳בולט ויש עליו הצעה של כמה מאות אלפי דולרים למכור בשמחה.
אני בספק לגבי שני הדברים.
אני בספק לגבי שני הדברים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
רוטציה.... יש משחק כל כמה ימים... אי אפשר להתיש אותם.
הם פתחו על הספסל המשחק היה גמור ולכן לא נכנסו
הם פתחו על הספסל המשחק היה גמור ולכן לא נכנסו
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
נו באמת, גם אלטמן לא שיחק משחק קודם אז גם אותו רוצים למכור?
יש לו"ז צפוף ורוצים לתת מנוחה לכמה שיותר שחקנים. אין לי ספק שאלמלא היינו מובילים בבטחה הם היום משחקים היום והם גם ישחקו בשלישי.
יש לו"ז צפוף ורוצים לתת מנוחה לכמה שיותר שחקנים. אין לי ספק שאלמלא היינו מובילים בבטחה הם היום משחקים היום והם גם ישחקו בשלישי.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
תערוך את הכותרת לא הסוף ולא כלום, רוטציה יש משחק בשלישי
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לאחד עם האשכול שלי על מכירת החיסול, בבקשה.
-
- קיבל.ה 516 לייקים
הדר יעקבי דיווחה בשער השבת שאוז׳בולט לא מרוצה מהמעמד שלו וביקש מהסוכן שלו שיחפש קבוצות שיגישו הצעות עליו.
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
אי אפשר קצת להינות מהלאיוס הזה בלי חרדות על זה שהוא עוזב כל הזמן? מה אנחנו על עומדים על חוט השערה שצריך מכירה קריטית כזו? שימכרו את הנכסים שהם הביאו לפני שהם נןגעים בו
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אם מגיע מחליף ראוי לאוזבולט זה בסדר, ללאיוס יהיה קשה למצוא מחליף ישראלי, חובה למכור בלא פחות מ3 מיליון יורו, להביא מחליף ראוי/להביא את רוסה ולהשקיע בחלוץ
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
מסכים. לאיוס זה שחקן עם פוטנציאל שמגיע אלינו פעם בעשור. הקודם היה וורמוט. אין לנו יכולת לקנות שחקנים כאלה מקבוצות בליגה ומחו"ל ראינו מה אנחנו יודעים להביא מאז טופוזקוב וטלקיסקי.
מקווה שנהנה מלאיוס לפחות חצי מהזמן שנהננו מוורמוט
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
חוץ ״מהעיתונאים״ שאין להם שום מידע מהפועל אף אחד בהפועל לא דיבר על מכירה של לאיוס או אף שחקן אחר.Hapolo כתב:אי אפשר קצת להינות מהלאיוס הזה בלי חרדות על זה שהוא עוזב כל הזמן? מה אנחנו על עומדים על חוט השערה שצריך מכירה קריטית כזו? שימכרו את הנכסים שהם הביאו לפני שהם נןגעים בו
הכול זה רק ספקולציות שלהם,כדי שאחר כך יגידו פירסום ראשון.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
הנה כתבה בוואן על כך שאוזבולט מאוכזב ממעמדו, הפרידה בינואר קרובה?
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
וואי, בול. מתחיל להרגיש כמו קבוצת פיתוח שחקנים.
מאד מקווה שאלו סתם ידיעות לעטוף בהן דגים אח"כ.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 24 דצמבר 2023, 09:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 545 לייקים
לא יודע אם יש אמת בידיעות האלו או לא
אבל לא מגיע לנו פעם אחת שנתחזק בינואר דווקא בגלל שאנחנו נמצאים בעמדה טובה בליגה ולא הפוך עם החשיבה המעוותת שסבבה נמכור 2 שחקנים טובים ונקווה לטוב?? וזה בלי קשר שבמלחמה עזבו אותנו כבר 2 שחקנים
אבל לא מגיע לנו פעם אחת שנתחזק בינואר דווקא בגלל שאנחנו נמצאים בעמדה טובה בליגה ולא הפוך עם החשיבה המעוותת שסבבה נמכור 2 שחקנים טובים ונקווה לטוב?? וזה בלי קשר שבמלחמה עזבו אותנו כבר 2 שחקנים
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
הגיע הזמן שנתחזק בינואר ואני מאוד מקווה שיש להם כבר 2 זרים טובים על הכוונת, אם בסל מצליחים להביא אנשים גם בכדורגל יש כאלה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 295 לייקים
חי בשלום עם זה שאוז'בלוט יעזוב ויגיע חיזוק בעמדות אחרות. לא מחזיק ממנו יותר מדי..
-
- קיבל.ה 371 לייקים
קונה מארק קוסטה של ריינה במקום אוזבולט
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
כן הם כבר משחררים...
אפילו כשהוא מעבר רוחב הבחור הזה, מישהו מהקבוצה השניה כבר מוצא דרך להכניס את זה לשער.
יחד, רק יחד! 

- רווי
- קיבל.ה 747 לייקים
איך גיא מלמד לא אצלנו איך.. אם אוזובלוט הולך שיתאבדו עליו למרות שכץ לא ישחרר אותו כל כך מהר
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
בשכר של אוזבולט אפשר יהיה להביא זר טוב על הנייר. ככה שאם מצליחים לגרד עליו איזה 200-300 אלף אירו דמי העברה, ממש לא יפריע לי אם ימכרו אותו בהנחה שאת השכר שלו ישקיעו בחלוץ זר חדש ואיכותי
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
רק בהפועל
שחקן לא משחק משחק אחד,וכבר כל העיתונאים משחררים אותו.
אין להם איזו שביתת שחקנים אצל השטן הגדול להתעסק.
שחקן לא משחק משחק אחד,וכבר כל העיתונאים משחררים אותו.
אין להם איזו שביתת שחקנים אצל השטן הגדול להתעסק.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אולי כי הוא ביקש מהסוכן שלו להשתחרר?
נתי אתה מסוגל לקבל תפיסתית שיש משהו לא טוב בהפועל, או שתמיד זה השפעות חיצוניות, הקהל, התקשורת, ההתאחדות?
לגבי אוז׳בולוט לדעתי אי אפשר במצב הנוכחי למצוא לו תחליף טוב. לא רואה זר רציני מגיע לארץ במצב הזה, ואוז׳בולוט הוא שחקן מוכח ששווה עוד הרבה שערים העונה.
היתי מאריך לו את החוזה עם האופציה ומנסה למכור אותו בקיץ.
נתי אתה מסוגל לקבל תפיסתית שיש משהו לא טוב בהפועל, או שתמיד זה השפעות חיצוניות, הקהל, התקשורת, ההתאחדות?
לגבי אוז׳בולוט לדעתי אי אפשר במצב הנוכחי למצוא לו תחליף טוב. לא רואה זר רציני מגיע לארץ במצב הזה, ואוז׳בולוט הוא שחקן מוכח ששווה עוד הרבה שערים העונה.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
!!!
בול ככה, על העיתונאים מנסים לנחש וזורקים לכל הכיוונים.
בגלל שמינצברג אמר שיש בעיה כלכלית בגלל המלחמה, כל שחקן שמוחלף או לא עולה
בהרכב פתאום צפוי לעזוב.
בסוף 1 מ 10 הם יפגעו ואז יגידו כפי שפורסם לראשונה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
יכול להיות שיש עניינים כספיים כאלה ואחרים(בכל זאת מלחמה ועצירת העונה ומראש קבלת מועדון מבעלים שהשאירו חובות)
אבל אני חושב ומניח שאף אחד מהעתונאים, לא יודע או רואה את התמונה המלאה ולא באמת יכול להבין מה יהיה.
יכול להיות שימכרו שחקן, יכול להיות שימכרו ויביאו במקום, יכול להיות שרק יחזקו כי הזדמנות הפלייאוף העליון מביאה עוד אפשרויות ואולי גם יהיה תסריט בלהות.
הבעיה היא שאופיר סער, או עיתונאים אחרים מקבלים מעט מידע ורוצים ליצור מן הסתם באז, כי זאת עבודתם.
אם להשוות לעולם הרפואה, זה כמו שיהיה סימפטום של כאב ראש ודוקטור אופיר סער ירוץ לספר שיש אופציה שזה סרטן.
כרגע לא חכם לשפוט ולהחליט לפני שנכנסו לpet ct או mri
אבל אני חושב ומניח שאף אחד מהעתונאים, לא יודע או רואה את התמונה המלאה ולא באמת יכול להבין מה יהיה.
יכול להיות שימכרו שחקן, יכול להיות שימכרו ויביאו במקום, יכול להיות שרק יחזקו כי הזדמנות הפלייאוף העליון מביאה עוד אפשרויות ואולי גם יהיה תסריט בלהות.
הבעיה היא שאופיר סער, או עיתונאים אחרים מקבלים מעט מידע ורוצים ליצור מן הסתם באז, כי זאת עבודתם.
אם להשוות לעולם הרפואה, זה כמו שיהיה סימפטום של כאב ראש ודוקטור אופיר סער ירוץ לספר שיש אופציה שזה סרטן.
כרגע לא חכם לשפוט ולהחליט לפני שנכנסו לpet ct או mri
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
אתה קצת שוכח שאחרי שנים של הדלפות אינסופיות, מאז שהגיעו המינצברגים אין כמעט הדלפות וזה מביא לנו הרבה מאוד כתבות שליליות עוד מהקיץ (זוכר את הכתבה על האוהד, אוהד אחד, שביטל את המנוי בעקבות אכזבתו מהמינצברגים לפני שהעונה התחילה?).האדס כתב: ↑24 דצמבר 2023, 10:11 אולי כי הוא ביקש מהסוכן שלו להשתחרר?
זה לא אומר שאוז'בולט לא מאוכזב ממעמדו, זה רק אומר שאני לא מאמין למילה שכתובה בתקשורת.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
זה ששחקן מאוכזב.זה לא אומר שהקבוצה כבר משחררת אותו.
יכול להיות שבסוף הוא ישוחרר. יכול להיות שגם שחקנים אחרים ישחררו.אבל כרגע הם רק יורים בחשכה.כדי שאם זה יקרה,הם יצעקו כמו שפרסמנו.
יכול להיות שבסוף הוא ישוחרר. יכול להיות שגם שחקנים אחרים ישחררו.אבל כרגע הם רק יורים בחשכה.כדי שאם זה יקרה,הם יצעקו כמו שפרסמנו.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
יש לנו ממש עודף בחלוצים שניתן לוותר על מלך השערים שלנו
-
- קיבל.ה 419 לייקים
מרגיש כאילו הראו לאלן את הדרך החוצה ואז תדרכו שהוא לא מרוצה ממעמדו, כאילו זו יוזמה שלו.
הדבר הנכון עם אוזבולט הוא לממש את האופציה ולהחזיר להרכב. הוא מהטובים שלנו, וככה גם נוכל למכור בקיץ או להשאיר בהתאם למצב.
הדבר הנכון עם אוזבולט הוא לממש את האופציה ולהחזיר להרכב. הוא מהטובים שלנו, וככה גם נוכל למכור בקיץ או להשאיר בהתאם למצב.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
בקיץ הוא עוזב בחינם..
הדבר הנכון לעשות זה להראות כאילו הוא חלק מהרוטציה ושחקן משפיע כדי שיהיה עליו ביקוש בינואר ונוכל להחליף אותו בחלוץ אחר.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
זהו שאני לא בטוח שיביאו חלוץ אחר
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1003 לייקים
מפנים מקום לאלטמן בתפקודו החדש פירמינו סטייל
-
- קיבל.ה 419 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ההפעלה של האופציה לא שווה כלום אם הוא לא הופך לשחקן הרכב. הערך שלו יורד משמעותית, ואז קשה יהיה בכלל למכור אותו ו/או למצוא לו קבוצה ברמות שכר שלו.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
אולי אף אחד לא באמת חושב למכור אותו
גם אפשרות(למורת רוחם של סער או הכתב שפירסם שבאר שבע רוצה את אוזבולט רק אם הם יצליחו להגיע למחיר שחרור)
גם אפשרות(למורת רוחם של סער או הכתב שפירסם שבאר שבע רוצה את אוזבולט רק אם הם יצליחו להגיע למחיר שחרור)