שעה **לפני** ששיתפת את זה כבר שיתפתי את זה כדוגמה לאיך עובדים עליכם.
viewtopic.php?p=241635#p241635
השקר היחיד פה הוא הטענה שהפלסטיני\ם שיקר\ו.
אתה טועה ומטעה- הילדים לא שמו לב והניחו את הרגל על האגזוז (חוסך לך את התגובה של חלק מהמתחסדים כאן).גביזון כתב:חשוב מאד הזיוני מוח אם כרתו ראשים לתינוקות או סתם שרפו אותם.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
נזכרתי למה הפסקתי לכתוב..
הגבתי כאן מספיק עם דוגמאות של משתמשים שלפני ה-7.10 ניסו לשכנע שהחמאס הוא אירגון אזרחי ושאין באמנה שלו קריאה להשמדת ישראל ולפגיעה ביהודים.אדום נחמד כתב:נזכרתי למה הפסקתי לכתוב..
בודק פעם ראשונה אחרי חודשים, וכאילו לא השתנה כלום..
אבל מכיוון שבאמת לא קראתי כבר תקופה, אתה יכול לתת דוגמא לאיזה מתחסד שהאשים קורבנות בפשעים שביצעו בהם?
מטלי באמת התייחס לאמנת החמאס החדשה ולא לישנה. אנשים באמת ציינו את המשמעות של המילה שאהיד. יש גם כמה שמתעקשים להזכיר שדברים קורים בתוך הקשר ומסיבות מסוימות.Asafasraf כתב: ↑03 דצמבר 2023, 22:59הגבתי כאן מספיק עם דוגמאות של משתמשים שלפני ה-7.10 ניסו לשכנע שהחמאס הוא אירגון אזרחי ושאין באמנה שלו קריאה להשמדת ישראל ולפגיעה ביהודים.אדום נחמד כתב:נזכרתי למה הפסקתי לכתוב..
אבל מכיוון שבאמת לא קראתי כבר תקופה, אתה יכול לתת דוגמא לאיזה מתחסד שהאשים קורבנות בפשעים שביצעו בהם?
שיכנעו אותי שפירוש המושג ״שהאיד״ הוא פשוט חלל.
האשימו את הציונים בפיגועים ובנסיונות לרצח, הרבה לפני ה-7.10 והציעו שישראל פשוט תעמוד ולא תעשה כלום.
כשזו רמת הטיעונים, החלטתי גם אני לרדד את התגובות שלי.
אלו רק חלק מהדוגמאות של חלק מהמתחסדים כאן, של לפני ה-7.10.2023
Sent from my iPhone using Tapatalk
1. אין דבר כזה אמנת חמאס חדשה. יש מסמך עקרונות מדיני שהוציא החאמס ב 2017, לזכרוני הוא לא מבטל את האמנה.teknoboy כתב: ↑03 דצמבר 2023, 23:08מטלי באמת התייחס לאמנת החמאס החדשה ולא לישנה. אנשים באמת ציינו את המשמעות של המילה שאהיד. יש גם כמה שמתעקשים להזכיר שדברים קורים בתוך הקשר ומסיבות מסוימות.Asafasraf כתב: ↑03 דצמבר 2023, 22:59הגבתי כאן מספיק עם דוגמאות של משתמשים שלפני ה-7.10 ניסו לשכנע שהחמאס הוא אירגון אזרחי ושאין באמנה שלו קריאה להשמדת ישראל ולפגיעה ביהודים.אדום נחמד כתב:
נזכרתי למה הפסקתי לכתוב..
האשימו את הציונים בפיגועים ובנסיונות לרצח, הרבה לפני ה-7.10 והציעו שישראל פשוט תעמוד ולא תעשה כלום.
כל השאר (ה"התחסדויות" שאתה מדבר עליהן פה, למשל) הגיע מהדמיון שלך (ומהרצון שלך להמציא שמאלנים "מתחסדים" שיהיה לך קל להתווכח איתם ו\או לצאת יותר חכם מהם).
נעשה את זה פשוט: תמצא לי פה תגובה אחת של מישהו, לא משנה מי, ששקולה לטענה "הילדים לא שמו לב והניחו את הרגל על האגזוז".
תירוצים כמו "אין לי כוח לחפש" לא נחשבים.
או שתמצא דבר כזה (לא חייב להביא לינק, אתה יכול לצטט מהזיכרון) או שתבקש סליחה.
1. אולי. אני באמת לא מומחה. זה מה שהבנתי מפרופ' הלל כהן בפודקאסט המעולה ששיתפתי פה לפני כמה ימים, אבל אם אתה אומר...El dudernio כתב: ↑04 דצמבר 2023, 02:111. אין דבר כזה אמנת חמאס חדשה. יש מסמך עקרונות מדיני שהוציא החאמס ב 2017, לזכרוני הוא לא מבטל את האמנה.teknoboy כתב: ↑03 דצמבר 2023, 23:08מטלי באמת התייחס לאמנת החמאס החדשה ולא לישנה. אנשים באמת ציינו את המשמעות של המילה שאהיד. יש גם כמה שמתעקשים להזכיר שדברים קורים בתוך הקשר ומסיבות מסוימות.Asafasraf כתב: ↑03 דצמבר 2023, 22:59
הגבתי כאן מספיק עם דוגמאות של משתמשים שלפני ה-7.10 ניסו לשכנע שהחמאס הוא אירגון אזרחי ושאין באמנה שלו קריאה להשמדת ישראל ולפגיעה ביהודים.
כל השאר (ה"התחסדויות" שאתה מדבר עליהן פה, למשל) הגיע מהדמיון שלך (ומהרצון שלך להמציא שמאלנים "מתחסדים" שיהיה לך קל להתווכח איתם ו\או לצאת יותר חכם מהם).
נעשה את זה פשוט: תמצא לי פה תגובה אחת של מישהו, לא משנה מי, ששקולה לטענה "הילדים לא שמו לב והניחו את הרגל על האגזוז".
תירוצים כמו "אין לי כוח לחפש" לא נחשבים.
או שתמצא דבר כזה (לא חייב להביא לינק, אתה יכול לצטט מהזיכרון) או שתבקש סליחה.
2. שהאיד זה חלל שמת במהלך שירות האיסלאם.
3. נסיבות יש בשני הצדדים.
4. אני מאמין שהכוונה היתה לעקוץ את איציק ואולי כמה נוספים שישר מאשימים את ישראל, למשל בהפצצה על בית החולים. בהרג הנמלטים לדרום הרצועה ועוד......ושרק כאשר יש הוכחה שלא כך הדבר מהתקשורת הזרה הם מוכנים להודות שהחאמס / גיהאד הם האשמים.
5. בגדול כלום לא השתנה מלבד שמטלי / פלג הפסיקו לכתוב, מאוד חבל לי על זה במיוחד על פלג שהיה מנומק להפליא וכתב מגילות ארוכות והתייחס בכבוד לכולם.
3. "שני הצדדים" זה בד"כ שני צדי הסכסוך. לא נראה לי שאסףאסרף הוא צד לסכסוך הלאומי.El dudernio כתב: ↑04 דצמבר 2023, 12:27 1. זה מה שידוע לי... הם מדברים שם על חלוקת הארץ לפלשתין ומדינה דו לאומית כקץ הציונות אבל לא נגד יהודים בכלל ועוד דברים אבל הם גם מציינים שם שהיא לא מחליפה את האמנה ושהכל עדין אמור להתבצע בהתאם לאיסלאם וכו'...
2. אין ו... זה עניין של קנאות דתית אני פחות מתחבר לזה ללא קשר לדת של המאמין.
3. רק שזה חשוב לציון משני הצדדים. כאשר אתה מתקיף את אסרףאסרף חשוב לדעת שיש סיבות למה הוא גזען חשוך![]()
4. אני חושב שכל בר דעת יכול להבין את מהות ההודעה ולא לתפוס אותה כתובה כלשונה... לא צריך להיות סופר רגישים למרות שהתקופה הזאת לא מקלה על הנושא.
5. אני לא יודע למה פלג ומטלי הפסיקו להגיב וחבל... שכך אבח אני לא חושב שהם קיבלו כאן התקפות אישיות חמורות יותר מהקולות הקיצון בימין... לתחושתי הסיבה היא שונה אצל שניהם.
עד שכתב אמריקאי גזעי ולא מעורב רושם שזה נכון אני לא מאמין לזה
אני פשוט ראיתי את הסרטון שהבאת פה כדוגמא לאיך עובדים עליי פעם ראשונה כששמת את זה פהteknoboy כתב: ↑03 דצמבר 2023, 17:11שעה **לפני** ששיתפת את זה כבר שיתפתי את זה כדוגמה לאיך עובדים עליכם.
3. לא טענתי אחרת, הטענה הזאת הופנתה כלפי אסרף ודומיו במטרה שהוא יבין שלא סתם הפשלתינאים שונאים אותנו.... ציינתי זאת כי גם לא סתם אסרף שונא אותם... ברור לחלוטין שאפשר גם אחרת, ואני, אתה וחלק נכבד מהפורום מעיד על כך.teknoboy כתב: ↑04 דצמבר 2023, 12:513. "שני הצדדים" זה בד"כ שני צדי הסכסוך. לא נראה לי שאסףאסרף הוא צד לסכסוך הלאומי.El dudernio כתב: ↑04 דצמבר 2023, 12:27 1. זה מה שידוע לי... הם מדברים שם על חלוקת הארץ לפלשתין ומדינה דו לאומית כקץ הציונות אבל לא נגד יהודים בכלל ועוד דברים אבל הם גם מציינים שם שהיא לא מחליפה את האמנה ושהכל עדין אמור להתבצע בהתאם לאיסלאם וכו'...
3. רק שזה חשוב לציון משני הצדדים. כאשר אתה מתקיף את אסרףאסרף חשוב לדעת שיש סיבות למה הוא גזען חשוך![]()
4. אני חושב שכל בר דעת יכול להבין את מהות ההודעה ולא לתפוס אותה כתובה כלשונה... לא צריך להיות סופר רגישים למרות שהתקופה הזאת לא מקלה על הנושא.
5. אני לא יודע למה פלג ומטלי הפסיקו להגיב וחבל... שכך אבח אני לא חושב שהם קיבלו כאן התקפות אישיות חמורות יותר מהקולות הקיצון בימין... לתחושתי הסיבה היא שונה אצל שניהם.
ומן הסתם יש סיבות למה הוא מי שהוא. אבל כמו שהסיבות והנסיבות לא מסירת מהחמאס אחריות או אשמה על מעשיו, ככה גם במקרה של אסףאסרף.
4. אני חושב שאתה טועה. השמצות, קללות ושקרים הם לא "עקיצה ידידותית" אלא אלימות מילולית.
1. לא הבאתי סרטון, הבאתי שני שרשורים מטוויטרL.S כתב: ↑04 דצמבר 2023, 13:281. אני פשוט ראיתי את הסרטון שהבאת פה כדוגמא לאיך עובדים עליי פעם ראשונה כששמת את זה פהteknoboy כתב: ↑03 דצמבר 2023, 17:11שעה **לפני** ששיתפת את זה כבר שיתפתי את זה כדוגמה לאיך עובדים עליכם.
2. אני עדיין לא מבין איפה ההוכחה ששברו לו את הידיים
3. פשוט הבאתי כאן סרטון של השחרור שלו והוא נראה בסדר לחלוטין אפילו הכניס את הידיים השבורות לכיסים לקראת סוף הסרטון
תמקד אותי בבקשה
4. ודאי שזאת לא עקיצה, זאת טענה חריפה מאוד.El dudernio כתב: ↑04 דצמבר 2023, 13:403. לא טענתי אחרת, הטענה הזאת הופנתה כלפי אסרף ודומיו במטרה שהוא יבין שלא סתם הפשלתינאים שונאים אותנו.... ציינתי זאת כי גם לא סתם אסרף שונא אותם... ברור לחלוטין שאפשר גם אחרת, ואני, אתה וחלק נכבד מהפורום מעיד על כך.teknoboy כתב: ↑04 דצמבר 2023, 12:513. "שני הצדדים" זה בד"כ שני צדי הסכסוך. לא נראה לי שאסףאסרף הוא צד לסכסוך הלאומי.El dudernio כתב: ↑04 דצמבר 2023, 12:27 1. זה מה שידוע לי... הם מדברים שם על חלוקת הארץ לפלשתין ומדינה דו לאומית כקץ הציונות אבל לא נגד יהודים בכלל ועוד דברים אבל הם גם מציינים שם שהיא לא מחליפה את האמנה ושהכל עדין אמור להתבצע בהתאם לאיסלאם וכו'...
ומן הסתם יש סיבות למה הוא מי שהוא. אבל כמו שהסיבות והנסיבות לא מסירת מהחמאס אחריות או אשמה על מעשיו, ככה גם במקרה של אסףאסרף.
4. אני חושב שאתה טועה. השמצות, קללות ושקרים הם לא "עקיצה ידידותית" אלא אלימות מילולית.
4. אני חושב שאסרף לא חושב שכשמי מאיתנו מכנה אותו יודונאצי, גם אם בעקיפין, זה עקיצה ידידותית... לדעתי לא מעט מאיתנו, וגם אני התייחסתי לא פעם לדעות שלו עם מילים מלקסיקון הרייך.
בשמחה.teknoboy כתב: ↑04 דצמבר 2023, 14:251. לא הבאתי סרטון, הבאתי שני שרשורים מטוויטרL.S כתב: ↑04 דצמבר 2023, 13:281. אני פשוט ראיתי את הסרטון שהבאת פה כדוגמא לאיך עובדים עליי פעם ראשונה כששמת את זה פהteknoboy כתב: ↑03 דצמבר 2023, 17:11
3. פשוט הבאתי כאן סרטון של השחרור שלו והוא נראה בסדר לחלוטין אפילו הכניס את הידיים השבורות לכיסים לקראת סוף הסרטון
תמקד אותי בבקשה
2. אם היית מסתכל בלינקים שהבאתי היית מבין
3. איפה אתה רואה שהוא מכניס ידיים לכיסים? באיזו שנייה של הסרטון שלך? תמקד אותי בבקשה
1. רואים אותו מרים מרפקים, לא מכניס ידיים לכיסים. כפות הידיים שלו מחוץ לפריים.L.S כתב: ↑04 דצמבר 2023, 15:031. בשמחה.teknoboy כתב: ↑04 דצמבר 2023, 14:251. לא הבאתי סרטון, הבאתי שני שרשורים מטוויטרL.S כתב: ↑04 דצמבר 2023, 13:28
1. אני פשוט ראיתי את הסרטון שהבאת פה כדוגמא לאיך עובדים עליי פעם ראשונה כששמת את זה פה
תמקד אותי בבקשה
2. אם היית מסתכל בלינקים שהבאתי היית מבין
3. איפה אתה רואה שהוא מכניס ידיים לכיסים? באיזו שנייה של הסרטון שלך? תמקד אותי בבקשה
0:15
2. אם אני כבר ממקד אותך, תרשה לי להפנות את המבט שלך לרגעים שהוא עולה לאוטובוס, איך היד השבורה שלו נתמכת בצד שמאל בזמן העליה במדרגות.
שברתי את הידיים פעמיים, יכול להיות שהוא יותר קשוח ממני אבל בכל זאת יד שבורה זה כואב. גם אצבע, לא חושב שיכלתי לגעת במשהו או להתמך במשהו בזמן עליה לאוטובוס
אין טבח מחריד של עשרות אלפי אנשים.אמה גולדמן כתב: ↑04 דצמבר 2023, 17:29 לשמוע האשמות כאלה מאנשים שמצד שני תומכים בפה מלא בטבח מחריד של עשרות אלפי אנשים זה מרתיח ברמות שקשה לתאר.
התרכזתי ממש טוב, ועדיין לא הצלחתי לקרוא מחשבות\כוונות של אף אחד.
לפני רגע הגבתי על אותה התחכמות
כתבתי ביחד איתו
ודאי שבנות הברית טבחו בגרמנים.
תמיד מדהים כמה אתם (חבורת השמאל האנטי ציוני פה בפורום) ביקורתיים כלפי מידע שלא מסתדר לכם אבל מקבלים כעובדה מוגמרת מידע כמו הכתבה הזאת שכולה trust me bro, תחקיר עאלק.teknoboy כתב: ↑05 דצמבר 2023, 02:00התרכזתי ממש טוב, ועדיין לא הצלחתי לקרוא מחשבות\כוונות של אף אחד.
את המספרים די קל לראות, לעומת זאת.
עריכה: רק לא מזמן הבאתי לפה כתבה עם אין ספור ציטוטים שמהם ברור שצה"ל ואנשיו יודעים בדיוק מה הם עושים וכמה אזרחים הם הולכים להרוג
מצאתי את הלינק: https://www.mekomit.co.il/ps/130770
יש בעיקר אבדן צלם אנוש מוחלט של ישראלים מול עזה, כמו שהיה ב-2008-09, 2012, 2014 ו-2021.רדפוקס כתב: ↑05 דצמבר 2023, 01:34אין טבח מחריד של עשרות אלפי אנשים.אמה גולדמן כתב: ↑04 דצמבר 2023, 17:29 לשמוע האשמות כאלה מאנשים שמצד שני תומכים בפה מלא בטבח מחריד של עשרות אלפי אנשים זה מרתיח ברמות שקשה לתאר.
יש מלחמה ויש קורבנות רבים, לא יודע את המספר המדויק אני בספק שזה עשרות אלפי אבל בהחלט יכול להיות.