https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... f77c0f0000
שחקנית המועדון מעוטף עזה
אילונה חולתי כדורגלנית המועדון מעוטף עזה
-
- קיבל.ה 864 לייקים
תא מרבוטא כתב: ↑19 אוקטובר 2023, 08:39 https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... f77c0f0000
שחקנית המועדון מעוטף עזה

והבחורה אגדה. בחוץ מחבלים והיא רואה ליגה אנגלית בווליום נמוך בממ"ד.
אלופה!
חובב תספורות חביתה וחובב הלוואה וחסכון.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
מ ל כ ה!
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 156 לייקים
והחייל מאיר עם הפנס לכיוון הארון איפה שיש לי את הצעיפים של הפועל ועושה לי 'אוהדת הפועל? שער 5?'. אז אני עונה לו כזה 'כן..', והוא אומר: 'גם אני'. דיברתי איתו קצת בקטנה בזמן שלקחתי את התיק, ואמרתי לו שרציתי ללכת היום להפועל חיפה, והוא אמר 'גם אני'. נראה לי שהוא גם רצה להרגיע אותי".
לשניהם

אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לא קראתי, אבל אם זה נכון, זה הדבר הכי מגניב ששמעתי מאז אינתיפאדת המספריים, כשהבחור עם החולצה של טול דפק למחבל גיטרה אקוסטית בראש.נועם שחם כתב: ↑19 אוקטובר 2023, 11:30תא מרבוטא כתב: ↑19 אוקטובר 2023, 08:39 https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... f77c0f0000
שחקנית המועדון מעוטף עזה![]()
![]()
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
אמרה שראתה את טוטנהאם-לוטון אבל הפסיקה במחצית גם בגלל המצב וגם כי היה משחק חראKingAlpaca כתב: ↑20 אוקטובר 2023, 18:20לא קראתי, אבל אם זה נכון, זה הדבר הכי מגניב ששמעתי מאז אינתיפאדת המספריים, כשהבחור עם החולצה של טול דפק למחבל גיטרה אקוסטית בראש.נועם שחם כתב: ↑19 אוקטובר 2023, 11:30תא מרבוטא כתב: ↑19 אוקטובר 2023, 08:39 https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... f77c0f0000
![]()
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
כן, קראתי מאז.
קוליות שוודית.
קוליות שוודית.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
היא גם ראתה בסלון ולא בממ"ד... אם הבנתי נכון
היתה גם את מאיה אחותה ששיחקה בקבוצה, היא חזרה לשוודיה?
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 156 לייקים

לידיעת חברי הפורום

אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
חולת נפש...
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
למה?
גם אני רוב הזמן רוצה לדקור אוהדי טוטנהאם.
גם אני רוב הזמן רוצה לדקור אוהדי טוטנהאם.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 864 לייקים
חולתי, שהיתה נעולה ברוב הזמן בממ"ד בדירתה בקיבוץ, דאגה שהיא ושכניה יגיפו תריסים ויחשיכו את ביתם כדי שלא למשוך את תשומת לבם של המחבלים. "משפצים את הבית שמולנו, אז האזור נראה קצת נטוש כזה", היא מתארת את השכונה בה היא גרה בנחל עוז, "הסתובבתי קצת בבית והבאתי מטען לפלאפון, מים, הקשבתי קצת דרך החלונות והבאתי סכין כמובן, דבר ראשון, כי אין לי כלי נשק אחר בבית". חולתי סברה שהחילוץ כבר לא יגיע. "אתה כבר מתחיל לאבד תקווה שמישהו יבוא לחלץ. אם עברו כל כך הרבה שעות, אז כנראה שהמדינה נפלה או משהו", היא אומרת, ומציינת שרק בסביבות השעה 15:30 הבחינה בחיילים: "את צה"ל שמעתי לראשונה במחצית השנייה של טוטנהאם-לוטון. הטלוויזיה שלי בסלון על שקט, (אבל) לא ראיתי את כל המשחק, אני מודה, היה קשה להתרכז וגם היה משחק די גרוע".KingAlpaca כתב: ↑20 אוקטובר 2023, 18:20לא קראתי, אבל אם זה נכון, זה הדבר הכי מגניב ששמעתי מאז אינתיפאדת המספריים, כשהבחור עם החולצה של טול דפק למחבל גיטרה אקוסטית בראש.נועם שחם כתב: ↑19 אוקטובר 2023, 11:30תא מרבוטא כתב: ↑19 אוקטובר 2023, 08:39 https://www.haaretz.co.il/sport/israel- ... f77c0f0000
![]()
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
והשאלה שצריכה להישאל , היא פנוייה ?
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
גורמת לי להצטער שאנו כבר נשוי

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה