די ברור שפה הרצון להיפרד היה הדדיהאדס כתב:מי אמר שהוא רצה להישאר קבוצה עם פרנקו וג׳ייקובן? לא כל סיפור הוא סיפור מקריי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
די ברור שפה הרצון להיפרד היה הדדיהאדס כתב:מי אמר שהוא רצה להישאר קבוצה עם פרנקו וג׳ייקובן? לא כל סיפור הוא סיפור מקריי.
די ברור שפרנקו דחף לכך כבר בראיונות שלו במהלך העונה.Charlie כתב:די ברור שפה הרצון להיפרד היה הדדיהאדס כתב:מי אמר שהוא רצה להישאר קבוצה עם פרנקו וג׳ייקובן? לא כל סיפור הוא סיפור מקריי.
בסדר גמור, הוא הסמכות המקצועית העליונה.גביזון כתב:די ברור שפרנקו דחף לכך כבר בראיונות שלו במהלך העונה.Charlie כתב:די ברור שפה הרצון להיפרד היה הדדיהאדס כתב:מי אמר שהוא רצה להישאר קבוצה עם פרנקו וג׳ייקובן? לא כל סיפור הוא סיפור מקריי.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
שיעבוד, שיצליח, שנצליח איתו אמן, אפשר להגיד את דעתי שהסגל לא מאוזן אם הוא נשאר כך?Charlie כתב:בסדר גמור, הוא הסמכות המקצועית העליונה.גביזון כתב:די ברור שפרנקו דחף לכך כבר בראיונות שלו במהלך העונה.Charlie כתב: די ברור שפה הרצון להיפרד היה הדדי
אני מקווה מאד שרמי או ינאי לא יהיו סטייל איזי וטביב ויבחרו את שחקני הרכש וההרכב
בחרת מאמן? בסך הכל הוא טוב? תן לו לעבוד!
ברור שאפשר.גביזון כתב:שיעבוד, שיצליח, שנצליח איתו אמן, אפשר להגיד את דעתי שהסגל לא מאוזן אם הוא נשאר כך?Charlie כתב:בסדר גמור, הוא הסמכות המקצועית העליונה.גביזון כתב:די ברור שפרנקו דחף לכך כבר בראיונות שלו במהלך העונה.
לדעתי הסגל יותר מאזן עם אלכסנדר (אפילו עם חוסר התפקוד ההתקפי שלו כרגע שסביר להניח ילך והשתפר) מאשר עם אונואקו של רוב העונה שעברה. אין שום סיבה לחשוב שאם הציף יחתום אצלנו נראה אצלו איזה שינוי גישה גם לפני המשחקים המכריעים של העונה. ועל הדברים הקטנים האלה לא הגענו למשחקים המכריעים האלה ביורוקאפגביזון כתב: ↑30 יולי 2023, 22:57שיעבוד, שיצליח, שנצליח איתו אמן, אפשר להגיד את דעתי שהסגל לא מאוזן אם הוא נשאר כך?Charlie כתב:בסדר גמור, הוא הסמכות המקצועית העליונה.גביזון כתב:די ברור שפרנקו דחף לכך כבר בראיונות שלו במהלך העונה.
זה פוסט שכתבתי לפני פתיחת העונה, לא אחרי כמה משחקים כשהקבוצה רצה.oleg neduda כתב:לדעתי הסגל יותר מאזן עם אלכסנדר (אפילו עם חוסר התפקוד ההתקפי שלו כרגע שסביר להניח ילך והשתפר) מאשר עם אונואקו של רוב העונה שעברה. אין שום סיבה לחשוב שאם הציף יחתום אצלנו נראה אצלו איזה שינוי גישה גם לפני המשחקים המכריעים של העונה. ועל הדברים הקטנים האלה לא הגענו למשחקים המכריעים האלה ביורוקאפגביזון כתב: ↑30 יולי 2023, 22:57שיעבוד, שיצליח, שנצליח איתו אמן, אפשר להגיד את דעתי שהסגל לא מאוזן אם הוא נשאר כך?Charlie כתב: בסדר גמור, הוא הסמכות המקצועית העליונה.
אז תתעלםגביזון כתב: ↑03 נובמבר 2023, 19:24זה פוסט שכתבתי לפני פתיחת העונה, לא אחרי כמה משחקים כשהקבוצה רצה.oleg neduda כתב:לדעתי הסגל יותר מאזן עם אלכסנדר (אפילו עם חוסר התפקוד ההתקפי שלו כרגע שסביר להניח ילך והשתפר) מאשר עם אונואקו של רוב העונה שעברה. אין שום סיבה לחשוב שאם הציף יחתום אצלנו נראה אצלו איזה שינוי גישה גם לפני המשחקים המכריעים של העונה. ועל הדברים הקטנים האלה לא הגענו למשחקים המכריעים האלה ביורוקאפ
אני גם הייתי שמח שיחזור, אבל אתה צודק.
עם דיסקית של החטופים ומקבל טכנית כי מסרב להוריד כשעולה לשחק