רואים שאתה לא מבין כלום בחוקים ובמשפט.Xavi כתב: ↑08 נובמבר 2023, 10:45אני לא עו״ד ולא מבין כלום בחוקים ומשפט, אבל די בטוח שיש פה כמה שנחשבים בעיני החוק כבוגדים/תומכי טרור/מסיתים (או לפחות לפי הדין בזמן מלחמה) ולא איכפת לי שהם אוהדי הפועל, אני חושב שראוי ונכון א. להוקיע התנהגויות כאלה מהחברה וכמובן מהפורום ו-ב. כמובן למצות איתם את מלוא חומרת הדיןAsafasraf כתב: ↑07 נובמבר 2023, 20:42 לקרוא בזמן מלחמה את התגובות של חלק מהאנשים כאן, גורם לי להבין חלק מהסיבות שהגענו ל-7.10.23 השחור.
אנשים ״נאורים״ ו״אוהבי אדם״, כל עוד הם פלסטינאים ולא יהודים.
יש כאן שרשור הרבה לפני המלחמה שהכותרת שלו ״צה״ל ארגון טרור״. אותו צה״ל שאיבטח היום אזרחים של האויב, כדי שלא יפגעו ואנשים בלי בושה עוד מעלים את המושג ״רצח עם״
לא פחות מגיס חמישי והיודנראט במיטבו.
אמשיך להזכיר לכל מי שקורא כאן את אותו משתמש מטונף שבמשך עמודים על גבי עמודים סיפר לנו עד כמה החמאס הוא רחום, לא רוצה בפגיעה ביהודים ושהוא ארגון אזרחי רך.
משתמש אחר סיפר שצריך להחזיר את הפליטים הפלסטינאים לישראל (רובם של הפליטים מתו מזמן ועל פי דין בינ״ל הבנים ממש לא אמורים להיחשב לפליטים), להעניק להם פיצוי נדיב ולתת להם לבחור האם הם מעוניינים במדינה אחת גדולה, או במדינת פלסטין.
עוד כוכב ניסה לשכנע את כולם ששאהיד הוא בסה״כ חלל, ללא שום קונוטציה אחרת.
כל מי שניסה להסביר שתרבות הרצח טבועה אצל חלקם הגדול, נקטל.
משתמשים שניסו להסביר שהם חיים בערים מעורבות ונתקלים בהתנהגות רעה וברברית נקראו ״גזענים״ ו״נאצים״.
כל המילים והתפיסה ההזויה הזו שהתפוצצה להם בפרצוף הנהיגו 3 משתמשים שמקום מושבם בחו״ל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שום דבר ממה שהם כתבו פה לא נחשב בעיני החוק כבוגדים/תומכי טרור/מסיתים (גם אם בן גביר, אם כבר מדברים על תומכי טרור, היה מאד רוצה בכך)