עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red_man
קיבל.ה  1184 לייקים

teknoboy כתב: 03 אוקטובר 2023, 00:22
Red_man כתב: 03 אוקטובר 2023, 00:11
teknoboy כתב: 02 אוקטובר 2023, 17:24
סליחה על הרצינות, אבל כמו שאפשר להבין מההודעה הקודמת שלי, עם מידה מסוימת של טיפשות\טמטום\טמבליות אין לי בעיה, אבל יש גבול לכל דבר.
אדם שחושב שהארץ היא שטוחה או שהכל בסדר עם האקלים ושכל המדענים משקרים לו זה כבר אדם שדי קשה לסמוך עליו.
1. עכשיו ברצינות הוא התעשר בכוחות עצמו עד כמה שידוע לי אז ככל הנראה טיפש/מטומטם/טמבל הוא לא.
2. ערכים זה חשוב אבל בקצה אוהדים של קבוצה מורכבים ממגוון אנשים. אני מכיר שמאלנים אוהדי מכבי וימנים ומצביעי בן גביר אוהדי הפועל, בשמאלני אוהד ביתר עוד לא נתקלתי האמת.
3. אז מה הוא חושב על משבר האקלים? לא יודע ולמה זה משנה?
4. כשהיה לו מבחן בחמישי כבעלים של הפועל בעיניי הוא עבר אותו בהצטיינות.
5. דעותיו האישיות? הם שלו וזכותו,
6. הוא אמר שהוא לא בא לחנך את הקהל אז נראלי לי הוגן שהקהל גם לא ינסה לחנך אותו
1. ההנחה שאנשים מתעשרים אך ורק בזכות חוכמתם קצת מוזרה, אבל שיהיה.
2. ברור. כמו שכתבתי מלכתחילה, אין לי בעיה עם זה שהוא ימני ואפילו אם הוא חושב ש"רק ביבי".
3. אני חושב שזה מעיד על טיפשות תהומית מסוג כזה או אחר.
4. נכון, וכל עוד הוא ימשיך ככה אז מבחינתי שיחשוב שהארץ שטוחה כי זה לא באמת רלוונטי.
5. זכותו לחשוב מה שהוא רוצה, בדיוק כמו שזכותי לחשוב מה שאני רוצה על מי שחושב מחשבות כאלה. לא מבין מה לא ברור פה.
6. מי מנסה לחנך? אי אפשר להביע דעה בעולם הזה? על אותו משקל אני יכול לבקש ממך שתפסיק לנסות לחנך אותי בכל פעם שאתה כותב שאתה חושב אחרת ממני.
מסכים כמעט עם הכל אבל
3. למה זה אכפת לך?
6. לדעתי דיבורים בסגנון הערכים של הפועל ושהוא מייצג את ההפך זה איזה ניסיון להכניס אותו לאיזה תבנית שאני לא בטוח שעדיין קיימת בקהל שלנו כיום
Gur
קיבל.ה  105 לייקים

למה אף אחד לא מעלה את האופציה שאליפות עם גייקובן וקרבות מול מכבי ומיקי זוהר יגרמו לו להצביע למשותפת ולא להניח מגדר?
דיעה פוליטית זה לא נתון לא משתנה.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

האדס כתב: 02 אוקטובר 2023, 23:51 מבין, יחד עם זאת, רצוי שתבדוק טוב יותר למי אתה מצביע.
אנשים פה רשמו שאפשר לראות מהעמודי הסושיאל שלו שמדובר בתומך נלהב של ביבי.
אני אישית לא בדקתי את זה, אפילו לא עכשיו, כי זה לא משנה לי.
אבל נשמע שלך זה מפריע. יכולת לשאול אותו בערב Q&A או איך שלא קראו לזה לגבי הדעות הפוליטיות שלו.
אמנם זה גם גרוע, אבל יש הבדל גדול בין בעלים עם דעות פוליטיות ימניות, ובין בעלים שתורם סכומים עצומים למטרות של הימין הפאשיסטי.
הכי אדום שיש
קיבל.ה  24 לייקים

דברו כאן על פלורליזם ומה היא אמורה להכיל או להכיל.
אני קורא כאן דעות של אנשים והלב נחמץ.

לזרוק השמצות לאוויר מול עמדות שונות משלך?

ביביסטים, פאשיזם,ושאר ירקות?-׳ זה נקרא התנהגות קיצונית, כלומר להשתלח במישהו שכואב לך לשמוע אותו.

טוב יהיה אם משהו מכם, שמקליד מילים בוטות- ילך למעגלי שיח, בלי לדבר, פשוט יישב וילמד מה זה להקשיב בכבוד, לדבר לעניין בלי לזרוק סיסמאות. חושבים כאן שדעות מסויימות הן מסוכנות- אבל הסכנה היא כאשר מי מהצדדים מחליט בשם הכאב שלו למחוק ולשלול את המציאות של האחר ממנו. לצייר אותו כמפלצת פאשסטית או ביביסט חסר עמוד שדרה

מי שמכיר אותי יודע שאני אדם מתון בהנהגות, אבל בדעות שלי אני יקוטלג כאן כפאשיסט רח״ל. כי ככה ״קל״ לנצח בקרב דעות.

עזבו בכלל את העולם הפוליטי.
תתחילו ליישם אצלכם בבית

חג שמח
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

Red_man כתב: 03 אוקטובר 2023, 00:43
Red_man כתב: 03 אוקטובר 2023, 00:11
1. עכשיו ברצינות הוא התעשר בכוחות עצמו עד כמה שידוע לי אז ככל הנראה טיפש/מטומטם/טמבל הוא לא.
2. ערכים זה חשוב אבל בקצה אוהדים של קבוצה מורכבים ממגוון אנשים. אני מכיר שמאלנים אוהדי מכבי וימנים ומצביעי בן גביר אוהדי הפועל, בשמאלני אוהד ביתר עוד לא נתקלתי האמת.
3. אז מה הוא חושב על משבר האקלים? לא יודע ולמה זה משנה?
4. כשהיה לו מבחן בחמישי כבעלים של הפועל בעיניי הוא עבר אותו בהצטיינות.
5. דעותיו האישיות? הם שלו וזכותו,
6. הוא אמר שהוא לא בא לחנך את הקהל אז נראלי לי הוגן שהקהל גם לא ינסה לחנך אותו
2. ברור. כמו שכתבתי מלכתחילה, אין לי בעיה עם זה שהוא ימני ואפילו אם הוא חושב ש"רק ביבי".
4. נכון, וכל עוד הוא ימשיך ככה אז מבחינתי שיחשוב שהארץ שטוחה כי זה לא באמת רלוונטי.
5. זכותו לחשוב מה שהוא רוצה, בדיוק כמו שזכותי לחשוב מה שאני רוצה על מי שחושב מחשבות כאלה. לא מבין מה לא ברור פה.
6. מי מנסה לחנך? אי אפשר להביע דעה בעולם הזה? על אותו משקל אני יכול לבקש ממך שתפסיק לנסות לחנך אותי בכל פעם שאתה כותב שאתה חושב אחרת ממני.
מסכים כמעט עם הכל אבל
3. למה זה אכפת לך?
6. לדעתי דיבורים בסגנון הערכים של הפועל ושהוא מייצג את ההפך זה איזה ניסיון להכניס אותו לאיזה תבנית שאני לא בטוח שעדיין קיימת בקהל שלנו כיום
3. כמו שכתבתי, לי אישית קצת קשה לסמוך על זה שאיזה מטומטם יקבל החלטות טובות לאורך זמן. אבל בינתיים הוא יצא בסדר, אז הכול טוב.
יש גם מצב כמובן שכמו שכתבו פה, הוא סתם אמר דברים כדי להתחנף לבאי הכנס ההוא\למארגניו, ואם זה המקרה אז אין לי דעה לכאן או לכאן על החוכמה\טיפשות שבדבריו.
6. לא ממש הבנתי :whome:
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

פרימו לוי כתב: 02 אוקטובר 2023, 23:28 מעבר לשטויות שהוא אומר ולמגוחכות של העמדה שלו בנושא משבר האקלים כשהוא עשה את הונו מאנרגיה מתחדשת, הבחירה שלו לתרום לאתר הזה דווקא בהחלט מעוררות פלצות אצלי. זה לא סתם אתר עם דעות ימניות, זה מאורת שרצים ביביסיטית ימנית קיצונית על סף הפאשיסטית. איך אפשר לתרום סכום כזה לאתר כזה וגם להיות בעלים של מועדון שמפעיל קבוצת כדורסל בבית ספר לילדי זרים למשל. אני יודע שנהיה מגניב כאן להגיד שעל הזין הכל מלבד כסף והצלחה מקצועית ולהתחרות במכבי ובירושלים, אני מהתמימים שעדיין מעוניינים שהמועדון שלי ייצג ערכים מסוימים. הבעלים שלנו תורם סכומי עתק לאתר שמייצג את ההפך הגמור ומטרתו היא להלחם בכל הערכים שהפועל מייצגת. אז כן זה מעורר חשש וסלידה ואני לא מעוניין לסגוד על עיוור רק כי הוא מחלק שטרות, יש לי ציפיות נוספות ממנו.
:rose:
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Red_man
קיבל.ה  1184 לייקים

teknoboy כתב: 03 אוקטובר 2023, 01:55
Red_man כתב: 03 אוקטובר 2023, 00:43
מסכים כמעט עם הכל אבל
3. למה זה אכפת לך?
3. כמו שכתבתי, לי אישית קצת קשה לסמוך על זה שאיזה מטומטם יקבל החלטות טובות לאורך זמן. אבל בינתיים הוא יצא בסדר, אז הכול טוב.
יש גם מצב כמובן שכמו שכתבו פה, הוא סתם אמר דברים כדי להתחנף לבאי הכנס ההוא\למארגניו, ואם זה המקרה אז אין לי דעה לכאן או לכאן על החוכמה\טיפשות שבדבריו.
6. לא ממש הבנתי :whome:
3. אוקיי
6. לא משנה אולי לא אתה ספציפית ובלבלתי את זה עם הודעה אחרת
Karl Marx
קיבל.ה  220 לייקים

פרימו לוי כתב: 02 אוקטובר 2023, 23:28 מעבר לשטויות שהוא אומר ולמגוחכות של העמדה שלו בנושא משבר האקלים כשהוא עשה את הונו מאנרגיה מתחדשת, הבחירה שלו לתרום לאתר הזה דווקא בהחלט מעוררות פלצות אצלי. זה לא סתם אתר עם דעות ימניות, זה מאורת שרצים ביביסיטית ימנית קיצונית על סף הפאשיסטית. איך אפשר לתרום סכום כזה לאתר כזה וגם להיות בעלים של מועדון שמפעיל קבוצת כדורסל בבית ספר לילדי זרים למשל. אני יודע שנהיה מגניב כאן להגיד שעל הזין הכל מלבד כסף והצלחה מקצועית ולהתחרות במכבי ובירושלים, אני מהתמימים שעדיין מעוניינים שהמועדון שלי ייצג ערכים מסוימים. הבעלים שלנו תורם סכומי עתק לאתר שמייצג את ההפך הגמור ומטרתו היא להלחם בכל הערכים שהפועל מייצגת. אז כן זה מעורר חשש וסלידה ואני לא מעוניין לסגוד על עיוור רק כי הוא מחלק שטרות, יש לי ציפיות נוספות ממנו.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

כן ולא.
האם זה מפריע לי? בהחלט.
האם זה דיל ברייקר? ממש לא.

לצורך העניין, יפריע לי באותה מידה אם יהיה לנו שחקן או במיוחד קפטן שיהיו בדעות כאלו, וסביר להניח שהיו כמה לאורך השנים. במיוחד בכדורגל.
כל עוד לא משתמשים בהפועל להעביר את המסרים הללו, אני בסדר עם זה.

יש מקום גם לימנים בהפועל, פשוט להבין שהפועל זו קבוצה עם ערכים מאוד ספציפיים.
אם הם רוצים בכל זאת לתמוך בקבוצה, והם לא מתכוונים להפריע להפועל להביע את הערכים הללו, הכל טוב, ודעתם תפריע לי רק במובן האזרחי ולא בהקשר לקבוצה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
Gur
קיבל.ה  105 לייקים

red in blood כתב: 03 אוקטובר 2023, 18:49
כן ולא.
האם זה מפריע לי? בהחלט.

לצורך העניין, יפריע לי באותה מידה אם יהיה לנו שחקן או במיוחד קפטן שיהיו בדעות כאלו, וסביר להניח שהיו כמה לאורך השנים. במיוחד בכדורגל.

אם הם רוצים בכל זאת לתמוך בקבוצה, והם לא מתכוונים להפריע להפועל להביע את הערכים הללו, הכל טוב, ודעתם תפריע לי רק במובן האזרחי ולא בהקשר לקבוצה.
:rose: :rose: :rose:
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  948 לייקים

red in blood כתב: 03 אוקטובר 2023, 18:49
כן ולא.
האם זה מפריע לי? בהחלט.

לא מסכים עם ההנחות במודגש

- אי אפשר להקביל בין דן אייבינדר (אילו היה ביביסט מוצהר) או רון חולדאי (כאל דוגמה לראש עיר שמאלני שהתנכל להפועל), לבין בעלים של קבוצה שיש לו ווטו.

- המדינה בתקופה אחרת, היא תראה אחרת בעוד 5 שנים. עם או בלי רפורמה. יש דמוגרפיה, יש תהליכים שקורים בעיר תל אביב. אני לא אומר שעופר ינאי ו-״ראש יהודי״ אחד הם. אבל אני חושב שיש מצב שהפועל ת״א קוסמת לאיש מתוך רצון לייצר לגיטימציה כלפי ערכים שהם היום פחות הפועל

- כבר היום ימנים מסרבים להבין שהפועל זו קבוצה שמייצגת ערכים ספציפיים. שכל שער 5 בוחר אחרי פיגוע ובמשחק נגד סכנין לפוצץ את היציע עם דגלי ישראל (במקום דקת דומיה ודגלים אדומים), אז המשמעות היא שהמועדון עובר שינוי

- אני לא מבין מה ההבדל הגדול בין מינצברג שרצו קצת לגעת בלוגו, לקאהן ולבייב שרצו לא לשחק בשבת לבין מצב אפשרי בהחלט שבו עופר ינאי ייבחר תוך 5 שנים לקחת עמדה שמשקפת את ערכיו ולשים אותם על המועדון (למשל- המנון לפני משחקים, הדלקת נרות עם רבי ושירת על הניסים בחג החנוכה)
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 03 אוקטובר 2023, 22:01 - כבר היום ימנים מסרבים להבין שהפועל זו קבוצה שמייצגת ערכים ספציפיים. שכל שער 5 בוחר אחרי פיגוע ובמשחק נגד סכנין לפוצץ את היציע עם דגלי ישראל (במקום דקת דומיה ודגלים אדומים), אז המשמעות היא שהמועדון עובר שינוי
מסכים איתך לגמרי, חוץ מזה, זה לא "שינוי", זה הרס.
כמו שההפיכה המשפטית היא לא שינוי, היא הרס של הבסיס והמהות.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

לי אישית אין בעיה שישירו את ההמנון לפני המשחק אם זה חשוב לעופר. מכבד את מה שחשוב לו, בדיוק כפי שהוא כיבד את מה שחשוב לנו ופוצץ את הדרבי.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

רוב אוהדי הקבוצה לא מצביעים למפלגות שמאל. על אילו ערכים מדובר? ומי קבע שהם קשורים למועדון ספורט מקצועני? כל הדיבורים האלו הם נחלת העבר. צריך להתחבר למציאות העכשווית.
אנחנו חיים בחברה אחרת. קפיטליסטית בשוק חופשי לחלוטין , כולל במפלגות השמאל המעטות שנותרו על המפה הפוליטית בישראל.
נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

De Niro כתב: 03 אוקטובר 2023, 22:27 רוב אוהדי הקבוצה לא מצביעים למפלגות שמאל. על אילו ערכים מדובר? ומי קבע שהם קשורים למועדון ספורט מקצועני? כל הדיבורים האלו הם נחלת העבר. צריך להתחבר למציאות העכשווית.
אנחנו חיים בחברה אחרת. קפיטליסטית בשוק חופשי לחלוטין , כולל במפלגות השמאל המעטות שנותרו על המפה הפוליטית בישראל.
רוב אוהדי הקבוצה כן מצביעים למפלגות שמאל מרכז, בטח בכדורסל
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

נייט רובינסון כתב:
De Niro כתב: 03 אוקטובר 2023, 22:27 רוב אוהדי הקבוצה לא מצביעים למפלגות שמאל. על אילו ערכים מדובר? ומי קבע שהם קשורים למועדון ספורט מקצועני? כל הדיבורים האלו הם נחלת העבר. צריך להתחבר למציאות העכשווית.
מרכז זה משהו אחר לחלוטין. אין שם שום דבר שקשור לערכי השמאל.
אם אתה מתסכל על מפלגות המרכז יש בהן לא מעט אנשי ימין וגם אלו שהם לא ימין מחזיקים בדעות שאינן שמאל.
גם במפלגת העבודה ומרצ אומרים באופן מפורש את צמד המילים שוק חופשי רק שהם משתמשים בנוסף בצמד המילים המכובס "סוציאל דמוקרטי" כדי לא לומר קפיטליזם , למרות שזה לגמרי קפיטליזם עם תמיכה בשכבות החלשות. ובכן , גם בימין הכלכלי תומכים בשכבות החלשות.

נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 03 אוקטובר 2023, 22:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
oleg neduda
קיבל.ה  1959 לייקים

איזה דיון מיותר
שעופר ינאי יצביע מה שהוא רוצה ויחזיק באיזה דעות שהוא רוצה, ושימשיך להיות בעלים טוב עבורנו
מה אכפת לי אם הוא שמאל, ימין או מרכז?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

אם אתם בונים קונספירציה, ומתחילים להאמין בה תוך רגשות רדיפה, אל תחריבו אותו ואותנו בבקשה.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

נייט רובינסון
קיבל.ה  645 לייקים

De Niro כתב: 03 אוקטובר 2023, 22:34
נייט רובינסון כתב:
אם אתה מתסכל על מפלגות המרכז יש בהן לא מעט אנשי ימין וגם אלו שהם לא ימין מחזיקים בדעות שאינן שמאל.
גם במפלגת העבודה ומרצ אומרים באופן מפורש את צמד המילים שוק חופשי רק שהם משתמשים בנוסף בצמד המילים המכובס "סוציאל דמוקרטי" כדי לא לומר קפיטליזם , למרות שזה לגמרי קפיטליזם עם תמיכה בשכבות החלשות. ובכן , גם בימין הכלכלי תומכים בשכבות החלשות.
רוב המצביעים של מפלגות המרכז שמאל (יש עתיד למשל) זה אנשים עם דעות של שמאל. כמעט כולם. אני למשל הצבעתי יש עתיד ואני עם דעות של שמאל כי לא הייתי מסוגל להצביע למרב מיכאלי למרות שאני יותר בדעות של העבודה באופן כללי.
אבל עזוב אין מה לדבר על השטויות האלה הרגשתי צורך לתקן אותך. לא אכפת לי למי עופר מצביע ומה הדעות שלו או של כל אוהד שלנו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

נייט רובינסון כתב:
נייט רובינסון כתב: רוב אוהדי הקבוצה כן מצביעים למפלגות שמאל מרכז, בטח בכדורסל
רוב המצביעים של מפלגות המרכז שמאל (יש עתיד למשל) זה אנשים עם דעות של שמאל. כמעט כולם. אני למשל הצבעתי יש עתיד ואני עם דעות של שמאל כי לא הייתי מסוגל להצביע למרב מיכאלי למרות שאני יותר בדעות של העבודה באופן כללי.
אבל עזוב אין מה לדבר על השטויות האלה הרגשתי צורך לתקן אותך
בול אני, כל חיי העבודה, בחרתי בלפיד ואני לא מאמין לו בשיט, אבל על מירב אני לא מסוגל להסתכל.

סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

נייט רובינסון כתב:
נייט רובינסון כתב:
אבל עזוב אין מה לדבר על השטויות האלה הרגשתי צורך לתקן אותך
רוב אנשי מפלגות המרכז מגדירים את עצמם כמרכז. יש בהם גם מצביעי ימין וגם שמאל מהעבר הדי רחוק כבר. אבל זו לא הנקודה.
העומדים בראש שתי המפלגות האלו ומצעי המפלגות האלו אינם תומכים בפשרה טריטוריאלית משמעותית אם בכלל. בין היתר כי יודעים מאיפה מגיע החלק המשמעותי באלקטורט שלהם והוא איננו מאנשי שמאל.

El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

גביזון כתב: 01 נובמבר 2023, 19:27 תמונהתמונהתמונה

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/14761942

נראה שהיא לא יודעת מי זה... אחרת לא היתה מדברת על גיוס המונים :hapoel:
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

El dudernio כתב: 01 נובמבר 2023, 21:22
גביזון כתב: 01 נובמבר 2023, 19:27 תמונהתמונהתמונה

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/14761942

נראה שהיא לא יודעת מי זה... אחרת לא היתה מדברת על גיוס המונים :hapoel:
גם הכתב

מבין כל האנשים שהגיבו לה על הציוץ, בלטה תגובתו של בעליה הטרי של הפועל תל אביב כדורגל עופר ינאי שהגיב לה: "הי אלה כמה צריך? תכתבי לי בפרטי ונסגור את זה". קינן הגיבה לינאי: "עופר תודה רבה רבה, לא מובן מאליו. אני מנסה כרגע דרך אפיקים ממשלתיים אם לא יצלח, אגייס במימון המונים
אדום עד לגרדום
קיבל.ה  163 לייקים

אשרנו שזכינו באדם כמו עופר ינאי!!!
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד :hapoel: תל אביב!
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1435 לייקים

רואים כמה הוא מחובר ורוצה לחזק את הקשר עם הקהילה שנקראת הפועל תל אביב.
איזה איש אדיר. זכינו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

הלך המומנטום כתב:רואים כמה הוא מחובר ורוצה לחזק את הקשר עם הקהילה שנקראת הפועל תל אביב.
איזה איש אדיר. זכינו.
סומך כתב:
איזה פאקינג מלך העולם

סמל אישי של משתמש
DavidSheriff9
קיבל.ה  190 לייקים

מלך. אין מילים.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

היכן מוצאים עוד אנשים כמו האיש הזה!
מלך!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
Zvim
קיבל.ה  115 לייקים

זכינו

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2397 לייקים

אין לי ספק שתארים נראה איתו , גם אם לא העונה
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  813 לייקים

חייב להתייחס לאירוע המביש והדוחה היום
מצפה ממנו לבטל את המנוי ואם יש את החבר עמותה של אותם אוהדים
אנחנו לא קבוצת אוהדים יותר, הקלף הכי חזק של האולטראס (חרם מנויים) על רמי נראה כמו קלף חלש עכשיו
במיוחד בתוקפה שאין מנויים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2670 לייקים

חובה טיפול מהיסוד.
כל מי השתתף בדבר הזה חייב שלילת מנוי לצמיתות והרחקה לצמיתות מכל משחק של הפועל 80 שנה קדימה.
מצד שני, לא אתפלא אם אותם אוהדים יקבלו כרטיס פלוס כרטיס טיסה למשחק הבא באירופה.

חתיכת כתם על המועדון מה שהיה היום. כמה קיצוניים אפשר להיות? נמאס לנו מכם. טפי עליכם.
יחד, רק יחד! :heart:
Adom bdam
קיבל.ה  96 לייקים

צריך רמה מדהימה של טמטום כדי לשיר קללות למשטרה ובוז עם כל השנאה ליחס שלה לאוהדים במגרשי כדורגל ובשגרה, בזמן טקס ללוחמים שאין להם קשר למתרחש במגרשי הכדורגל וחירפו את נפשם כדי להגן על אזרחים בניהם גם אוהדי הפועל מול חמאס, מול הנשים והילדים שלהם.
כל אוהד הפועל שאני משוחח איתו נגד זה.
אבל הנזק כבר נעשה ולא ניתן לתיקון ומספיק 50 מטומטמים כדי לבזות קהל שלם.
כתם לכל החיים שיזכרו. חבל כי עד עכשיו המועדון ברגל ובסל והקהל התנהל בצורה מדהימה והיה דוגמא להרבה קהלים
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

7even כתב: 03 דצמבר 2023, 20:06 חובה טיפול מהיסוד.
כל מי השתתף בדבר הזה חייב שלילת מנוי לצמיתות והרחקה לצמיתות מכל משחק של הפועל 80 שנה קדימה.
מצד שני, לא אתפלא אם אותם אוהדים יקבלו כרטיס פלוס כרטיס טיסה למשחק הבא באירופה.

חתיכת כתם על המועדון מה שהיה היום. כמה קיצוניים אפשר להיות? נמאס לנו מכם. טפי עליכם.
!!!
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

לא מצליח למה הוא מאיים לעתיד ולא פועל כבר עכשיו.
להעיף אותם ועכשיו
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  813 לייקים

מאיים לעתיד ומדבר על העונה הזאת, שגם ככה העונה לפרוטקול בלבד
לצערי יש לי תחושה שאנחנו בקרוב מאוד נגלה כמה הוא עומד מאחורי זה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3088 לייקים

כשעופר הגיע אמרתי שרק לא יאיישו אותו פה,
אני פחות אופטימי בכל משחק.