דיא סבע
-
- קיבל.ה 426 לייקים
להחתים ויפה שעה אחת קודם
נערך לאחרונה על ידי הגלמוד מלוד ב 02 נובמבר 2023, 19:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
הבאנו מאמן מעלי אקספרס ואתה מעוניין בשחקן שעולה 5 מיליון ₪ בשנה.הגלמוד מלוד כתב:להחתים ויפה שעה אחת קודם
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 308 לייקים
כן, רק התאב בצע הזה יבוא לקבוצה של תפרנים.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
קודם שנדע מה הולך עם הליגה והעונה
כרגע המגמה כנראה תהיה בקבוצות מסויימות חלתים וצמצומי שכר
אנחנו לפחות חסכנו מיליון שקל בנתיים
וגם מסתבר שיש לדיע סבא, אז תלוי מצבו הרגשי
כרגע המגמה כנראה תהיה בקבוצות מסויימות חלתים וצמצומי שכר
אנחנו לפחות חסכנו מיליון שקל בנתיים
וגם מסתבר שיש לדיע סבא, אז תלוי מצבו הרגשי
-
- קיבל.ה 320 לייקים
לנסות להביא איכשהו את שועה מביתר
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
להבנתי אשתו כתבה פוסט שמביע צער גם על ילדים שנהרגים בעזה
מפה ועד תומך מחבלים עובר הרבה מאוד
מפה ועד תומך מחבלים עובר הרבה מאוד
חלום.
רשמתי את זה לפני שהצתרף לביתר והיה פה קונצנזוס שהוא פרובלמטי ואסור לגעת בו.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
הוא מתכוון לערבים שלא רק סוגדים לקונצנזוס של היהודים כאן. בגלל שהוא יודע שזה לא יתקבל כאן יפה להגיד שהוא לא רוצה ערבים, הוא קורא לסבע "תומך מחבלים" כמיטב המסורת של הימין היהודי בישראל.
אינתי עומרי, הפועל.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
למה כולם מניחים שהוא התייחס לסבע? נראה לי הרבה יותר הגיוני שהוא התייחס לשועה (לא בדקתי, אבל אני בטוח שאפשר למצוא אצלו כמה פוסטים תומכי בן גביר)האדום הצורר כתב: ↑04 נובמבר 2023, 18:49הוא מתכוון לערבים שלא רק סוגדים לקונצנזוס של היהודים כאן. בגלל שהוא יודע שזה לא יתקבל כאן יפה להגיד שהוא לא רוצה ערבים, הוא קורא לסבע "תומך מחבלים" כמיטב המסורת של הימין היהודי בישראל.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 163 לייקים
שחקן שלא רצה לשחק בנבחרת ישראל.
שחקן שלא ראה לנכון להביע סולידריות במדינה שבה הוא משחק.
שחקן שבני משפחתו ראו לנכון לתמוך באזרחים שתמכו בטבח שלא נראה מאז השואה.
אנחנו לא מכבי ולא בית"ר.
אנחנו הפועל שמכבדת את המדינה, מעודדת שיווין ושילוב של כולם ונגד גזענות.
דיא סבע לא עונה על זה.
כמה שיהיה שחקן גדול - האישיות חרא.
בלי שום קשר למה שיקרה לו בחיפה, הוא לא היה מגיע להפועל.
אבל בשביל לא לנרמל מחשבה כזו - היה לי חשוב לכתוב את הדברים.
איכסה דיא סבע!
הפועל, כמוך אין אף אחת
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד
תל אביב!
הפועל, את בשבילי מפלט
מכל החרא מסביב
אוהד

- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
סתם היה לו סכסוך אישי עם חזן, גם לזהבי האפס היה סכסוך עם הנבחרת, אבל הוא יהודי עד כמה שידוע לנו.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=432191
"דיא סבע אמר שלא ספרו אותו כששיחק בטורקיה, אז הוא לא מעוניין להיות חלק מהנבחרת. זה כבוד ללבוש את מדי נבחרת ישראל ולייצג את המדינה ואנחנו רוצים רק את מי שרוצה להיות פה", אמרו בהתאחדות לכדורגל.
סבע זוכר היטב את הזימונים הקודמים, אז בחר המאמן הלאומי לומר שהבין כי ישנה תביעה נגד השחקן מהקבוצה הקודמת שלו בסין ולהבנתו הוא לא יכול להיות מוזמן. סבע הכחיש, ההתאחדות מיהרה לומר שהיא זו שהטעתה את חזן, אבל זה היה כבר מאוחר מדי. סבע תקף את מאמן הנבחרת ב-5 באוויר: "אלון חזן סתם קשקש. אם הוא לא רוצה לזמן אותי, שיגיד". כבר אז, אמר סבע לחברים שלו בנבחרת שגם אם יקראו לו, הוא לא יגיע יותר.
מעבר לכך, בסביבתו של סבע טוענים כי נדרש להתנצל בפני חזן בעקבות הראיון, אבל סירב. "על מה יש לי להתנצל. אמרתי את האמת".
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=432191
"דיא סבע אמר שלא ספרו אותו כששיחק בטורקיה, אז הוא לא מעוניין להיות חלק מהנבחרת. זה כבוד ללבוש את מדי נבחרת ישראל ולייצג את המדינה ואנחנו רוצים רק את מי שרוצה להיות פה", אמרו בהתאחדות לכדורגל.
סבע זוכר היטב את הזימונים הקודמים, אז בחר המאמן הלאומי לומר שהבין כי ישנה תביעה נגד השחקן מהקבוצה הקודמת שלו בסין ולהבנתו הוא לא יכול להיות מוזמן. סבע הכחיש, ההתאחדות מיהרה לומר שהיא זו שהטעתה את חזן, אבל זה היה כבר מאוחר מדי. סבע תקף את מאמן הנבחרת ב-5 באוויר: "אלון חזן סתם קשקש. אם הוא לא רוצה לזמן אותי, שיגיד". כבר אז, אמר סבע לחברים שלו בנבחרת שגם אם יקראו לו, הוא לא יגיע יותר.
מעבר לכך, בסביבתו של סבע טוענים כי נדרש להתנצל בפני חזן בעקבות הראיון, אבל סירב. "על מה יש לי להתנצל. אמרתי את האמת".
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
כל כך הרבה מילים כשיכולת לכתוב "לא ערבי-טוב".אדום עד לגרדום כתב: ↑05 נובמבר 2023, 02:05שחקן שלא רצה לשחק בנבחרת ישראל.
ואשתו לא עשתה שום דבר כמו שכתבת אלא הזכירה לנו שגם מעבר לגדר חיים בני אדם. העובדה שנצרכת לניסוח כל כך מפותל הייתה אמורה לרמוז לך שאתה פשוט מדבר שטויות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 573 לייקים
שחקן שלא רוצה לשחק בנבירת כי לא רצו בו בזמנו שם, אגב גם ברקוביץ החליט שלא בא לו בשלב מסויםאדום עד לגרדום כתב: ↑05 נובמבר 2023, 02:05שחקן שלא רצה לשחק בנבחרת ישראל.
אנחנו לא מכבי ולא בית"ר.
אנחנו הפועל שמכבדת את המדינה, מעודדת שיווין ושילוב של כולם ונגד גזענות.
דיא סבע לא עונה על זה.
כמה שיהיה שחקן גדול - האישיות חרא.
בלי שום קשר למה שיקרה לו בחיפה, הוא לא היה מגיע להפועל.
אבל בשביל לא לנרמל מחשבה כזו - היה לי חשוב לכתוב את הדברים.
איכסה דיא סבע!
שחקן שבני משפחתו תמכו באזרחים שתמכו בטבח? עכשיו הוא אחראי לדעות של המשפחה? אם יש לך קרוב משפחה שמצביע בן גביר אתה אחראי לדעות שלו?
לא הבאת שום שיקול ענייני למה לא לקחת אותו
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
שום דבר מהדברים שמייחסים פה לסבע מאומת, או רלוונטי.
סתם רצון לחנך ערבי.
סתם רצון לחנך ערבי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
ככל שהדיון הזה מתקדם אני יותר רוצה לראות אותו בהפועל. חבל שזה לא יקרה
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 105 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
במצב היפותטי מקצועית יהיה טוב בשבילינו?
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
כמו שהספורט הישראלי נראה כרגע יש יותר סיכוי שהמינצברגים עוזבים והמועדון מתפרק מאשר שסבע מצטרף
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 673 לייקים
-
- קיבל.ה 47 לייקים
לא כל כך מתלהב שיגיע.
לא חושב שהוא עשה משהו רע או שאשתו אמרה משהו לא בסדר.
בסופו של יום יש לספורטאים המון כוח בתקופה הזאת ולעשות טוב, במיוחד לספורטאים ערבים. כשרואים את טועמה אי אפשר שלא להתמלא גאווה ולהעריך את הדמות.
אני לא מצפה מסבע להגיד משהו מהפכני, אבל כן לפעול יותר לשינוי חיובי ולהראות שאפשר אחרת.
בסופו של יום יש לספורטאים המון כוח בתקופה הזאת ולעשות טוב, במיוחד לספורטאים ערבים. כשרואים את טועמה אי אפשר שלא להתמלא גאווה ולהעריך את הדמות.
אני לא מצפה מסבע להגיד משהו מהפכני, אבל כן לפעול יותר לשינוי חיובי ולהראות שאפשר אחרת.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אולי הגיע הזמן שיהודים יפסיקו לחשוב שיש להם זכות מוסרית לצפות מערבים למשהו, כאילו הם ההורים שלהם/המחנכים שלהם.DarkCowMoo כתב: ↑07 נובמבר 2023, 23:11 לא כל כך מתלהב שיגיע.
אינתי עומרי, הפועל.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
WTF...מזתומרת?האדום הצורר כתב: ↑08 נובמבר 2023, 09:37אולי הגיע הזמן שיהודים יפסיקו לחשוב שיש להם זכות מוסרית לצפות מערבים למשהו, כאילו הם ההורים שלהם/המחנכים שלהם.DarkCowMoo כתב: ↑07 נובמבר 2023, 23:11 לא כל כך מתלהב שיגיע.
אין לי מושג מה דיא סבא אמר ובכלל לא עקבתי אבל לעניין המשפט שלך, כן - אני מצפה מיהודי/ערבי/ווטאבר להיות נאמן למדינה שלנו.
כמו שיש זכויות יש גם חובות. ובאמת החובות לא כאלה קשים. אתה כאילו בא בתלונה למי שמצפה לדבר כזה?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1609 לייקים
אבל מה דיא סבע (או אשתו) אמר או עשה שהראה את חוסר הנאמנות שלו למדינה ?7even כתב: ↑08 נובמבר 2023, 15:07WTF...מזתומרת?האדום הצורר כתב: ↑08 נובמבר 2023, 09:37אולי הגיע הזמן שיהודים יפסיקו לחשוב שיש להם זכות מוסרית לצפות מערבים למשהו, כאילו הם ההורים שלהם/המחנכים שלהם.DarkCowMoo כתב: ↑07 נובמבר 2023, 23:11 לא כל כך מתלהב שיגיע.
אין לי מושג מה דיא סבא אמר ובכלל לא עקבתי אבל לעניין המשפט שלך, כן - אני מצפה מיהודי/ערבי/ווטאבר להיות נאמן למדינה שלנו.
כמו שיש זכויות יש גם חובות. ובאמת החובות לא כאלה קשים. אתה כאילו בא בתלונה למי שמצפה לדבר כזה?
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
רשמתי - אין לי מושג. לא עקבתי. התייחסתי נטו למשפט שנרשם לפניי.בני12 כתב: ↑08 נובמבר 2023, 15:35אבל מה דיא סבע (או אשתו) אמר או עשה שהראה את חוסר הנאמנות שלו למדינה ?7even כתב: ↑08 נובמבר 2023, 15:07WTF...מזתומרת?האדום הצורר כתב: ↑08 נובמבר 2023, 09:37
אולי הגיע הזמן שיהודים יפסיקו לחשוב שיש להם זכות מוסרית לצפות מערבים למשהו, כאילו הם ההורים שלהם/המחנכים שלהם.
אני אישית דורש מיהודי כמו ממוסלמי ונוצרי וכל אחד אחר נאמנות למדינה. זה המינימום שאפשר לבקש. אחרת יש רק כיוון אחד --> החוצה.
אם אחיה חלילה יום אחד בספרד או ארה"ב או גוואטמאלה, אני לא חושב שיש לי זכות לגור שם אם אין לי נאמנות כלפי המדינה. סיים שיט.
וכפי שרשמתי גם בפורום הכדורסל בעבר - ההיכרות שלי עם ערבים היא ברובה המוחלט חיובית. בלי להכיר דרוזי אחד אישית שהם לחלוטין נאמנם למדינה.
יחד, רק יחד! 

- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
אוקיי בניטו.7even כתב: ↑08 נובמבר 2023, 15:07WTF...מזתומרת?האדום הצורר כתב: ↑08 נובמבר 2023, 09:37אולי הגיע הזמן שיהודים יפסיקו לחשוב שיש להם זכות מוסרית לצפות מערבים למשהו, כאילו הם ההורים שלהם/המחנכים שלהם.DarkCowMoo כתב: ↑07 נובמבר 2023, 23:11 לא כל כך מתלהב שיגיע.
-
- קיבל.ה 308 לייקים
סבע עובר עליהום לא מוצדק. ונראה שחיפה מנצלת את המצב עם האוהדים כתירוץ להיפטר מהחוזה שלו.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
גם אצלנו עם השחקנים, מהלך כזה לא יעבורקוקאין ואלכוהול כתב: ↑24 נובמבר 2023, 20:28 סבע עובר עליהום לא מוצדק. ונראה שחיפה מנצלת את המצב עם האוהדים כתירוץ להיפטר מהחוזה שלו.
מעבר לעניין הרגיש(שאני מסכים שיצא לגמרי מפרופורציות)
איך הוא בחדר ההלבשה? מרגיש כוכב?
החדר הלבשה שלנו כרגע מצויין