המשחק נגד לונדון
- פרימו לוי
- קיבל.ה 870 לייקים
השירים מיותרים ובעת הזאת אף מגעילים אבל השוטרי יסמ המסריחים של המרכז שמרביצים לאוהדים והשוטרי יממ שהצילו חיים בדרום זה לא אותם שוטרים, כן?
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
הא נכון, מי ששר שואה למשטרה/מכבי בזמן שיש כל יום עשרות הלוויות (בלי שמזיז לו כמה קנסות ועונשים הפועל מקבלת בגלל שירים שלו) - הוא אוהד "אמת".its-sick כתב:זה לא כל כך משנה מה חושב מי שלא מעודד. מי שמעודד הוא שמחליט מה לשיר.
אנשים מעירים לאוהדי אמת שטסו ללונדון לעודד את הקבוצה.
חתיכת חוצפה.
השאר אוהדי שקר. דמגוגיה ברמה של ביבי
- הפוסט קיבל 3 לייקיםTenacious D • Asafasraf • גביזון
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
-
- קיבל.ה 1403 לייקים
לא ביצעתי שום השוואה... הראתי לך כמה מגוכחת האמירה שלך. כמה היא לא רצינית וכמה היא מובלת על ידי חשיבה מעוותת. אני מבין שאתה במקום להבין שדרך החשיבה שלך זהה לאלו שמדברים בגזענות בחרת להתחפר בעמדתך.its-sick כתב: ↑03 נובמבר 2023, 10:18 ההשוואה שלך היא שקרית, אני מקווה שמטיפשות ולא מרוע.
תמיד אמרתי שטבעי לפלסטינים לשנוא אותנו על מה שעשינו להם. תמיד.
מעולם לא אמרתי שהם לא שונאים אותנו או שאין להם סיבה.
תמיד אמרתי שאנחנו אשמים בשנאה שלהם ובהכרח שלהם ללכת לדרך הטרור.
אני מעולם לא עשיתי שום דבר רע לאף שוטר.
יחי ההבדל הקטן. כשהם מרביצים לאוהדי הפועל, אין לזה שום סיבה שאפשר לקבל.
זאת זכותך. אבל דרך החשיבה עודנה מעוותת מבחינתי.
-
- קיבל.ה 1049 לייקים
אתה באמת לא רואה את הקשר? להביא לך משקפת?עידן סרור כתב:קשה לי להתאפק ולא להגיב אבל ריבונו של עולם מה הקשר?
וסתם שאלה, במידה ויחליפו את מילות השיר "תמיד אנחנו איתך" לגרסא הראשונה
וישירו "ורק מבקשים-יאללה מלחמה" במקום "שואה למשטרה" זה בסדר או שלא?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 576 לייקים
תודה לך הפועל!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 127 לייקים
באירופה אנחנו על 43/87 (49.5%) :
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... stics/hta/
בגביע ווינר רק 6/19 (31.6%) נגד רמת-גן.
- הפוסט קיבל לייק אחדפרימו לוי
-
- קיבל.ה 380 לייקים
1) אחלה הפועל! שעתיים של אסקפיזם
2) זה לא היה המבחן שחשבנו שזה יהיה כי לונדון בלי סם דקר זו לא לונדון שעשתה 3-1 עד אתמול
3) הולנד לא מחובר בכלל. ובכלל, רק 6 שחקנים קלעו אתמול
4) אל תתנו במה לכמה טיפשים
2) זה לא היה המבחן שחשבנו שזה יהיה כי לונדון בלי סם דקר זו לא לונדון שעשתה 3-1 עד אתמול
3) הולנד לא מחובר בכלל. ובכלל, רק 6 שחקנים קלעו אתמול
4) אל תתנו במה לכמה טיפשים
-
- קיבל.ה 1848 לייקים
הפועל כרגע היא הקבוצה עם הפרש הסלים הטוב ביורוקאפ (וזה נכון גם אם היינו מוסיפים את היורו ליג לתמונה ) וכל זה בארבע משחקים בלבד , מטורף
-
- קיבל.ה 576 לייקים
מישהו יודע מדוע הולנד לא מקבל דקות משחק?
המשחק אתמול, למרות שהסתיים ב 8 הפרש "בלבד" היה משחק שהתבקש לשלב אותו לתת לו לעבוד עם כל הקבוצה.
המשחק אתמול, למרות שהסתיים ב 8 הפרש "בלבד" היה משחק שהתבקש לשלב אותו לתת לו לעבוד עם כל הקבוצה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
הכאב שלי אמור להיות גם הכאב שלך, ידידי.Frenzy כתב: ↑03 נובמבר 2023, 10:01מאוד לא מסכים עם הרבה ממה שכתבת, אבל מזהה ומבין את הכאב שלך ומצטער על זה, באמת.7even כתב: ↑03 נובמבר 2023, 09:52 אני קורא פה תגובות של אוהדים מנותקים ומהבין למה הקהל שלנו הוא הקהל הכי שנוא במדינה בפער.
אחרי כל החודש הזה הם שרים שירי שואה ומשווים שוטרים גיבורים לחמאס. לא, זה לא להאמין. ועוד אח"כ מתפתלים בהסברים למה יהודים הוא טרוריסטים אבל חמאסניקים רוצחים מסיבה מוצדקת.
מנותקים, נמאסתם!
די! תרימו לכם קבוצה חדשה בליגה ב'...תשירי שואה למשטרה, שואה למכבי שואה שואה ושוב שואה למי שרק בא לכם. תתגאו גם שאתם שונאים את דגל ישראל ושאתם מסרבים להניף אותו.
תעשו מה בא לכם! רק תעזבו אותנו בשקט. הרסתם את המועדון, את השם של המועדון ואת השם של האוהדים של המועדון.
נמאס לנו מכם.
אין פה מקום להתלבטות בכלל. אני רואה פה אנשים מתפתלים בהסברים למה לשיר שואה לאנשים בארץ זה הגיוני.
זה לא להאמין לאיזו רמת ניתוק הגיעו האוהדים שלנו. אני פשוט מתבייש לאהוד את אותה קבוצה כמוהם. האהדה שלנו חייבת ריסטרט וחישוב מסלול מחדש.
ובנימה אופטימית זו - חששתי מהמשחק אתמול כי לונדון באמת טובים השנה. שמח לראות שעברנו את המכשול.
יחד, רק יחד!
- הפוסט קיבל לייק אחדFrenzy
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
אותם ״אוהדי אמת״ נבדלים מאוהדים אחרים בשני דברים:
1. חושבים שלשיר שירים כאלה בתקופה כזאת זה ״מגניב״ או לא תחנכו אותו וכל השיט הזה.
2. הם קיבלו כרטיסים או קיבלו הזדמנות לרכוש כרטיסים למשחק שמוגדר ללא קהל, מה שלא התאפשר לכל אוהדי השקר שנמצאים בארץ ומבקרים אותם על חלק מהשירים שהם בוחרים לשיר.
-
- קיבל.ה 1818 לייקים
הבנתי מאוהדים ( טוקבק יותר נכון) שזה שוב השבר שהיה לו ביד או משהו בסגנון, אבל אני לא באמת יודעאדום ותיק כתב:מישהו יודע מדוע הולנד לא מקבל דקות משחק?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 316 לייקים
נתחיל בזה שאתה לא יודע איזה שוטרים היו או לא היו בדרום או בכל הארץ והגנו עליי, עלייך ועל כל אזרחי ישראל בגופם.
נמשיך בזה שאף אחד לא ביקש ממך או מכל אחד אחר לאהוב שוטר כזה או אחר או את המשטרה כגוף. גם לי יש ביקורת על המשטרה כגוף ועל השוטרים במגרשי הכדורגל בפרט (ביקורת על התנהלותם לפני החודש הארור הזה שאנחנו חווים). אבל כרגע זה ממש לא הזמן לביקורת הזאת או לשירים נגדם על אחת כמה וכמה לא בחו״ל. מה שכן מצופה ממך ומכל אוהד, סליחה מכל אדם עם לב והיגיון שחי במדינה הזאת, זה לתת מינימום כבוד לאחד מהגופים שאחראים לזה שאתה יכול לשבת בבית שלך ולראות משחק כדורסל או לכתוב בפורום במקום להיות חטוף בעזה.
- הפוסט קיבל לייק אחד7even
-
- קיבל.ה 129 לייקים
יש איך לצפות במשחק המלא אם אין לי את ערוצי ספורט1234?
-
- קיבל.ה 111 לייקים
הנה עוד אפס שיספר את מי מותר לבקר ואת מי לא.
אוהדי אמת עאלק, אוהדים שמחזיקים את הקבוצה בביצים ועוד כמה מקורבים שאוהבים להתלקק ולהיות עמוק בתחת של רמי.
זה משחק סגור, ללא קהל ואותם ״אוהדי אמת״ הגיעו לשם כי הם יכולים ואני לא.
אם המשחק הזה פתוח לקהל היית רואה כמה מאות של אוהדים שאולי היו משתיקים את אותם חלאות אדם.
-
- קיבל.ה 149 לייקים
לך תבקר את אלו שהשחיתו כתובות הנצחה לזכר אוהדים או שריססו הסוף שלכם מתיקרב בוולפסון וכתובות נאצהיהלום כתב: ↑03 נובמבר 2023, 17:35הנה עוד אפס שיספר את מי מותר לבקר ואת מי לא.
אוהדי אמת עאלק, אוהדים שמחזיקים את הקבוצה בביצים ועוד כמה מקורבים שאוהבים להתלקק ולהיות עמוק בתחת של רמי.
אם המשחק הזה פתוח לקהל היית רואה כמה מאות של אוהדים שאולי היו משתיקים את אותם חלאות אדם.
-
- קיבל.ה 111 לייקים
מה אכפת לי מהם מה אני אבא שלהם?ofri כתב: ↑03 נובמבר 2023, 17:40לך תבקר את אלו שהשחיתו כתובות הנצחה לזכר אוהדים או שריססו הסוף שלכם מתיקרב בוולפסון וכתובות נאצהיהלום כתב: ↑03 נובמבר 2023, 17:35הנה עוד אפס שיספר את מי מותר לבקר ואת מי לא.
אכפת לי מהקבוצה שלי שמחבקת אוהד שקילל אותם בדקת דומיה וצעק להם להוריד את הדגל כמה ימים אחרי שחברים שלהם ליציע נרצחו באכזריות.
אני עדיין מסרב להאמין שאותו חלאה נכנס בתור מקורב.
הגיע הזמן להרחיק את איציק המטונף הזה מהפורום.
לא צריך לראות פה את הצואה שיוצרת לו מהפה.
לא צריך לראות פה את הצואה שיוצרת לו מהפה.
- הפוסט קיבל לייק אחדTenacious D
- Tenacious D
- קיבל.ה 252 לייקים
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
אני לא מסכים כמעט עם אף מילה שהוא רשם פה, אבל מה הוא כתב שדורש הרחקה?
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
האמת שבתקופה כזאת כנראה שכן.הוקיץ' כתב:אני לא מסכים כמעט עם אף מילה שהוא רשם פה, אבל מה הוא כתב שדורש הרחקה?
עד היום התרשמתי ממנו כאדם אינטיליגנט, אבל פה זה באמת טינוף שיוצא מהפה.
הרגע ראיתי סרטון של מנצח תזמורת בהולנד לפני הופעה מול המלכה, התחיל לדקלם קצת על אללה ואיסלאם, התזמורת ירדה מהבמה ומאבטחים לקחו אותו. ולהם לא שחטו פה 1400 זקנים נשים וטף.
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
אתה לא יכול לדבר ככה, בטח לא במונחים של שואה אחרי שהיו פה עכשיו סצנות של שואה, אבל בלייב
-
- קיבל.ה 173 לייקים
דרך אגב, לפני מספר ימים ראיתי וויכוח שלו עם טכנו באחד האשכולות בוולטון, בו הוא טוען שצריך לפעול ביד קשה מאוד כנגד חמאס והרצועה כי כבר "אין ברירה" וטכנו די נזף בו(מוזמנים לחפש).
לא שזו הקבלה מדויקת, אבל כאן הוא תיאר דעה די הפוכה מבחינת השקפת עולם , אך מה שמשותף בין שני ההודעות זו הקיצוניות. בעיניי זה ממש לא שונה מהקיצונית בצד השני, שטוען שהוא לא גזעני אלא "עקרוני." זה קיצוני וזה קיצוני. יש פה גם מישהו שכתב שעכשיו הוא מבין ולא מתפלא למה שונאים אותנו כאוהדי הפועל, אז תדע שלדעתי יש כאן(ובכללי בקרב אוהדי הפועל) חבר'ה שפשוט אוהבים את זה ששונאים אותנו, כי זה כנראה מה שגורם להם להרגיש מיוחדים.
פשוט חבר'ה שמשום מה רוצים להרגיש שונים ולא משנה מה הנושא. בעיני זה ממש לא שונה מילדי האולטראס בוי שעושים פי כמה יותר נזק מאשר תועלת למותג הפועל ת"א. ועלק מישהו טען פה שהם האוהדים ה"אמיתיים", והמרכאות זה כי אם זה אוהדים של עצמם אז כן.
לא שזו הקבלה מדויקת, אבל כאן הוא תיאר דעה די הפוכה מבחינת השקפת עולם , אך מה שמשותף בין שני ההודעות זו הקיצוניות. בעיניי זה ממש לא שונה מהקיצונית בצד השני, שטוען שהוא לא גזעני אלא "עקרוני." זה קיצוני וזה קיצוני. יש פה גם מישהו שכתב שעכשיו הוא מבין ולא מתפלא למה שונאים אותנו כאוהדי הפועל, אז תדע שלדעתי יש כאן(ובכללי בקרב אוהדי הפועל) חבר'ה שפשוט אוהבים את זה ששונאים אותנו, כי זה כנראה מה שגורם להם להרגיש מיוחדים.
פשוט חבר'ה שמשום מה רוצים להרגיש שונים ולא משנה מה הנושא. בעיני זה ממש לא שונה מילדי האולטראס בוי שעושים פי כמה יותר נזק מאשר תועלת למותג הפועל ת"א. ועלק מישהו טען פה שהם האוהדים ה"אמיתיים", והמרכאות זה כי אם זה אוהדים של עצמם אז כן.
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
- its-sick
- קיבל.ה 1349 לייקים
אני לא רואה שום סיבה להיות במקום בו איני רצוי.
אני אעשה סקר בקנסו. אם אראה שאין אנשים שרוצים אותי בפורום פשוט אעזוב.
לא מעניינות אותי הצבעות נגד, יודונאצים למיניהם לא מעניינים אותי אפילו קצת.
אני רק רוצה לראות שיש אנשים שכן רוצים אותי פה, אחרת אין לי מה לחפש פה.
אני אעשה סקר בקנסו. אם אראה שאין אנשים שרוצים אותי בפורום פשוט אעזוב.
לא מעניינות אותי הצבעות נגד, יודונאצים למיניהם לא מעניינים אותי אפילו קצת.
אני רק רוצה לראות שיש אנשים שכן רוצים אותי פה, אחרת אין לי מה לחפש פה.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
עד היום,מה הבנת מהמשפטליאור א. כתב:דרך אגב, לפני מספר ימים ראיתי וויכוח שלו עם טכנו באחד האשכולות בוולטון, בו הוא טוען שצריך לפעול ביד קשה מאוד כנגד חמאס והרצועה כי כבר "אין ברירה" וטכנו די נזף בו(מוזמנים לחפש).
כל העולם כולו שונא את הפועל,ורק אני אוהב?
כולם שונאים אותנו,ולנו לא אכפת!!
- מילפורד
- קיבל.ה 1647 לייקים
עברתי על האשכול.
מכל מה שנאמר פה, ההודעה שקוראת להרחיק את איציק היא ההודעה שבעצמה הכי ״עוברת כללי הפורום״.
לא רואה בינתיים סיבה להתערב.
שתי הערות, אפשר להמשיך להתדיין גם בנושאים קשים אבל צריך לדעת לכבד גם עמדות אחרות.
דבר שני, בואו נשמור על הפורום הזה לעינייני כדורסל.
מכל מה שנאמר פה, ההודעה שקוראת להרחיק את איציק היא ההודעה שבעצמה הכי ״עוברת כללי הפורום״.
לא רואה בינתיים סיבה להתערב.
שתי הערות, אפשר להמשיך להתדיין גם בנושאים קשים אבל צריך לדעת לכבד גם עמדות אחרות.
דבר שני, בואו נשמור על הפורום הזה לעינייני כדורסל.
- הפוסט קיבל 4 לייקיםסומך • El dudernio • KingAlpaca • Frenzy
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1171 לייקים
רבאק יש פה אנשים בקרבנו שאיבדו חברים, יש אוהדי הפועל שנרצחו ונחטפו, יש אוהדי הפועל שעכשיו משרתים בסדיר ובמילואים כשי להגן על המדינה מפני האויב שנקרא חמאס ומסכנים את חייהם.Nati כתב: ↑04 נובמבר 2023, 03:16עד היום,מה הבנת מהמשפטליאור א. כתב:דרך אגב, לפני מספר ימים ראיתי וויכוח שלו עם טכנו באחד האשכולות בוולטון, בו הוא טוען שצריך לפעול ביד קשה מאוד כנגד חמאס והרצועה כי כבר "אין ברירה" וטכנו די נזף בו(מוזמנים לחפש).
האם כל השירים האלה מתאימים בימים האלה??
זה כבר לא ״כולם שונאים אותנו ולנו לא אכפת״, זה כבר לירוק בפניהם של עשרות אולי מאות של אוהדי הפועל. וזה מעבר לאתיקה בסיסית וטקט.
-
- קיבל.ה 173 לייקים
חבר, יש הבדל עצום בין כך ששונאים אותך כי אתה שונה(ואז גם לי לא אכפת ואפילו להפך) ולבין כך שאתה מנסה להיות שונה בכוח כדי שישנאו אותך.Nati כתב: ↑04 נובמבר 2023, 03:16עד היום,מה הבנת מהמשפטליאור א. כתב:דרך אגב, לפני מספר ימים ראיתי וויכוח שלו עם טכנו באחד האשכולות בוולטון, בו הוא טוען שצריך לפעול ביד קשה מאוד כנגד חמאס והרצועה כי כבר "אין ברירה" וטכנו די נזף בו(מוזמנים לחפש).
דרך אגב, השיר האוהב עלי מאז ומתמיד.
-
- קיבל.ה 476 לייקים
רק לידיעהAdom500 כתב:מוזר שללונדון יש משחק בשישי (יום אחרי) והם לא פרסמו לגבי זה כלום.
לונדון שיחקו למחרת המשחק שלנו בליגה וניצחו בקלות
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 129 לייקים
מצאתי. אם עוד מישהו מעוניין..
-
- קיבל.ה 1297 לייקים
מאוד מעוניין במשחקים נגדם בעונה שעברה
- רדנקו
- קיבל.ה 1028 לייקים
ויש למישהו אולי לינק למשחק של פריז מול לונדון?
Sent from my NE2215 using Tapatalk
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 261 לייקים
-
- קיבל.ה 363 לייקים
תגידו, מה צריך לעשות כדי שברביעי הsport to go הזה כן יעבוד? בלונדון זה לא עבד בסלקום tv.
שואל בשביל מילואימניק שפחות סבבה לו להיכנס ללינקים מפוקפקים בימים טרופים אלה.
-
- קיבל.ה 641 לייקים
לי נמאס ושילמתי 90 שקל לספורט 1. לראות 5 משחקים של הפועל בחודש כמו בן אדם זה שווה את זה כרגעאוהד כורסא כתב: ↑05 נובמבר 2023, 22:05 תגידו, מה צריך לעשות כדי שברביעי הsport to go הזה כן יעבוד? בלונדון זה לא עבד בסלקום tv.
ממליץ לעשות ישירות דרך האתר של יורוליגנייט רובינסון כתב: ↑06 נובמבר 2023, 01:29לי נמאס ושילמתי 90 שקל לספורט 1. לראות 5 משחקים של הפועל בחודש כמו בן אדם זה שווה את זה כרגעאוהד כורסא כתב: ↑05 נובמבר 2023, 22:05 תגידו, מה צריך לעשות כדי שברביעי הsport to go הזה כן יעבוד? בלונדון זה לא עבד בסלקום tv.
גם משמעותית יותר זול
וגם לא צריך לשמוע את צביקה שרף מפרשן
-
- קיבל.ה 641 לייקים
הבדל של 30 שקל לחודש אבל ספורט 1 נותנים הרבה יותר. פרמיירליג, בונדסליגה, ליגה ספרדית וטורקית בכדורסל. המשחקים שאני רוצה לראות ביורוליג בכל מקרה משודרים בערוץ הספורטVinb כתב: ↑06 נובמבר 2023, 06:53ממליץ לעשות ישירות דרך האתר של יורוליגנייט רובינסון כתב: ↑06 נובמבר 2023, 01:29לי נמאס ושילמתי 90 שקל לספורט 1. לראות 5 משחקים של הפועל בחודש כמו בן אדם זה שווה את זה כרגעאוהד כורסא כתב: ↑05 נובמבר 2023, 22:05 תגידו, מה צריך לעשות כדי שברביעי הsport to go הזה כן יעבוד? בלונדון זה לא עבד בסלקום tv.
גם משמעותית יותר זול
וגם לא צריך לשמוע את צביקה שרף מפרשן
- הפוסט קיבל לייק אחדVinb