זה חתיכת מעבר ממדליית ארד באליפות העולם,למרות שהוא לא שותף, לרבע גמר גביע ווינר עם כל הכבוד למפעל האחרון.
וולקאם קייל אלכסנדר
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
משחק ראשון שלו: כמה דקות שיחק היום?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
עוד לא מכיר כלום בהתקפה (אולי אפילו לא את כל השמות), אבל נראה חיובי מאוד. נתן בערך 3 גגות, קשה מאוד לעשות עליו סל, והוא נראה אחד שבא לעשות עבודה ולא למשוך תשומת לב. פרנקו העלה אותו כמה פעמים והוריד אותו אחרי דקה בערך, והוא קיבל את זה בסבבה. שיהיה בהצלחה לעשות את זה למקריי או אונאקו
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
עוד לא התחילה הליגה אבל אנחנו פורום באינטרנט אז זה המקום לזיוני מח שלי על הפועל, לא יודע בכלל אם לכתוב את הפוסט הזה אבל זה הגיג פסימי שעובר אצלי בראש בלבד במידה ולא יביאו שחקן פנים פיזי נוסף:
התקפית - נראה שלא יהיה פקטור בתרומה משמעותית לקבוצה, ובכל מקרה זה לא הטיקט שלו, ולא נראה שכדורים עברו אצלו בהתקפות גם בקבוצות עבר שלו. פרנקו רצה הורטון משודרג.
הגנתית - יכולת חסימה גבוהה מאד, מי שיחדור לסל ויפגוש אותו כנראה יתבלבל ויחפש דרך להוציא כדור מהר החוצה או יעלה ללייאפ בחוסר בטחון.
אבל,כשלא מדובר על שחקן חוץ/ 4 רך, גם הסנטר של אילת הצליח להזיז אותו די בקלות עם כח ועשה עליו סל, וגם בטלויזיה הזכירו שהפיזיות זו הנקודה החלשה שלו. הוא יותר 4 פחות 5.
ריבאונד - עוד אין לי תחושה לגביו, כי כאמור לא התחילה העונה וכל זה תחושות.
אני פסימי בגלל עשרות השנים שאני אוהד הפועל ומיעוט התארים הקיצוני של הסל בתקופה הזאת, ולכן התחושה הכללית היא:
אנחנו קבוצה טובה ונרוץ בצמרת בליגה ונעשה אולי עונה יפה באירופה. למשחקי צמרת אין לנו שחקן אחד שיכול לספוג גוף מתחת לסל ובעל נוכחות התקפית מתחת לסל לשם גיוון המשחק ( בגלל זה אני מת על זלי למרות המגבלות הרבות שלו).
החשש האישי והלא מבוסס שלי הוא שזה מה שישאיר אותנו ללא תואר, ולהיות תלויים במשחקי צמרת בניסי מנפורד, הברקות של אנגולה ובבריאות של בראון. חזרנו להורטוניזם שפרנקו ובראון בנו בתחילת עונה שעברה.
ברור לי שזה שחקן ספסל בנבחרת השלישית בטיבה בעולם (שם הוא גם משחק כ4), העונה ארוכה וזה פאקינג משחק ראשון שלי אז מה אני רוצה, וייתכן והלוואי ואני אבין שטעיתי מהר, אבל זו תחושה כרגע.
תודה שהקשבתם לי, הפועל זיינה לי את השפיות.
התקפית - נראה שלא יהיה פקטור בתרומה משמעותית לקבוצה, ובכל מקרה זה לא הטיקט שלו, ולא נראה שכדורים עברו אצלו בהתקפות גם בקבוצות עבר שלו. פרנקו רצה הורטון משודרג.
הגנתית - יכולת חסימה גבוהה מאד, מי שיחדור לסל ויפגוש אותו כנראה יתבלבל ויחפש דרך להוציא כדור מהר החוצה או יעלה ללייאפ בחוסר בטחון.
אבל,כשלא מדובר על שחקן חוץ/ 4 רך, גם הסנטר של אילת הצליח להזיז אותו די בקלות עם כח ועשה עליו סל, וגם בטלויזיה הזכירו שהפיזיות זו הנקודה החלשה שלו. הוא יותר 4 פחות 5.
ריבאונד - עוד אין לי תחושה לגביו, כי כאמור לא התחילה העונה וכל זה תחושות.
אני פסימי בגלל עשרות השנים שאני אוהד הפועל ומיעוט התארים הקיצוני של הסל בתקופה הזאת, ולכן התחושה הכללית היא:
אנחנו קבוצה טובה ונרוץ בצמרת בליגה ונעשה אולי עונה יפה באירופה. למשחקי צמרת אין לנו שחקן אחד שיכול לספוג גוף מתחת לסל ובעל נוכחות התקפית מתחת לסל לשם גיוון המשחק ( בגלל זה אני מת על זלי למרות המגבלות הרבות שלו).
החשש האישי והלא מבוסס שלי הוא שזה מה שישאיר אותנו ללא תואר, ולהיות תלויים במשחקי צמרת בניסי מנפורד, הברקות של אנגולה ובבריאות של בראון. חזרנו להורטוניזם שפרנקו ובראון בנו בתחילת עונה שעברה.
ברור לי שזה שחקן ספסל בנבחרת השלישית בטיבה בעולם (שם הוא גם משחק כ4), העונה ארוכה וזה פאקינג משחק ראשון שלי אז מה אני רוצה, וייתכן והלוואי ואני אבין שטעיתי מהר, אבל זו תחושה כרגע.
תודה שהקשבתם לי, הפועל זיינה לי את השפיות.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 23 ספטמבר 2023, 00:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אני לא מאמין שקראתי את ערימת השטויות האלה עד הסוף. הנה הפורום נתן לך כישרון חרטוט. הבן אדם שיחק משחק אימון אחרי שעשה אימון אחד עם הקבוצה בזמן שהוא לא מכיר אף תרגיל ואתה מרשה לעצמך לכתוב עליו מגילה על סמך זה
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
כתבתי שזו לא דיעה מקצועית, אלא מחשבות שעוברות לי בראש וייתכן ובהחלט מדובר בחרטוט ואני הראשון שיריע לו, הוא נראה אחלה בנאדם שבא לתת עבודה, מבחינה הזאת זכינו בו ובהורד. כותב שוב שאני לא מתבסס ספציפית על המשחק היום, אלא על תחושה שיש לי עוד לפני שהתחילה העונה ומעבר על סרטוני סקאוט עליו ואיך אני רואה את זה משתלב בקבוצה שלי.נייט רובינסון כתב:אני לא מאמין שקראתי את ערימת השטויות האלה עד הסוף. הנה הפורום נתן לך כישרון חרטוט. הבן אדם שיחק משחק אימון אחרי שעשה אימון אחד עם הקבוצה בזמן שהוא לא מכיר אף תרגיל ואתה מרשה לעצמך לכתוב עליו מגילה על סמך זה
ווקצור, פספסת 3 פסקאות שהיו מייתרות לך לקרוא את הפוסט ולהתייחס אליו כלל:
פסקה ראשונה:
"עוד לא התחילה הליגה אבל אנחנו פורום באינטרנט אז זה המקום לזיוני מח שלי על הפועל, לא יודע בכלל אם לכתוב את הפוסט הזה אבל זה הגיג פסימי שעובר אצלי בראש בלבד במידה ולא יביאו שחקן פנים פיזי נוסף:"
פסקה אמצעית:
"אני פסימי בגלל עשרות השנים שאני אוהד הפועל ומיעוט התארים הקיצוני של הסל בתקופה הזאת, ולכן התחושה הכללית היא:"
פסקה אחרונה:
"ברור לי שזה שחקן ספסל בנבחרת השלישית בטיבה בעולם (שם הוא גם משחק כ4), העונה ארוכה וזה פאקינג משחק ראשון שלו אז מה אני רוצה, וייתכן והלוואי ואני אבין שטעיתי מהר, אבל זו תחושה כרגע.
תודה שהקשבתם לי, הפועל זיינה לי את השפיות."
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
גביזון נשמה, אוהב אותך כמו אח אבל באמת שאין בסיס עדיין להתרשמות
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
יודע יודע ברור יש אפס בסיס לההתרשמות, זו סתם תחושה שלי שלא מבוססת על כלום על לקריאת סיכומי סקאוט. ובעיקר, איך אני רואה את המשחק, של ביג מאן פרודוקטיבי בהתקפה שמשכלל את המשחק ומושך אש ומשחרר את שאר הקבוצה.סומך כתב:גביזון נשמה, אוהב אותך כמו אח אבל באמת שאין בסיס עדיין להתרשמות
אני לא מאמן ויודע שפרנקו מנהל את הקבוצה אחרת, ומה זה משנה מה אני חושב אני הראשון שאגיד שהקבוצה משחקת אש ובנויה נכון חלכשיבואו התוצאות מול קבוצות רלוונטיות.
יאללה אלכסנדר תן בראש!
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
לא ראיתי את המשחק,
אראה עכשיו,
איך הוא בינתיים?
אראה עכשיו,
איך הוא בינתיים?
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
עדיין לא משהו
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
לא טוב.
המספרים סבבה, אבל הרבה פאשלות בהגנה וגם חסר אינטנסיביות במשחק שלו.
כרגע נראה רחוק מאוד משחקן של 400 אלף דולר, אבל צריך לחכות ולראות אותו מול קבוצות יותר מרשימות.
המספרים סבבה, אבל הרבה פאשלות בהגנה וגם חסר אינטנסיביות במשחק שלו.
כרגע נראה רחוק מאוד משחקן של 400 אלף דולר, אבל צריך לחכות ולראות אותו מול קבוצות יותר מרשימות.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
צריך לזכור שהוא הגיע הכי מאוחר, הייתי מחכה עם החיצים כלפיו בייחוד שיש משחק אחד פעם בשבוע והוא מראה כמה ניצוצות.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
השאלה אם שחקן של 400 אלף דולר אמור להראות ניצוצות או להיות בולט כבר מהרגע הראשון.
אם נגיד לא הייתי מכיר את הקבוצה והיו אומרים לי שהורד היה הזר שנתנו לו סכום כזה ואלכסנדר על תקן הזר השישי...כרגע לא הייתי מתפלא.
בכל מקרה - כולי תקווה שזה ישתנה. וכולי תקווה שנזכה לראות אותו משתנה בדרייב אין עוד העונה.
אם נגיד לא הייתי מכיר את הקבוצה והיו אומרים לי שהורד היה הזר שנתנו לו סכום כזה ואלכסנדר על תקן הזר השישי...כרגע לא הייתי מתפלא.
בכל מקרה - כולי תקווה שזה ישתנה. וכולי תקווה שנזכה לראות אותו משתנה בדרייב אין עוד העונה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1462 לייקים
קודם כל נכון, אבל זה היה נראה ככה גם שנה שעברה בהתחלה עם הורד והורטון.
אלכסנדר תורם מאוד בהגנה ובמוטת ידיים הארוכה, בהתקפה הוא לא בעניינים אבל כרגע אין לנו בעיות בהתקפה, בטח עם הכושר של הורד, אז אלכסנדר צריך זמן.
אלכסנדר תורם מאוד בהגנה ובמוטת ידיים הארוכה, בהתקפה הוא לא בעניינים אבל כרגע אין לנו בעיות בהתקפה, בטח עם הכושר של הורד, אז אלכסנדר צריך זמן.
- רדנקו
- קיבל.ה 1576 לייקים
זהו שהוא ממש לא תרם בהגנה וגם לא בריבאונד למעט בגרבג' טיים.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 511 לייקים
חברים בואו נניח לבחור. הוא שיחק איתנו 2 משחקים רשמיים בלבד. תנו לו את הזמן.
הוא לא סופרסטאר, לא יעשה 20,15 במשחק, אבל עושה רושם שהוא מתאים מאוד לשיטת המשחק של פרנקו. תנו לו 10 משחקים שימצא את עצמו ואז תשפטו (ולא רק במספרים שלו).
חוץ מזה עושה רושם של אחלה בחור, בלי ממש אגו.
הוא לא סופרסטאר, לא יעשה 20,15 במשחק, אבל עושה רושם שהוא מתאים מאוד לשיטת המשחק של פרנקו. תנו לו 10 משחקים שימצא את עצמו ואז תשפטו (ולא רק במספרים שלו).
חוץ מזה עושה רושם של אחלה בחור, בלי ממש אגו.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מה שכן אפשר להיות אופטימיים שכרגע נראה שהקבוצה מתפקדת גם כשהוא לא בעניינים , אם הוא יוכיח את עצמו
יכולה להיות פה קבוצה מפחידה שעולה קל על זו של עונה שעברה , כמובן שהכל תלויי במצב הבטחוני שכרגע קשה לדעת מה יהיה
יכולה להיות פה קבוצה מפחידה שעולה קל על זו של עונה שעברה , כמובן שהכל תלויי במצב הבטחוני שכרגע קשה לדעת מה יהיה
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
10 נשמע הרבה.
5 כולל השניים ששיחק ואני מצפה לראות אותו יותר בעיניינים.
5 כולל השניים ששיחק ואני מצפה לראות אותו יותר בעיניינים.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
ברחו לו לפעמים, אבל הוא מראה כבר משחק שני שהוא משנה זריקות וקשה לעשות עליו סל. לא צריך לצפות שיהיה אונאקו כי הוא שחקן שיותר בסגנון של הורטון.רדנקו כתב:זהו שהוא ממש לא תרם בהגנה וגם לא בריבאונד למעט בגרבג' טיים.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
שיחק יותר טוב היום.
עדיין נראה כמו חייזר לפעמים ונותן תרומה די אפסית בהתקפה, אבל לפחות היום נלחם והראה דומיננטיות בריבאונד והרבה אינטנסיביות הגנתית (אם כי גם מבחינה הגנתית הוא רחוק מלהיות מושלם). גם הראה יכולת מסירה יפה.
זה עדיין לא קרוב למה שאנחנו מצפים, אבל זו התחלה.
וצביקה שרף ממש שונא אותו מסיבה כלשהי.
עדיין נראה כמו חייזר לפעמים ונותן תרומה די אפסית בהתקפה, אבל לפחות היום נלחם והראה דומיננטיות בריבאונד והרבה אינטנסיביות הגנתית (אם כי גם מבחינה הגנתית הוא רחוק מלהיות מושלם). גם הראה יכולת מסירה יפה.
-
- קיבל.ה 544 לייקים
מסכים, הקבוצה נראית טוב ולכן אני מקווה ומאמין שהוא יעלה עוד את הרמה הגנתית והתקפיתהוקיץ' כתב: ↑03 נובמבר 2023, 01:09 שיחק יותר טוב היום.
ועדיין סיים את המשחק עם 4 נק 13 ריבאונד(6 בהתקפה!) 4 אסיסטים ו3 חסימות . +- 11 הכי גבוה במשחק ו21 נקודות מדד
- רדנקו
- קיבל.ה 1576 לייקים
נוכחות הגנתית נהדרת היום.
שיתק את אולסנדי שעומד למיטב זכרוני על 18 נק למשחק עד המשחק מולנו.
אולי כשיתחילו למסור לו יותר כדורים למעלה במקום לרצפה ולרגליים הוא יצליח לעשות יותר מסל אחד או שניים.
רואים שנוא לא זריז ולא יודע לנוע לסל במהירות כמו הורד.
ובלו פוסט הוא מזכיר את הורד של השנה שעברה
שיתק את אולסנדי שעומד למיטב זכרוני על 18 נק למשחק עד המשחק מולנו.
אולי כשיתחילו למסור לו יותר כדורים למעלה במקום לרצפה ולרגליים הוא יצליח לעשות יותר מסל אחד או שניים.
רואים שנוא לא זריז ולא יודע לנוע לסל במהירות כמו הורד.
ובלו פוסט הוא מזכיר את הורד של השנה שעברה
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
לי זה בעיקר נראה שהוא תורם איפה שצריך אותו, ובהתקפה פשוט לא ממש צריך אותו כשהקבוצה מגיעה ל-100 נקודות גם בלעדיו. נקווה שביום שיצטרכו אותו בהתקפה ידעו להשתשמש בו
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
נכון, מעבר לתקווה צריך וחשוב גם במשחקים כאלה שנראה קצת מהלכים התקפיים ממנו כדי שבימים שהגארדים פחות פוגעים נדע לייצר גם נקודות דרך הסנטר שלנו, שנדע שזה כלי שקיים ויכול לעבוד ושאפשר לנתב את המשחק לשם כשהמשחק הרגיל שלנו לא עובד. הוורסטיליות הזאת חשובה
-
- קיבל.ה 753 לייקים
המשחק הטוב ביותר שלו מאז שהגיע להפועל.
תרומה הגנתית משמעותית מאד. משחק הגנה וחסימות נהדרות שהיו משמעותיות מאד לבניית ההפרש בחצי הראשון.
שרף לא אוהב אותו, אבל מה שחשוב זה דעתו של פרנקו והכימיה עם עמיתיו שחקני הקבוצה.
מהלכים התקפיים ממנו נראה כשיכינו ויתרגלו מהלכים כאלה לפי יכולותיו וכישוריו. הוא לא הורד מבחינת מהירות וזריזות. אז צריך תרגול אחר בינו ובין הגארד המוסר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לדעתי הוא לא יראה איזה משהו מדהים התקפית בכל מקרה.
כן יהיו אליהופים מגניבים ויפים אבל אם הוא יהיה סטופר נהדר בצבע כמו שהוא מראה שהוא יכול להיות אני קונה את זה ב-2 ידיים.
כן יהיו אליהופים מגניבים ויפים אבל אם הוא יהיה סטופר נהדר בצבע כמו שהוא מראה שהוא יכול להיות אני קונה את זה ב-2 ידיים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1607 לייקים
הקבוצה מגיעה למאה נקודות כל משחק גם בלעדיו.
אותו צריך בהגנה שייקח רבאונדים ויחסום ואת זה הוא עשה אתמול מצוין
אותו צריך בהגנה שייקח רבאונדים ויחסום ואת זה הוא עשה אתמול מצוין
-
- קיבל.ה 100 לייקים
הריבאונד התקפה שלו מייצר לנו הרבה נקודות.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אחרי צפייה שניה, מאוד אהבתי לראות את הדומיננטיות שלו אתמול. קופץ לכל ריבאונד, אקטיבי בהגנה, נוגע בכל כדור, נלחם על עמדות. נהדר. סוף סוף נתן הרגשה של סנטר דומיננטי.
מה שכן, הוא פשוט נון פקטור בהתקפה. חלק מזה כי אין עדיין תיאום והוא לא מקבל את הכדורים במקומות הנכונים, אבל האמת היא שכאשר הוא מקבל כדור בצבע הוא נראה מאוד הססן וחסר ביטחון.
לא מקבל את זה שאנחנו לא צריכים את זה ממנו. סנטר מודרני לא חייב להיות שחקן גב לסל משובח, אבל כן לדעת לנעול שומר בצבע ולסיים בלייאפ או לקבל את הכדור בתנועה אחרי פיק אנד רול ולקלוע. בוודאי כשזה שחקן כל כך יקר.
מאמין ומקווה שזה ישתפר בהמשך.
מה שכן, הוא פשוט נון פקטור בהתקפה. חלק מזה כי אין עדיין תיאום והוא לא מקבל את הכדורים במקומות הנכונים, אבל האמת היא שכאשר הוא מקבל כדור בצבע הוא נראה מאוד הססן וחסר ביטחון.
לא מקבל את זה שאנחנו לא צריכים את זה ממנו. סנטר מודרני לא חייב להיות שחקן גב לסל משובח, אבל כן לדעת לנעול שומר בצבע ולסיים בלייאפ או לקבל את הכדור בתנועה אחרי פיק אנד רול ולקלוע. בוודאי כשזה שחקן כל כך יקר.
- רדנקו
- קיבל.ה 1576 לייקים
אני מסכים אבל אם תסתכל שוב תראה שפשוט לא מחפשים אותו. וחוץ מהמסירה של מנפורד כל מסירה בפיק אנד רול הלכה לרגליים שלו. אין לו כנראה את רמת הסקילז של הורד למשל שמסוגל לתפוס כדורים כאלה ולהמשיך איתם לסל בלי להתבלבל עם הרגליים. הוא גם לא נראה מספיק מיומן להתגלגל לסל הכל הזדמנות ולהגיע לעמדה טובה לאלי הופ כמו הורד.הוקיץ' כתב:אחרי צפייה שניה, מאוד אהבתי לראות את הדומיננטיות שלו אתמול. קופץ לכל ריבאונד, אקטיבי בהגנה, נוגע בכל כדור, נלחם על עמדות. נהדר. סוף סוף נתן הרגשה של סנטר דומיננטי.
אבל כרגע בעיקר לא נראה שמחפשים אותו במצבים האלה.
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
אל תשכחו שזה רק המשחק השלישי שלו עם הקבוצה.
בכל משחק הוא הראה שיפור מהמשחק הקודם.
בכל משחק הוא הראה שיפור מהמשחק הקודם.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני מסכים וכמו שאמרתי אני מאמין שעם תיאום זה ישתפר. אני כן רוצה לראות אותו הולך יותר אגרסיבי לטבעת כשהוא כבר מקבל כדור. יש לו שילוב מרשים של אורך ואתלטיות והוא לא מספיק מביא אותו ליד ביטוי.רדנקו כתב: ↑03 נובמבר 2023, 14:49אני מסכים אבל אם תסתכל שוב תראה שפשוט לא מחפשים אותו. וחוץ מהמסירה של מנפורד כל מסירה בפיק אנד רול הלכה לרגליים שלו. אין לו כנראה את רמת הסקילז של הורד למשל שמסוגל לתפוס כדורים כאלה ולהמשיך איתם לסל בלי להתבלבל עם הרגליים. הוא גם לא נראה מספיק מיומן להתגלגל לסל הכל הזדמנות ולהגיע לעמדה טובה לאלי הופ כמו הורד.הוקיץ' כתב:אחרי צפייה שניה, מאוד אהבתי לראות את הדומיננטיות שלו אתמול. קופץ לכל ריבאונד, אקטיבי בהגנה, נוגע בכל כדור, נלחם על עמדות. נהדר. סוף סוף נתן הרגשה של סנטר דומיננטי.
אבל כרגע בעיקר לא נראה שמחפשים אותו במצבים האלה.
מה שכן, הראה יכולת מסירה מאוד מפתיעה אתמול.
- רדנקו
- קיבל.ה 1576 לייקים
אני אומר שוב
לדעתי פשוט אין לו סקילז מספיקים.
הוא מזכיר לי קצת את הורד של תחילת שנה שעברה.
לדעתי פשוט אין לו סקילז מספיקים.
הוא מזכיר לי קצת את הורד של תחילת שנה שעברה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
בצד החיובי, היה הרבה יותר אקטיבי ופעיל מבחינה התקפית, ובהגנה סיפק מטריה אווירית מצוינת. בעיני גם עשה עבודה טובה בריבאונד.
בצד השלילי, הוא כל הזמן מפספס ומאחר בהגנה. לפעמים הוא לא יוצא מספיק אגרסיבי למוביל הכדור בפיק אנד רול, לפעמים הוא יוצא אבל בתזמון לא נכון ובזווית לא נכונה.
אין ספק שההכנה הלקויה לעונה ומיעוט המשחקים עד כה ממש פגעו בנו ובו בהקשר הזה, אבל עדיין ציפיתי לאימפקט הגנתי יותר טוב.
בצד השלילי, הוא כל הזמן מפספס ומאחר בהגנה. לפעמים הוא לא יוצא מספיק אגרסיבי למוביל הכדור בפיק אנד רול, לפעמים הוא יוצא אבל בתזמון לא נכון ובזווית לא נכונה.
אין ספק שההכנה הלקויה לעונה ומיעוט המשחקים עד כה ממש פגעו בנו ובו בהקשר הזה, אבל עדיין ציפיתי לאימפקט הגנתי יותר טוב.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
זה נכון לגבי כל הקבוצה! לא רק אלכסנדר.הוקיץ' כתב: ↑09 נובמבר 2023, 10:40 בצד החיובי, היה הרבה יותר אקטיבי ופעיל מבחינה התקפית, ובהגנה סיפק מטריה אווירית מצוינת. בעיני גם עשה עבודה טובה בריבאונד.
הרבה שחקנים בכושר אישי טוב אבל המשחק הקבוצתי מאד לקוי!
גם ירושלים שהיא קבוצת הגנה טובה מאיתנו היתה מפסידה להם (והפסידה להם כשקראו להם בון, אשתקד).
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- רדנקו
- קיבל.ה 1576 לייקים
לפי דני דניאלי בדלונה פנו אליו ורוצים להחתים אותו מיידית.
-
- קיבל.ה 645 לייקים