יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אז בקורנל שלחו לפנות בוקר התראה מהרשויות שיש אזורים בקמפוס שמסוכנים ליהודים וישראלים

מחכה למכתב של פרופסורים מקורנל שיתלוננו שמביישים את אותם פעילי שלום מתוקים שבגללם הוצאה ההתראה
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

D&3 כתב: 30 אוקטובר 2023, 11:06 a military response by a people who had endured crushing and unrelenting state violence from an occupying power over many years

תגובה צבאית? זה התיאור הנכון למאורעות ה7.10?

שלא לדבר על זה שמפריע להם יותר שמצלמים ומפרסמים סטודנטים שמתנהגים כמו תתי אדם ולא ההתנהגות של אותם תתי אדם

ויש עוד מלא שקרים וסטנדרטים כפולים במכתב המביך הזה

אבל העיקר שלא מצאת
לא הבנתי, להגיד שהחמאס הוא כוח חמוש זה אנטישמיות? אתה בטוח? באנגלית "military" זה שם תואר שמתייחס לא רק לצבאות, אלא גם לנשק, לוחמה וכו'.
לדעתי אתה סתם נעלב מזה שהם לא בדיוק באותה עמדה כמו שלך, אבל אתה קורא לזה אנטישמיות.
אחר כך תתפלא למה כשיש אנטישמיות אמיתית אנשים נזהרים מלקרוא לה בשמה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

לא לדעת אנגלית זה מצחיק?
כאילו, זה לגיטימי, אבל אז קצת מוזר לבוא בטענות על ניסוחים בשפה שאתה לא ממש מבין.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

נתקלתי בעוד מקרה של אי ידיעת אנגלית, אז חשבתי לשתף בגלל הדיון שנכנסנו אליו.
ראיתי בטוויטר מישהו שמתלונן על זה שהגארדיאן כתב על החיילת שחולצה "Hostage soldier released in Gaza, Israel says", והתלונה שלו די מוצדקת כי להגיד שהיא was released זה לא בדיוק תיאור מדויק של המציאות.
מה שמשך את תשומת לבי היה העובדה שהניסוח הזה מיוחס לישראל, אז נכנסתי לפוסט של הבחור, ומהר מאוד גיליתי שזאת אכן הייתה ההודעה שהתפרסמה בחשבון הרשמי של צה"ל במילים האלה בדיוק (ביניים מישהו שם כנראה פתח מילון, אז הציוץ נמחק).
כנראה שבערך באותו שלב שדו"צ הבין שהוא לא יודע אנגלית, גם בגרדיאן הבינו את זה, וכרגע הניסוח של הכותרת אכן משקף את המציאות, וכתוב שם rescued במקום released.

בקיצור, מתברר שידיעת אנגלית לא חשובה למאמצי ה-hasbara, ואפילו "אנשי המקצוע" בתחום לא יודעים אנגלית יותר טוב ממשתמשי הפורום שמתאבססים על ניסוחים בשפה שהם דוברים ברמה בסיסית מינוס.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

teknoboy כתב: 30 אוקטובר 2023, 15:44
D&3 כתב: 30 אוקטובר 2023, 11:06 a military response by a people who had endured crushing and unrelenting state violence from an occupying power over many years

תגובה צבאית? זה התיאור הנכון למאורעות ה7.10?

שלא לדבר על זה שמפריע להם יותר שמצלמים ומפרסמים סטודנטים שמתנהגים כמו תתי אדם ולא ההתנהגות של אותם תתי אדם

ויש עוד מלא שקרים וסטנדרטים כפולים במכתב המביך הזה

אבל העיקר שלא מצאת
לא הבנתי, להגיד שהחמאס הוא כוח חמוש זה אנטישמיות? אתה בטוח? באנגלית "military" זה שם תואר שמתייחס לא רק לצבאות, אלא גם לנשק, לוחמה וכו'.
לדעתי אתה סתם נעלב מזה שהם לא בדיוק באותה עמדה כמו שלך, אבל אתה קורא לזה אנטישמיות.
אחר כך תתפלא למה כשיש אנטישמיות אמיתית אנשים נזהרים מלקרוא לה בשמה.
אז שגם בלינק שהבאת אתה מוכיח שאתה טועה.
כתוב שם שאלו כוחות ששייכים "To the armed forces" ולא רק ל"Armed forces" (שהיה יכול להצדיק את הפרשנות שלך) וכשהולכים לפירוש של זה באותו מילון שהבאת מקבלים
a country's military forces
כלומר כן הכוונה לכח צבאי של מדינה ולא סתם ללוחמה או לנשק וכו'
ואולי לקרוא למה שהחמאס עשה תגובה צבאית זה לא אנטישמי אבל בטח רחוק מאד מאד מהמציאות
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

תודה על ההארה.

עכשיו תסתכל בלינק שהתעלמת ממנו, לMW
או בגוגל (הגדרה שהם לוקחים ממילון כלשהו של אוקספורד, מילון אוקספורד עצמו דורש תשלום):
adjective
relating to or characteristic of soldiers or armed forces (לא the armed forces אלא סתם כוחות חמושים)
או פה (הגדרה 2) (לא יודע עד כמה המילון הזה נחשב)

כמו כן כתבתי בגוגל "gaza armed forces" ותראה מה יצא לי:
The Izz ad-Din al-Qassam Brigades , named after Izz ad-Din al-Qassam, is the military wing of the Palestinian organization Hamas.
(מחקתי סוגריים והדגשתי מילה בשביל נוחות הקריאה. זה מוויקיפדיה)

בקיצור, נראה לי שלקרוא לאנשים אנטישמים בגלל שהם עשו שימוש מקובל לגמרי בשם התואר military זה קצת הורדה לזנות של המילה "אנטישמי", ולכל הפחות "זאב, זאב", ובעולם שיש בו אנטישמיות אמיתית, לעשות מהמילה הזאת שכונה זה אפילו מסוכן (לא לכם, לאנשים שנתקלים באמת באנטישמיות אמיתית)

עריכה (ויותר חשוב מהכול, בעצם): האמת? גם אם הם היו עושים שימוש שערורייתי במילה military זאת הייתה הורדה לזנות של המושג "אנטישמיות"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
בלומי האדום
קיבל.ה  69 לייקים

טכנובוי וההתפתלות לא להודות באמת. מאסטרפיס!
אני אפילו לא מתכוון להיכנס איתך לדיון, כי לקבל תגובה נורמלית לתוכן מכבודו, זה בדיוק כמו להתווכח עם ביבי.

לא אכנס לויכוח אם התוכן אנטישמי או לא.
מסמך רצוף בשקרים, וסילוף העובדות.
המסמך, ולא צריך להיות פרופסור לספרות אנגלית, לא מזכיר פעם אחת את המילה חמאס ואת האירועים של אותו בוקר נוראי.
לא לחינם, כי האירועים של ה- 7 באוקטובר, הם התקיפות של צה"ל, כהמשך של הסבל של העם הפלשתיני, תחת הכיבוש בעזה.

אני חושב שלא צריך להסביר הרבה אחרי קריאת הקטע הבא, שאני מטיל ספק אם הגעת כל כך רחוק בקריאת המכתב:

In our view, the student statement aims to recontextualize the events of October 7, 2023, pointing out that military operations and state violence did not begin that day, but rather it represented a military response by a people who had endured crushing and unrelenting state violence from an occupying power over many years. One could regard the events of October 7th as just one salvo in an ongoing war between an occupying state and the people it occupies, or as an occupied people exercising a right to resist violent and illegal occupation, something anticipated by international humanitarian law in the Second Geneva Protocol. In either case armed resistance by an occupied people must conform to the laws of war, which include a prohibition against the intentional targeting of civilians. The statement reflects and endorses this legal framework, including a condemnation of the killing of civilians.

בא לי להקיא מהאנשים שרשמו את הטקסט, ומאלו שמנסים להתפתל בהצדקתו.
בלי להכיר אותם, אני באמת מאמין שלי יותר חשוב הסבל של העל הפלשתיני והרצון לשלום.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אני אגב כתבתי על חותמי המכתב שהם אפסים, לא היה פה "ויכוח" אם התוכן אנטישמי או לא
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

איראן מתכוונים להתערב או שהם תרנגולות?
נצלני ערבים שכמוהם
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

dino כתב: 31 אוקטובר 2023, 11:44 איראן מתכוונים להתערב או שהם תרנגולות?
נצלני ערבים שכמוהם
נצלני סונים
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

teknoboy כתב: 31 אוקטובר 2023, 01:55 תודה על ההארה.

או בגוגל (הגדרה שהם לוקחים ממילון כלשהו של אוקספורד, מילון אוקספורד עצמו דורש תשלום):
adjective
relating to or characteristic of soldiers or armed forces (לא the armed forces אלא סתם כוחות חמושים)

The Izz ad-Din al-Qassam Brigades , named after Izz ad-Din al-Qassam, is the military wing of the Palestinian organization Hamas.

בקיצור, נראה לי שלקרוא לאנשים אנטישמים בגלל שהם עשו שימוש מקובל לגמרי בשם התואר military זה קצת הורדה לזנות של המילה "אנטישמי", ולכל הפחות "זאב, זאב", ובעולם שיש בו אנטישמיות אמיתית, לעשות מהמילה הזאת שכונה זה אפילו מסוכן (לא לכם, לאנשים שנתקלים באמת באנטישמיות אמיתית)

עריכה (ויותר חשוב מהכול, בעצם): האמת? גם אם הם היו עושים שימוש שערורייתי במילה military זאת הייתה הורדה לזנות של המושג "אנטישמיות"
כלומר לינק שאתה בעצמך הפנית אליו לא תומך בטענה שלך אז הוא כבר לא נחשב.
תשאל אנשים שקראו את המכתב מה הכוונה ב-military response וכמעט כל האנשים (למעט בלשנים באוקספורד) יאמרו לך שזאת תגובה צבאית.
הניסוח הזה לא נבחר סתם. הוא נועד לשוות למה שהיה קרב בין שני צבאות ולא שחיטה של אזרחים
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

D&3 כתב: 31 אוקטובר 2023, 09:26 אני אגב כתבתי על חותמי המכתב שהם אפסים, לא היה פה "ויכוח" אם התוכן אנטישמי או לא
כתבת שהם אפסים כי הם אמרו שהדברים עליהם מדובר אינם אנטישמיות
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1825 לייקים

בני12 כתב: 31 אוקטובר 2023, 12:46
teknoboy כתב: 31 אוקטובר 2023, 01:55 תודה על ההארה.

adjective

כלומר לינק שאתה בעצמך הפנית אליו לא תומך בטענה שלך אז הוא כבר לא נחשב.
תשאל אנשים שקראו את המכתב מה הכוונה ב-military response וכמעט כל האנשים (למעט בלשנים באוקספורד) יאמרו לך שזאת תגובה צבאית.
הניסוח הזה לא נבחר סתם. הוא נועד לשוות למה שהיה קרב בין שני צבאות ולא שחיטה של אזרחים
לא אמרתי שהוא לא נחשב

אני אחזור על החלק שכתבתי שהוא הכי חשוב, כי אני רואה שפספסת:
גם אם הם היו עושים שימוש שערורייתי במילה military זאת הייתה הורדה לזנות של המושג "אנטישמיות"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

עשרות בתים בצרפת מסומנים במגן דוד
באוניברסיטאות בארה"ב מקבלים נקודות זכות על השתתפות בהפגנות לשחרור פלשתין מהים לנהר,
מרצה אמריקאי באוניברסיטה אומר בנאום מול אלפי סטודנטים שהוא נרגש לנוכח הטבח בילדים יהודים,
בלונדון מפגינים מרימים תמונות של צלב קרס בטלפון,
ברוסיה פורצים למטוס אל מנת לצוד יהודים, עוברים אחד אחד ומבררים אם הוא יהודי.
תקראו את זה שוב בקול.

נאצים משמאל ונאצים מימין מסרבים להיות אויבים

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

המצב כל כך חמור , לא נראה לי שמבינים עד כמה זו תקופה ומציאות שחורה משחור
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

גביזון כתב: 31 אוקטובר 2023, 22:51 עשרות בתים בצרפת מסומנים במגן דוד
באוניברסיטאות בארה"ב מקבלים נקודות זכות על השתתפות בהפגנות לשחרור פלשתין מהים לנהר,
מרצה אמריקאי באוניברסיטה אומר בנאום מול אלפי סטודנטים שהוא נרגש לנוכח הטבח בילדים יהודים,
בלונדון מפגינים מרימים תמונות של צלב קרס בטלפון,
ברוסיה פורצים למטוס אל מנת לצוד יהודים, עוברים אחד אחד ומבררים אם הוא יהודי.
תקראו את זה שוב בקול.

נאצים משמאל ונאצים מימין מסרבים להיות אויבים תמונה
כשיש לך בעיה בחיים, תבדוק איך אתה אחראי לה.
להאשים גורמים חצוניים (הגישה ה"דתית") אף פעם לא מאפשר להביא לפתרון הבעיה, אלא רק לכניעה לבעיה כאילו אין לה פתרון.

הזהרנו אתכם שנים שהכיבוש יביא לאנטישמיות. חשבתם שאתם יותר חכמים מזה. חלמתם על סיפוח מלא (עלאק "תכנית טראמפ").
העולם מעולם לא הסכים לכיבוש. עם הזמן התגובה של הציבור בעולם רק החריפה, כצפוי.
עכשיו גם הורגים עשרות אלפי אזרחים חפים מפשע, אז הזעקה נגד הכיבוש חזקה מתמיד (לא שאני חושב שיש הרבה ברירה, אבל צריך שיהיה ברור איך זה נראה מבחוץ).
במקביל, המדינה מיתגה עצמה כמדינה של כל היהודים בעולם, גם אם הם לא אזרחיה.

אתם לא רוצים שישנאו את ישראל? אתם לא רוצים שישנאו יהודים? תפסיקו עם הכיבוש ותפסיקו לשייך את כל היהודים לפשעי המלחמה של ישראל.

כל מי שזועק היום בעולם נגד ישראל חושב שהוא אדם מוסרי שנלחם באי צדק. אתה לא חושב שאולי יש משהו מאחורי זה?
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

השואה לא קרתה בוואקום

סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אנחנו לא היהודים של השואה. הם היו יהודים בלי דם על הידיים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

Ron.T
קיבל.ה  338 לייקים

מישהו פה מאמין שרק שני חיילים נהרגו היום ?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

ישר כח ענק ללוחמינו הנאצים האמיצים שתפסו ילדים יהודונים עם דם על הידיים לאחר שטבחו בהוריהם מול העיניים שלהם, חלק מהילדים נקשרו עם חוט תיל ונשרפו חיים מול הוריהם כי כאמור יהודים עם דם על הידיים גיבו צורת התנהגות זו שלא נוצרה בוואקום, ולא חינוך היטלראי שינקה אוכלוסיה שלמה.
נראה כי לוחמי החופש הנאצים ימשכו לצוד ילדים יהודונים בארה"ב, סין, ולאחר שיסימו ילדים אירופאים בערים הגדולות, כל הנראה לאט לאט תהיה זליגה גם לכפרים אירופאים שרובם ככולם כרגע במצב שקט, דגש על הנאה מהמצב כרגע.
לא לשכוח, כי שריפת ילדים, אונס נערות בנות-נערות בנות 11, עינוי ילדים מול הוריהם, עינוי הורים מול ילדים, גרירת קשירה בת 90 לסלון הוצאתה להורג, עיקור ילדים בחיים, לא נוצרו בוואקום.
נראה כי אני שבחרתי בחירה אחרונה לפיד, ו2 הבחירות לפני כן בחרתי במרצ ז"ל הייתי חלק מהתעמולה האנטישמית הזאת.
לפני 10 שנים בפורום הזה כתבתי על כך שבאקדמיה בארה"ב יש אנטישמיות פרוגרסיבית נרכשת שתהיה לה השפעה עתידית משמעותית, כמובן שהכל נהיה אישי, קראו לי פוקס ניוז, ובזמן שהייתי הולך עםלהפגנות עם אשתי לתמיכה במאבק העו"סים היה מי שהחליט שאני מיזוגן, עד שחלק פה התפוצצו עליו והוא התנצל.
אותם פרוגרסיביים איכשהו לא מכחישים שיש אנטישמיות ממסדית נרכשת, אבל עכשיו יש בייבי חדש, האשמת קורבן באנציזם.
נאציזם פרוגרסיבוש שמח לכולם.

dino
קיבל.ה  2441 לייקים

Ron.T כתב: 01 נובמבר 2023, 00:39 מישהו פה מאמין שרק שני חיילים נהרגו היום ?
מסתבר שעוד 9

נ״ט בנגמש שהיה אמור להיות עם מערכות הגנה לזה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

גביזון, פשעי החמאס בטבח לא מוחקים את פשעי צה"ל לאורך השנים.
במילואים הראשונים שלי באינתיפאדה הראשונה הגדוד שלי רצח שני ילדים בלי שום סיבה, אחד מהם מול עיניי, השניה בת 4 ע"י חברי לאוהל.
מאז נרצחו אלפי ילדים פלסטינים.

זה לא מצדיק את פשעי החמאס בדיוק כמו שפשעי החמאס לא מצדיקים את פשעי צה"ל
כבר כתבתי את זה קודם: זה לא טובים מול רעים, זה רשעים מול רשעים.

אין שום קשר בין האנטישמיות הקלאסית בגולה לשנאת ישראל בגלל פשעיה
אפילו לא קשר קלוש
זה בכלל לא אותם אנשים. באופן מגוחך, הנאצים של העולם בכלל תומכים בישראל.
זה מתוך שנאת מוסלמים כמובן, אבל גם מאהבת כח צבאי ופשעי מלחמה.
لا إله
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

its-sick כתב: 01 נובמבר 2023, 06:50 גביזון, פשעי החמאס בטבח לא מוחקים את פשעי צה"ל לאורך השנים.
במילואים הראשונים שלי באינתיפאדה הראשונה הגדוד שלי רצח שני ילדים בלי שום סיבה, אחד מהם מול עיניי, השניה בת 4 ע"י חברי לאוהל.
מאז נרצחו אלפי ילדים פלסטינים.

זה לא מצדיק את פשעי החמאס בדיוק כמו שפשעי החמאס לא מצדיקים את פשעי צה"ל
כבר כתבתי את זה קודם: זה לא טובים מול רעים, זה רשעים מול רשעים.

אין שום קשר בין האנטישמיות הקלאסית בגולה לשנאת ישראל בגלל פשעיה
אפילו לא קשר קלוש
זה בכלל לא אותם אנשים. באופן מגוחך, הנאצים של העולם בכלל תומכים בישראל.
זה מתוך שנאת מוסלמים כמובן, אבל גם מאהבת כח צבאי ופשעי מלחמה.
א. אך אחד לא טוען שזה מצדיק. זה פסול וזה פסול.

ב. מאחר ששניהם פסולים אז לתקוף אנשים רק בגלל שהם יהודים זה גם פסול, מעולה שאמרת שזה יקרה זה עדין לא הופך את זה לנכון או צודק.

ג. גם בן גביר אמר שהם ישחטו אותנו ויאנסו את בנותנו, איזה קטע הוא צדק, זה עדין לא הופך אותו לאישיות רצויה ולא מסוכנת.

ד. לצייר צלב קרס זה לתמןך בנאצים. לקרוא להשמדת ישראל ולשחרר את פלשתין מהים עד לנהר בכוח זה קריאה לרצח עם. ולא שונה בדבר מהקריאה של המשיחיים אצלנו. אם זה פסול אז זה פסול ללא הבדל דת וגזע. ומאחר ואלו חלק גדול מהקריאות באותן הפגנות לא מצליח להבין איך אתה לא רואה בזה שנאת יהודים קלאסית ועוד מתיימר לטעון שהמפגינים לא כאלו...

בהחלט יש שם אנשי שמאל שהם לא כאלו אבל נראה כי חלק גדול מהמפגינים הינם איסלמים שכן.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אין קשר בין שני סוגי השנאה.
אלו ששונאים היום יהודים כיהודים בעולם המערבי הם 99% מהגרים מוסלמים. ישראל היא שיצרה את הזהות בין יהודי העולם לבינה, ולכן הם נתפסים כחלק מהכיבוש ופשעי המלחמה.
אלו ששנאו יהודים באירופה עד השואה מרוכזים היום בלשנוא את המוסלמים, ועל כן "אוהבים" את ישראל. הליכוד שיתף פעולה עם נאצים מכל אירופה.
הנסיון ליחס את ההתנגדות לכיבוש שיש היום בעולם לאנטישמיות הקלאסית הוא שקר גס.
זה סתם נסיון התחמקות מלענות לטענות על פשעי מלחמה מצד ישראל, תוך תיוגן כטענות אנטישמיות.
لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

הסיקור הבינלאומי של ההפצצה ב"מחנה פליטים" בג'בליה מראה שלא רק שאותם גופי תקשורת לא למדו יותר מידי, אלא בעיקר שמדובר באידיוטים עצלנים שמעדיפים לשדר אופרת סבון מלעשות את העבודה שלהם
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

ידעו זוג הקשישים שהקדישו את חייהם להובלת ילדים חולים מעזה לבתי חולים בישראל שחטיפתם לא היתה בוואקום,
תדע המשפחה שבכל שנה היו מעיפים עפיפונים להראות לילדי עזה מעבר לגבול כי רוצים לחיות פה בשלום כי טביחתם לא היתה בוואקום,
ידע עומר חרמש האנטי מלחמתי שרציחתו לא היתה בוואקום,
ידעו ילדים יהודים שחינוך היטלראי ג'הדיסטי של שכניהם הוא מנת חלקם לעתיד.
ידעו פרוגרסיביים שאבדה עליהם דעתם ובמוחם ששם נשאר רק וואקום שגורם לביביסט מצוי להראות כמו בעל הגיון, שעליהם לעשות עוד על מנת לא להרצח על יהדותם, כי אין פה וואקום.

סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

די להיתמם גביזון. כשישראל רוצחת אלפי ילדים (ולא ממש אכפת לה), אין לה מה להתפלא כשרוצים להרוג את ילדיה.
אני לא באמת אשם בפשעי המתנחבלים, אבל כשאחד מקורבנותיהם יראה אותי ברחוב הוא לא יידע את זה. הוא לא ישאל אדם אדם למי הוא הצביע אלא יפגע בי וזהו, בדיוק כמו שישראל לא שאלה כל ילד בעזה שמת מפצצותיה אם הוא תומך בחמאס או לא.
מי שהורג בלי אבחנה (כש 30%-40% מהקורבנות שלך הם ילדים, זה נקרא בלי אבחנה) שלא יילל כשהורגים בו בלי אבחנה בחזרה.
אנחנו מרושעים, כמדינה, אז אין מה להתפלא שגם קורבנותינו מרושעים.

החמאס ארגון בזוי שיש להשמידו, אבל זה לא שישראל נותנת לעולם הרבה סיבות לחשוב שהיא צדיקה.
תפסיק לפנטז שאתה בצד של הטובים בסרט הוליוודי.
لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

איזה אחוז מהקורבנות היו ילדים אם צבע מערבי רנדומלי היה נלחם בעזה במטרה להשמיד את החמאס?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

D&3 כתב: 01 נובמבר 2023, 11:35 איזה אחוז מהקורבנות היו ילדים אם צבע מערבי רנדומלי היה נלחם בעזה במטרה להשמיד את החמאס?
צבע ורוד 25%, צבע אדום 30%, צבע צהוב (זה נורמלי בכלל?) 70%.
لا إله
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

אלו שיגנו גזענות יהודית על ערבים, יתפתלו בהסברים על אנטשימיות כנגד יהודים

נפלא
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Ron.T כתב: 01 נובמבר 2023, 00:39 מישהו פה מאמין שרק שני חיילים נהרגו היום ?
לא ברור לי איך אפשר להגיד "רק" על דבר כזה , בכל מקרה נהרגו עוד עשרה
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

L.S כתב: 01 נובמבר 2023, 12:58 אלו שיגנו גזענות יהודית על ערבים, יתפתלו בהסברים על אנטשימיות כנגד יהודים

נפלא
שום התפתלות. יש אנטישמיות נגד יהודים, אבל רוב ההפגנות נגד ישראל הן נגד הכיבוש.
האם לתפיסתך הכיבוש הוא חלק כל כך מהותי ביהדות שכל התנגדות לכיבוש היא אנטישמיות?
لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

its-sick כתב: 01 נובמבר 2023, 13:16
L.S כתב: 01 נובמבר 2023, 12:58 אלו שיגנו גזענות יהודית על ערבים, יתפתלו בהסברים על אנטשימיות כנגד יהודים

נפלא
שום התפתלות. יש אנטישמיות נגד יהודים, אבל רוב ההפגנות נגד ישראל הן נגד הכיבוש.
האם לתפיסתך הכיבוש הוא חלק כל כך מהותי ביהדות שכל התנגדות לכיבוש היא אנטישמיות?
הפגנות שקוראות לשחרור פלסטין מהנהר ועד הים הן הפגנות נגד הכיבוש?
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אכן כן. כשמדינה נתפשת כפושעת, מפירה את אמנת ז'נבה עליה היא חתומה (התנחלויות, WTF) ומחזיקה מיליוני אנשים ללא אזרחות וללא זכויות, הגיוני שקריאות לשחרור הקורבנות תהיינה חריפות.
יש לא מעט מוסלמים שלקחו את זה לגזענות נגד יהודים ככלל, אבל המפגינים שאינם מוסלמים רק קוראים לסיום הכיבוש. גם אני.
لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אתה מיתמם
L.S
קיבל.ה  1031 לייקים

D&3 כתב: 01 נובמבר 2023, 13:31 אתה מיתמם
הוא לא מיתמם. הוא אנטישמי בעצמו
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
its-sick
קיבל.ה  1394 לייקים

אתם האנטישמים. חושבים שהכיבוש הוא כל מהותנו.
لا إله
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

גם משקר וגם מקלל
שליחת תגובה