חדשות מהזווית הפלסטינית

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

איזה ציוץ מביך

ו"ניסיון להתנגח" עלאק, הגנו עליה פה כאילו המעשה שלה היה אידיאולוגי והאשימו האשמות קשות את מי שהעזו לבקר אותה, ומסתבר שהביקורות היו מוצדקות במאה אחוז.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

הגנו עליה פה כי רק עליה היה צריך להגן. על שיקלי וסילמן לא היה צריך, רק על הערבייה.
דומני שרוב ה"מגנים" דיברו בדיוק על זה, ופחות או יותר רק על זה: על ה"נטייה" של השמאלציונים להאשים ערבים אקראיים בכל צרותיהם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

אגב, תנסה פעם להגיב לדברים בלי לחלק ציונים לכותבות, ותראה ישועות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

teknoboy כתב: 03 אוקטובר 2023, 13:38 הגנו עליה פה כי רק עליה היה צריך להגן. על שיקלי וסילמן לא היה צריך, רק על הערבייה.
דומני שרוב ה"מגנים" דיברו בדיוק על זה, ופחות או יותר רק על זה: על ה"נטייה" של השמאלציונים להאשים ערבים אקראיים בכל צרותיהם.
לא היה צריך להגן על סילמן?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

D&3 כתב: 03 אוקטובר 2023, 13:47
teknoboy כתב: 03 אוקטובר 2023, 13:38 הגנו עליה פה כי רק עליה היה צריך להגן. על שיקלי וסילמן לא היה צריך, רק על הערבייה.
פה בפורום? למיטב זכרוני שפכו עליה פה הרבה פחות אש (אם בכלל).
באופן כללי, אתה מוזמן לספור כמה פעמים האשימו ערבים בנפילת הממשלה, כולל אלה שבכלל לא היו חברי קואליציה, וכמה פעמים את מפלגת בנט, שחצי ממנה ערק לצד האפל תוך כדי שראש הסיעה שלהם משמש כראש ממשלה.
שתף אותנו אחר כך בתוצאות, בבקשה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

teknoboy כתב: 03 אוקטובר 2023, 13:38 אגב, תנסה פעם להגיב לדברים בלי לחלק ציונים לכותבות, ותראה ישועות.
אני ממליץ לך להניח לו, ולחזור לעסוק יתר במהות, גם אתה תראה ישועות...
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

teknoboy כתב: 03 אוקטובר 2023, 14:23
באופן כללי, אתה מוזמן לספור כמה פעמים האשימו ערבים בנפילת הממשלה, כולל אלה שבכלל לא היו חברי קואליציה, וכמה פעמים את מפלגת בנט, שחצי ממנה ערק לצד האפל תוך כדי שראש הסיעה שלהם משמש כראש ממשלה.
שטויות במיץ, כתבתי פה בעבר שהיא ממש לא האשמה היחידה או אפילו העיקרית. אני גם לא חושב שהיא האשמה העיקרית, אבל ההבדל הוא שהבנתי בזמנו למה סילמן עושה את זה, ועובדה שהיא היום שרה, אבל אני עדיין לא מבין למה גברת זועבי עשתה מה שהיא עשתה, אלא אם היא נהנית לראות יהודים אנטי ציוניים מאוננים אחד לשני כשערבייה דופקת את היהודים הציונים.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אדום מטלי כתב: 03 אוקטובר 2023, 16:43
teknoboy כתב: 03 אוקטובר 2023, 13:38 אגב, תנסה פעם להגיב לדברים בלי לחלק ציונים לכותבות, ותראה ישועות.
אתה מבין שאתה יוצא ממש דושבג כשאתה מציע לאנשים "להניח" לאנשים אחרים?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

D&3 כתב: 03 אוקטובר 2023, 17:01
teknoboy כתב: 03 אוקטובר 2023, 14:23

שטויות במיץ, כתבתי פה בעבר שהיא ממש לא האשמה היחידה או אפילו העיקרית. אני גם לא חושב שהיא האשמה העיקרית, אבל ההבדל הוא שהבנתי בזמנו למה סילמן עושה את זה, ועובדה שהיא היום שרה, אבל אני עדיין לא מבין למה גברת זועבי עשתה מה שהיא עשתה, אלא אם היא נהנית לראות יהודים אנטי ציוניים מאוננים אחד לשני כשערבייה דופקת את היהודים הציונים.
אני רק מזכיר ש"עשתה מה שעשתה" = עשתה מה שכל מי שהיה טורח לשאול היה יודע שהיא תעשה. היא לא שיקרה, היא לא התהפכה, היא לא עברה "לצד השני" (אני אישית לא חושב שבנט וביבי נמצאים בשני צדדים שונים, אבל נדמה לי שאתה טוען כך בתוקף ולאורך חודשים רבים), והיא לא קיבלה משרת שרה שקרית שהיום היא לא עושה בה כלום (היא כן הצליחה לקבל משרה בתחום שהיא עוסקת בו, נכון, אבל לציוץ שהסביר את זה קראת "מביך" כי הוא לא מתאים לאג'נדה האנטי-זועבית שאתה דוחף פה, כהרגלך בקודש).
בקיצור, ההבדל מבחינתך בין סילמן לזועבי הוא שאתה מצליח להבין מה סילמן עשתה ולמה (מכרה את הבוחרים שלה תמורת ג'וב) ולא מבין מה זועבי עשתה ולמה (הצביעה על פי עמדותיה ולא קיבלה בתמורה שום דבר ממשי).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

יאללה סיימנו את הדיון, עם כמה שאני נהנה לשוחח עם שקרנים נראה לי שמיציתי לזמן הקרוב
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

ברוך שפטרנו :smoke:
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

D&3 כתב: 03 אוקטובר 2023, 04:50 אז אלילת הפורום ג'ידא זועבי ממרץ
מרצ
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

D&3 כתב: 03 אוקטובר 2023, 17:02
אדום מטלי כתב: 03 אוקטובר 2023, 16:43
אתה מבין שאתה יוצא ממש דושבג כשאתה מציע לאנשים "להניח" לאנשים אחרים?
אני לא מבין. כי אני לא יודע מה דושבג, אבל מניח שאתה צודק.
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

כל רץ במרתון התנ"ך משתתף בהכשרת האפרטהייד והדיכוי

אירוע הספורט, שמתקיים החודש, נתמך על ידי משרדי ממשלה, ארגונים וחברות כמו הפועל ואדידס, ומתבסס על היסטוריה מפוברקת. מטרתו לנרמל את השליטה הישראלית בשטחים הכבושים, וההשתתפות בו היא פוליטית במהותה

"המרוץ מבוסס על היסטוריה מפוברקת, שנועדה לטעון שמרוץ המרתון נולד לכאורה כאן, לא ביוון. הוא מתעלם מכל דבר שאינו יהודי, ונערך בליבם של השטחים הכבושים, בין יישובים פלסטינים שתושביהם סובלים מהגבלות תנועה בגינו – כל זה בעזרת משרדי ממשלה שונים והצבא. גם כמה ארגונים אזרחיים רשומים כתומכים באירוע, ובהם מרכז הפועל וחברת "אדידס". אם תרצו, זהו סיפורה של השליטה הישראלית במיליוני אנשים חסרי זכויות אזרח."
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

למי שפספס.
בהצלחה בהאג.

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

תמונה

:rofl: :rofl:
חופש לפלסטין 🇵🇸 כל הכוח למעמד העובדים :hammersickle: كل القوة للطبقة العاملة 🇵🇸 الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية :lol: נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

אגב, אני קורא לכל אזרחי ישראל באשר הם להמנע מלחטוף רימונים בפעולה צבאית (וכל נזק גופני ונפשי אחר) ע"י סירוב לשרת בצה"ל ו/או נטילת כל פעולה אחרת שתמנע מהם שירות צבאי. המהדרין יכולים ואף מוזמנים לתמוך במאבקו הצודק של העם הפלסטיני לשחרור לאומי. להפניות לאופציות פעולה רלוונטיות בכל התחומים הנ"ל אני תמיד זמין בהודעה פרטית פה בפורום ואשמח לעזור.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

החדשות של מחר?

הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Red Or Dead
קיבל.ה  256 לייקים

זמן טוב להזכיר שהיו פה גאונים שסיפרו שהחמאס ארגון חמודי ומתוקי של לוחמי חופש שאפילו שינה את האמנה שלו!!!!!!
שאלוהים יעזור לכולנו.
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

Red Or Dead כתב: 07 אוקטובר 2023, 13:34 זמן טוב להזכיר שהיו פה גאונים שסיפרו שהחמאס ארגון חמודי ומתוקי של לוחמי חופש שאפילו שינה את האמנה שלו!!!!!!
שאלוהים יעזור לכולנו.
אלוהים? היה זקן ועייף כבר לפני 80 שנה, ולא עזר לשמור על מליונים מעמו העליון, אתה מצפה שיעזור עכשיו?

לעניין: אף אחד לא אמר מעולם "חמודי ומתוקי". לא קרה שום דבר לא צפוי, שסותר את מה שהוסבר עד עכשיו לגבי החמאס. נקווה שלא נתחיל להסביר עכשיו מחדש. הדבר היחיד שמפתיע הוא שאתם כל פעם מופתעים ממה שעושים הפלסטינים, תחת משטר הזוועות הישראלי.
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

בממוצע פעם בחודש מישהו (בדר"כ אסףאסרף) טוען שאנחנו אומרים/טוענים/חושבים שחמאס ושאר הארגונים הפלסטינים הם טלית שכולה תכלת/דובוני איכפתלי/וואטאבר. ואז בתגובה אני מסביר שזו מעולם לא הייתה הטענה, שחמאס ספציפית הוא ארגון מאד אגרסיבי, ושההתנגדות הפלסטינית בכלל מכילה הרבה אלמנטים אלימים מאד. הטענה היא שזה לא הופך אותה לבלתי לגיטימית, ושתחת הררי פשעי הציונות ומדינת ישראל כלפי העם הפלסטיני ההתנגדות הזו מובנת מאד. בפעם המליון - מלבד ג'נוסייד מוחלט, ישראל מעולם לא תצליח לגרום לפלסטינים להפסיק את האלימות דרך "חיסול הטרור". גם מחיקה של חצי מעזה לא תשיג את זה. אתם פשוט לא קולטים שהבסיס להתנגדות הפלסטינית הוא ההתנהלות הציונית כולה, שממיטה על העם הפלסטיני אסון אחר אסון, גונבת את אדמותיו ומשאביו, רוצחת את ילדיו ומטילה טרור מוחלט על אזרחיו. הפלסטינים נחלמים על לא פחות מאשר היכולת שלהם לחיות, והם לא יפסיקו להילחם גם אם תעשו להם חמש עשרה נכבות. הדרך היחידה להפסיק את ההתנגדות (כאמור, מעבר ללעשות לפלסטינים שואה מוחלטת) היא ויתור על העליונות היהודית בפלסטין/א"י וכל הנובע מכך. זה פשוט ממש.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אפשר להבין את ההתנגדות הפלסטינית ועדיין להיות מופתעים מהוצאה המונית להורג של אזרחים חפים מפשע.
ליתר דיוק רצוי להיות מופתעים
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

D&3 כתב: 07 אוקטובר 2023, 14:24 אפשר להבין את ההתנגדות הפלסטינית ועדיין להיות מופתעים מהוצאה המונית להורג של אזרחים חפים מפשע.
מי שמתעניין ומתסכל על ההסטוריה, יודע שבכל מקום שבו קבוצה אנושית אחת השתלטה על מרחב גאוגרפי כלשהו, תוך דיכוי שיטתי של תושבים אחרים, התוצאה הייתה דומה. שום עם במצב דומה לזה של הפלסטינים, לא קיבל את חירותו וזכויותיו בלי אלימות קשה, גם נגד חפים מפשע. אפילו כאן הובאו כבר הרבה דוגמאות, מכל רחבי הגלובוס.
מותר להיות מופתעים, אבל זה מעיד בעיקר על חוסר סקרנותו של המופתע.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אין שום קשר לסקרנות
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

מפתיע שיש מי שמופתע.
א', זה לא פעם ראשונה שחמאס הורג חפים מפשע
ב', בכל מקום שבו יש מצב שאיכשהו מזכיר את מה שקורה בישראל\פלסטין, אבל ליטרלי בכל מקום, זה מגיע לטבח אזרחים. אגב, גם בישראל\פלסטין יש טבח מתמשך, פשוט מהצד השני של הגדר

אני מבין ומזדהה עם מי שמזועזע, עם מי שמפחד, עם מי שזועם ועוד ועוד - אבל להיות מופתע? זה כמו להיות מופתע מזה שדרעי נתפס בשחיתות או שהשמש זרחה בבוקר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

בהחלט יש. אדם סקרן מתעניין, קורא ולומד. בעיקר כשהוא רואה תופעה אנושית שמדאיגה אותו, שמתרחשת בסביבתו הקרובה פעם, ועוד פעם ועוד פעם.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

אני אגיד לכם מה כן מפתיע אותי.
הייתי בטוח שקריסת המערכות המתגלגלת תתבטא קודם במקומות כמו מערכת הבריאות, בסדר הציבורי וכו' וכו'.

עכשיו השאלה היא האם כל הדברים האלה כבר קרסו והפסיקו לגמרי לתפקד ופשוט לא מדברים על זה או שאשכרה הדבר שקרס ראשון היה הצבא הטוב לגילו בעולם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

teknoboy כתב: 07 אוקטובר 2023, 14:35 מפתיע שיש מי שמופתע.
ב', בכל מקום שבו יש מצב שאיכשהו מזכיר את מה שקורה בישראל\פלסטין, אבל ליטרלי בכל מקום, זה מגיע לטבח אזרחים. אגב, גם בישראל\פלסטין יש טבח מתמשך, פשוט מהצד השני של הגדר

אני מבין ומזדהה עם מי שמזועזע, עם מי שמפחד, עם מי שזועם ועוד ועוד - אבל להיות מופתע? זה כמו להיות מופתע מזה שדרעי נתפס בשחיתות או שהשמש זרחה בבוקר.
מוזמן למצוא סרטון דומה מעבר לגדר
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

teknoboy כתב: 07 אוקטובר 2023, 14:41 אני אגיד לכם מה כן מפתיע אותי.
הייתי בטוח שקריסת המערכות המתגלגלת תתבטא קודם במקומות כמו מערכת הבריאות, בסדר הציבורי וכו' וכו'.

עכשיו השאלה היא האם כל הדברים האלה כבר קרסו והפסיקו לגמרי לתפקד ופשוט לא מדברים על זה או שאשכרה הדבר שקרס ראשון היה הצבא הטוב לגילו בעולם.
הצבא לא קרס ולא נעליים. החל מעכשיו תראה את זה.
הוא היה עסוק בהגנה על עוקרי עצים, סותמי בארות, מחריבי בתים, ומתפללים בקברים מדומיינים, ועצר ילדים קטנים ומבוהלים באמצע הלילה. הוא פשוט לא היה במקום הנכון, וקצת נרדם. על דאגה, הוא יזרע הרבה חורבן ומוות, כמו שידע תמיד.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1824 לייקים

D&3 כתב: 07 אוקטובר 2023, 14:46
teknoboy כתב: 07 אוקטובר 2023, 14:35 מפתיע שיש מי שמופתע.

מוזמן למצוא סרטון דומה מעבר לגדר
האמצעים שמופעלים מעבר לגדר שונים, אז גם הסרטונים שונים. מוזר שאתה לא יודע את זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

אדום מטלי כתב: 07 אוקטובר 2023, 14:51

הוא היה עסוק בהגנה על עוקרי עצים, סותמי בארות, מחריבי בתים, ומתפללים בקברים מדומיינים, ועצר ילדים קטנים ומבוהלים באמצע הלילה. הוא פשוט לא היה במקום הנכון, וקצת נרדם. על דאגה, הוא יזרע הרבה חורבן ומוות, כמו שידע תמיד.
עוד קשקשת, זו קריסה מוחלטת
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

D&3 כתב: 07 אוקטובר 2023, 14:59

"קשקשת". כמה צפוי...
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

D&3 כתב: 07 אוקטובר 2023, 14:59

זה בהחלט מחדל ענקי של הצבא והממשלה, אבל לא צריך להגזים לא מדובר בקריסה מוחלטת, אין סכנה קיומית למדינה גם אם חס וחלילה יהיו זירות נוספות, כואב הלב על החטופים, הפצועים וכמובן ההרוגים , אנחנו הולכים למלחמה ארוכה כנראה שבסופה לא יהיה יותר טוב, מקווה שנזכה לימים טובים יותר לכל מי שחי כאן בין הים לנהר.
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

בעודנו מדברים, בקרוב עשר שעות מההתחלה, יש עדיין מחבלים בבתים של אנשים ואין חייל אחד באופק

קריסה מוחלטת
אדום מטלי
קיבל.ה  557 לייקים

בדיוק, קריסה מוחלטת.
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

D&3 כתב: 07 אוקטובר 2023, 15:17 בעודנו מדברים, בקרוב עשר שעות מההתחלה, יש עדיין מחבלים בבתים של אנשים ואין חייל אחד באופק

קריסה מוחלטת
כנראה שאנחנו לא מתכוונים לאותו דבר בביטוי קריסה מוחלטת, קריסה מוחלטת היא לדעתי התמוטטות של הצבא ,כניעה ותבוסה זה לא המצב . זה שמדובר במחדל הגדול ביותר בתולדות המדינה שבמשך שעות רבות אזרחים נמצאים בפחד ממחבלים שעושים כרצונם ביישובים זה ללא ספק, גם חטיפה של עשרות חיילים ואזרחים זה דבר מזעזע וחסר תקדים. חברה של ההורים שלי נמצאת בממ"ד לבדה בניר עוז בזמן שמחבלים משתוללים שם, המצב מפחיד מאוד אבל זאת לא קריסה מוחלטת, מה שקרס זה החלום של מצביעי הימין על מלא שהממשלה הזאת היא הפתרון למצב. אחלה "משילות וביטחון אישי".
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

הפועל בדרבי זה היה קריסה מוחלטת, ועדיין שבוע אחרי זה דפקנו 3 ל פאשיסטים בטדי

אף אחד לא חושב שצהל חדל מלהתקיים
סמל אישי של משתמש
pelegs
קיבל.ה  800 לייקים

D&3 כתב: 07 אוקטובר 2023, 14:24 אפשר להבין את ההתנגדות הפלסטינית ועדיין להיות מופתעים מהוצאה המונית להורג של אזרחים חפים מפשע.
אני מבטיח לך שאני מופתע, מזועזע וגם כואב (בכל זאת, יש לי משפחה וחברים באיזור בפרט ובישראל בכלל). אבל ברמה הפוליטית ךא רק שאני לא מופתע, משהו כזה צפוי שיקרה בשלב מסויים. אי אפשר להחזיק מליון וחצי אזרחים תחת מצור במשך עשור ומעלה ולצפות שהם יחיו עם זה בסבבה. הדרך היחידה למנוע דברים כאלה בעתיד זה לסיים עם משטר העליונות היהודית בא"י/פלסטין. משעמם לי לחזור על זה עוד פעם.
כולם עובדים על כולם
קיבל.ה  79 לייקים

קריסה? שטויות
העיקר שהקיסר ביבי לא יכנס לכלא
העיקר שהיודונאצים יהיו בשלטון
העיקר שהחרדים יקבלו כמה שיותר כסף
פושעי עוטף עזה לדין
D&3
קיבל.ה  1003 לייקים

ארגון בחבל ארץ תחת מצור ליטרלי הצליח( ועדיין מצליח ) לכבוש ולהחזיק במשך שעות חבל ארץ בישראל, זה האמא והאבא של הקריסות
שליחת תגובה