מיקי זהר ואיתמר בן גביר
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
מראיין :
מנגד השבוע ראינו את אוהדי בית”ר ירושלים מארגון לה פמיליה כמעט מגיעים עד השחקנים בחדר ההלבשה.
בן גביר בתגובה :
”אני אגיד לך משהו כזה, אני אוהד בית”ר, אני אוהב את בית”ר, אני מאוד אוהב את האוהדים של בית”ר וכולם יודעים את זה וזה לא סוד, אבל מצד שני אלימות זו אלימות, אני לא אתן יד לתופעות של להרביץ לאוהד בגלל שהוא אוהד הפועל ת”א. איפה הביקורת שלי על התקשורת? כשזה קורה עם אוהד הפועל ת”א כולכם מדברים על זה, וכשזה קורה עם אוהדי בית”ר וזה קרה לא פעם ולא פעמיים, גם בבלומפילד, גם בסכנין, אף אחד לא דיבר על הדבר הזה”.
אפשר להבין מאיתמר לפי התשובה ש:
1. אוהדים בפוטנציה להיות עבריינים בסדר עדיפות יותר חשוב ויותר מסוכנים לציבור מעבריינים שגם אוהדים.
2. הוא לא יתן שירביצו לאוהד הפועל רק בגלל שהוא אוהד הפועל אבל יש לו ביקורת על התקשורת שמסקרת את זה.
3. הוא לא יתן שירביצו לאוהד הפועל רק בגלל שהוא אוהד הפועל. אבל אם הוא שמאלני או ערבי? זה כבר לא תלוי בו, תלוי בשוטר/אוהד/שוטר אוהד.
4. אוהדי ביתר תהיו רגועים, זאת לא מלחמה כנגד אוהדי הספורט, רק נגד העמלק.
5. אם זה לא טרלול מפגר כדי לרצות את בוחריו אנחנו בבעיה חמורה יותר אפילו ממה שחשבתי.
מנגד השבוע ראינו את אוהדי בית”ר ירושלים מארגון לה פמיליה כמעט מגיעים עד השחקנים בחדר ההלבשה.
בן גביר בתגובה :
”אני אגיד לך משהו כזה, אני אוהד בית”ר, אני אוהב את בית”ר, אני מאוד אוהב את האוהדים של בית”ר וכולם יודעים את זה וזה לא סוד, אבל מצד שני אלימות זו אלימות, אני לא אתן יד לתופעות של להרביץ לאוהד בגלל שהוא אוהד הפועל ת”א. איפה הביקורת שלי על התקשורת? כשזה קורה עם אוהד הפועל ת”א כולכם מדברים על זה, וכשזה קורה עם אוהדי בית”ר וזה קרה לא פעם ולא פעמיים, גם בבלומפילד, גם בסכנין, אף אחד לא דיבר על הדבר הזה”.
אפשר להבין מאיתמר לפי התשובה ש:
1. אוהדים בפוטנציה להיות עבריינים בסדר עדיפות יותר חשוב ויותר מסוכנים לציבור מעבריינים שגם אוהדים.
2. הוא לא יתן שירביצו לאוהד הפועל רק בגלל שהוא אוהד הפועל אבל יש לו ביקורת על התקשורת שמסקרת את זה.
3. הוא לא יתן שירביצו לאוהד הפועל רק בגלל שהוא אוהד הפועל. אבל אם הוא שמאלני או ערבי? זה כבר לא תלוי בו, תלוי בשוטר/אוהד/שוטר אוהד.
4. אוהדי ביתר תהיו רגועים, זאת לא מלחמה כנגד אוהדי הספורט, רק נגד העמלק.
5. אם זה לא טרלול מפגר כדי לרצות את בוחריו אנחנו בבעיה חמורה יותר אפילו ממה שחשבתי.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
דמגוג , פופוליסט אפס מאופס
מקווה שזה עוד סימן שהוא מאבד את הלגיטימציה הציבורית שלו. גם דוברות מחוז ירושלים של המשטרה לא מאשרת קו עם האמירות האלה
האיש לא שפוי ולא כשיר לתפקיד
אני סקרן רק איך מרגישים היום אוהדי הפועל ששמו בן גביר ונאלצו להסתובב ברחובות ירושלים בתחושה שהם לא בטוחים
מקווה שזה עוד סימן שהוא מאבד את הלגיטימציה הציבורית שלו. גם דוברות מחוז ירושלים של המשטרה לא מאשרת קו עם האמירות האלה
אני סקרן רק איך מרגישים היום אוהדי הפועל ששמו בן גביר ונאלצו להסתובב ברחובות ירושלים בתחושה שהם לא בטוחים
-
- קיבל.ה 952 לייקים
אחד החודשים הקשים ביותר להיות אוהד הפועל ואין פה שום קשר לצד הספורטיבי
ככה זה מרגיש שהמדינה מתירה את דמך
מגיע למדינה הזאת שאוהדי הפועל יעזבו אותה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 635 לייקים
איזה בן אדם הזוי בתפקיד מפתח במדינה, לא יאומן
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
למה לעזוב, ההפך, שהם יעזבוGiovanni Giorgio כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 18:15 אחד החודשים הקשים ביותר להיות אוהד הפועל ואין פה שום קשר לצד הספורטיבי
אתה חושב שזה מזיז להם שמישהו עוזב? יזיז להם אם הם יצטרכו לעזוב
נערך לאחרונה על ידי dino ב 04 אוקטובר 2023, 18:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1833 לייקים
מי בדיוק ייקח אותםdino כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 18:18למה לעזוב, ההפך, שהם יעזבוGiovanni Giorgio כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 18:15 אחד החודשים הקשים ביותר להיות אוהד הפועל ואין פה שום קשר לצד הספורטיבי
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
לפחות לקח מספר ימים בודדים כדי שגם ציבור אוהדי הפועל יבין שאין פה שום עניין של "נגד אוהדי הספורט בישראל" או "אוהדים לא עבריינים". זה קמפיין רדיפה פוליטי נגד קהל מסויים על רקע הצד הפוליטי איתו הוא מזוהה.
לפחות עכשיו המצב ברור לכולם בלי כל מיני עטיפות של "המשטרה נגד האוהדים" וזה.
לפחות עכשיו המצב ברור לכולם בלי כל מיני עטיפות של "המשטרה נגד האוהדים" וזה.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 04 אוקטובר 2023, 18:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
קנדה, אוסטרליה, מיקרונזיהteknoboy כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 18:19מי בדיוק ייקח אותםdino כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 18:18למה לעזוב, ההפך, שהם יעזבוGiovanni Giorgio כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 18:15 אחד החודשים הקשים ביותר להיות אוהד הפועל ואין פה שום קשר לצד הספורטיבי
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
בכל מקרה, גם לימינים שפה, די ברור איזה צד הוא אבי תורת החירחור ריב, הסתה ואלימות
- רדפוקס
- קיבל.ה 4778 לייקים
הוא שפוי מאוד, זה לא אומר שהוא צודק או חכם או לא מסוכן.צ'ימבויקה כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 18:14 דמגוג , פופוליסט אפס מאופס
הוא יודע שיש לו אפס הישגים בקדנציה הכושלת שלו עד כה חוץ מכמה פיתות.
אז מה שהוא עושה זה לשחרר הצהרות חסרות שחר ואחיזה במציאות לבייס שלו על בסיס שבועי בתקווה שזה יתן לו קרדיט כלשהו שהוא לא מסוגל להשיג בעשייה.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
אין עיתונות ספורט בישראל, כולם כתבי חצר עלוביםגביזון כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 15:46ראית את קופמן מראיין את שימון?מריו פצ'אלקה כתב:יותר מרגיז אותי מבן גביר שאין לי ציפיות ממנו זה למראיין הרפהL.S כתב: ↑04 אוקטובר 2023, 14:07 https://www.one.co.il/Article/23-24/1,1 ... tml?ref=hp
ריאיון עם בן גביר
אני באמת לא מאמין למה שאני קורא פה. אני מתבייש במדינה שאני חי בה.
אנחנו אולי בתקופה הכי עצובה לספורט שהיתה פה אי פעם.
אני עדיין טוען את מה שטענתי אחרי הדרבי.
אם יש לארגונים מספיק כוח לרוקן את האיצטדיונים לחודש, צריך לעשות את זה.
אבל לרוקן מאדם. לא רק שיציע אולטראס או ארגון אולטראס לא יגיע. שאף אחד לא ידרוך במגרש ספורט למשך חודש
מצלמות לזיהוי פנים? למה מה קרה איפה אנחנו? צפון קוראיה?
צריך לעשות פה משהו קיצוני
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- teknoboy
- קיבל.ה 1833 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
אני שואל הכי ברצינות בעולם
האם אוהדי ביתר בבלומפילד או בסכנין קיבלו את אותו יחס כמו מה שהיה לנו בטדי לפני יומיים?
האם אוהדי ביתר בבלומפילד או בסכנין קיבלו את אותו יחס כמו מה שהיה לנו בטדי לפני יומיים?
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
היה יכול להיות נחמד אם היה קיים ארכיון שמציין כל פעולת אלימות (פיזית, לא זריקת אבוקות ולא שירי נאצה) בתוך ומחוץ למגרש של אוהדי כל קבוצה בישראל, זה היה הופך את הנסיונות לייצר סימטריה בין האלימות של אוהדי הפועל לבית"ר ואפילו מכבי לבדיחה מצחיקה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
לא יעשו את זה בעידן שהנרטיב הביטרי השקרי מקבל גב מהמיליציה של בן גביר(המשטרה)
הם מנסים להתסיס אותנו
אסור לנו להגרר לזה ולתת להם חומר
תת רמה
מאוסים
אסור לנו להגרר לזה ולתת להם חומר
תת רמה
מאוסים
-
- קיבל.ה 508 לייקים
תשמע אני הראשון לגנות את האולטראס מוזמן להסתכל בהודעות שלי.
זה מלחמה על החיים שלנו. זה הדבר הכי מסוכן ומפחיד שחוויתי בתור אזרח. זה אירוע דיסטופי לגמרי.
צריך לחשוב טוב טוב איך אנחנו פועלים. כמובן שלא באלימות אבל חייבים לפעול.
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
איך קנה את השוטרים
כמו במשטרים האפלים ביותר
כמו במשטרים האפלים ביותר
-
- קיבל.ה 220 לייקים
זה לא שאם נשתוק הם יעזבו אותנו בשקט. זה לא ייגמר הרי. הקהל חייב להשמיע קול חד צלול ברור ואחיד נגד שני הליצנים האלה, החל מהשבת הקרובה. לא שואלים את אוהדי הפועל למי הם הצביעו לפני שדורסים אותם עם סוס.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מה קורה עם נסיאל מלרר? נעצר? מצ"ח הגיעו אליו? משהו?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4778 לייקים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
אפשר להתחיל תיעוד, מה עושים לאוהדי ביטר מתפרעים
תיעוד שכל אחד יכול להכנס אליו כמובן
בוא נשחק בקקי של בן גביר
תיעוד שכל אחד יכול להכנס אליו כמובן
בוא נשחק בקקי של בן גביר
- רדפוקס
- קיבל.ה 4778 לייקים
-
- קיבל.ה 385 לייקים
הקהל של חיפה שר מיקי זוהר מת, ישתף גם את זה?
לא מצליח להעלות תמונה אבל, התפאורה של חיפה הייתה ציור של מיקי מאוס עם מלא אבוקות וכיתוב ״מיקי המאוס״
-
- קיבל.ה 508 לייקים
-
- קיבל.ה 508 לייקים
רואה שגם הקהל היווני העלה שלט של הכדורגל שייך לקהל
מיקי צא עליהם
מיקי צא עליהם
-
- קיבל.ה 2465 לייקים
לצד שלט המחאה של אוהדי מכבי חיפה נגד שר התרבות והספורט מיקי זוהר ("מיקי המאוס. רציתי סרט ילדים - קיבלת סרט מלחמה"), הונף שלט של דמות מיקי מאוס ושתי אבוקות בעיניו. זוהר הגיב: "לא, כדורגל זה לא סרט מלחמה, זו שמחה וכיף לכל האוהדים והאוהדות יחד עם המשפחות שלהם וזה בדיוק מה שיקרה במוקדם ובמאוחר. חבל שארגוני האוהדים ממשיכים לצעוד בכיוון לא נכון כי הספורט של כולנו מפסיד מזה ובגדול
-
- קיבל.ה 370 לייקים
מעניין למה כאן הוא לא הוסיף את הלב הצהוב שלו..dino כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 23:08 לצד שלט המחאה של אוהדי מכבי חיפה נגד שר התרבות והספורט מיקי זוהר ("מיקי המאוס. רציתי סרט ילדים - קיבלת סרט מלחמה"), הונף שלט של דמות מיקי מאוס ושתי אבוקות בעיניו. זוהר הגיב: "לא, כדורגל זה לא סרט מלחמה, זו שמחה וכיף לכל האוהדים והאוהדות יחד עם המשפחות שלהם וזה בדיוק מה שיקרה במוקדם ובמאוחר. חבל שארגוני האוהדים ממשיכים לצעוד בכיוון לא נכון כי הספורט של כולנו מפסיד מזה ובגדול
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
שאפו ענק לאוהדי חיפה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 391 לייקים
אלי אוחנה מצדיק את בן גביר ומגן על לה פמיליה עכשיו ביציע העיתונות. מפתיע
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
למה לראות תכנית שאלי אוחנה מפרשן בה? מה הלמלם הזה מוסיף?
נשים בצד את זה שהוא שופר של המשטר, מדובר בכלומניק שהדיעה שלו בנושא כל דבר לא מעניינת.
נשים בצד את זה שהוא שופר של המשטר, מדובר בכלומניק שהדיעה שלו בנושא כל דבר לא מעניינת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
אוחנה זה צפוי.אבל גם הקוף.וינסנט כתב:אלי אוחנה מצדיק את בן גביר ומגן על לה פמיליה עכשיו ביציע העיתונות. מפתיע
מעניין למה הפה הגדול מחדרה לא פתח את הפה שלו?
היחיד שיצא שם צדיק זה צביקה שרף.
-
- קיבל.ה 2324 לייקים
סחטיין על הקהל של חיפה
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
מספר 1 בפער בתפאורות שם בחיפה
מפה לשם נראה שהם לקחו את ההובלה של המחאה הזו
מפה לשם נראה שהם לקחו את ההובלה של המחאה הזו
רדיוס לבית"ר!