El dudernio כתב: ↑15 מרץ 2021, 13:45
אדום מטלי כתב: ↑15 מרץ 2021, 12:51
לא שזה כל כך משנה, מבחינתי תם הטקס מזמן... בנוסף אני לא כל כך עמוק בפוליטיקה שם. אבל
הסמרטוט חסר עמוד השדרה הזה, שדרכו עליו כל כך הרבה פעמים בשנה האחרונה, "הפך יותר אובססיבי להעיף את ביבי"? הרי כל הקמפיין הקודם שלו רק על זה הוא דיבר, לא היה לו שום דבר אחר למכור חוץ מזה, ועדיין הוא
נבעל ונזרק. למה שעכשיו יהיה משהו שונה? שוב, אני סתם תוהה, לא שזה באמת אכפת לי, ואני גם לא אתווכח על זה.
כי מי שנכווה ברותחין יזהר בצוננים.
ומעבר לקלישאות, נתניהו הוא לא אחרית הכל, אני באמת חושב שגנץ בתמימותו הפוליטית ניסה לעשות את הטוב ביותר כפי שהוא ראה לנכון. קצת מביך מבחינתי לבכות כל הזמן אכלו לי שתו לי שיקרו לי מבלי לנסות לשנות.
ועוד משהו שלדעתי הוא אפילו יותר חשוב. כולם מדברים על השיח האלים על השנאה שנתניהו מפיץ. תראה מה הדגשתי בהודעתך, האם זה נראה לי שיח מכבד? שיח לא אלים? הרי מה בסך הכל, לתפיסתי, גנץ עשה? חבר לנתניהו לממשלה פריטטית כדי לנסות למנוע בחירות רביעיות בשנה וקצת? כאשר בחות מתחילה מגיפה כלל עולמית שטיבה עדין לא ידוע? לדעתי לפחות גם אם חושבים שהוא טעה יש דרך וצורה להתבטא
לא הבנתי, מה כאן אלים?
אני מסכים שזה לא מכבד, אבל הוא לא כיבד את כל מי שתלה בו תקוות ובגד בכל ההבטחות שהבטיח. כל ינוקא ידע שביבי יקרקס אותו לאורך כל הדרך, לכולם היה ברור שהוא שהרוטציה לא תתקיים. הוא לא הקשיב.
בידיו היה לחדול שלטון של אדם מושחת ונאשם בפלילים, אבל רק בשל גזענותו השפלה לא יכל להציג שיתוף פעולה עם מפלגות ערביות, וחבר לביבי ונתן לו לגיטמציה.
אז כן, הוא אפס מאופס בעיני, לא חוזר בי משום מילה. אני לא כועס, הוא לא עושה את זה מכוונה רעה (אולי), הוא פשוט כזה.
לא אישית זה לא משנה, הרי לא שחשבתי אי פעם שיש בו משהו טוב. אדם גזען, שונא ערבים, תומך בעליונות יהודית ובגזילת אדמות מעם אחר. אולי לא מושחת, אבל חוץ מזה לא שונה מביבי. אבל מבחינת יכולות - סמרטוט, חסר עמוד שדרה.