האמת אתה צודק היה חייב לבעוט, נתנו לו שטחEl dudernio כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 00:14היה חייב לבעוט.
אם הוא לא בןעט מ 18 מטר שכל השער פרוס לפניו מי יבעט?
מספיק אפילו פס פשוט מול מרציאנו החלש
האמת אתה צודק היה חייב לבעוט, נתנו לו שטחEl dudernio כתב: ↑19 ספטמבר 2023, 00:14היה חייב לבעוט.
אם הוא לא בןעט מ 18 מטר שכל השער פרוס לפניו מי יבעט?
שחקן ברמה מעל הקבוצה וזה עוד יותר בולט אחרי 2 הטעויות בחצי הראשון שגם בו הוא היה מצוין. משחק לעומק, דוחף קדימה, עבודה הגנתית מצוינת. שחקן תענוגלירון האדום כתב: ↑02 אוקטובר 2023, 23:12 התחיל לא טוב והמשיך כמו שהוא יודע, בעל הבית במגרש
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
הייתי אומר יאללה לגיליוטינה ולאזרח אבל מזה משנה מה יעזור לנו מקום של זרshaolin232 כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 00:24 סתם משהו מעניין, מעבר לזה שהוא ממש אוהב את ישראל ורואים זאת באינסטגרם שלו, הוא גם שר התקווה (או לפחות ניסה)...
ובנוגע להיום, נתנו לו המון המון חופש באמצע, הכנה טקטית מזעזעת של אבוקסיס לגביו, וברגע שנתנו לו הוא הבריק (בדגש על המחצית השנייה)
עזיז סופסוף יוכל לפתוח כמגן שמאלי וסיימנו לוותר לליגה ומתחילים לפרק אותה.InFlames כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 11:54הייתי אומר יאללה לגיליוטינה ולאזרח אבל מזה משנה מה יעזור לנו מקום של זרshaolin232 כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 00:24 סתם משהו מעניין, מעבר לזה שהוא ממש אוהב את ישראל ורואים זאת באינסטגרם שלו, הוא גם שר התקווה (או לפחות ניסה)...
ובנוגע להיום, נתנו לו המון המון חופש באמצע, הכנה טקטית מזעזעת של אבוקסיס לגביו, וברגע שנתנו לו הוא הבריק (בדגש על המחצית השנייה)
בעיני זה מהלך מבריק שלו שנראה לכאורה פשוט. לתת את הפס בתזמון הנכון ולמקום הנכון (לתוך כיוון התנועה של לאיוס) זו אמנות. עשה בדיוק אותו בגוגל השני נגד נתניה עם הפס לאיינבינדר שהוציא את המתפרצת.טכנית לארז כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 11:46 התקפית בעיני הוא עושה עבודה טובה.
המתפרצת של הגול הראשון אתמול היא שלו. הוא זיהה ממש מוקדם שביטר מאבדים והלך על הכדור ומשם הגול.
אני רואה שהאוהדים של מכבי אומרים שאובריים מדהים אבל אני זוכר עונה שעברה הוא היה נגר רציני, באמת הוא כזה השתפר העונה?oleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 17:11 לא חושב שיש קשר אמצע טוב ממנו בליגה מלבד עלי מוחמד
הזוי שהוא אצלנו ולא אצל ב״ש או מכבי
אם רק היה משחק לידו שחקן שמשלים את המגרעות שלו כמו סורו, היינו עושים קפיצה מדרגה רצינית
נכון, שכחתי אותו, שחקן מעולה.adom4 כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 17:25אני רואה שהאוהדים של מכבי אומרים שאובריים מדהים אבל אני זוכר עונה שעברה הוא היה נגר רציני, באמת הוא כזה השתפר העונה?oleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 17:11 לא חושב שיש קשר אמצע טוב ממנו בליגה מלבד עלי מוחמד
אם רק היה משחק לידו שחקן שמשלים את המגרעות שלו כמו סורו, היינו עושים קפיצה מדרגה רצינית
הוא מנווט להם את המשחק מצויין מעמדת הקשר האחורי אבל עדיין לא עמדו מול קבוצה רצינית שהוא צריך להתאמץ נגדה גם בהגנה, לדעתי שיחררו את גלזר מוקדם מדי והם יצטערו על זהadom4 כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 17:25אני רואה שהאוהדים של מכבי אומרים שאובריים מדהים אבל אני זוכר עונה שעברה הוא היה נגר רציני, באמת הוא כזה השתפר העונה?oleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 17:11 לא חושב שיש קשר אמצע טוב ממנו בליגה מלבד עלי מוחמד
oleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 17:30נכון, שכחתי אותו, שחקן מעולה.adom4 כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 17:25אני רואה שהאוהדים של מכבי אומרים שאובריים מדהים אבל אני זוכר עונה שעברה הוא היה נגר רציני, באמת הוא כזה השתפר העונה?oleg neduda כתב: ↑03 אוקטובר 2023, 17:11 לא חושב שיש קשר אמצע טוב ממנו בליגה מלבד עלי מוחמד
בכל מקרה חוסה טופ שלוש ללא ספק