בז'רנו כתב: ↑02 אוקטובר 2023, 22:28
ואני עדיין חושב שהמאמן הזה חסר מושג.
איך הוא הצליח לקחת קבוצה מפורקת אחרי תבוסה בדרבי ,שמשחקת בכזה בטחון ?
תאכלס- כל הכבוד,לפחות על זה
ועדיין כולנו בתחילת העונה היינו חותמים על 8 נקודות במצב הזה של העונה עם לוח המשחקים שלנו, גם מחזור הבא משוכה לא פשוטה בדמות הפועל חיפה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
צריך לשלוח פרחים לאבוקסיס. בלבל אותם עם החילופים ושינוי המערך, וניצלנו את זה מאה מתוך מאה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
הוקיץ' כתב: ↑02 אוקטובר 2023, 22:19
מגיעים מתבוסה בדרבי, משחקים מול בית"ר בחוץ, הרוב פה קונים תיקו לפני המשחק, נותנים להם 3-0 בראש, ועדיין כולם פה מתלוננים למה לא נותנים להם 5.
אתם חולי נפש.
אז אני מבין שאתה מסכים עם החילושים של המאמן.
לא שאני מתלונן שלא נתנו 5 (למרות שלדעתי בהחלט יכולנו), אבל הוא עשה לנו קצת סאבוטאז׳ בסוף.
הוקיץ' כתב: ↑02 אוקטובר 2023, 22:19
מגיעים מתבוסה בדרבי, משחקים מול בית"ר בחוץ, הרוב פה קונים תיקו לפני המשחק, נותנים להם 3-0 בראש, ועדיין כולם פה מתלוננים למה לא נותנים להם 5.
אתם חולי נפש.
אז אני מבין שאתה מסכים עם החילושים של המאמן.
לא שאני מתלונן שלא נתנו 5 (למרות שלדעתי בהחלט יכולנו), אבל הוא עשה לנו קצת סאבוטאז׳ בסוף.
למה ציבוטה לא ראה היום דשא אגב?
כי לא היה צריך אותו, והראש שלו היה במקומות לא טובים, והוא גם קצת פצוע לפי קשקושים בפודקאסטים.