הפועל נגד ביתר - שני 20:30

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2660 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 01 אוקטובר 2023, 15:15
הוקיץ' כתב: 01 אוקטובר 2023, 15:13
אוגוסטוס היל כתב: 01 אוקטובר 2023, 14:47

חד משמעית. וזה לא רק הכין טקטית זה אולי בעיקר מנטלית ובגישה למשחק.
אני עוד לא נרגעתי מהדרבי. לא זוכר ביזיון כזה ורפיסות כזאת
גם וגם.
לא יכול להיות שמול נתניה עמדנו יותר נמוך והייתה חזרה לעמדות מוצא יותר טובה מאשר בדרבי.
לגמרי. כמות ההזיות הטקטיות בדרבי היא באמת כזאת שאני מתקשה לתת צ׳קנס לואלקניס.
כאילו אתה עומד גבוה ואזוגי עם עזרה של אייבי אמורים לסגור את מילסון ב 442 כשאלטמן אמור לתת שקט באמצע? באמת? זו התכנית?
הזיה מוחלטת
לגמרי. וזה לא שגורפינקל כיכב באגף השני על מאסון....
זה מרתיח איך בכל עניין הרכש מקבלי ההחלטות פשוט התעלמו מעניין המגנים ומהעובדה שאין שחקן אמצע ברמה גבוהה משלים לרודריגז(אלטמן?), כשהפער בינו לשאר תהומי.
יחד, רק יחד! :heart:
מריו פצ'אלקה
קיבל.ה  371 לייקים

איזה הפתעה שאסור להוציא את אלטמן מההרכב למרות שהוא גרוע, בכלל לא מסוג הדברים שחשבתי שיקרו כשהוא חתם
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1154 לייקים

רדפוקס כתב: 01 אוקטובר 2023, 15:20 לפי הפרסומים הגאון שוב רוצה לייבש את צ׳יבוטה על הספסל.
הוא כנראה מעדיף שחקנים כבדים שלא מסוגלים לתת פס ובועטים כמו ילדה בת 4 כמו אלטמן ואוז׳בולט.
איך שוב הביאו נודניק שמעבר לזה שהוא לא מסוגל לאמן ולהכין את הקבוצה הוא גם לא מסוגל לשים את ה-11 הכי טובים.
באופן עקבי לא חושב שהיתה פעם אחת שהם פגעו בהרכב. גם בדרבי אמרו שצ'יבוטה בספסל.
אגב, הייתי נותן הזדמנות לחלוץ אמריקאי
red_boy
קיבל.ה  53 לייקים

לפני כמה ימים קניתי כרטיס ב104 ש"ח ועכשיו הכרטיס עולה 99 ש"ח ? מה זו ההזיה הזאת?
מה אפשר לעשות במצב כזה?
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  805 לייקים

הודעת מועדון לקראת המשחק מחר מול בית"ר ירושלים

ראשית, חשוב להבהיר כי נשתמש בכל האמצעים העומדים לרשותו של המועדון בכדי לוודא כי נשמר ביטחונם של כל מי שמגיע לתמוך בקבוצה בטדי - וכמובן, ניתן את הכל כדי לחזור עם 3 נקודות הביתה.

במשחק מחר ילוו אותנו עשרות מאבטחים שנשכרו במיוחד מטעם המועדון, במטרה להבטיח שכולם נכנסים ויוצאים בבטחה מהמגרש. כמו כן, ביציע ומחוצה לו יהיו נוכחים גם נציגי המועדון.

לא תידרש הצגת תעודת זהות בכניסה, כך נמסר להנהלת המועדון ממשטרת ירושלים. אנו מצפים - וגם הבהרנו את עמדתנו מול גורמי האכיפה, כי יש לנהוג באיפוק וסובלנות כלפי האוהדים שמגיעים למשחק.

כל באי האצטדיון מתבקשים להגיע בצירי הנסיעה המומלצים, להקדים ככל שאפשר את ההגעה (השערים ייפתחו 3 שעות לפני המשחק), להישמע להוראות המאבטחים והכי חשוב - להגיע כולנו ביחד ולתמוך בקבוצה בצורה הכי טובה וחזקה שאנחנו יכולים!
חייב להבין מה זה אומר שהמועדון שכר עשרות מאבטחים?
ילוו את הכניסה של האוהדים?
יריבו עם המשטרה בשעת הצורך?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 01 אוקטובר 2023, 15:54
רדפוקס כתב: 01 אוקטובר 2023, 15:20 לפי הפרסומים הגאון שוב רוצה לייבש את צ׳יבוטה על הספסל.
הוא כנראה מעדיף שחקנים כבדים שלא מסוגלים לתת פס ובועטים כמו ילדה בת 4 כמו אלטמן ואוז׳בולט.
איך שוב הביאו נודניק שמעבר לזה שהוא לא מסוגל לאמן ולהכין את הקבוצה הוא גם לא מסוגל לשים את ה-11 הכי טובים.
באופן עקבי לא חושב שהיתה פעם אחת שהם פגעו בהרכב. גם בדרבי אמרו שצ'יבוטה בספסל.
אגב, הייתי נותן הזדמנות לחלוץ אמריקאי
כמו שכולם נראים אפשר לתת הזדמנות לכל אחד בכל תפקיד.
dino
קיבל.ה  2441 לייקים

Red Wolf כתב: 01 אוקטובר 2023, 16:21
הודעת מועדון לקראת המשחק מחר מול בית"ר ירושלים

ראשית, חשוב להבהיר כי נשתמש בכל האמצעים העומדים לרשותו של המועדון בכדי לוודא כי נשמר ביטחונם של כל מי שמגיע לתמוך בקבוצה בטדי - וכמובן, ניתן את הכל כדי לחזור עם 3 נקודות הביתה.

במשחק מחר ילוו אותנו עשרות מאבטחים שנשכרו במיוחד מטעם המועדון, במטרה להבטיח שכולם נכנסים ויוצאים בבטחה מהמגרש. כמו כן, ביציע ומחוצה לו יהיו נוכחים גם נציגי המועדון.

לא תידרש הצגת תעודת זהות בכניסה, כך נמסר להנהלת המועדון ממשטרת ירושלים. אנו מצפים - וגם הבהרנו את עמדתנו מול גורמי האכיפה, כי יש לנהוג באיפוק וסובלנות כלפי האוהדים שמגיעים למשחק.

כל באי האצטדיון מתבקשים להגיע בצירי הנסיעה המומלצים, להקדים ככל שאפשר את ההגעה (השערים ייפתחו 3 שעות לפני המשחק), להישמע להוראות המאבטחים והכי חשוב - להגיע כולנו ביחד ולתמוך בקבוצה בצורה הכי טובה וחזקה שאנחנו יכולים!
חייב להבין מה זה אומר שהמועדון שכר עשרות מאבטחים?
ילוו את הכניסה של האוהדים?
יריבו עם המשטרה בשעת הצורך?
במועדון החליטו לחזק את האבטחה הקיימת בטדי עם 40 מאבטחים נוספים מטעם הפועל תל אביב, שנועדו לשמור על האוהדים, לתווך עם המשטרה והאבטחה בטדי ולשמור על הסדר כדי לוודא שכולם נכנסים בבטחה

כמעט כמו משבר חוקתי
אבל כל הכבוד להנהלה(אם אפשר לתת מחמאה בימים אלו)
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

מריו פצ'אלקה כתב: 01 אוקטובר 2023, 15:45 איזה הפתעה שאסור להוציא את אלטמן מההרכב למרות שהוא גרוע, בכלל לא מסוג הדברים שחשבתי שיקרו כשהוא חתם
עד כה העונה, לא הייתה הלימה פעם אחת בין הפרסומים להרכב הפותח.
נחכה ונראה.
סמל אישי של משתמש
shai.m
קיבל.ה  122 לייקים

red_boy כתב: 01 אוקטובר 2023, 16:20 לפני כמה ימים קניתי כרטיס ב104 ש"ח ועכשיו הכרטיס עולה 99 ש"ח ? מה זו ההזיה הזאת?
מה אפשר לעשות במצב כזה?
מוזר. קניתי בשישי ב99
i stand with israel :brokenheart:
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

הפועל פירסמו שלא תהיה בדיקת תעודת זהות אחרי בדיקה מול משטרת ירושלים. מישהו סומך על מילה של המשטרה?
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

רדפוקס כתב:לפי הפרסומים הגאון שוב רוצה לייבש את צ׳יבוטה על הספסל.
אחת הסיבות הגדולות לתבוסה בדרבי היא העובדה שהקיצוניים שלנו לא ירדו להגנה והפקירו את אזוגי וגורפינקל לבד. חייבים שחקנים שעושים גם הגנה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

יש לי 2 כרטיסים לכבוד ואני לא בא כי אני לא מוכן לסכן את הילד
טכנית לארז
קיבל.ה  1946 לייקים

בטח בן גביר מתדרך את לאפה מה לעשות מחר.
מחר חוגגים ב"מזרחי".
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2660 לייקים

נו מה...כל ת'רד יהפוך פה לפוליטיקה?
חלאס, שחררו אותנו. יש לזה פורום מיוחד שמוקדש כל כולו לפוליטיקה
יחד, רק יחד! :heart:
Hapoel_manga
קיבל.ה  320 לייקים

מה עושים עם זה שהמגן שלנו הוא אלון אזוגי?
לירון האדום
קיבל.ה  2294 לייקים

Hapoel_manga כתב:מה עושים עם זה שהמגן שלנו הוא אלון אזוגי?
נזכרים בבן ביטון ואומרים עדיף אזוגי

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

רגע מקצועי אם אפשר-
יש לנו כמה יתרונות מאוד חזקים על בית״ר:
אחד מהיום הוא צ׳יבוטה והמהירות שלו מול ההגנה הכבדה והחלש של בית״ר.
מה עושה הליצן האוסטרלי? מספסל אותו בשביל אלטמן הכבד.
מבחינת משחק ההתקפה של בית״ר, המטרה צריכה להיות לנטרל את שועה, למנוע ממנו לקבל כדורים במעברים גם במחיר של להשאיר שחקנים אחרים ריקים לגמרי.
סמל אישי של משתמש
shai.m
קיבל.ה  122 לייקים

חברים תמיד אני מסתבך איכשהו עם החניה בגן חיות טדי. למישהו יש המלצה איפה להחנות את הרכב?
i stand with israel :brokenheart:
red_boy
קיבל.ה  53 לייקים

shai.m כתב: 02 אוקטובר 2023, 09:50 חברים תמיד אני מסתבך איכשהו עם החניה בגן חיות טדי. למישהו יש המלצה איפה להחנות את הרכב?
להחנות בגן החיות התנכ"י ומשם שאטלים לאיצטדיון
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

הנה המלצה - תחנה את הרכב בבית.
לדעתי הולך להיות פוגרום יוצא דופן של המשטרה בקהל שלנו.
תשמרו על עצמכם.
אינטרופ

red_boy כתב: 02 אוקטובר 2023, 10:01
shai.m כתב: 02 אוקטובר 2023, 09:50 חברים תמיד אני מסתבך איכשהו עם החניה בגן חיות טדי. למישהו יש המלצה איפה להחנות את הרכב?
זה חניון שמוגדר לקבוצה האורחת או שאטל שיעשו בנו שפטים?
red_boy
קיבל.ה  53 לייקים

אינטרופ כתב: 02 אוקטובר 2023, 10:46
red_boy כתב: 02 אוקטובר 2023, 10:01
זה חניון שמוגדר לקבוצה האורחת או שאטל שיעשו בנו שפטים?
חניון שמוגדר רק לאוהדי הפועל.
shaolin232
קיבל.ה  635 לייקים

זובאס
הגנה: גרונפיקל, בלוריאן, ישראלוב, פאסי, ארצ'ל.
קישור: אלטמן חוסה.
התקפה: אוזבולט, לאיוס, ציבוטה.

חייב שציבוטה, לאיוס, ואלטמן יעזרו הגנתית, אחרת אין טעם להרכבים ותבניות, צריך להיות מחוייבים, מה שקרה בדרבי היה הפקרות
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  707 לייקים

הבעיה הכי גדולה שלנו( אחרי מאמן,חן סול,זרים שלא קשורים,בלי מגן ימני נורמלי ומחליף וכו וכו)
היא שאין לנו באמת בלם או קשר מהיר.יש לנו אחלה קיצוניים מבחינת מהירות וגם מגינים לא איטיים מידי,אבל כל המרכז שלנו פשוט כבד.
מה עם ארצ'ל? אפשר לנסות אותו אולי כקשר דפנסיבי ליד חוסה?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

האדס כתב: 02 אוקטובר 2023, 09:14 רגע מקצועי אם אפשר-
יש לנו כמה יתרונות מאוד חזקים על בית״ר:
אחד מהיום הוא צ׳יבוטה והמהירות שלו מול ההגנה הכבדה והחלש של בית״ר.
מה עושה הליצן האוסטרלי? מספסל אותו בשביל אלטמן הכבד.
מבחינת משחק ההתקפה של בית״ר, המטרה צריכה להיות לנטרל את שועה, למנוע ממנו לקבל כדורים במעברים גם במחיר של להשאיר שחקנים אחרים ריקים לגמרי.
חכה, עכשיו בנוסף יש גם דיווח שחוזרים ל-3 בלמים עם רודריגז בלם.
שיטת ״אין לנו אמצע אז בוא נוותר עליו לגמרי ונעיף כדורים למעלה״ מהמשחק מול סכנין עלולה לחזור.
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

קיצר זה הולך לפיטורים אחרי ההפסד הביתי להפועל חיפה.
אח״כ נכנס למעגל של המטרה זה להישאר בליגה.
בינואר ננסה למכור צעירים, ישאירו אותם ואז יגידו שזה רכש.
עוד עונה בכדורגל.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

האדס כתב: 02 אוקטובר 2023, 11:52 קיצר זה הולך לפיטורים אחרי ההפסד הביתי להפועל חיפה.
עוד עונה בכדורגל.
למה לא לכתוב *אזהרת ספוילר* לפני פוסט כזה? ביאסת.
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

למה שלא יחכו למחזור 14 עם המאמן ולקיץ הבא עם הרכש של ינואר?
לירון האדום
קיבל.ה  2294 לייקים

האדס כתב:קיצר זה הולך לפיטורים אחרי ההפסד הביתי להפועל חיפה.
עוד עונה בכדורגל.
הפלגת רחוק...

דרך אגב, כדי לנצח את בית"ר צריך לתת להוביל כדור, יש להם הגנה של צבים ופחים ועם מיכה מגן שמאלי אז בכלל

Sent from my SM-G996B using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

נו באמת, אין פעם אחת שאתרי הספורט פגעו עם ההרכב ואתם עדיין מתעצבנים לפני כל משחק מחדש. כאילו, תעשו מה שאתם רוצים, אבל זה קצת מצחיק.
לגבי ההרכב, אם ולקאניס אכן מתלבט אני חייב להודות שאני מבין אותו במובן מסוים. המשמעת ההגנתית של שחקני ההתקפה שלנו מבישה. אלטמן, צ'יבוטה ולאיוס פשוט לא טרחו לעשות הגנה נגד מכבי וב"ש. כשמביאים בחשבון שאזוגי מגן הגנתי מזעזע, מבינים למה הוא לא בדיוק עף על הרעיון של לפתוח עם אזוגי וצ'יבוטה באגף ימין בשיטת שני בלמים, או עם אלטמן כקשר התקפי.

המטרה צריכה להיות חזרה למשחק נגד נתניה - לחץ גבוה לפרקים, יחד עם עמידה נמוכה ומשמעת טקטית בשאר הזמן, כאשר מנסים לצאת מהר מאוד קדימה אחרי חטיפת כדור.
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

האדס כתב: 02 אוקטובר 2023, 11:52 קיצר זה הולך לפיטורים אחרי ההפסד הביתי להפועל חיפה.
עוד עונה בכדורגל.
שכחת פירוק.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1326 לייקים

ביט"ר קבוצה פח עם כמה איים של כישרון, אם אנחנו לא יכולים לעמוד כשווים מולם אז באמת שמצבינו גרוע.
המשחק הזה הוא מבחן משמעותי, אנחנו כבר מתקדמים לתוך העונה אז גם אין תירוצים של הכנה לקויה, מכירים את המאמן, אחד את השני או כל אלה.
לא חושב שאם נפסיד זה אסון כי במשחק נתון ניצחון או הפסד תלויים בהרבה דברים, אבל אם לא ניראה מולם כמו קבוצה שוות כוחות זה כבר יעשה בלגאן.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  844 לייקים

הוקיץ' כתב: 02 אוקטובר 2023, 14:13 נו באמת, אין פעם אחת שאתרי הספורט פגעו עם ההרכב ואתם עדיין מתעצבנים לפני כל משחק מחדש. כאילו, תעשו מה שאתם רוצים, אבל זה קצת מצחיק.
לגבי ההרכב, אם ולקאניס אכן מתלבט אני חייב להודות שאני מבין אותו במובן מסוים. המשמעת ההגנתית של שחקני ההתקפה שלנו מבישה. אלטמן, צ'יבוטה ולאיוס פשוט לא טרחו לעשות הגנה נגד מכבי וב"ש. כשמביאים בחשבון שאזוגי מגן הגנתי מזעזע, מבינים למה הוא לא בדיוק עף על הרעיון של לפתוח עם אזוגי וצ'יבוטה באגף ימין בשיטת שני בלמים, או עם אלטמן כקשר התקפי.

המטרה צריכה להיות חזרה למשחק נגד נתניה - לחץ גבוה לפרקים, יחד עם עמידה נמוכה ומשמעת טקטית בשאר הזמן, כאשר מנסים לצאת מהר מאוד קדימה אחרי חטיפת כדור.
לפתוח עם 3 בלמים זה לגיטימי.
לפתוח עם 3 בלמים כשחוסה רודריגז אחד מהם זה פשע.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

וואלה מתווכח פה עם אוהדי ביתר בעבודה על מי שוער יותר טוב, פתאום אחד אומר שהשוער שלהם *הכי טוב בליגה* ברצינות.. לא הזייה?
וואלה אם קוראים לו יוסי לוי אף אחד בעולם לא חושב את זה בכלל, זה רק בגלל השם והמדינה שממנה הוא בא.. שוער ברמה של מרציאנו והרוש גג. ובכללי ההגנה שלהם מסננת חייבים לתת שם כמה שערים היום.
OMG עווופררר
הלוטוס הלבן
קיבל.ה  398 לייקים

להפועל תא יש כיום 3 שחקנים סבירים שחייבים להיות בכל הרכב פותח:
זובאס
רודריגז בקישור
צ'יבוטה.
כל שאר הסגל : אין הבדל משמעותי בין כולם : בינוניים במקרה הטוב.
לגבי צ'יבוטה : שחקן שבא לידי ביטוי בצד שמאל. הוא לא חלוץ ולא מסתדר בצד ימין. שום דבר רע לא יקרה אם הוא יפתח בכנף שמאל ולאיוס יהיה על הספסל.
יש בסגל כ-20 שחקנים. חוץ מהשלושה שציינתי, לא ממש חשוב מי ישחק.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4724 לייקים

הוקיץ' כתב: 02 אוקטובר 2023, 14:13 נו באמת, אין פעם אחת שאתרי הספורט פגעו עם ההרכב ואתם עדיין מתעצבנים לפני כל משחק מחדש. כאילו, תעשו מה שאתם רוצים, אבל זה קצת מצחיק.

כל זה לא יעבוד אם בהתקפה שלנו מתוך 3 שחקנים יהיו 2 שהם אלטמן ואוז'בולט, אי אפשר לבצע התקפות מעבר רק עם לאיוס, זה עבד מול נתניה בעיקר בזכות צ'יבוטה.
לכן מבחינתי ההתלבטות אם בכלל לפתוח עם צ'יבוטה או לא כבר מראה על כמה חסר מושג האיש.
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

מגנומטרים ואוהלי בידוק רק אצלנו, מקווה שכולם יחזרו בשלום אצלנו כי אני בטוח שהם רק מחפשים את הטריגר
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
טכנית לארז
קיבל.ה  1946 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב: 02 אוקטובר 2023, 14:47 מגנומטרים ואוהלי בידוק רק אצלנו, מקווה שכולם יחזרו בשלום אצלנו כי אני בטוח שהם רק מחפשים את הטריגר
איפה ראית?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  805 לייקים

ההוא שאמרו לו כתב: 02 אוקטובר 2023, 14:47 מגנומטרים ואוהלי בידוק רק אצלנו, מקווה שכולם יחזרו בשלום אצלנו כי אני בטוח שהם רק מחפשים את הטריגר
צריך להפסיק עם האוהלי בידוק האלה
אף אוהד לא צריך להיות מופשט בכניסה לאירוע ספורט, זה בדיוק מה שצריך לשנות פה

ואם זה באמת רק בצד שלנו, מבחינתי שההנהלה תודיע שלא משחקים (כן הלוואי אני יודע שזה לא מעניין אותם)
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1171 לייקים

טכנית לארז כתב: 02 אוקטובר 2023, 14:54
איפה ראית?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
שליחת תגובה