וולקאם בראיין אנגולה! חתם לשנתיים
-
- קיבל.ה 508 לייקים
מעניין שהסכים לחתום לשנתיים. זה שחקן עם פרופיל יורוליג שעם עונה טובה ביורוקאפ יכול למצוא את עצמו של.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מצב בריאותי שקבוצת יורליג אחת כבר לא החתימה אותו בגללו (בטחון כלכלי) + חוזה יקר יותר שקיבל בו יותר מאשר אותה קבוצת ירורוליג.אוהד כורסא כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 12:27 מעניין שהסכים לחתום לשנתיים. זה שחקן עם פרופיל יורוליג שעם עונה טובה ביורוקאפ יכול למצוא את עצמו של.
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
מעניין אותי אם היו עוד קבוצות שנכשל אצלהן בבדיקות או שזה רק היה ככה במכבי
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
מקבל כסף טוב , מקווה שהבחור בא להוט להרוס למכבי גםאוהד כורסא כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 12:27 מעניין שהסכים לחתום לשנתיים. זה שחקן עם פרופיל יורוליג שעם עונה טובה ביורוקאפ יכול למצוא את עצמו של.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
לא מכיר את השחקן אבל לפי הסטטיסטיקה, פרט לקדנציה האחרונה, יש לו אחוזים נמוכים מהשדה, מה הסיפור שם?
-
- קיבל.ה 221 לייקים
חשוב!!! שידליקו אותו עליהם לא משנה מה באמת קרה שםרק הפועל כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 12:44מקבל כסף טוב , מקווה שהבחור בא להוט להרוס למכבי גםאוהד כורסא כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 12:27 מעניין שהסכים לחתום לשנתיים. זה שחקן עם פרופיל יורוליג שעם עונה טובה ביורוקאפ יכול למצוא את עצמו של.

די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 508 לייקים
עכשיו הסוכן שלו רומז על תביעה נגד מכבי. יאללה אנגולה.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
הוא כתב from now onאוהד כורסא כתב:עכשיו הסוכן שלו רומז על תביעה נגד מכבי. יאללה אנגולה.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
שהוא יקח את הזריקה החשובה ב-2 הפרש ויקבור אותה בפנים , ביד אליהו....רק הפועל כתב:האמת שזה יותר מדיי מתבקש שזה השחקן שיביא לנו אליפות על חשבון מכבי
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
-
- קיבל.ה 221 לייקים
סוגייה נחמדה שעלתה לי
אנגולה - קולומביה
הולנד -פורטו ריקו
אלכסנדר- קנדה
הורד- צרפת
מנפורד ובראון- ארה"ב
בר,תומר,זלי, גיל, אייל- ישראל
6 מדינות שונות בסגל
מישהו יודע להגיד לי אם זה תקדים היסטורי בהפועל?
אנגולה - קולומביה
הולנד -פורטו ריקו
אלכסנדר- קנדה
הורד- צרפת
מנפורד ובראון- ארה"ב
בר,תומר,זלי, גיל, אייל- ישראל
6 מדינות שונות בסגל
מישהו יודע להגיד לי אם זה תקדים היסטורי בהפועל?
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
-
- קיבל.ה 221 לייקים
מודה שלקח לי רגע להבין, אכניס את זה כשאלת המשך, האם שיחקו פה שני שחקנים עם שם של מדינה?

די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 194 לייקים
לפי הסטורי שלו עם קהל שלנו נגד הגרמנים נראה שהוא מגיע להוטתבור כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 13:14חשוב!!! שידליקו אותו עליהם לא משנה מה באמת קרה שםרק הפועל כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 12:44מקבל כסף טוב , מקווה שהבחור בא להוט להרוס למכבי גםאוהד כורסא כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 12:27 מעניין שהסכים לחתום לשנתיים. זה שחקן עם פרופיל יורוליג שעם עונה טובה ביורוקאפ יכול למצוא את עצמו של.![]()

- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
הורדתי אינסטגרם לפני כמה חודשים בשביל לעקוב אחר הזרים של הפועל, אני די דביל בזה ומסתפק בפייסבוק, בכל מקרה מצאתי תודהפישונט כתב:גביזון בחייאת אין לך אינסטגרם?
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
יש פה קרדיולוג בקהל?
שמעתי בחדשות הספורט ואין לי שמץ מושג באמת מה קורה עם הלב של אנגולה, אבל זה נקלט לי באוזן ועניין אותי.
הבנתי מחדשות הספורט שיש לו עיבוי בשריר הלב שנובע מעצם היותו ספורטאי. למיטב ידיעתי זה מצב שקורה בד"כ ממצבים הפוכים, עישון, השמנה חריפה, אוטם שריר הלב, בעיה מסתמית וגנטיקה. אצל אנגולה זה קורה מעצם העומס על הלב בגלל העלאת דופק משמעותית במסגרת עבודתו, מצב שקורה לעיתים אצל אתלטים, ונקרא לב ספורטאי.
לפי מה שאמרו בחדשות הספורט מקטע הפליטה של הלב שלו 45-55%. אני יודע שמקטע פליטה תקין הוא 65%. למיטב ידיעתי לב ספורטאי מעיד על גודל/עובי שריר הלב אך לא על תפקודו.
האם מצב של ef-45-55% לא נחשב אי ספיקת לב ברמה קלה? מצד שני אני יודע שהערכת מקטע הפליטה בבדיקות הוא לא מדוייק, שונה בין אקו לב, מיפוי לב וכו'.
האם עצם עיבוי שריר הלב עם ירידה במקטע הפליטה לא עלול ליצור הפרעות קצב?
נאמר שהוא עבר בדיקות מקיפות מאד כך שאני בטוח שהוא יהיה בסדר, אבל עלו בי תהיות בעקבות האזכור שלו.
שמעתי בחדשות הספורט ואין לי שמץ מושג באמת מה קורה עם הלב של אנגולה, אבל זה נקלט לי באוזן ועניין אותי.
הבנתי מחדשות הספורט שיש לו עיבוי בשריר הלב שנובע מעצם היותו ספורטאי. למיטב ידיעתי זה מצב שקורה בד"כ ממצבים הפוכים, עישון, השמנה חריפה, אוטם שריר הלב, בעיה מסתמית וגנטיקה. אצל אנגולה זה קורה מעצם העומס על הלב בגלל העלאת דופק משמעותית במסגרת עבודתו, מצב שקורה לעיתים אצל אתלטים, ונקרא לב ספורטאי.
לפי מה שאמרו בחדשות הספורט מקטע הפליטה של הלב שלו 45-55%. אני יודע שמקטע פליטה תקין הוא 65%. למיטב ידיעתי לב ספורטאי מעיד על גודל/עובי שריר הלב אך לא על תפקודו.
האם מצב של ef-45-55% לא נחשב אי ספיקת לב ברמה קלה? מצד שני אני יודע שהערכת מקטע הפליטה בבדיקות הוא לא מדוייק, שונה בין אקו לב, מיפוי לב וכו'.
נאמר שהוא עבר בדיקות מקיפות מאד כך שאני בטוח שהוא יהיה בסדר, אבל עלו בי תהיות בעקבות האזכור שלו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
לא קרדיולוג אבל הסבירו אצל רקנטי שברגע שהשריר עבה מידי הוא סותם את המעבר מהחדר השמאלי לעבי העורקים ויכול לגרום לדום לב....גביזון כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:12 יש פה קרדיולוג בקהל?
מצד שני מי שהסביר את זה טען שהבעיה היא בדרך כלל אצל ספורטאי סיבולת וכדורסל זה לא ממש ספורט מהסיגנון...
-
- קיבל.ה 5938 לייקים
החתמה מעולה בעיני. שחקן שכבר היה פה, עם ביקוש יורוליג, שמגיע מעונת שיא בקריירה.
כמובן שבאופן בלתי נמנע הוא יושווה בלי סוף למקריי. אז מבחינת סקורינג הוא יכול לתת לא פחות ממקריי, או לפחות קרוב מאוד. בנוסף, הוא ריבאונדר עדיף בהרבה שזו נקודה חשובה ובניגוד למקריי יודע לייצר לאחרים. הוא גם שחקן יותר מבוסס קליעה ממקריי שמעדיף את הכדרור, ולדעתי זה יותר מה שאנחנו צריכים.
בצד השלילי, יש לו נטייה להשתגע קצת עם זריקות קשות. גם מקריי אוהב לקחת זריקות קשות, אבל בשורה התחתונה הוא קלע אצלנו באחוזים גבוהים, מה שאנגולה לא תמיד עשה לאורך הקריירה. בנוסף, אנגולה שומר די בינוני, בניגוד למקריי שיכול לשמור מצוין, למרות שהרבה פעמים לא בא לו.
כמובן שבאופן בלתי נמנע הוא יושווה בלי סוף למקריי. אז מבחינת סקורינג הוא יכול לתת לא פחות ממקריי, או לפחות קרוב מאוד. בנוסף, הוא ריבאונדר עדיף בהרבה שזו נקודה חשובה ובניגוד למקריי יודע לייצר לאחרים. הוא גם שחקן יותר מבוסס קליעה ממקריי שמעדיף את הכדרור, ולדעתי זה יותר מה שאנחנו צריכים.
בצד השלילי, יש לו נטייה להשתגע קצת עם זריקות קשות. גם מקריי אוהב לקחת זריקות קשות, אבל בשורה התחתונה הוא קלע אצלנו באחוזים גבוהים, מה שאנגולה לא תמיד עשה לאורך הקריירה. בנוסף, אנגולה שומר די בינוני, בניגוד למקריי שיכול לשמור מצוין, למרות שהרבה פעמים לא בא לו.
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
נשמע שהם פחות או יותר שווים ברמתם בשקלול הדברים (שזה מצויין) כמובן כל אחד והחסרונות והיתרונות שלוהוקיץ' כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 23:40 החתמה מעולה בעיני. שחקן שכבר היה פה, עם ביקוש יורוליג, שמגיע מעונת שיא בקריירה.
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
מתוך ציוץ של אביב כהן:
תוצאות הבדיקה של אנגולה הן:

תוצאות הבדיקה של אנגולה הן:

- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
גאוני
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים
אני משוגע על מקריי, אבל כשמקריי היה באחוזים לא טובים אז זה לא היה 30% כזה, זה היה בד"כ יותר מחריד.הוקיץ' כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 23:40 החתמה מעולה בעיני. שחקן שכבר היה פה, עם ביקוש יורוליג, שמגיע מעונת שיא בקריירה.
יחד, רק יחד! 

- פרימו לוי
- קיבל.ה 1110 לייקים
הוא אחד החמודים בראיון שעשו איתו, נראה בחור אש ואם ישחק ברמה של עונה אחרונה יכול לתרום הרבה. טוב יאללה אני כולי pumped up אני מת שהעונה תתחיל כבר
- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים
-
- קיבל.ה 2466 לייקים
זה לא משנה איזה מקצוע זה בספורט, יותר משנה הפוטנציאל הגנטי לפתח את זה מבחינת אותו ספורטאיEl dudernio כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:56לא קרדיולוג אבל הסבירו אצל רקנטי שברגע שהשריר עבה מידי הוא סותם את המעבר מהחדר השמאלי לעבי העורקים ויכול לגרום לדום לב....גביזון כתב: ↑01 אוגוסט 2023, 22:12 יש פה קרדיולוג בקהל?
מצד שני מי שהסביר את זה טען שהבעיה היא בדרך כלל אצל ספורטאי סיבולת וכדורסל זה לא ממש ספורט מהסיגנון...
למני לוי היה עיבוי שריר הלב, אסרו עליו לעסוק בספורט והיו כנראה גם דעות רופאים אחרות אם אני הבנתי נכון.
יש מצב של עיבוי שאופייני לספורטאים, לחלקם ויש קרדיומופתיה שזה עיבוי עקב מחלת שריר הלב ובמקרה הזה זה בדרך כלל עיבוי משמעותי יותר
כנראה שלגבי עיבוי אצל ספורטאים עקב המאמץ, זה שאלה לגבי התפקוד של הלב וגודל העיבוי
הסכנה בעיבוי היא בזמן הפרעות קצב, ביכולת הלב להתמודד איתן
-
- קיבל.ה 508 לייקים
המאמן שלו לשעבר בקרשיאקה אומר שהוא בחר בכסף הגדול והוא התכוון להפועל תל אביב. הזיה. מי היה מאמין.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
אבן אנגולה מעל לבי.
לדעתי שחקן המפתח שלנו העונה. מקווה שיספק את הסחורה.
לדעתי שחקן המפתח שלנו העונה. מקווה שיספק את הסחורה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 802 לייקים
כן, ייקח זמן להתרגל ..... אני באינסטינקט עדיין חושב כמו אוהד קבוצה של קבצניםאוהד כורסא כתב:המאמן שלו לשעבר בקרשיאקה אומר שהוא בחר בכסף הגדול והוא התכוון להפועל תל אביב. הזיה. מי היה מאמין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
-
- קיבל.ה 645 לייקים
קראתי בטוויטר שאחרי שבוטל המשחק הוא קנה 10 גופיות שלו בחנות ויצא החוצה, חילק לילדים ועשה איתם סלפי. איזה בן אדם ענק
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
קולומביאניות

לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 232 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לול, איזה יצור פסיכי מרגש, איפה קראת?נייט רובינסון כתב:קראתי בטוויטר שאחרי שבוטל המשחק הוא קנה 10 גופיות שלו בחנות ויצא החוצה, חילק לילדים ועשה איתם סלפי. איזה בן אדם ענק
- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים