משטרה - סרטונים
- shai.m
- קיבל.ה 122 לייקים
יש לי תמונה של שוטר שרושם באחד מהפוסטים שמגיע לאוהדי הפועל מה שנתנו להם + תמונה ענקית של ביתר בפרופיל אבל אני לא יודע עד כמה זה חוקי להעלות דבר כזה פרסונלי פה.
i stand with israel
-
- קיבל.ה 343 לייקים
-
- קיבל.ה 2270 לייקים
שמעון מזרחי מריח את הדם
השנה בגביע ווינר הזדמן שכבר בחצי הגמר נערך דרבי", אמר מזרחי והתייחס למתיחות שליוותה את משחקי הדרבי האחרונים: אנחנו באים לשחק כדורסל ומקווים שיהיה כדורסל ולא דברים אחרים בלתי נעימים. אני מקווה שמי שאמור לקחת אחריות ולהפיק לקחים ממה שקרה בעונה שעברה וממה שקרה אתמול בבלומפילד יעשה את זה. אנחנו באים לשחק כדורסל".
"אני מקווה שהפיקו לקחים. אוי ואבוי למי שחושש להגיע לדרייב אין, זה ניצחון לאלימות וזה לא יקרה כל עוד אני פה
השנה בגביע ווינר הזדמן שכבר בחצי הגמר נערך דרבי", אמר מזרחי והתייחס למתיחות שליוותה את משחקי הדרבי האחרונים: אנחנו באים לשחק כדורסל ומקווים שיהיה כדורסל ולא דברים אחרים בלתי נעימים. אני מקווה שמי שאמור לקחת אחריות ולהפיק לקחים ממה שקרה בעונה שעברה וממה שקרה אתמול בבלומפילד יעשה את זה. אנחנו באים לשחק כדורסל".
"אני מקווה שהפיקו לקחים. אוי ואבוי למי שחושש להגיע לדרייב אין, זה ניצחון לאלימות וזה לא יקרה כל עוד אני פה
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
באו לראיין אותו או שהוא זה שיזם את "הראיון"?
בקיצור עוד ביום בגבלסיה כלשהי.
בקיצור עוד ביום בגבלסיה כלשהי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 564 לייקים
זאת אותה משטרה ששחטו לה היום חמישה אזרחים כולל וידוי הריגה סטייל קולומביה של פאבלו אסקובר. הכל כושל שם
-
- קיבל.ה 149 לייקים
בחדשות הספורט אמרו שהמשטרע אמרה שבטעות שלחו את התמונות הלא נכונות . עלק בטעות חיפשו איזוהי סיבה לאלימות חסרת הרסן שלהם
- הפוסט קיבל לייק אחדshaharot
-
- קיבל.ה 842 לייקים
-
- קיבל.ה 735 לייקים
-
- קיבל.ה 748 לייקים
משטרה של משטרים אפלים
long live the zapta
- 7even
- קיבל.ה 2245 לייקים
מה אפשר לצפות ממשטרה שהוציאה כבר 3 מיליארד שקל כספים ציבור על משפט דרייפוס לראש ממשלה שהופך אותה למגוחכת מדי יום. היא אוכלת שם תבוסות גם בדעת הקהל וגם בבית המשפט.
אפילו בסדרה האחרונה על משטרת ירושלים שאמורה להוציא אותה טוב, מסתבר ששתלו נשקים בבית של בחור ערבי ממזרח ירושלים רק כי במקור לא מצאו כלום.
אפילו בסדרה האחרונה על משטרת ירושלים שאמורה להוציא אותה טוב, מסתבר ששתלו נשקים בבית של בחור ערבי ממזרח ירושלים רק כי במקור לא מצאו כלום.
יחד, רק יחד!
- הפוסט קיבל לייק אחדL.S
-
- קיבל.ה 149 לייקים
-
- קיבל.ה 842 לייקים
המשטרה משקרת , ממש לא להאמין בסוף עוד יהיה לה שר עם עשרות הרשעות פליליות.
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
מעניין מה הם מכינים ליום שני.
כלומר, מה איתמר מכין.
לדעתי מה שהולך לקרות הוא בגדול שהמשטרה תרדוף את אוהדי הפועל ואולי חיפה, ולא תיגע באוהדי מכבי בביטר. איתם אולי אף תשתף פעולה.
כלומר, מה איתמר מכין.
לדעתי מה שהולך לקרות הוא בגדול שהמשטרה תרדוף את אוהדי הפועל ואולי חיפה, ולא תיגע באוהדי מכבי בביטר. איתם אולי אף תשתף פעולה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
אני לא בנאדם אופטימי במיוחד בכל הנוגע למדינת ישראל וממשלותיה, אבל אפילו לי זה נראה קצת מוגזם.טכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:08 מעניין מה הם מכינים ליום שני.
כלומר, מה איתמר מכין.
אם התחזית שלך תתגשם אז באמת שהלך על המדינה, ברמה של תוך כמה שבועות אין שם כלום.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
מצד שני, להלן ציטוט מאיים במיוחד מפי שר הספורט של מדינת ישראל (לפחות הוא מאיים על כולם ולא לפי צבע חולצה, גם זה משהו, מתברר)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- הפוסט קיבל לייק אחדRed Wolf
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
למה שזה לא יתגשם?teknoboy כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:37אני לא בנאדם אופטימי במיוחד בכל הנוגע למדינת ישראל וממשלותיה, אבל אפילו לי זה נראה קצת מוגזם.טכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:08 מעניין מה הם מכינים ליום שני.
כלומר, מה איתמר מכין.
המשטרה מכורה והיא פועלת ע"פ שיקולים פוליטיים.
ברגע שאתה קולקטיב שמתוייג כסמולני היא תתנכל לך ואת החבר'ה שנחשבים ימין או "ימין קיצוני" היא תלטף ולדעתי גם תחבק.
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
אני לגמרי מבין את מה שאתה אומר, וכבר כתבתי לפני כמה שנים (כשהראו בצורה ברורה שהפועל נענשת יותר בבית הדין של ההתאחדות, לדעתי) שאנחנו נדפקים כי אנחנו מזוהים עם השמאל, אבל אם הגענו למצב שהמדינה חובשת את כובע האלימות החוקית שלה ואז מרביצה רק לסמולנים - המצב קשה מאוד, סופני, החולה גוסס על סף מוות, תקרא לזה איך שאתה רוצה.טכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:39למה שזה לא יתגשם?teknoboy כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:37אני לא בנאדם אופטימי במיוחד בכל הנוגע למדינת ישראל וממשלותיה, אבל אפילו לי זה נראה קצת מוגזם.טכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:08 מעניין מה הם מכינים ליום שני.
כלומר, מה איתמר מכין.
המשטרה מכורה והיא פועלת ע"פ שיקולים פוליטיים.
ברגע שאתה קולקטיב שמתוייג כסמולני היא תתנכל לך ואת החבר'ה שנחשבים ימין או "ימין קיצוני" היא תלטף ולדעתי גם תחבק.
כשהאלימות הממוסדת מופעלת על פי מפתח פוליטי זה באמת באמת הסוף.
הבהרונת: יותר משאני חושב שאתה טועה, אני מקווה שאתה טועה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
נו ומה קורה בשטחים? שם זה הצבא ופה זה המשטרה.
ההבדל הוא שעכשיו זה מגיע גם ל"יהודים". אבל זה היה ברור שזה עניין של זמן. מפתיע שזה לקח איזה 60 שנה.
ההבדל הוא שעכשיו זה מגיע גם ל"יהודים". אבל זה היה ברור שזה עניין של זמן. מפתיע שזה לקח איזה 60 שנה.
- הפוסט קיבל לייק אחדteknoboy
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
עד היום ליהודים היה מעמד פריבילגי שחסך מהם את האלימות המדינתית, מלבד ל"סמול הקיצוני", כלומר לאנשים שלא שונאים ערבים.טכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:42 נו ומה קורה בשטחים? שם זה הצבא ופה זה המשטרה.
אם אתה צודק, אנחנו רואים הרחבה ענקית של המעגל ש"זוכה" להיות בצד המקבל של האלימות הזאת, ברמה של כל מי שנתפס כלא-תומך-משטר יחטוף מכות, כמקובל בדיקטטורות הכי חשוכות (מסורתיות, כאלה מהסטייל של המאה העשרים, לא מתוחכמות כמו של ימינו).
לצערי אני חושב שישראל בדרך הישירה לשם, אבל אני עדיין מקווה שיש לכם סיכוי (אם אתה צודק אז בשבוע הבא נגלה שאין לכם).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
נו כן, וזירה של כדורגל זה מקום מאוד נוח לזה.
זו גם דרך נוחה לאיתמר לספק את החולצות החומות שלו.
שים לב שמזמן כבר לא שמענו על תקריות בין המשטרה לאוהדי מכבי/ביטר.
לעומת זאת אצלינו ראינו שלשום.
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
בטוויטר דווקא ראיתי אוהדי מכבי שכתבו על אלימות משטרתית נגדם (פחות מרשימה מנגדנו אבל הם גם היו הרבה פחות).טכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:49 נו כן, וזירה של כדורגל זה מקום מאוד נוח לזה.
עוד כמה ימים נדע אם סוף המדינה כבר הגיע או שיש עוד זמן לברוח בצורה מסודרת, או אפילו להילחם על שינוי (אישית לא נראה לי שאפשר לשנות את היעד הסופי של הסיפור הזה).
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 28 ספטמבר 2023, 12:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 789 לייקים
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
כן אבל אצלם זה סתם היה ברמה של לחץ בתור והמשטרה לא פותחת עוד כניסות וכאלה לא?
לא משהו מאורגן של סוסים ומכות של ממש לאנשים.
למגיב מעלי - אני לא חושב כאמור שזה "לאוהדי הספורט". תהיה הפרדה בין קולקטיבים לדעתי.
למגיב מעלי - אני לא חושב כאמור שזה "לאוהדי הספורט". תהיה הפרדה בין קולקטיבים לדעתי.
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
גם אוהדי מכבי חטפו בדרבי. ראיתי במו עיני.teknoboy כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:54בטוויטר דווקא ראיתי אוהדי מכבי שכתבו על אלימות משטרתית נגדם (פחות מרשימה מנגדנו אבל הם גם היו הרבה פחות).טכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:49 נו כן, וזירה של כדורגל זה מקום מאוד נוח לזה.
עוד כמה ימים נדע אם סוף המדינה כבר הגיע או שיש עוד זמן לברוח בצורה מסודרת, או אפילו להילחם על שינוי (אישית לא נראה לי שאפשר לשנות את היעד הסופי של הסיפור הזה).
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
אאל"ט הייתה גם אלימות אמיתית, אבל עד כמה שזכור לי היא הייתה די מינורית.טכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 12:58 כן אבל אצלם זה סתם היה ברמה של לחץ בתור והמשטרה לא פותחת עוד כניסות וכאלה לא?
די בטוח שלא היו קבוצות של פרשים שהסתערו עליהם והצליפו בהם עם שוטים וכאלה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
חטפו מכות משוטרים או שעשו להם תור מעצבן בכניסה?
לא ראיתי שהפריעו להם להכניס אבוקות, לא ראיתי שלהם עשו "פשיטה", לא ראיתי שאוהד שלהם חוטף שוט של שוטר ללא סיבה.
אוהדי ביטר זרקו כסאות לדשא ביום שבת אשכרה על שחקנים שלא יכלו לרדת לחדר הלבשה, ולא שמעתי שום עימות עם המשטרה שהיה לגבי זה.
לא יודע, כתבתי איך אני רואה את הדברים. אופתע אם אני טועה.
לא ראיתי שהפריעו להם להכניס אבוקות, לא ראיתי שלהם עשו "פשיטה", לא ראיתי שאוהד שלהם חוטף שוט של שוטר ללא סיבה.
אוהדי ביטר זרקו כסאות לדשא ביום שבת אשכרה על שחקנים שלא יכלו לרדת לחדר הלבשה, ולא שמעתי שום עימות עם המשטרה שהיה לגבי זה.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 28 ספטמבר 2023, 13:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
"למרבה המזל", ממש בעוד כמה ימים נדע עד כמה המצב קשוחטכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 13:03 חטפו מכות משוטרים או שעשו להם תור מעצבן בכניסה?
אוהדי ביטר זרקו כסאות לדשא ביום שבת ולא שמעתי שום עימות עם השמטרה לגבי זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
זה תהליך, אל תצפה שכבר ביום שני יהיה לך עלית מדרגה ממה שהיה שלשום. אבל יהיה אולי משהו דומה.
-
- קיבל.ה 5031 לייקים
לא יודע יותר מדי פרטים כי רק עברתי ליד, אבל ראיתי שוטרים על סוסים נכנסים לתוך ריכוז אוהדי מכבי שעמדו בתור והרבה אנשים נדחסים על הברזלים.
ראיתי שגם בטוויטר אוהדי מכבי העלו כל מיני סרטונים והבנתי שגם הארגון שלהם הוציא איזושהי הודעה, אבל לא התעמקתי.
ראיתי שגם בטוויטר אוהדי מכבי העלו כל מיני סרטונים והבנתי שגם הארגון שלהם הוציא איזושהי הודעה, אבל לא התעמקתי.
- teknoboy
- קיבל.ה 1673 לייקים
אם יקרה כמו שאמרת, והאלימות תופנה בבירור על פי מפתח פוליטי, זאת חתיכת עליית מדרגה גם אם אף אחד לא יחטוף כדור לראשטכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 13:06 זה תהליך, אל תצפה שכבר ביום שני יהיה לך עלית מדרגה ממה שהיה שלשום. אבל יהיה אולי משהו דומה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
לך ולי אולי זה יהיה "בבירור", זה יתוקשר כטיפול באוהדים האלימים והמסוכנים וטוב שהמשטרה עושה סדר.
גם עכשיו זה ככה, אף אחד לא שואל או מעלה את העניין שאלה דווקא אוהדי הפועל ת"א שזכו לטיפול כזה, כאילו הם כאלה הכי אלימים בפער מאוהדים אחרים. ברמה שהמשטרה מפיצה תמונות פייק.
גם עכשיו זה ככה, אף אחד לא שואל או מעלה את העניין שאלה דווקא אוהדי הפועל ת"א שזכו לטיפול כזה, כאילו הם כאלה הכי אלימים בפער מאוהדים אחרים. ברמה שהמשטרה מפיצה תמונות פייק.
- Red Wolf
- קיבל.ה 527 לייקים
ועוד איך תיהיה עליית מדרגה ביום שניטכנית לארז כתב: ↑28 ספטמבר 2023, 13:06 זה תהליך, אל תצפה שכבר ביום שני יהיה לך עלית מדרגה ממה שהיה שלשום. אבל יהיה אולי משהו דומה.
גם זה שוטרים ירושלמים שתמיד היו אלימים יותר כלפינו, וגם האולטראס יבואו חמים וייתנו למשטרה הרבה תירוצים להרביץ חופשי
הזיה ששר הסופרט הפך להיות גם שר הפנים
הוא מפספס שאלה שמאיימים לא להגיע הם הקהל השפוי, אם לא יהיה פה חרם אחיד (לא רואה סיבה לא לעשות את זה עם חיפה וב״ש בתור התחלה) לא יהיה פה כדורגל יותר
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
חיפה הם ארגון האוהדים היחיד שאני רואה אותו בצד שלנו בגדול בסיפור הזה.
-
- קיבל.ה 166 לייקים
-
- קיבל.ה 166 לייקים
חוזר ואומר.עובדיה כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 16:49 מציע את ההשערה הבאה: אירועי אתמול בהכוונת אב"ג כדי לגרום לתסיסה באולטראס ולמחאה שלהם כנגדו וכנגד המשטרה. הסנטימנט של הימין (לרבות ה-"יועצים האסטרטגיים") בסושיאל, ברוטר ושאר המדיומים זה שהאולטראס מעורבים במחאה נגד הרפורמה, וכרגע רק מחפשים קצה חוט שיוכל לקשור את המחאה לגורמים "קיצוניים". תגובה בצורה של מחאה של האולטראס נגד אב"ג והמשטרה על אירועי אתמול תשחק לידיים שלהם ותביא להם את התוצאה שרצו.
-
- קיבל.ה 149 לייקים
הם ממשיכים עכשיו החליטו 7 שעות לפני הדרבי בכדורסל שהם רוצים לסגור את יציעי האולטראס . עד מתי משטרעת ישראל 1312
-
- קיבל.ה 748 לייקים
הכל קשור והכל לא קשור
האוהדים צריכים להתאחד מכל הקבוצות כנגד המשטרה והכוח הלא סביר שלה
המועדונים צריכים לגבות את האהודים ולא ללכת נגדם כאילו הם עבריינים
בתור התחלה הייתי מצפה מאוהדי הפועל לא להגיע למשחקים כל עוד זה ככה
האוהדים צריכים להתאחד מכל הקבוצות כנגד המשטרה והכוח הלא סביר שלה
המועדונים צריכים לגבות את האהודים ולא ללכת נגדם כאילו הם עבריינים
בתור התחלה הייתי מצפה מאוהדי הפועל לא להגיע למשחקים כל עוד זה ככה
long live the zapta
- SickleCell
- קיבל.ה 414 לייקים
הדבר הפסיכי הוא שלא מדובר כאן באיזו תופעת חוליגניזם שאי אפשר לפתור כעניין פנים של קהל האוהדים. צריך לכתוב אמנה של אוהדים ולהתאחד. כל הקהלים צריכים לחתום. בלי אלימות רק אהדה. בלי לזרוק דברים לדשא אבל עם הסכמה מצד הליגה שמותר להדליק ביציע לפני משחק. זה ספורט, לא מלחמה. הקטע הוא שהאלימות המשטרתית גדולה בהרבה מכל גילוי אלימות (מלבד מקרים שכיחים) של קהלים זה נגד זה. צריך לעשות סדר. אולי מעז יצא מתוק ובאמת אפשר לאור ההשתוללות המשטרתית למתן את הקהל שלנו ואת שאר הקהלים ולחזור להתמקד באהדה, תמיכה ושנאה פאסיבית.
-
- קיבל.ה 1756 לייקים
על מה יש להתאחד פה?
ארגוני האוהדים של אברמוב וגולדהאר זה תומכי בן גביר.
הם שמחים לראות את מה שהיה שלשום.
ארגוני האוהדים של אברמוב וגולדהאר זה תומכי בן גביר.
הם שמחים לראות את מה שהיה שלשום.