הלוטוס הלבן כתב: ↑26 ספטמבר 2023, 20:34
משחקי בית ללא קהל של הקבוצה האורחת.
להנהלות אין יכולת השפעה.
למשטרה אין פתרונות קסם.
אין טעם ליפול שוב ודוב באותו הבור.
פתרונות קסם?
הם אלה שגרמו לכל הבלגן.
יותר הגיוני לתת לארגון קצת פחות כושל מהמשטרה לארגן את האירועים במקום להטיל מגבלות הזויות על אירועי ספורט.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
הלוטוס הלבן כתב: ↑26 ספטמבר 2023, 20:34
משחקי בית ללא קהל של הקבוצה האורחת.
להנהלות אין יכולת השפעה.
למשטרה אין פתרונות קסם.
אין טעם ליפול שוב ודוב באותו הבור.
פתרונות קסם?
הם אלה שגרמו לכל הבלגן.
יותר הגיוני לתת לארגון קצת פחות כושל מהמשטרה לארגן את האירועים במקום להטיל מגבלות הזויות על אירועי ספורט.
בהתחלה, כשכתבת ארגון כושל, חשבתי שאתה מתכוון לאולטראס
OrCohen כתב: ↑26 ספטמבר 2023, 20:15
ביזיון של המשטרה, לאולטראס לא חסר אבל זה בראש ובראשונה עליהם
הכל, מא' ועד ת' על האולטראס
גם אני לא הכי מתלהב מהאולטרס, אבל קשה לי להאמין שהם הורו לפרשים לדהור לתוך התורים שנוצרו כי האולטרס הורו למשטרה להודיע לכולם להגיע מוקדם ואז האולטרס הורו לאבטחה ולמשטרה לעכב את הכניסה כמה שיותר, למשל
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
נכון, 0 אשמה לשוטרים בחוץ
זה שהם לא יודעים לנהל אירוע זאת בעיה אחרת. אבל זה סתם עוד נקודת כשל של המשטרה הגרועה הזאת. לאולטראס לעומת זאת אין זכות קיום בצורה הנוכחית. יאללה בואו תבכו כמה שאתם אוהבים את הקבוצה ושאני שונא אותה. ככ אוהבים אותה שלא יכולים לשלוט בעצמכם עד שאתם מזיקים לה אם זה ככה אני ממש מקווה שאתם לא בזוגיות כי זה פשוט טייפקאסט של גבר מכה קלאסי. אני ככ אוהב אותך ותראי מה את גורמת לי לעשות לך. למה אתם צריכים פאקינג בקבוקי תבערה?? ומוטות ברזל? ולזרוק אבוקות כשידוע שזה יפגע בהפועל
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
גם אני לא הכי מתלהב מהאולטרס, אבל קשה לי להאמין שהם הורו לפרשים לדהור לתוך התורים שנוצרו כי האולטרס הורו למשטרה להודיע לכולם להגיע מוקדם ואז האולטרס הורו לאבטחה ולמשטרה לעכב את הכניסה כמה שיותר, למשל
השנאה של אנשים לארגון הזה כל כל מעוורת אותם שהם רואים פוגרום של המשטרה בקהל ומבחינתם יש אשם אחד בזה
א. אולי אולי אולי המשטרה הצילה אותנו מהורדת נקודות היום
ב. כן, האולטראס עכבו את התורים בכוונה ואחרי שגרשו אותם משער 8 הם באו להפריע לכניסה בשער 7, כולל יריקות וזריקת חפצים על האוהדים שבתור עד שהפרשים גרשו אותם גם משם
אני ראיתי את האולטרס זורקים כוסות ויורקים על אוהדים שנכנסים לשבע. אני ראיתי את האולטראס מנסה למנוע מאוהדים להיכנס. אבל משטרע לא יודע איך אבל אני אף פעם לא הסתבכתי איתם
זה שהם לא יודעים לנהל אירוע זאת בעיה אחרת. אבל זה סתם עוד נקודת כשל של המשטרה הגרועה הזאת. לאולטראס לעומת זאת אין זכות קיום בצורה הנוכחית. יאללה בואו תבכו כמה שאתם אוהבים את הקבוצה ושאני שונא אותה. ככ אוהבים אותה שלא יכולים לשלוט בעצמכם עד שאתם מזיקים לה אם זה ככה אני ממש מקווה שאתם לא בזוגיות כי זה פשוט טייפקאסט של גבר מכה קלאסי. אני ככ אוהב אותך ותראי מה את גורמת לי לעשות לך. למה אתם צריכים פאקינג בקבוקי תבערה?? ומוטות ברזל? ולזרוק אבוקות כשידוע שזה יפגע בהפועל
מה הקשר בין כל מה שרשמת למה שקורה בחוץ?
שיעצרו את מי שנתפס עם האמלח הזה ויטפלו בו, זה. נותן להם לגיטימציה לשחרר את העצבים שלהם על אלפים שלא עשו כלום.
א. אולי אולי אולי המשטרה הצילה אותנו מהורדת נקודות היום
ב. כן, האולטראס עכבו את התורים בכוונה ואחרי שגרשו אותם משער 8 הם באו להפריע לכניסה בשער 7, כולל יריקות וזריקת חפצים על האוהדים שבתור עד שהפרשים גרשו אותם גם משם
כן וזה שהם דרסו אנשים עם הסוסים שלהם והרביצו להם עם האלות שהם קיבלו מתקציב המדינה זה כבר בכלל
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 26 ספטמבר 2023, 20:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
השנאה של אנשים לארגון הזה כל כל מעוורת אותם שהם רואים פוגרום של המשטרה בקהל ומבחינתם יש אשם אחד בזה
מה הקשר בין כל מה שרשמת למה שקורה בחוץ?
שיעצרו את מי שנתפס עם האמלח הזה ויטפלו בו, זה. נותן להם לגיטימציה לשחרר את העצבים שלהם על אלפים שלא עשו כלום.
אממממ כי אותם עלובים שחיים בסרט זרקו כוסות וירקו על אוהדים בכניסה לשבע. הם ניסו למנוע מאוהדים להיכנס לשבע והמשטרה פיזרה אותם בכוח כי ובכן הם סיכנו את האוהדים בתור. והמשטרה היא ארגון כושל שלא יהיה ספק
נערך לאחרונה על ידי Red_man ב 26 ספטמבר 2023, 20:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
הרוויחו כל גרם של שנאה ביושר
לגיטימי לשנוא אותם, אבל אם זה גורם לך לעוורון זה כבר משהו אחר
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
אני עוד זוכר תקופות שכשהיו שרים הפועל זונה האולטראס היה פשוט מוחא כפיים. פעם הם היו שנונים והיו עסוקים בעידוד היום הם סתם חבורה של מאוננים על סרטונים בעמוד של אולטראס ישראל ולראות כמה חשיפה יש להם וכמה לייקים
בשניים האחרונים אמורים לעלות קישורים קרוב לפתיחת המשחק
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
עומרי אפק: השופט לא רוצה להוציא צהובים כדי לא להסתבך עם אדומים אחר כך.
זה רשמי, הבנאדם סובל מפיגור
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא