Hapoel_manga כתב: ↑26 ספטמבר 2023, 14:35
הבנתי שאוהדי אמוניה וליאז הגיעו לארץ כדי להיות עם האולטראס בדרבי
אין סיכוי שהם לא ינסו להרשים אותם עם מופע אבוקות מוריד נקודות
ברור, בדרך כלל הם מסתפקים בסרטונים אבל אם הם כבר פה לראות בעיניים אפשר לצפות למופע של ממש.
אחר כך הם ילכו באימונים ויגידו לשחקנים של הפועל ״מי אתם בכלל? אנחנו הפועל״.
אני בהלם שאנשים כאן עדיין חושבים שלא ייזרקו אבוקות לדשא.
לחלק גדול מאלו שזורקים(אם לא לכולם...) לא ממש משנה אם נפסיד 5-0 או ננצח 0-4 כל עוד הם ניצחו במופע האבוקות שלהם.
ספק אם הם מתעניינים בתוצאה בסיום המשחק או מודעים לכך שהפועל לא ניצחה דרבי ממש מזמן. ספק גדול. מבחינתם המשחק יכול להסתיים באותו רגע והלאה לדרבי הבא.
טוב יהיו אבוקות, ויהיו זיקוקים..
נשאר לקוות שהטיימינג שלהם יהיה כזה שעוד ישאיר מעט סיכוי להנצל מהורדת נקודות.
פעימה אחת, בעליית השחקנים - כזה שלא פוגע בפתיחה או בהמשך המשחק, ונשאר ביציע ובאוויר שמעליו.
רק נקווה שלא יתפתחו קרבות בנינו לבין עצמנו ביציע, ונתעל את כל הגהינום הזה לטירוף שיחלחל לעצמות של החדלי אישים האלה על הדשא.
חייבים לעזוב את הכל בדרבי ולהתרכז רק בזה!
אחר כך יש לנו הרבה הרבה עבודה כקהל למצוא את האחדות שייחדה את הקהל של הפועל בעבר ואבדה לנו
לפי הדר יעקבי 70 (!!!) אנשי אולטראס נעצרו לפני הדרבי.
כבר כתבתי בעבר שיש לי מעט מאוד סימפטיה לחברים האלה, אבל זה נשמע לי הזוי בכל קנה מידה. מה יכול כבר להצדיק דבר כזה?
הוקיץ' כתב:לפי הדר יעקבי 70 (!!!) אנשי אולטראס נעצרו לפני הדרבי.
כבר כתבתי בעבר שיש לי מעט מאוד סימפטיה לחברים האלה, אבל זה נשמע לי הזוי בכל קנה מידה. מה יכול כבר להצדיק דבר כזה?
הבנתי מהבן שלי שרדפו אחרי הפנאטיקס שירדו מהרכבת הקלה באזור הסמילה והתחילה מהומה
בוגר מאוד
בשניים האחרונים אמורים לעלות קישורים קרוב לפתיחת המשחק
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
הבנתי מהבן שלי שרדפו אחרי הפנאטיקס שירדו מהרכבת הקלה באזור הסמילה והתחילה מהומה
בוגר מאוד