אין דבר יותר שנוא ממ*בי תא
-
- קיבל.ה 511 לייקים
אחד טיבי ליורוליג: "מכבי תל אביב תומכת בישות שפועלת בניגוד לחוק הבינלאומי "
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1968 לייקים
צהל=מכבי
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
ממתי חוקים זה מה שמעניין את ההם?
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
לא שזה משנה למישהו, ולא שזאת הסיבה שמכבי מועדון מתועב שעשה (עוד) דבר מתועב. אבל אין כזה דבר "ישוב חוקי" מעבר לקו הירוק. החוק הישראלי מעולם לא הוחל שם, והחוק הבינלאומי חד משמעית קובע שההתנחלויות בלתי חוקיות.הוקיץ' כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 15:09אני לא רוצה להיכנס פה לדיון מעמיק ובאופן כללי הבעיה שלי היא פחות עם אנשים שחיים ביישובים חוקיים מעבר לקו הירוק (זו המדינה ששמה שם אנשים מלכתחילה), אבל בוא לא נעמיד פנים שאין כאן הצהרה פוליטית בצעד הזה.7even כתב: ↑12 ספטמבר 2023, 14:53הם מחליאים משלל סיבות. במיוחד הדון. זו לא אחת מהן, לטעמי. אלא אם זה נעשה נטו ליחצ. לא שולל.
אני באמת לא רוצה להיכנס לדיון פוליטי(כי מזמן מאסתי בפוליטיקה), אבל מה לא בסדר באנשים שגרים בשומרון? למה לחפש את השונה ולא את המאחד?
לי יש המון חברים שם. תתפלא לשמוע שחלקם כנראה די קרובים לדעתך הפוליטית. הם פשוט רוצים לגור קרוב למרכז, באיזור שקט, ולא לשלם מחיר מופקע פלוס פלוס על דירה.
בשעות הערב אפשר לצאת לת"א שנמצאת פחות מרבע שעה נסיעה מהקו הירוק אם במקרה פספסת את החלק הזה.
הם גם עושים קניות ביישובים ערבים בשליש מחיר ממה שיש רבע שעה משם, אז למה לא?
יוצא לי להגיע ליישובים ערבים. אני פוגש שם אנשים נהדרים שחיים באחווה ובשלום גם עם אנשים מהשומרון(שחלק גדול מהם חילונים כאמור).
הלוואי שגם אצלינו ייצאו מהסטיגמות. במגרשים של הפועל אני שומע בעיקר דעות שונות מהדעות המאד נחרצות כאן לפעמים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אתה צודק כמובן, אבל אני כן מבחין בין התנחלויות שהוקמו באישור ועידוד המדינה לכאלו שהוקמו על דעת אנשים פרטיים.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
אני יכול להבין את זה. בכל מקרה ברור שזה אקט פוליטי.
מגוחך להעמיד פנים שלא.
מגוחך להעמיד פנים שלא.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
מבחינתו גם תל אביב היא התנחלות שהכובש הציוני התמקם בה.ארבעת המופלאים כתב: ↑15 ספטמבר 2023, 18:30 אחד טיבי ליורוליג: "מכבי תל אביב תומכת בישות שפועלת בניגוד לחוק הבינלאומי "
כלומר אני בתור תל אביבי מפריע לו בעצם קיומי ובעצם המקום בו אני נמצא. בין אם אני תומך מכבי או הפועל או בני הרצליה...גם הברמנית שפגשתי אתמול היא כזו מבחינתו.
די נו, מביך לצטט את הייצור הזה. הוא לא אוהב ולא יאהב לעולם אף אחד מאיתנו(באנדרסטייטמנט) גם אם נמסור לו את כל המדינה ונישאר 500 איש בשכונה אחת בת"א.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1050 לייקים
קודם כל אני מתנצל על כך שהדיון הזה נערך בפורום הזה ולא בוולטון איפה שראוי שהוא ייערך, אבל האשמה היא על מ*בי בלבד.7even כתב: ↑17 ספטמבר 2023, 11:01מבחינתו גם תל אביב היא התנחלות שהכובש הציוני התמקם בה.ארבעת המופלאים כתב: ↑15 ספטמבר 2023, 18:30 אחד טיבי ליורוליג: "מכבי תל אביב תומכת בישות שפועלת בניגוד לחוק הבינלאומי "
כלומר אני בתור תל אביבי מפריע לו בעצם קיומי ובעצם המקום בו אני נמצא. בין אם אני תומך מכבי או הפועל או בני הרצליה...גם הברמנית שפגשתי אתמול היא כזו מבחינתו.
די נו, מביך לצטט את הייצור הזה. הוא לא אוהב ולא יאהב לעולם אף אחד מאיתנו(באנדרסטייטמנט) גם אם נמסור לו את כל המדינה ונישאר 500 איש בשכונה אחת בת"א.
לגופו של עניין אחמד טיבי הוא אכן אנטי ציוני אך הוא מכיר בקיומה של מדינת ישראל בתחומי הקו הירוק כולל תל אביב . הוויכוח לגבי מדינת ישראל הוא האם היא מדינה שבה יש עליונות יהודית : דמוקרטית ליהודים ויהודית לערבים או שהיא צריכה לעבור שינוי רדיקלי ולהפוך למדינה שיוויונית לכל אזרחיה וכל לאומיה . לגבי ההתנחלויות איך שלא תהפוך את זה בניית יישובים לאוכלוסיה כובשת בשטח כבוש מנוגדת לחוק הבינלאומי, זאת עובדה בכל מקרה ללא קשר לשאלה אם אחמד טיבי אוהב אותנו או אנחנו אוהבים אותו. ונראה לי שאם הוא יעיף את מ*בי מהיורוליג בעקבות קשריה עם קבוצה של מתנחלים, כנראה שזה לא יקרה אבל נניח שכן, הוא יזכה לאהבה ותמיכה לפחות של חלק מהאוהדים שלנו.
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
האם ערוץ הספורט יכול לברוא פרומו לצהבת סל שלא יכלול את שדרן הבית רסקל'ה צועק "בוםםם" או "שואו טייםםם" ?
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
'ניקולה'. הסרט.
וואי, כמה זה מביך עם ערוץ רקנאטי כבר.
העיקר שהפרומו מסתיים במילים: 'ערוץ הספורט של ישראל'
וואי, כמה זה מביך עם ערוץ רקנאטי כבר.
העיקר שהפרומו מסתיים במילים: 'ערוץ הספורט של ישראל'
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 174 לייקים
אני דווקא אשמח לראות סרט שיחקור לעומק איך וויצ'יץ' קיבל משרה מפנקת ונשאר בה כל-כך הרבה למרות רצף כישלונות מתמשך. אשמח אם גם יחקרו לעומק את המניעים מאחורי חלק מהחלטותיו במכבי כמו הבאת דראגן בנדר. ולא, אני לא באמת חושב שערוץ הספורט יעשו כזה סרט.
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
ערוץ הספורט הוא לא הערוץ או האתר היחיד במדינה.למה מישהו אחר לא עושה תחקיר כזה?יורם כתב:אני דווקא אשמח לראות סרט שיחקור לעומק איך וויצ'יץ' קיבל משרה מפנקת ונשאר בה כל-כך הרבה למרות רצף כישלונות מתמשך. אשמח אם גם יחקרו לעומק את המניעים מאחורי חלק מהחלטותיו במכבי כמו הבאת דראגן בנדר. ולא, אני לא באמת חושב שערוץ הספורט יעשו כזה סרט.
מדינה של פחדנים
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
שתי הערות אוף טופיק:
1. טסתי אתמול במטוס ארקיע אשר נקרא על שם אריק איינשטיין, כאשר בצדו השני (אוי לבושה) מדבקת 'מכבי פלייטיקה תל-אביב'
2. בהקשר לדיון המתמשך לגבי ערוץ הספורט והקבוצה של המדינה - רק תוהה איך עיתון החינמון הביבתון 'ישראל היום' שבבעלות צדיקת-ההימורים אמא מרים אדלסון, יסקר העונה את הפועל מגדל-קזינו ירושלים, שבבעלותו של הבן המוכשר והמנהל המחונן ('בעל החזון') מתן אדלסון
1. טסתי אתמול במטוס ארקיע אשר נקרא על שם אריק איינשטיין, כאשר בצדו השני (אוי לבושה) מדבקת 'מכבי פלייטיקה תל-אביב'
2. בהקשר לדיון המתמשך לגבי ערוץ הספורט והקבוצה של המדינה - רק תוהה איך עיתון החינמון הביבתון 'ישראל היום' שבבעלות צדיקת-ההימורים אמא מרים אדלסון, יסקר העונה את הפועל מגדל-קזינו ירושלים, שבבעלותו של הבן המוכשר והמנהל המחונן ('בעל החזון') מתן אדלסון
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 1968 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
כמו שכל עיתון שהוא לא ישראל היום מסקר את לפיד, גנץ, אחמד טיבי ואחינועם ניני. בליטופיםקפטן ג'ק כתב: ↑24 ספטמבר 2023, 12:33 שתי הערות אוף טופיק:

ככה עובד העולם, מה לעשות...
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1968 לייקים
מה עם תכנית הראיונות המרתקת "מדברים" עם שי האוזמן? ראיין כבר את עמי ביטון?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
לכו תדעו... אולי הוא ידבר על כמה כסף הוא הפסיד אצל מוני ולמה הוא נשאר שנין מנהל מקצועי למרות כישלונות אין ספור....
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
חתם על הסכם עם שימון שהוא יישאר עד שיוחזר לו כל כספו שאבד לו ובתמורה לכך הוא לא יציג את הראייה ששימון ידע מהכל.
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
ניקולה באמת בטופ חבורת הזבל
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 164 לייקים
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
כמה הם ערוץ פרופוגנדה שבראיון עם אבדיה הם שואלים אותו מי הוא מעדיף - אוסקר גלוך או דור תורג'מן...
אבדיה החזיר במבט שלי - 'רגע, מי זה דור תורג'מן?' מי שראה עריכה או 2 בחייו יכול בקלות לזהות שיש שם גם עריכה נוספת כי הוא לא ממש ידע מה קשור אוסקר גלוך.
מביכים.
אבדיה החזיר במבט שלי - 'רגע, מי זה דור תורג'מן?' מי שראה עריכה או 2 בחייו יכול בקלות לזהות שיש שם גם עריכה נוספת כי הוא לא ממש ידע מה קשור אוסקר גלוך.
מביכים.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
ערוץ הדוברות של מכבי
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
הכוח והמסות של מכבי זה בעיה , אני משוכנע שביום טוב שלנו אנחנו יכולים לנצח אותם אבל בגדול זה משהו שקשה להתמודד איתו
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
אחרי שנירגע מהדרבי רגל היום מחכה לנו דרבי סל ביום חמישי נקווה לטוב ב2 הגזרות.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אולטראס או לא. אפילו תופים אין.
מאד מאד מאד מורגש.
אצל מכבי כרגיל אגב...
מאד מאד מאד מורגש.
אצל מכבי כרגיל אגב...
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1226 לייקים
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
מה שלא יהיה חייבים לנצח את זה בשביל לאזן את הבאסה מהאחות הצולעת בכדורגל
-
- קיבל.ה 802 לייקים
אני מאד חושש מכך
במיוחד אחרי מה שעשו לאולטראס היום ואחרי ההשפלה
הפעם הייתי מאושר לו המשחק היה משוחק ללא קהל או לחילופין רק במעמד קהל ביתי. בשביל גביע ווינר לפגוע בעונה שלמה וזו העונה הראשונה של הבעלים החדש, כן?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אחרי שבפייסבוק הרשמי היה מי שכינה אותו "הדוס הזה", יש להשלים את המשימה ולעשות הכל שיעלה לו מאיתנו קבס וילך, ונחזיר עטרה ליושנה.Charlie כתב:אני מאד חושש מכך
הפעם הייתי מאושר לו המשחק היה משוחק ללא קהל או לחילופין רק במעמד קהל ביתי. בשביל גביע ווינר לפגוע בעונה שלמה וזו העונה הראשונה של הבעלים החדש, כן?
-
- קיבל.ה 802 לייקים
וואלה? כתבו "דוס"?! מה השלב הבא, "הפרענק הזה"?!גביזון כתב:אחרי שבפייסבוק הרשמי היה מי שכינה אותו "הדוס הזה", יש להשלים את המשימה ולעשות הכל שיעלה לו מאיתנו קבס וילך, ונחזיר עטרה ליושנה.Charlie כתב:אני מאד חושש מכךRed_man כתב: הולך להיות כזה בלאגן בחמישי שנחטוף שם רדיוסים לכל העונה
להקיא מאנשים כאלה.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בהחלטCharlie כתב:וואלה? כתבו "דוס"?! מה השלב הבא, "הפרענק הזה"?!גביזון כתב:אחרי שבפייסבוק הרשמי היה מי שכינה אותו "הדוס הזה", יש להשלים את המשימה ולעשות הכל שיעלה לו מאיתנו קבס וילך, ונחזיר עטרה ליושנה.Charlie כתב: אני מאד חושש מכך
להקיא מאנשים כאלה.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 802 לייקים
הבן שלי חזר מבלומיפלד. עשה סלפי עם תומר. סיפר שראה את גיל בני, אנגולה ועוד שחקנים. מסכנים שחקני הכדורסל שלקחו אותם למשחק כזה.
סיור ב"יד ושם" או באנדרטה לחללי החווה הסינית היה קל יותר לעיכול . מילא תומר שהוא אוהד הפועל גם בכדורגל, אבל למה להתעלל באנגולה? גם ככה הלב שלו חלש.....
סיור ב"יד ושם" או באנדרטה לחללי החווה הסינית היה קל יותר לעיכול . מילא תומר שהוא אוהד הפועל גם בכדורגל, אבל למה להתעלל באנגולה? גם ככה הלב שלו חלש.....
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
יכול להיות שזה ייתן להם מוטיבציה להחזיר לנו את הכבוד מחר בדרבי סל.Charlie כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 01:03 הבן שלי חזר מבלומיפלד. עשה סלפי עם תומר. סיפר שראה את גיל בני, אנגולה ועוד שחקנים. מסכנים שחקני הכדורסל שלקחו אותם למשחק כזה.
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
יופי עכשיו גם קמתי עם חשש לתבוסה בכדורסל , אסור שיקרה שוב ופה חייבים לנצח לעזאזל
-
- קיבל.ה 297 לייקים
Charlie כתב: ↑27 ספטמבר 2023, 01:03 הבן שלי חזר מבלומיפלד. עשה סלפי עם תומר. סיפר שראה את גיל בני, אנגולה ועוד שחקנים. מסכנים שחקני הכדורסל שלקחו אותם למשחק כזה.