גביע ווינר - מול מכבי ר"ג בדרייב אין. שישי ב 15:00
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
הם כבר סתם שורקים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
איך השופט שרואה את הגב שלהם יכול לראות מה הוא שורק?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- 7even
- קיבל.ה 2716 לייקים
השיפוט במשחק הזה לא מוטה חלילה, אבל הוא הזוי.
שעתיים ורבע משחק. עוצרים על כל שטות.
בכללי משחק פושר שלנו בחלקים רבים.
ניתן את הבנפיט אוף דאובט שזה משחק רשמי ראשון.
שעתיים ורבע משחק. עוצרים על כל שטות.
בכללי משחק פושר שלנו בחלקים רבים.
ניתן את הבנפיט אוף דאובט שזה משחק רשמי ראשון.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1774 לייקים
נקווה שזאת הפעם האחרונה שיזלזלו ביריבה
-
- קיבל.ה 132 לייקים
כל כך שמח שאדם אריאל לא אצלנו, איזה שחקן בלתי נסבל
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
ואו זה היה מתישש
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2432 לייקים
הדבר הכי מעודד שניצחנו היום ונגד ירושלים ביום קליעה לא טוב (וירושלים לצורך העניין הייתה ביום קליעה מדהים , מה שלא עזר לה בסוף) אין ספק שיש פה פוטנציאל עכשיו אני ממש מקווה שקריית אתא תפתיע את מכבי כי אין לי כוח לדרבי בחצי
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
-
- קיבל.ה 1774 לייקים
יש להם 2 משחקים וטיסה לפני המשחק נגד קריית אתא.ארז שדה כתב:גם אני מקווה אבל יהיה דרבי בחצי
-
- קיבל.ה 5938 לייקים
מחצית שנייה מזעזעת שלנו עם אדישות ושאננות שהזכירה את הקבוצה של העונה שעברה.
אנגולה בהחלט נותן יותר ממקריי בכל הנוגע לריבאונד, הובלת כדור וניהול משחק, אבל גם היום וגם נגד ירושלים הוא היה חלש מאוד בכל הנוגע לסקורינג, וזה בסוף הסיבה שלשמה התכנסנו. אלכסנדר נראה כצפוי לא מחובר לכלום, אבל אפשר לראות את האימפקט ההגנתי שהוא יתן.
מצד שני, הורד בהחלט נראה הרבה יותר טוב ואסרטיבי מבעונה שעברה, אבל אני עדיין רוצה לראות ממנו קליעה, לפחות מחצי מרחק.
ואחלה אחלה של טוקוטו. החתמה גדולה של רמת גן שבכלל בנתה יופי של קבוצה.
אנגולה בהחלט נותן יותר ממקריי בכל הנוגע לריבאונד, הובלת כדור וניהול משחק, אבל גם היום וגם נגד ירושלים הוא היה חלש מאוד בכל הנוגע לסקורינג, וזה בסוף הסיבה שלשמה התכנסנו. אלכסנדר נראה כצפוי לא מחובר לכלום, אבל אפשר לראות את האימפקט ההגנתי שהוא יתן.
מצד שני, הורד בהחלט נראה הרבה יותר טוב ואסרטיבי מבעונה שעברה, אבל אני עדיין רוצה לראות ממנו קליעה, לפחות מחצי מרחק.
ואחלה אחלה של טוקוטו. החתמה גדולה של רמת גן שבכלל בנתה יופי של קבוצה.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
-
- קיבל.ה 645 לייקים
אלכסנדר עשה אימון אחד עם הקבוצה, אין מה לקחת הרבה מהמשחק הזה שלו. אנגולה יקלע טוב בהמשך זה שחקן של 17 נקודות בממוצע בטורקיה ואני בטוח שהוא יהיה טוב. תהיה לנו קבוצה מעולה. זה משחק אימון אחד, אחרי ששנה שעברה היו לנו לא מעט משחקים כאלה ואפילו יותר גרועים בליגה וביורוקאפ, אין מה להתרשם יותר מדי וצריך להסתכל על הדרבי.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
מה הקטע של התוף הצורם שהיה היום במשחק? אני היחיד שזה הפריע לו?
- מילפורד
- קיבל.ה 2370 לייקים
אתה מדבר על המצלתיים? חידוש מרענן לטעמי.
לגבי המשחק, בדיוק מסוג המשחקים שבעבר היינו מפסידים אותם על הגרוש ללירה ובשנה האחרונה למדנו לנצח.
שחקנים קצת יותר טובים ומנוסים שיודעים לקחת החלטות נכונות ברגעים המכריעים.
מעבר לזה, התחושה היתה שהמשחק הזה היה תלוי ברצון של הפועל, בכל פעם שהחליטו להעלות הילוך הצליחו להשתלט על המשחק.
לגבי המשחק, בדיוק מסוג המשחקים שבעבר היינו מפסידים אותם על הגרוש ללירה ובשנה האחרונה למדנו לנצח.
שחקנים קצת יותר טובים ומנוסים שיודעים לקחת החלטות נכונות ברגעים המכריעים.
מעבר לזה, התחושה היתה שהמשחק הזה היה תלוי ברצון של הפועל, בכל פעם שהחליטו להעלות הילוך הצליחו להשתלט על המשחק.
-
- קיבל.ה 47 לייקים
אהה זה היה מצלתיים, כן יותר מסתדר..
בכל אופן היה צורם לי מדיי, בייחוד באולם סגור. אבל אולי זה עניין של זמן וצריך להתרגל.
אהבתי לראות בדקות האחרונות שפרנקו ניסה להסתדר ללא ג'ייקובן, וגם היה מי שיקח על עצמו. חשוב להמשך
בכל אופן היה צורם לי מדיי, בייחוד באולם סגור. אבל אולי זה עניין של זמן וצריך להתרגל.
אהבתי לראות בדקות האחרונות שפרנקו ניסה להסתדר ללא ג'ייקובן, וגם היה מי שיקח על עצמו. חשוב להמשך
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הפריע מאוד וחפר.. הרס את האוזניים ולא בקטע טובSexyRedBand כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 19:00 מה הקטע של התוף הצורם שהיה היום במשחק? אני היחיד שזה הפריע לו?
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
הוא ואדם אריאל זכו לשירי שחקנים, לא נערך טקס רשמי בגלל שמדובר במשחק שמנהלת הליגה ארגנה, שמכבי רמת גן תתארח אצלנו בליגה יתקיים טקס קצר.
לכל אורך המשחק הזה ג׳ייקובן ניסה להסתדר ללא ג׳ייקובן. בדקות האחרונות גם פרנקו הבין את זה.SexyRedBand כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 19:07 אהה זה היה מצלתיים, כן יותר מסתדר..
-
- קיבל.ה 1050 לייקים