חוזים יותר יקרים משל אלטמן, לאיוס, רודריגז וצ'יבוטה? אני בספק.
יש להם גם יותר מנויים מלנו השנה ומכרו שחקנים ביותר כסף הקיץ, ממה אתה מופתע?
לא חושב שמישהו באמת בנה עליו כמגן. מניח שארצל אמור להיות הגיבוי לאזוגי. אבל מקווה שאתה צודקdino כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 08:34 אם הוא יוצא להשאלה, זה רק כי מביאים מגן אחר
בכל אופן ודוייפן, אותי יאכזב לסיים כך את החלון, אם לא יגיע עוד שום שחקן איכותי(עניין יחסי) נוסף, ולו רק אחד כזה.
העוגה לא מוכנה.
יש קבוצות שינסו להיות אולי יותר נועזות ואדיבות באפשרות להפטר משחקנים בסגל כדי לרשום אחרים, למשל באר שייבע. תקועים עם קלימלה ופאון ולא יכולים כך לרשום את זלטאנוביץ והזר מהפועל ירושלים.
לא יודע מאיפה הבאת את זה, הוא שיחק מגן ימני הרבה שנים וימני ברגל.
אני נשבע שאני זוכר אותו משחק מגן שמאלי גם בנבחרת וגם בב״ש, אולי זכרוני בוגד בי.Shacham כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 12:07לא יודע מאיפה הבאת את זה, הוא שיחק מגן ימני הרבה שנים וימני ברגל.
מה שכן, לפני שנתיים היה סיפור הזוי בבאר שבע שהוא סירב לשחק מגן ימני והסכים רק לשחק בלם, וביקש לעבור בגלל זה.
ומה שכן 2, הסתכלתי עכשיו ולא ראיתי שום מקום שמקשר אותו אלינו, הוא מקושר רק להפועל חיפה (כבר הרבה זמן וביממה האחרונה מדווחים שזה לקראת סגירה).
צנציפח פרסם, אז אין סיכוי שזה קורהShacham כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 12:07לא יודע מאיפה הבאת את זה, הוא שיחק מגן ימני הרבה שנים וימני ברגל.
מה שכן, לפני שנתיים היה סיפור הזוי בבאר שבע שהוא סירב לשחק מגן ימני והסכים רק לשחק בלם, וביקש לעבור בגלל זה.
ומה שכן 2, הסתכלתי עכשיו ולא ראיתי שום מקום שמקשר אותו אלינו, הוא מקושר רק להפועל חיפה (כבר הרבה זמן וביממה האחרונה מדווחים שזה לקראת סגירה).
זכרונך לא בוגד בך והוא שיחק לא מעט כמגן שמאלי. אבל הוא יכול להיות פיתרון סבבה לעמדת המגן הימני הזאת וגם אחלה גיבוי לגורפינקל ולבלמים. מצד שני זה שחקן שעשה בשנים האחרונות פוזות על ימין ועל שמאל. מה גם שיש לו בכלל קטע עם לגור בצפון ולמיטב זכרוני זאת גם הייתה הסיבה העיקרית שבגללה עזב לחיפה בשנה שעברה. מניח שזה סתם חרטהרדפוקס כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 12:11אני נשבע שאני זוכר אותו משחק מגן שמאלי גם בנבחרת וגם בב״ש, אולי זכרוני בוגד בי.Shacham כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 12:07לא יודע מאיפה הבאת את זה, הוא שיחק מגן ימני הרבה שנים וימני ברגל.
אם הוא יכול, יודע ומוכן לשחק מגן ימני ומוכן לקצץ מהשכר המופקע שלו בב״ש אז סבבה.
הייתה טעות בכתבה, לאחר מכן תיקנו שמדובר ב-300 אלף לשנתיים. סכום ריאלי עבור הפועל.