בהתחשב בשאר הקבוצות ואיך שהמשחק התפתח, זה מאזן מצוין!
ב"ש מול הפועל בטרנר, יום שני 18.9
-
- קיבל.ה 39 לייקים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
-
- קיבל.ה 398 לייקים
תיקו שכולו נצחון מורלי לפני הדרבי.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
המאמן שלנו לפחות מצהיר סופסוף שהמטרה היא בשישייה הראשונה.
שאר הראיון מלא קלישאות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שאר הראיון מלא קלישאות.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
אם לא האדום של האל ים הזה אני בטוח שהיינו נראים אחרת במיוחד שלפני האדום התחלנו להיכנס למשחק .
אבל איזה מזל שיש את זובאס ולחשוב שמומחי הפורום רצו את הרוש
אבל איזה מזל שיש את זובאס ולחשוב שמומחי הפורום רצו את הרוש
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
שער חובה בודד ב3 משחקים זה לא רע , כמובן שהרוב בזכות זובאס הנהדר
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מה שאני לוקח מהמשחק הזה הוא שמדהים שאף קבוצה בארץ, ובכלל בעולם, לא לוקחת את חברי פורום שדים לעבוד כמאמנים, שכן ההבנה הטקטית שלהם היא מהטובות בעולם.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 693 לייקים
גם אחרי האדום לא יכולנו להראות ככה. חוסר יכולת לעצור כדור, להשתחרר מלחץ, להחזיק טיפה כדור אפילו רק כדי להסדיר נשימה, באמת מתחת לכל ביקורת.
מאחר שלא הפסדנו אפשר גם לחפש נקודות אור - בלוריאן וישראלוב היו טובים בעיני. וגם שהצלחנו לעמוד בקצב יחסית גבוה בלי פאולים של עייפות, בלי לפתוח חורים, נראה שיש כושר משחק בגדול.
מאחר שלא הפסדנו אפשר גם לחפש נקודות אור - בלוריאן וישראלוב היו טובים בעיני. וגם שהצלחנו לעמוד בקצב יחסית גבוה בלי פאולים של עייפות, בלי לפתוח חורים, נראה שיש כושר משחק בגדול.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
ברור שזה היה משחק חלש, אבל גם אי אפשר להתעלם מזה שב"ש פשוט נראו נהדר
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
באר שבע קבוצה חלשה שאין לה מושג איך לכבוש שערים , קבוצה שנראית נהדר פה הייתה כובשת לפחות 3 פעמיםאמה גולדמן כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:45 ברור שזה היה משחק חלש, אבל גם אי אפשר להתעלם מזה שב"ש פשוט נראו נהדר
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אם לא זובאס, זה היה נגמר בתבוסה.הגלמוד מלוד כתב:מה שאני לוקח מהמשחק הזה הוא שמדהים שאף קבוצה בארץ, ובכלל בעולם, לא לוקחת את חברי פורום שדים לעבוד כמאמנים, שכן ההבנה הטקטית שלהם היא מהטובות בעולם.
-
- קיבל.ה 400 לייקים
הם שיחקו מצוין ונשדדו. וטוב שכךרק הפועל כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:47באר שבע קבוצה חלשה שאין לה מושג איך לכבוש שערים , קבוצה שנראית נהדר פה הייתה כובשת לפחות 3 פעמיםאמה גולדמן כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:45 ברור שזה היה משחק חלש, אבל גם אי אפשר להתעלם מזה שב"ש פשוט נראו נהדר
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 102 לייקים
עוד מישהו חושב שהייתה טעות להשאיר את זובאס?
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
קולטים
אבל גם קולטים שאם זובאס היה עומד שם במקום מארינוביץ אז לא היית יכול לכתוב את המשפט הזה כי לא היינו מקבלים 6-0
לזה אפשר להוסיף את הפרט השולי של שחקן מורחק, מה שלא היה ב-6
משחק רע שלנו, אבל השוואה לא ברורה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
נכון....רק הפועל כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:47באר שבע קבוצה חלשה שאין לה מושג איך לכבוש שערים , קבוצה שנראית נהדר פה הייתה כובשת לפחות 3 פעמיםאמה גולדמן כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:45 ברור שזה היה משחק חלש, אבל גם אי אפשר להתעלם מזה שב"ש פשוט נראו נהדר
ועדין עם לאיוס מקבל את ההחלטות הנכונות בחצי השני אתה ייצא עם 3 נקודות...
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
התכוונת להגיד שאם הוא היה מקבל את ההחלטות הנכונות אז היינו מגיעים למצב בעיטהEl dudernio כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:51נכון....רק הפועל כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:47באר שבע קבוצה חלשה שאין לה מושג איך לכבוש שערים , קבוצה שנראית נהדר פה הייתה כובשת לפחות 3 פעמיםאמה גולדמן כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:45 ברור שזה היה משחק חלש, אבל גם אי אפשר להתעלם מזה שב"ש פשוט נראו נהדר
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
גם נכון , דעה לא הכי פופולרית אבל לדעתי באר שבע העונה תסיים מתחת למקום השלישיEl dudernio כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:51נכון....רק הפועל כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:47באר שבע קבוצה חלשה שאין לה מושג איך לכבוש שערים , קבוצה שנראית נהדר פה הייתה כובשת לפחות 3 פעמיםאמה גולדמן כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:45 ברור שזה היה משחק חלש, אבל גם אי אפשר להתעלם מזה שב"ש פשוט נראו נהדר
-
- קיבל.ה 186 לייקים
כאב בעיניים. גם ב-10 שחקנים אין הצדקה להיראות ככה. תצוגת ענק של זובאס, וטוב שיצאנו עם נקודה.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
איך שהמשחק התפתח הוצאנו נקודה בשיניים ושאפו לכולם ובמיוחד לזובאס שנעל את השער.
אבל היום היה ברור יותר מתמיד שחסר לנו קשר במקום אל ים ואזוגי אולי בעתיד יהיה טוב יותר כרגע זה לא מספיק.
אבל היום היה ברור יותר מתמיד שחסר לנו קשר במקום אל ים ואזוגי אולי בעתיד יהיה טוב יותר כרגע זה לא מספיק.
- Carajo
- קיבל.ה 329 לייקים
מצד אחד שער נקי ונקודה מטרנר, מצד שני המרחק בין זה לבין תבוסה איומה היה מאוד דק.
ניהול משחק רע של ולקאניס, גם בהחלטה לעלות עם אלטמן ולא עם צ׳יבוטה וגם אחרי האדום של אל ים.
כל המחצית השנייה שיחקנו במערך מוזר עם שני חלוצים ו-5 שחקנים בהגנה וקישור מת לחלוטין.
לא היה ניסיון לשחק כדורגל. רק לנסות לשרוד ולקוות לטוב.
ניהול משחק רע של ולקאניס, גם בהחלטה לעלות עם אלטמן ולא עם צ׳יבוטה וגם אחרי האדום של אל ים.
כל המחצית השנייה שיחקנו במערך מוזר עם שני חלוצים ו-5 שחקנים בהגנה וקישור מת לחלוטין.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
לא בטוח שההחלטה לעלות עם אלטמן ולא ציבוטה הייתה רעה. לא יודע האם ציבוטה היה עוזר לנו שם בחצי השעה הראשונה כשב״ש התנפלה. דווקא אלטמן קצת הצליח להאט את הקצב ואיתו חזרנו למשחקCarajo כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:54 מצד אחד שער נקי ונקודה מטרנר, מצד שני המרחק בין זה לבין תבוסה איומה היה מאוד דק.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אלטמן הצליח להאט את הקצב. זה פרייסלס. אתם תמצאו בכוח משהו טוב שהוא עושה למרות שהוא לא עשה כלום.
אגב, גם אוז׳בולוט לא עשה כלום, וגם לא אל ים ולא איינבינדר, אבל הוא האט את הקצב. רק לחשוב שעם צ׳יבוטה היינו משחקים מהר, פחד אלוהים.
אגב, גם אוז׳בולוט לא עשה כלום, וגם לא אל ים ולא איינבינדר, אבל הוא האט את הקצב. רק לחשוב שעם צ׳יבוטה היינו משחקים מהר, פחד אלוהים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לאיוס הגיע לשני מצבי בעיטה טובים.teknoboy כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:52התכוונת להגיד שאם הוא היה מקבל את ההחלטות הנכונות אז היינו מגיעים למצב בעיטהEl dudernio כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:51נכון....
1. כשמסר לצ'יבוטה במקום לבעוט מ 16 מטר.
2. כאשר לא השתלט על כדור רוחב טוב של אזוגי על נק' ה 11
בנוסף היה חייב למסור לבניימין הרבה יותר מוקדם במתפרצת ואז היה משאיר אותו 1-1 לא יודע איך היה נגמר המצב אבל זה בגדול מצב שנוהג לכנות שער של 100%
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
אני חושב שהיו לנו 3 תרחישי פתיחה
1. 0-3 נקודות : פתיחה קטסטרופלית (נצחון בסכנין ו-2 הפסדים או 3 תיקו… לא נשמע הזוי
2. 4-5 : הפסד בבש, תיקו מול סכנין ונצחון על נתניה / התרחיש הקיים
3. 7 נקודות : לא חושב שמישהו היה מהמר שנהיה עם 9 אחרי שלושת המשחקים האלה
לכן, מבחינת צבירת נקודות, מצבנו טוב ביחס לציפיות.
עכשיו נשאר לא להפסיד בדרבי ובטדי ואנחנו על הגל
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
הרגע היחיד שהעלה בי חיוך במשחק
היה שהוא בא להכניס קאניודו בדקה 90
ואז התחרט.
היה שהוא בא להכניס קאניודו בדקה 90
ואז התחרט.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
בר קולמוסא כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:55לא בטוח שההחלטה לעלות עם אלטמן ולא ציבוטה הייתה רעה. לא יודע האם ציבוטה היה עוזר לנו שם בחצי השעה הראשונה כשב״ש התנפלה. דווקא אלטמן קצת הצליח להאט את הקצב ואיתו חזרנו למשחקCarajo כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 22:54 מצד אחד שער נקי ונקודה מטרנר, מצד שני המרחק בין זה לבין תבוסה איומה היה מאוד דק.

-
- קיבל.ה 673 לייקים
שיחקו כמו גיבורים בעשרה שחקנים במגרש חוץ סופר ביתי ומלא ומול קבוצה טובה.
משחק ענק של זובאס, אבל גם משחק טוב של גורפינקל, בלוריאן, ישראלוב, אזוגי, איינבינדר, לאיוס, וקצת בנימין. מרשים מאוד.
יש לי תחושה שהטון השלילי שקצת נושב פה נובע מהשידור של שני הסתומים בעמדה (באמת מדובר בשני טמבלים מטומטמים) ופחות ממה שקרה במשחק עצמו.
חוץ מזה, ניהול משחק טוב של ולקאניס בסך הכל, הגיב נכון עם החילופים הנכונים ולרוב גם בזמן הנכון.
וכאמור אם אל ים יסדר לעצמו ת'ראש בשלב כלשהו הוא יכול להיות אחלה. מבאס שזה עדיין לא שם.
משחק ענק של זובאס, אבל גם משחק טוב של גורפינקל, בלוריאן, ישראלוב, אזוגי, איינבינדר, לאיוס, וקצת בנימין. מרשים מאוד.
יש לי תחושה שהטון השלילי שקצת נושב פה נובע מהשידור של שני הסתומים בעמדה (באמת מדובר בשני טמבלים מטומטמים) ופחות ממה שקרה במשחק עצמו.
חוץ מזה, ניהול משחק טוב של ולקאניס בסך הכל, הגיב נכון עם החילופים הנכונים ולרוב גם בזמן הנכון.
וכאמור אם אל ים יסדר לעצמו ת'ראש בשלב כלשהו הוא יכול להיות אחלה. מבאס שזה עדיין לא שם.
אינתי עומרי, הפועל.
תובנות שלי
1. הכי חשוב. בניגוד לשנה שעברה ובכלל לתקופת ניסנוב, אני רואה קבוצה שלא רוצה להפסיד. שיש לה כבוד, אדומים מהספסל, רבים על כל שריקה. בליגה שלנו התנהלות כזאת זה עוד 10 נקודות בעונה.
2. אלטמן לא בעניינים. אבל בכלל.
3. תוצאה טובה, אסור להיות חזירים במצבנו.
4. אל ים באמת לא ברמה עדיין.
5. טוב לצאת ככה לשבוע אימונים לפני הדרבי.
6. אייבינדר אולי מבוגר ולא סקסי אבל הוא פשוט שחקן שכל כך חייב להיות במגרש בליגה הישראלית.
1. הכי חשוב. בניגוד לשנה שעברה ובכלל לתקופת ניסנוב, אני רואה קבוצה שלא רוצה להפסיד. שיש לה כבוד, אדומים מהספסל, רבים על כל שריקה. בליגה שלנו התנהלות כזאת זה עוד 10 נקודות בעונה.
2. אלטמן לא בעניינים. אבל בכלל.
3. תוצאה טובה, אסור להיות חזירים במצבנו.
4. אל ים באמת לא ברמה עדיין.
5. טוב לצאת ככה לשבוע אימונים לפני הדרבי.
6. אייבינדר אולי מבוגר ולא סקסי אבל הוא פשוט שחקן שכל כך חייב להיות במגרש בליגה הישראלית.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
אני בערך בתחושה דומה. אבל ככל שאני נרגע מהמשחק הזה אני חוזר לעצבים מסכנין. משהו מהחרא הזה לא משחרר.
מקווה שזה יספיק להופעה טובה בדרבי.
מקווה שזה יספיק להופעה טובה בדרבי.
-
- קיבל.ה 341 לייקים
אני לא מבין מה אנשים רואים באל ים ?
אני רואה שחקן בינוני מאוד ורך שאין לו הבנת משחק בסיסית.
אם רוצים שיצא ממנו משהו היו חייבים להביא שחקן על העמדה שלו ולהשאיל אותו.
בנתיים הוא הכי מאכזב בקבוצה.
אני רואה שחקן בינוני מאוד ורך שאין לו הבנת משחק בסיסית.
אם רוצים שיצא ממנו משהו היו חייבים להביא שחקן על העמדה שלו ולהשאיל אותו.
בנתיים הוא הכי מאכזב בקבוצה.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
ב"ש - 22 איומים לשער, 9 למסגרת.
הפועל - 4 ו-0.
יופי הפועל, הופעה נהדרת.
הפועל - 4 ו-0.
יופי הפועל, הופעה נהדרת.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
איומים למסגרת. ואוו. בעיטה של רועי גורדנה האימתני מרחוק. ופלוץ של יוני סטואינוב מ50 מטר. סליחה היה גם איום מרגש של ספר הרומני מזווית שטוטי היה מתבייש לבעוט ממנה.
רוצה רגע שנפתח על הפועל ב״ש? קבוצה ששורפת פה באופן קבוע עשרות מיליוני שקלים בכל קיץ ובונה קבוצות של בית שימוש?
רוצה רגע שנפתח על הפועל ב״ש? קבוצה ששורפת פה באופן קבוע עשרות מיליוני שקלים בכל קיץ ובונה קבוצות של בית שימוש?
-
- קיבל.ה 673 לייקים
רדפוקס, גם אם ישראל תוציא 0 0 בחוץ מול אוסטריה אחרי מחצית שלמה ב-10 שחקנים, לצורך העניין, אתה תספור לה איומים לשער? אני לא יודע אם אתה לא מבין כדורגל או סתם מטריל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
ודרך אגב למרות איך שהמשחק הזה התפתח ואיך שנראינו אני ממש לא אשמח מתיקו בדרבי , גם בגלל שרק במחזור הזה בני ריינה עשתה תיקו מולם וגם כי חאלאס צריך כבר לסיים את הרצף הזה בלי ניצחון עליהם
-
- קיבל.ה 294 לייקים
-
- קיבל.ה 294 לייקים
לא יודע מה איתך אבל את המחצית השנייה ראיתי במיוטהאדום הצורר כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 23:06 שיחקו כמו גיבורים בעשרה שחקנים במגרש חוץ סופר ביתי ומלא ומול קבוצה טובה.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
למה למען השם האשכול שפתחתי אוחד עם המגה אשכול הזה למרות שהוא עסק בתגובות ובהרגשות אחרי המשחק (עם הסתכלות חיובית לעומת שלילית)? למה להיות אפסים?
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4724 לייקים
אני ראיתי אותנו מוציאים 3-1 בטדי שנה שעברה עם סגל שחקנים עלוב יותר ממה שיש פה העונה ב-10 שחקנים. אפשר לנסות לשחק כדורגל גם בתנאים האלה.האדום הצורר כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 23:11 רדפוקס, גם אם ישראל תוציא 0 0 בחוץ מול אוסטריה אחרי מחצית שלמה ב-10 שחקנים, לצורך העניין, אתה תספור לה איומים לשער? אני לא יודע אם אתה לא מבין כדורגל או סתם מטריל.
אבל אני לא מתפלא כי גם שהיינו ב-11 מול 11 לא שיחקנו כדורגל וזה מה שמטריד אותי.
אז כן ב-10 שחקנים עשינו אוטובוס נהדר ברחבה וזובאס טיפל בכל מה שעבר אותו, אבל זה לא כדורגל ובשביל זה חיים סילבס גם תופס.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
בצדק רב.gershon כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 23:13לא יודע מה איתך אבל את המחצית השנייה ראיתי במיוטהאדום הצורר כתב: ↑18 ספטמבר 2023, 23:06 שיחקו כמו גיבורים בעשרה שחקנים במגרש חוץ סופר ביתי ומלא ומול קבוצה טובה.
אינתי עומרי, הפועל.